Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:29:36
|
|
|
|
matcar
|
Grem jaz počasi aji-aji.komaj še gledam,pa Lea me čaka,da mi križ zmasira,pa nogo.Me ubija ta bolečina zadnje cajte. Lepo še čvekajte,vas zjutraj preberem. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:30:26
|
|
|
|
arabela*
|
nočko matcar...pa malo se smiri
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:30:34
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem jaz počasi aji-aji.komaj še gledam,pa Lea me čaka,da mi križ zmasira,pa nogo.Me ubija ta bolečina zadnje cajte. Lepo še čvekajte,vas zjutraj preberem. Nočko! Lea nočka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:30:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar k frizeru(ja,mam novo barvo in frizuro ) zopet si bila pri frizerju ... Ja,sem rabla celih 6 mesecov,da sem prišla do tja!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:31:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya biftek nabavit v šparu..... si ga že kdaj jedla?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:31:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar k frizeru(ja,mam novo barvo in frizuro ) zopet si bila pri frizerju ... Ja,sem rabla celih 6 mesecov,da sem prišla do tja! tudi to je nekaj...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:31:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nočko matcar...pa malo se smiri Razumem mati!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:31:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya biftek nabavit v šparu..... si ga že kdaj jedla? ja
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:32:18
|
|
|
|
sami0804
|
Vidim,da bote vse mele njami novoletno večerjo...glede na to,da je pri nas totalna recesija (beri:letos ne grem več v trgovino!!!),bom do jutri preštudirala,kam se bom povabila na silvestrovanje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:32:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak ste se za kafe zmenle? Mislim,da petek,ob 4-h v Kavaju.Jaz ziher pridem,če ne več,za kako urco. Mene ziher ne bo. mene tudi ne mene tudi ne
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:32:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,sem rabla celih 6 mesecov,da sem prišla do tja! vsaj to...jaz še vedno frizera iščem...ker je moj predaleč
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:32:49
|
|
|
|
ly117
|
nočko matcar.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:33:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar k frizeru(ja,mam novo barvo in frizuro ) zopet si bila pri frizerju ... Ja,sem rabla celih 6 mesecov,da sem prišla do tja! jaz tudi komaj čakam, da grem...nazadnje sem bila 10 dni pred porodom, ok pa potem za krst, ampak nič kaj striženja...zdaj januarja grem...na malo spremembe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:34:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya moj že tud en tedn fehta....jaz pa se za silvestra šparam vsaj en bo dobil blaženi silvester to je moj bil včeraj ...pa ne povem po kolkem času
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:34:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar k frizeru(ja,mam novo barvo in frizuro ) zopet si bila pri frizerju ... Ja,sem rabla celih 6 mesecov,da sem prišla do tja! jaz tudi komaj čakam, da grem...nazadnje sem bila 10 dni pred porodom, ok pa potem za krst, ampak nič kaj striženja...zdaj januarja grem...na malo spremembe jaz bi tud kaj spremembe..pa ne vem kaj prej sem konstantno menjavala barve in frizure...sedaj sem pa že "sto let" črna
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:34:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak ste se za kafe zmenle? Mislim,da petek,ob 4-h v Kavaju.Jaz ziher pridem,če ne več,za kako urco. Mene ziher ne bo. mene tudi ne mene tudi ne Glede na to da jih dost ne bo z bi se dobile v EP. Ker se mi zdi da bomo itak samo jaz, Saraya in matcar.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:35:08
|
|
|
|
katy83
|
nič babike, grem jaz se jutri dopoldan še kaj javim, popoldan pa dobimo obiske
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:35:25
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 nočko matcar. podpis
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:35:26
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar k frizeru(ja,mam novo barvo in frizuro ) zopet si bila pri frizerju ... Ja,sem rabla celih 6 mesecov,da sem prišla do tja! jaz tudi komaj čakam, da grem...nazadnje sem bila 10 dni pred porodom, ok pa potem za krst, ampak nič kaj striženja...zdaj januarja grem...na malo spremembe srečnice...sem vam fauš Jaz pa se moram obvezno vsak drugi mesec barvat,drugače sem siva kot tetka zima
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:35:27
|
|
|
|
katy83
|
nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:35:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca to je moj bil včeraj ...pa ne povem po kolkem času skrivnost eh pri nas ni panike
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:36:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Glede na to da jih dost ne bo z bi se dobile v EP. Ker se mi zdi da bomo itak samo jaz, Saraya in matcar. torej če bo katera z avtom...me lahko pobere....no če želi seveda
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:36:23
|
|
|
|
sami0804
|
Aja,nočko matcar in katy
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:37:17
|
|
|
|
arabela*
|
nič..grem na sladoled še..potem pa na relaksing
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 29.12.2010 22:37:25
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nočko nočko... ...pa navali na dragega zdaj ko je stuširan
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?