|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2011
16.1.2011 8:32:12   
srečica17
U kok testkov se bo delalo v bližnji prihodnosti......močno držim pesti da bodo eni sami veliki pluski:-)
Tedi prav posebej mislim nate , da bo una slikca s testkom še malo lepša, da bo plusek debel:-)
Lepo nedeljo:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 651
16.1.2011 10:10:30   
sasek79
Tedi2: Če bi jaz imela takšno slikoco, ne bi bila v dvomih. Zame je to +. Vem pa, da si že imela slabo izkušnjo. Držim pesti zate.

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 652
16.1.2011 12:22:41   
tedi2
IZVIRNO SPOROČILO: sasek79

Tedi2: Če bi jaz imela takšno slikoco, ne bi bila v dvomih. Zame je to +. Vem pa, da si že imela slabo izkušnjo. Držim pesti zate.

user posted image  ko bi te le kdo vslišal tam gori (če že obstaja)... Danes se mi zdi da odštevam vsako minuto, dan se mi zdi dolg za umret. Spet se bojim tistega razočaranja, vsakič ko grem na wc se kar tresem. Sicer zdaj že par urc so krči spet ponehali in počutim se kot da ne bi imela za dobit user posted image . Še toliko bolj težko mi je ker veste samo vi, moj ne ve za ničuser posted image . Groza, še dobro da imam veliko dela...

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 653
16.1.2011 12:24:41   
tedi2
saj veste kako izgleda, če otroku skoraj daš v roke čokolado, potem pa jo vzameš. Tako se jaz počutimuser posted image

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 654
16.1.2011 16:27:23   
Natka23
No upam, da je kaj plusek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in jim čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image .
tedi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image itd

No jaz sem zdaj ok, sem se pobrala, po tistem ko je prišla še ena user posted image , in sva z mojim zopet v akciji,ampak tokrat bolj sproščeno, nekako ne mislim več toliko na to, sem pa tudi šla potem na obisk k eni bioenrgetičarki, ker sem prav dobila občutek, da ni problem v fizičnem stanju mojega telesa, torej organski, ampak pshičen-pretirana želja in samo razmišljanje o tem, in seveda mi jo ona potrdila moje dognanje in mi pomagala, moram rečt  da je prav psiha moja spet srečna in zelo pomirjena.Zdej vem da vse v to ne verjamete.Jaz sem dokaj odprta za te stvari in potem ko je ena kolegica šla njej na obisk, sem si rekla zakaj pa ne, pa če tudi sam zarad počutja.

Vas še berem, že zato ker upam, da je mesec januar srečen mesec za vas:)Za februar pa se bom javla verjetno šele tisti teden pred user posted image , že zato da bom z vami čakala, upam, da z čimmanj od vas, ker vam želim velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 655
16.1.2011 21:43:27   
krisv
Držim pesti za vse tiste, ki v teh dneh delate teste. Tedi2 upam, da ne pride tečka in da je tisti + na testu tapravi.
Jaz sem bila v tem tednu čisto na psu . Tokratnja me je resnično potrla, sem potrebovala cel teden in veliko pretečenih solz, da sem sprejela nov mesec kot novo priložnost. Vse se zgodi z razlogom, in jaz bom dobila tudi svojo , ko bo pravi čas za to. V to verjamem! Jutri grem v Trbovlje, k dr. Čuku.  Upajmo, da bo zdaj to to!
Witch Kam je šel tvoj  na spermiogram? Kako dolgo je čakal?

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 656
17.1.2011 7:14:11   
Katte
Kar nekaj testov se bo delalo danes in te dni. Mislim na vas, punce. Upam, da boste seznam preplavile z roza barvo.
tedi2, iz vsega srca ti želim, da se črtica odebeli danes.
Moja O se je ravno končala. No, če se ne motim, je bila takrat, ko bi morala biti. Pridna sva bila, če se bo kaj prijelo, pa bomo videli čez dva tedna.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 657
17.1.2011 8:10:18   
*žurerka*
TEDI2.....user posted image TO JE DEFINITIVNO PLUS TKO JE MENI pokazal cb 4dni preden bi morala dobit user posted image  isto rahlo črtico ,da sem delala pol še milijon testov  ... definitivno si user posted image  ...jaz še zdaj hodim non stop itak na wc in se bojim da bo kaj na hlačkah pa je že 10 dni čez ko bi morala dobit user posted image  ...na srečo grem naprej brez kakih izcedkov user posted image

punce jaz še vedno vas berem in navijam za vas

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 658
17.1.2011 8:20:26   
Anonimen
Kje je pa kaj tejchy+? Jo pogrešam, ker je pridno klepetala včasih z nami.
Kaj pa ostale? Je katera testek delala dans? Držim pesti!

auser posted image

(odgovor članu *žurerka*)
  Neposredna povezava do sporočila: 659
17.1.2011 8:25:47   
Katte
Tudi jaz pogrešam tejchy*. Je že kak mesec ni nič gori. Očitno je malo odklopila, upam, da nam čim prej sporoči lepo novico.

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 660
17.1.2011 9:15:25   
jolika
Jutro punce,

js sem včeraj delala test, ker enostavno nisem zdržala in itak debel -user posted image . Sicer bi jo naj pričakovala šele jutri, ampak dvomim, da bi bil test prehitro opravljen, Sicer sem delala FirstSign. Groza...
Edino upanje je, da mam mogoče cikel malo zmešan in da sem mogoče prehitro delala, ampak itak imam vse znake PMS. Joški me že od petka bolijo pa sitna sem ko...user posted image
Več sreče ostalim!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 661
17.1.2011 9:56:18   
Sa.Ka
Mi smo za ta mesec zaključili user posted image
Ne pričakujem je 14. februarja.user posted image Mogoče mi Valentin kej lepega prinese user posted image user posted image

(odgovor članu jolika)
Neposredna povezava do sporočila: 662
17.1.2011 10:08:19   
witch
Punce a katera ve, kaj pomenijo sanje? Namreč meni se je sanjalo, da je sestra rodila mrtvega otroka. Pa nikjer na netu tega ne najdem. Sem pa že celo jutro popolnoma zmedena.... 

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 663
17.1.2011 10:20:31   
Sa.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: witch

Punce a katera ve, kaj pomenijo sanje? Namreč meni se je sanjalo, da je sestra rodila mrtvega otroka. Pa nikjer na netu tega ne najdem. Sem pa že celo jutro popolnoma zmedena.... 

Joj, ko se spomnim mojih groznih sanj user posted image drugače pa mislim, da smo preveč obremenjene z user posted image in potem nam lutajo sem in tja take in drugačne sanje, slutnje.... psiha.user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 664
17.1.2011 10:23:23   
Katte
jolika - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Še vedno držim pesti, da user posted image  ne pride.
Sa.Ka - user posted image user posted image user posted image
witch - ne pripisuj sanjam prevelik pomen, ne bo nič pomagalo. če se boš sekirala.

Still hoping.

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 665
17.1.2011 10:57:48   
sasek79
Dober dan!

Sicer se na razlago sanj ne spoznam, vendar kolikor sem do sedaj zasledila, smrt v sanjah ne pomeni, smrti v resničnem življenju. So pa verjetno tvoje sanje res odraz velike želje po otročku. Poskusi se sprostiti.

Lahko je govorit, ane. user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 666
17.1.2011 12:09:02   
Agnes27
Živjo,
za Tedi2, ki še ni prepričana in vse ostale držim pesti da se pokaže en velik +.user posted image  Skrajni čas je da seznam
še malo roza pobarvamo.
Pri meni pa se tudi bližajo dnevi ko ne bom pričakovala...tam po 20.1. če ne bo zamujala, saj nimam preveč
redne user posted image . Zaenkrat sem kar še skulirana in ne razmišlam o tem ampak ne verjamem da bo tko ostalo....

Jaz se tudi ne spoznam na sanje in tudi jim ne pripisujem velikega pomena. Ponavadi sanjamo naše strahove ali želje. Baje pa če sanjaš, da je nekdo mrtev mu podaljšaš življenje....

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 667
17.1.2011 12:11:28   
Agnes27
Za punce, ki jih je obiskala user posted image  pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 668
17.1.2011 12:21:32   
Katte

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.1.
sashy (x. krog)user posted image

lakaya (1. krog)user posted image

5.1.
Pepa (12. krog)user posted image

6.1.
Natka23 (3. krog)user posted image

8.1.
anonimna user posted image (3. krog)user posted image user posted image
Nutry (30. krog)user posted image

9.1.
tejchy*(10. krog)
*žurerka* (2. krog)user posted image user posted image
Martinya (3. krog)
krisv (12. krog)user posted image

10.1.
Lineta (x. krog)

14.1.
Barcula (1. krog)

16.1.
tedi2 (9. krog)
anonimna26 (2. krog)

17.1.
ribica81 (x. krog)user posted image
benji (8. krog)user posted image
Sa.Ka (4. krog)user posted image

18.1.
jolika (7. krog)

20.1.
sover (7. krog)

20.1. - 25.1.
amon (5. krog)

23.1.
thanchyka (25. krog)
lollypop (x. krog)
sasek79 (3. krog)

24.1.
candi (2. krog)
kejt2 (x. krog)

26.1.
jasminčika (x. krog)

27.1.
LeJo (2. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
bey86(1. krog)
anonimna user posted image (5. krog)
anity_1 (4. krog)

30.1.
Katte (8. krog)

31.1.
Nusyka (x. krog)

x.1.
Arual (40. krog)

witch (14. krog)
Agnes27 (2. krog)
bubulina (x. krog)
dory (1. krog)user posted image user posted image
smeška83 (x. krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39

NOSEČK: 3

user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
witch, xoxox, Katte,
nadka30, tejchy*,
sasek79, mladika,
thanchyka, anonimna user posted image ,
twetka, lananai, aTri,
Agnes27, mojamura

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 669
17.1.2011 12:36:47   
sasek79
Kje pa je Lineta? Javi se in poročaj kako je s tabo!

Mi smo že vse nestrpne in čakamo dobre novičke. user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 670
17.1.2011 13:21:23   
witch
Vedno ko ne kopiram ta user posted image we are sorry

No pa gremo še enkrat....

Zdaj pa je več časa in lahko še kaj napišem user posted image zjutraj sem bila res cela zmedena azradi sanj. No upajmo,da res ne pomenijo nič slabega.

krisv jaz sem dobila napotnico pri G. Tak da sva šla z napotnico na spermiogram. Čakala sva pa manj kot en mesec (16. sem naročila in naslednji mesec 12. sva šla). Hodila sva pa to v našo porodnišnico. Vprašaj svojo G kje v vašem kraju to delajo. V nekaterih bolnicah tudi z napotnico prideš prej kot en mesec na vrsto.

Punce a nič roza barve nebo user posted image spet samo modra. Jaz navijam za še roza user posted image user posted image user posted image

Drugače je pa meni končno FF zaznal O user posted image naj bi bila 30. dan. Tak da zdaj pa čakajo še približno 14 dni, da vidimo kaj smo ali nismo naredili.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 671
17.1.2011 13:22:50   
sashy
Najprej user posted image tistim, ki vam ta mesec ni uspelo.
Tedi jaz upam, da tokrat user posted image resnično pomeni user posted image in septembra zdravega user posted image . Držim pesti!

Zdaj sem pa še malo radovedna pa bi vas nekaj vprašala:

Ali je med vami tudi kakšna, ki je imela Mireno in je kako je po odstranitvi z user posted image ?

Imam pa še eno vprašanje posebej za tiste, ki se dalj časa trudite: Ali ve skos jemljete folno kislino?

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 672
17.1.2011 13:23:08   
Katte
witch, še tukaj:
user posted image  user posted image  user posted image  za O!!!

Still hoping.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 673
17.1.2011 13:26:03   
sover
witch, kako dolg pa imaš cikel, da je O tako pozno? Da nisi slučajno user posted image  

user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 674
17.1.2011 13:49:22   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: sashy

Imam pa še eno vprašanje posebej za tiste, ki se dalj časa trudite: Ali ve skos jemljete folno kislino?

Midva sva začela delati na user posted image  poleti (teče 8. krog), folno kislino (tifol) sem pa začela jemati že maja in jo jemljem še vedno. Samo parkrat se mi je zgodilo, da sem pozabila, čez vikend npr user posted image . Bom nadaljevala še naprej.

Still hoping.

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ime za deklico
lenika

Katero ime vam je najbolj všeč?

Ajda (20%)

Žana (8%)

Zoja (24%)

Lana (34%)

Tjaša (14%)

Število vseh glasov: 531

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!