Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 16.1.2011 8:32:12
|
|
|
|
srečica17
|
U kok testkov se bo delalo v bližnji prihodnosti......močno držim pesti da bodo eni sami veliki pluski:-) Tedi prav posebej mislim nate , da bo una slikca s testkom še malo lepša, da bo plusek debel:-) Lepo nedeljo:-)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 16.1.2011 10:10:30
|
|
|
|
sasek79
|
Tedi2: Če bi jaz imela takšno slikoco, ne bi bila v dvomih. Zame je to +. Vem pa, da si že imela slabo izkušnjo. Držim pesti zate.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 16.1.2011 12:22:41
|
|
|
|
tedi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasek79 Tedi2: Če bi jaz imela takšno slikoco, ne bi bila v dvomih. Zame je to +. Vem pa, da si že imela slabo izkušnjo. Držim pesti zate. ko bi te le kdo vslišal tam gori (če že obstaja)... Danes se mi zdi da odštevam vsako minuto, dan se mi zdi dolg za umret. Spet se bojim tistega razočaranja, vsakič ko grem na wc se kar tresem. Sicer zdaj že par urc so krči spet ponehali in počutim se kot da ne bi imela za dobit . Še toliko bolj težko mi je ker veste samo vi, moj ne ve za nič . Groza, še dobro da imam veliko dela...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 16.1.2011 12:24:41
|
|
|
|
tedi2
|
saj veste kako izgleda, če otroku skoraj daš v roke čokolado, potem pa jo vzameš. Tako se jaz počutim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 16.1.2011 16:27:23
|
|
|
|
Natka23
|
No upam, da je kaj plusek in jim čestitam . tedi itd No jaz sem zdaj ok, sem se pobrala, po tistem ko je prišla še ena , in sva z mojim zopet v akciji,ampak tokrat bolj sproščeno, nekako ne mislim več toliko na to, sem pa tudi šla potem na obisk k eni bioenrgetičarki, ker sem prav dobila občutek, da ni problem v fizičnem stanju mojega telesa, torej organski, ampak pshičen-pretirana želja in samo razmišljanje o tem, in seveda mi jo ona potrdila moje dognanje in mi pomagala, moram rečt da je prav psiha moja spet srečna in zelo pomirjena.Zdej vem da vse v to ne verjamete.Jaz sem dokaj odprta za te stvari in potem ko je ena kolegica šla njej na obisk, sem si rekla zakaj pa ne, pa če tudi sam zarad počutja. Vas še berem, že zato ker upam, da je mesec januar srečen mesec za vas:)Za februar pa se bom javla verjetno šele tisti teden pred , že zato da bom z vami čakala, upam, da z čimmanj od vas, ker vam želim veliko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 16.1.2011 21:43:27
|
|
|
|
krisv
|
Držim pesti za vse tiste, ki v teh dneh delate teste. Tedi2 upam, da ne pride tečka in da je tisti + na testu tapravi. Jaz sem bila v tem tednu čisto na psu . Tokratnja me je resnično potrla, sem potrebovala cel teden in veliko pretečenih solz, da sem sprejela nov mesec kot novo priložnost. Vse se zgodi z razlogom, in jaz bom dobila tudi svojo , ko bo pravi čas za to. V to verjamem! Jutri grem v Trbovlje, k dr. Čuku. Upajmo, da bo zdaj to to! Witch Kam je šel tvoj na spermiogram? Kako dolgo je čakal?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 7:14:11
|
|
|
|
Katte
|
Kar nekaj testov se bo delalo danes in te dni. Mislim na vas, punce. Upam, da boste seznam preplavile z roza barvo. tedi2, iz vsega srca ti želim, da se črtica odebeli danes. Moja O se je ravno končala. No, če se ne motim, je bila takrat, ko bi morala biti. Pridna sva bila, če se bo kaj prijelo, pa bomo videli čez dva tedna.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 8:10:18
|
|
|
|
*žurerka*
|
TEDI2..... TO JE DEFINITIVNO PLUS TKO JE MENI pokazal cb 4dni preden bi morala dobit isto rahlo črtico ,da sem delala pol še milijon testov ... definitivno si ...jaz še zdaj hodim non stop itak na wc in se bojim da bo kaj na hlačkah pa je že 10 dni čez ko bi morala dobit ...na srečo grem naprej brez kakih izcedkov punce jaz še vedno vas berem in navijam za vas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 8:20:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje je pa kaj tejchy+? Jo pogrešam, ker je pridno klepetala včasih z nami. Kaj pa ostale? Je katera testek delala dans? Držim pesti! a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 8:25:47
|
|
|
|
Katte
|
Tudi jaz pogrešam tejchy*. Je že kak mesec ni nič gori. Očitno je malo odklopila, upam, da nam čim prej sporoči lepo novico.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 9:15:25
|
|
|
|
jolika
|
Jutro punce, js sem včeraj delala test, ker enostavno nisem zdržala in itak debel - . Sicer bi jo naj pričakovala šele jutri, ampak dvomim, da bi bil test prehitro opravljen, Sicer sem delala FirstSign. Groza... Edino upanje je, da mam mogoče cikel malo zmešan in da sem mogoče prehitro delala, ampak itak imam vse znake PMS. Joški me že od petka bolijo pa sitna sem ko... Več sreče ostalim!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 9:56:18
|
|
|
|
Sa.Ka
|
Mi smo za ta mesec zaključili Ne pričakujem je 14. februarja. Mogoče mi Valentin kej lepega prinese
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 10:08:19
|
|
|
|
witch
|
Punce a katera ve, kaj pomenijo sanje? Namreč meni se je sanjalo, da je sestra rodila mrtvega otroka. Pa nikjer na netu tega ne najdem. Sem pa že celo jutro popolnoma zmedena....
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 10:20:31
|
|
|
|
Sa.Ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Punce a katera ve, kaj pomenijo sanje? Namreč meni se je sanjalo, da je sestra rodila mrtvega otroka. Pa nikjer na netu tega ne najdem. Sem pa že celo jutro popolnoma zmedena.... Joj, ko se spomnim mojih groznih sanj drugače pa mislim, da smo preveč obremenjene z in potem nam lutajo sem in tja take in drugačne sanje, slutnje.... psiha.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 10:23:23
|
|
|
|
Katte
|
jolika - . Še vedno držim pesti, da ne pride. Sa.Ka - witch - ne pripisuj sanjam prevelik pomen, ne bo nič pomagalo. če se boš sekirala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 10:57:48
|
|
|
|
sasek79
|
Dober dan! Sicer se na razlago sanj ne spoznam, vendar kolikor sem do sedaj zasledila, smrt v sanjah ne pomeni, smrti v resničnem življenju. So pa verjetno tvoje sanje res odraz velike želje po otročku. Poskusi se sprostiti. Lahko je govorit, ane.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 12:09:02
|
|
|
|
Agnes27
|
Živjo, za Tedi2, ki še ni prepričana in vse ostale držim pesti da se pokaže en velik +. Skrajni čas je da seznam še malo roza pobarvamo. Pri meni pa se tudi bližajo dnevi ko ne bom pričakovala...tam po 20.1. če ne bo zamujala, saj nimam preveč redne . Zaenkrat sem kar še skulirana in ne razmišlam o tem ampak ne verjamem da bo tko ostalo.... Jaz se tudi ne spoznam na sanje in tudi jim ne pripisujem velikega pomena. Ponavadi sanjamo naše strahove ali želje. Baje pa če sanjaš, da je nekdo mrtev mu podaljšaš življenje....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 12:11:28
|
|
|
|
Agnes27
|
Za punce, ki jih je obiskala pa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 12:21:32
|
|
|
|
Katte
|
SKUPAJ NAS JE: 39 NOSEČK: 3 NAVIJAČICE: witch, xoxox, Katte, nadka30, tejchy*, sasek79, mladika, thanchyka, anonimna , twetka, lananai, aTri, Agnes27, mojamura
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 12:36:47
|
|
|
|
sasek79
|
Kje pa je Lineta? Javi se in poročaj kako je s tabo! Mi smo že vse nestrpne in čakamo dobre novičke.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 13:21:23
|
|
|
|
witch
|
Vedno ko ne kopiram ta we are sorry No pa gremo še enkrat.... Zdaj pa je več časa in lahko še kaj napišem zjutraj sem bila res cela zmedena azradi sanj. No upajmo,da res ne pomenijo nič slabega. krisv jaz sem dobila napotnico pri G. Tak da sva šla z napotnico na spermiogram. Čakala sva pa manj kot en mesec (16. sem naročila in naslednji mesec 12. sva šla). Hodila sva pa to v našo porodnišnico. Vprašaj svojo G kje v vašem kraju to delajo. V nekaterih bolnicah tudi z napotnico prideš prej kot en mesec na vrsto. Punce a nič roza barve nebo spet samo modra. Jaz navijam za še roza Drugače je pa meni končno FF zaznal O naj bi bila 30. dan. Tak da zdaj pa čakajo še približno 14 dni, da vidimo kaj smo ali nismo naredili.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 13:22:50
|
|
|
|
sashy
|
Najprej tistim, ki vam ta mesec ni uspelo. Tedi jaz upam, da tokrat resnično pomeni in septembra zdravega . Držim pesti! Zdaj sem pa še malo radovedna pa bi vas nekaj vprašala: Ali je med vami tudi kakšna, ki je imela Mireno in je kako je po odstranitvi z ? Imam pa še eno vprašanje posebej za tiste, ki se dalj časa trudite: Ali ve skos jemljete folno kislino?
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 13:23:08
|
|
|
|
Katte
|
witch, še tukaj: za O!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 13:26:03
|
|
|
|
sover
|
witch, kako dolg pa imaš cikel, da je O tako pozno? Da nisi slučajno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 13:49:22
|
|
|
|
Katte
|
IZVIRNO SPOROČILO: sashy Imam pa še eno vprašanje posebej za tiste, ki se dalj časa trudite: Ali ve skos jemljete folno kislino? Midva sva začela delati na poleti (teče 8. krog), folno kislino (tifol) sem pa začela jemati že maja in jo jemljem še vedno. Samo parkrat se mi je zgodilo, da sem pozabila, čez vikend npr . Bom nadaljevala še naprej.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ime za deklicolenikaKatero ime vam je najbolj všeč?Ajda (
20%)
Žana (
8%)
Zoja (
24%)
Lana (
34%)
Tjaša (
14%)
Število vseh glasov: 531Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!