Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 8:51:59
|
|
|
|
elevitka
|
Ly .... razumemo... tipka BACKSPACE
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 8:52:52
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mi imamo danes (pozno zvečer) že 14 m. ČESTITKEEEEEEE Pa na žalost očko spet vneto. Kak to ? mraz? veter? Hvala vsem. Je imel očke solzne od rojstva, zaradi zoženih solzevodov, desna se je pri 6m popravila, levo pa smo masirali ... nič pomagalo, en dan pred operacijo oz. prepihovanjem, pa nam je ratalo, predrli mehurček in bilo v trenutku ok. Včeraj v jaslih med spanjem, pa se mu je očitno spet nekaj "zgodilo" in se je zbudil z zelo gnojno, doma lepo ščistili, se pol več ni gnojilo, je pa imel otečeno, zjutraj malo bolje, zdaj pa čakam in upam, da mine.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 8:57:16
|
|
|
|
Lenči_
|
Dobro jutro! matcar rina, čestitam za super prespano noč! Jaz bi tudi Drugače mi smo bli ponoči spet kakih 5 x min. v motnjah spanja Z mojim sva taka zombija, da sploh ne veva več kolkokrat se zbudi. Pred 5 min. sem brisala kavo tukaj po rač. mizi, ker jo je M. prevrnila, kar se ni zgodilo prvič!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 8:58:08
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mi imamo danes (pozno zvečer) že 14 m. ČESTITKEEEEEEE Pa na žalost očko spet vneto. Kak to ? mraz? veter? Hvala vsem. Je imel očke solzne od rojstva, zaradi zoženih solzevodov, desna se je pri 6m popravila, levo pa smo masirali ... nič pomagalo, en dan pred operacijo oz. prepihovanjem, pa nam je ratalo, predrli mehurček in bilo v trenutku ok. Včeraj v jaslih med spanjem, pa se mu je očitno spet nekaj "zgodilo" in se je zbudil z zelo gnojno, doma lepo ščistili, se pol več ni gnojilo, je pa imel otečeno, zjutraj malo bolje, zdaj pa čakam in upam, da mine. našemu se tud fejst solzijo-ampak samo zunaj ko je malce hladno, zdaj pozimi pa kr teče... pa ne vem al zarad mraza al je ka druga narobe ?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 8:58:09
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mi imamo danes (pozno zvečer) že 14 m. Pa na žalost očko spet vneto.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 8:59:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Ly .... razumemo... tipka BACKSPACE Hvala elevitka.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:00:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Pred 5 min. sem brisala kavo tukaj po rač. mizi, ker jo je M. prevrnila, kar se ni zgodilo prvič! Dokler modema ne uničita je še vse ok.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:01:13
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Rina ... za tvojo T. pa Podpis Hvala Je vedla, da sva sami Takrat vedno fajn spi sami za Saro in zate majakla, za Nika in zate, in pa seveda za 14 mesecev
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:02:07
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Dobro jutro! matcar rina, čestitam za super prespano noč! Jaz bi tudi Drugače mi smo bli ponoči spet kakih 5 x min. v motnjah spanja Z mojim sva taka zombija, da sploh ne veva več kolkokrat se zbudi. Pred 5 min. sem brisala kavo tukaj po rač. mizi, ker jo je M. prevrnila, kar se ni zgodilo prvič! meni je v takih dneh pasalo da sem čez dan noter spravila (ko je šel mali spat-sem jaz tudi) dokler sem bila doma- zdaj to ni več možno in sem spet ko cunja
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:02:37
|
|
|
|
rina22
|
ly, hvala za nasvet mi je prišel prav ker po navadi prej pritisnem "potrdi", kot se spomnim kopirati.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:03:31
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Ly .... razumemo... tipka BACKSPACE Hvala elevitka. meni pa ne špila tole... sicer vrne nazaj za en korak ampak se pojavi sran od RR in piše da nimam pooblastila za pisanje al nekaj takega ????... torej se moram spet prijavit in jovo...na novo
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:04:15
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly, hvala za nasvet mi je prišel prav ker po navadi prej pritisnem "potrdi", kot se spomnim kopirati. a tebi tud dela??? meni pa ne
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:06:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Ly .... razumemo... tipka BACKSPACE Hvala elevitka. meni pa ne špila tole... sicer vrne nazaj za en korak ampak se pojavi sran od RR in piše da nimam pooblastila za pisanje al nekaj takega ????... torej se moram spet prijavit in jovo...na novo Te pa ko se prijaviš še stisni v okence Zapomni se me na tem računalniku. Mogoče bo te šlo.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:07:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly, hvala za nasvet mi je prišel prav ker po navadi prej pritisnem "potrdi", kot se spomnim kopirati. Ni kaj.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:07:59
|
|
|
|
Lenči_
|
Kaj je katera gledala BB včeraj? Sandra ne sprejme dejstva, da ne zna pet! Ata ji je lahko kupil tečaj, talenta pa ne! In užaljena je bla, ko ji je Maki povedal, da zavija.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:08:30
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Pred 5 min. sem brisala kavo tukaj po rač. mizi, ker jo je M. prevrnila, kar se ni zgodilo prvič! Dokler modema ne uničita je še vse ok. to je res ja!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:09:03
|
|
|
|
majakla
|
Mene tudi ven meče! Kakšna je napoved za petek in soboto? Mi imamo v soboto krst.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:09:33
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Dobro jutro! matcar rina, čestitam za super prespano noč! Jaz bi tudi Drugače mi smo bli ponoči spet kakih 5 x min. v motnjah spanja Z mojim sva taka zombija, da sploh ne veva več kolkokrat se zbudi. Pred 5 min. sem brisala kavo tukaj po rač. mizi, ker jo je M. prevrnila, kar se ni zgodilo prvič! meni je v takih dneh pasalo da sem čez dan noter spravila (ko je šel mali spat-sem jaz tudi) dokler sem bila doma- zdaj to ni več možno in sem spet ko cunja hvala in nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:10:05
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Kaj je katera gledala BB včeraj? Sandra ne sprejme dejstva, da ne zna pet! Ata ji je lahko kupil tečaj, talenta pa ne! In užaljena je bla, ko ji je Maki povedal, da zavija. Nič nisem gledala, kaj še je bilo kaj???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:11:29
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Ly .... razumemo... tipka BACKSPACE Hvala elevitka. meni pa ne špila tole... sicer vrne nazaj za en korak ampak se pojavi sran od RR in piše da nimam pooblastila za pisanje al nekaj takega ????... torej se moram spet prijavit in jovo...na novo Te pa ko se prijaviš še stisni v okence Zapomni se me na tem računalniku. Mogoče bo te šlo. not good idea... I´m @ work
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:11:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Pred 5 min. sem brisala kavo tukaj po rač. mizi, ker jo je M. prevrnila, kar se ni zgodilo prvič! Dokler modema ne uničita je še vse ok. to je res ja! Meni je zdaj tudi smešno, takrat pa mi ni bilo.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:12:53
|
|
|
|
arabela*
|
morning
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:13:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Ly .... razumemo... tipka BACKSPACE Hvala elevitka. meni pa ne špila tole... sicer vrne nazaj za en korak ampak se pojavi sran od RR in piše da nimam pooblastila za pisanje al nekaj takega ????... torej se moram spet prijavit in jovo...na novo Te pa ko se prijaviš še stisni v okence Zapomni se me na tem računalniku. Mogoče bo te šlo. not good idea... I´m @ work Vem ja. Saj pol ko se odjaviš ti ta opcija preneha. Mislim vsaj.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:14:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya morning Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 9:14:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Pred 5 min. sem brisala kavo tukaj po rač. mizi, ker jo je M. prevrnila, kar se ni zgodilo prvič! Dokler modema ne uničita je še vse ok. to je res ja! Meni je zdaj tudi smešno, takrat pa mi ni bilo. Kaj pa pijete zraven rač., če ne znate! Moj je polil radler, pa se še zdaj tipke lepijo, ko satan in to doma po laptopu, pa začuda in HB še dela.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?