Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.1.2011 14:01:16
|
|
|
|
Leela
|
aja za trebušček pa pomaga masaža in topli obkladki
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.1.2011 14:10:01
|
|
|
|
koala.cek
|
majana - pa kej ti misliš, da sem ga šla žurat ? je bilo only biznis. bom pa danes zapakirala limonce v kufer
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.1.2011 14:13:23
|
|
|
|
ledenka
|
jaz bom tu do 4h čakam, da se cimer spelje iz pisarne, moram klicat k dr. G. pa če bo on not, bo pol vsem sčvekal...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.1.2011 14:29:07
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek majana - pa kej ti misliš, da sem ga šla žurat ? je bilo only biznis. bom pa danes zapakirala limonce v kufer WORD! ja in, a na biznisu se pa ne sme pit al kaj?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.1.2011 14:37:00
|
|
|
|
koala.cek
|
hihi....ja v biznisu lahko, na biznisu pa načeloma ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.1.2011 14:38:19
|
|
|
|
majana79
|
sej se zastopmo, ja oh, kdaj bo ura cajt...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.1.2011 14:49:30
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek hihi....ja v biznisu lahko, na biznisu pa načeloma ne v nobenem primeru nimam zadržkov
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.1.2011 14:53:01
|
|
|
|
koala.cek
|
babe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.1.2011 15:51:58
|
|
|
|
nikolet
|
živjo joj danes sem mela pa sam štiriurni šiht... in sem bla čist zmešana... kt da bi po glav hodila.... tak da štiriurni šiht ni zame
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.1.2011 17:16:09
|
|
|
|
Dudica1
|
dan! Pri nas nič novega,sem bla zdele že po nakupih sem šla prijatlci kupit darilo za rojstni dan Komaj sem čakala vikend,ker tale teden se je pa vleku ... ... v nedeljo upam na sonček ker mamo namen it na morje mal pogledat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.1.2011 18:25:09
|
|
|
|
ledenka
|
kakšen dan... same slabe novice. sem šla na pedikuro, pedikerka je mela PDP enkrat maja... jo gledam, nima nekega trebuha in mi je povedla, da je morala splavit pri ene 18 tednih... trisomija. otrok ni imel možnosti preživetja pol ena sodelavka pove, da so operirali sina, komaj so mu rešli sluh, je mel tumor na bobniču. najstnik se ne bo smel nikoli več potapljat, skakat v vodo, močit ušes... in useknit. tko da zdaj ne dvigam več telefona, je dost za danes.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.1.2011 5:24:41
|
|
|
|
nikolet
|
jutro ne morem spat... sem bla včeraj tojk utrujena da sem ob 20h kar padla v posteljo... no in kaj je bilo ob pol štirih se zbudim in gledam k sokol v strop... ledenka: ojej to pa ni kaj preveč dobrih novic.... no ja sam da so fantka rešili... sam bo celo življenje bogi... sploh k bo prihlajen jz pa sam še danes delam pol pa spet en dan frej drug teden pa popoldne, uuufff... pol pa končno pospravljanje podstrehe in postavljanja stanovanja upam da bo pol kmalu k bomo šli na podstreho... pa še načrt sem naredila in bojo tri sobe... dve otroški in ena spalnica
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.1.2011 10:55:45
|
|
|
|
Dudica1
|
Dobro jutro! Pri nas malo sneži,čiiiist malo Sem pa čist pozabila praznuje danes tud od mojega brat in moram še po eno darilo,čist sem pozabila . Tako da gremo na dva r.d. danes Jutri pa na morje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.1.2011 11:45:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Jaz sem se danes zbudila in odločila, da je moja turneja dojenja zaključena... Po vseh težavah z nastavki, bradavicami, mastitisom in nevem čim še, sem zdej ostala še skoraj čisto brez mleka Prejle sem jo podojila iz obeh jošk, pa je po dojenju popila še 80ml Milumila Sicer pa sva z mojim na konkretni "bojni nogi"... Ubistvu se sploh ne kregava, ampak ker se on vztrajno noče preselt nazaj v LJ, jaz pa druge variante ne vidim, sem rekla, da grem pa sama z otroci, ker midva sva eden do drugega itak bolj hladna kot ne. No zdej je odločitev, da bo on se "potrudil" da bi jaz dojela, da še goji čustva do mene, jaz pa sem rekla, da do nadaljnega velja, da se selim, takoj ko si najdem stanovanje... Sicer mislim, da na koncu se bomo vsi skupaj preselili, ampak naj se dec malo potrudi in vidi, da ni vse samo v trmi in kapricih Kaj boste pa kej počele danes?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.1.2011 12:10:28
|
|
|
|
betty.ford
|
živa, ti to resno? dajta se malo skup usest pa pluse in minuse napisat, vsak svoje želje in pa magari poprosi mamo, da ti vsaj za kakšno (p)dopoldne popazi na otroka (zdaj, če ne boš dojila ne bo problem) in naredta okvirni načrt vsaj za 1 leto... za družino se je vsekakor vredno potruditi. pa bolančki jaz lovim rep in svoje živčke pa doma sem trenutno brez računalnika. ta trenutek seveda delam,... pssst.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.1.2011 13:20:24
|
|
|
|
eelyy
|
Hoii! Evo sem bila pridna in zjutraj vse pospravila,popoudne bom pico nardila. Sem se spravla spat in zaspim za 15min se Lina zbudi za hranjene no mala je nazaj zaspala jst pa nemorem,Tian pa itak spi. Vreme je pa tok oblačno in fujj pa mrz je,se mi ni dalo z dvema ven sama. Bety;Si se oglasila pravilno,je pa treba pokoristiti tudi kaj časa v službi. živa; Lepo ti je napisala Bety za družino je treba nekaj narediti,ti si se pa kar odločila in se hočeš odseliti sama? Sej a nista prej živela v Lj. Ko otroci zaspijo zvečer,če nimaš druge možnosti se vsedita in se zmenita lepo pogovrita.Zakaj bi pa ti se rada selila v Lj. imaš tam prijatelje....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.1.2011 15:21:47
|
|
|
|
ledenka
|
daaaan! kak zoprn dan... sva bila z M na tržnici, priznam, da me je kar malce zeblo. ampak na en krajši sprehod bo še treba it... sem čist out in se moram predihat. živa, ne se prenaglit... tvoji hormončki so v neravnovesju, navajate se na skupno življenje, zdravje te daje... vzemi si mal časa, počivaj, pridi k sebi, potem pa razmišljajte o selitvi. kaj pa varjanta z MS, ni več aktualna? eelyy, te občudujem, da sfolgaš z dvema s tako mini razliko. betty, bomo tiho upam, da si vsaj popoldan prosta! se je M začel oglašat... uživajte!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.1.2011 20:09:11
|
|
|
|
meduzica
|
živjo majčice pozdravljeni zmajčki mal se spet javljam da vidim kako ste in če je kaj novega. najprej pozdravim pol grem pa brat za nazaj aja pri nas novo: naš zmajček "že" 1 mesec samostojno hodi, tudi malo več kot en mesec se ne dojimo več, pa končno je prvič zdržal cel teden v vrtcu brez da bi zbolel aja pa nov preparat smo mu za zaprtost začeli dajat (movicol junior kupljeno v avstriji) in po parih dneh zaenkrat deluje kot da je boljše kot lectacon. držim pesti da res
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.1.2011 6:42:34
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, smo že od šestih pokonc. Je mali včeraj preskočil popoldansko spanje in bil že ob pol osmih v postelji, tako da je bilo do šestih očitno dovolj spanja. Danes gre pa zagotovo v mižule ob 12ih! Sta bila včeraj z dedkom v živalskem vrtcu, midva z mojim sva se pa lahko za nekaj uric eden drugemu posvetila Si morava večkrat takole vzeti čas en za drugega...Se me pa prve slabosti lotevajo se mi zdi. Sploh popoldne sem taka slaba, da bi samo ležala. Upam, da ne bo šlo še na slabše...sej prav grozno ni, hvalabogu. Pa svež zrak zelo pomaga. Živa-jst tut ne bi kar tako obupala. Iskren pogovor, veliko truda in volje, pa vama bo uspelo. Ne kar tako zavreči vsega.... Sicer pa danes ne vem, kaj bomo. Mogoče se do rožnika sprehodimo, čeprav včeraj je bilo prav brrrr.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.1.2011 6:43:32
|
|
|
|
PapuaNG
|
aja meduzica, čestitke za prve korake! Se je splačalo truditi pa delati vse vaje, ne? Zdaj pa samo še s polno paro naprej! Se večkrat spomnim nate in tvojega malčka...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.1.2011 14:37:19
|
|
|
|
ledenka
|
smo padle na 2. stran meduzica za prve korake! zdaj pa ne bo več miru kolk sem jaz utrujena... M pa noče spat, grrrrr. je pa vsaj tiho.... sigurno barva. mizo
< Sporočilo je popravil ledenka -- 30.1.2011 14:38:52 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.1.2011 15:34:52
|
|
|
|
majana79
|
Dan! Nimam volje za nič, kronično sem neprespana... meduzica, bravo se tudi jaz večkrat spomnim na vaju ledenka, se spomniš moje materine dušice, ki je takrat nazaj čudežno izginila? no, otrok jo je zabrisal za radiator in se je ujela na nosilec zadnjič je pa spet nekaj tlačil tam zadaj in sem jo našla pa vedno pozabim povedat zakaj je jutri že ponedeljek?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.1.2011 16:06:03
|
|
|
|
PapuaNG
|
Jst mam pa pravi čistilni dan za sabo. Najprej sem se spravila police v dnevni urejat, ker vedno nekaj odlagamo gor in je prava avantura naredit selekcijo, kaj je za stran in kaj ne. Pol sem pa še kopalnico zribala po dolgem in počez. Sem končno stran vrgla tiste tepihe v kopalnici-se je spodnja guma čisto zalepila na ploščice in sem eno uro ribala kot zmešana, da je šlo vse dol. Sva zdej kupila tako tepih, da spodaj nima gume, ampak blago. K sreči je mulček spal dve uri in pol, da sem ravno končala, ko se je zbudil. Je prav priden danes. neprespanost? Hja, se strinjam-sem tudi sama kronično neprespana. Sem včeraj mojemu govorila, da bi rabila kak teden spanja celo noč brez budnic, da bi vsaj malo k sebi prišla. Pa še popoldanske slabosti so se začele. No, vsaj bruham ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.1.2011 18:44:08
|
|
|
|
koala.cek
|
pišuka - kakšnega zapečkarja imamo mi doma...komaj sem čakala da pridemo domov. s tem zmajčkom pa res ne grem nikamor več pol leta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.1.2011 19:16:15
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek pišuka - kakšnega zapečkarja imamo mi doma...komaj sem čakala da pridemo domov. s tem zmajčkom pa res ne grem nikamor več pol leta MI smo imeli danes čisto zapečkarski dan - drugič ga kar k nam pripelji Drugače se pa že tri dni ukvarjam z dopusti - zimske počitnice, prvi maj in poletni dopusti - delam razporede za v službo in usklajujem družinske želje. Upam, da se bo na koncu vse odvilo tako, da bomo vsi srečni
|
Telesno kaznovanje otrokLuSyLu*Ali podpirate telesno kaznovanje otroka, npr. šeškanje po riti?DA (
36%)
NE (
64%)
Število vseh glasov: 1417Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!