Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.5.2011 21:18:54
|
|
|
|
majana79
|
o, teh pa ne poznam mi boš kupila?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.5.2011 21:38:13
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 o, teh pa ne poznam mi boš kupila? Ma sevede. Drugače majo pa kravo gor narisano.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.5.2011 22:18:48
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 o, teh pa ne poznam mi boš kupila? Ma sevede. Drugače majo pa kravo gor narisano. Jaz sem pa domačo solatko (solata, mlad radiček in rukola). Joj, kok je dobro - še veliko bolj, ker je zraslo na domači njivici. Betty - glede šivanja sem pa bolj ko ne samouk. Moja mami je znala nekaj šivat, moji sestri sta šli v OŠ na tečaj, pa sem zraven špegala potem pa poskušala. Kakšna stvar je direkt za v kanto, kaj mi pa uspe. Je pa to bolj za zraven in za duševno zdravje, za živet je pa to pomoje kar težek kruh. Tako kot kmečki - smo imeli včeraj delovno akcijo na parceli - pišuka krompirja sem nasadila za celo ozimnico, če bo ves fižol rodil, ki sem ga posadila, moram novo skrinjo nabavit, bučke bomo pa lahko uporabljali za kije, če bojo vse rodile. Mi je danes pridni dežek vse zalil, zdaj mora biti pa samo še toplo, da bo raslo. Jutri pa spet v rudnik - prvega maja je bilo deset let kar hodim tja - sem dobila jubilejno nagrado jej
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.5.2011 8:21:02
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Spet v rudniku, po doooolgem času...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.5.2011 9:47:09
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, umrta sem Smo včeraj praznovali rojstni dan od mojga pa njegovga brata in sem bla cel dan na nogah pa kaj pomagala, da sem zvečer sam še padla v posteljo in še kar sem zaspana. Je bilo pa (z izjemo dežne plohe) prav luštno, mulci so uživali...Upam samo,da mulček ne stakne prehlada zdaj, ker mu je bil cel žur stat pod drevesom, ko je dedi tresel drevo, da so dežne kapljice padale dol. Posledično je bil ves moker...ampak upamo na najboljše. Pa mislim, da ni več alergičen na kravje mleko V soboto sem mu dala za kavno šalico sadnega jogurta, zvečer je pa še nekaj pice (na kateri je seveda sir) jedel, pa je bil mir ponoči. Bomo počasi večali doze. Aja-glede aktivnosti otrok- mislim, da naš najbolj uživa, ko je na igrišču s (starejšo ) prijateljico iz sosednjega bloka. Tam se tok zlaufajo pa naigrajo, da je to še najbolje. Kaj čem ga neki obremenjevat z aktivnostmi-jih bo mel čez glavo potem v šoli. Če bo izrazil kakšno posebno željo, pol ok, drugače pa vsaj še kakšno leto, dve...ali pa tri nič. Kaj je lepšega kot brezskrbno otroštvo. Mogoče bi ga potem samo na plavanje dala, ker mu je voda blazno všeč, pa tudi na šoli bodo imeli bazen...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.5.2011 9:58:24
|
|
|
|
ledenka
|
jutro, a res bil vikend? sem bolj utrujena, kot sem bila v petek... včeraj sva bila končno spet pri mojih, da sta ga babi in dedi videla po 4 mesecih moj je imel neko delo pa bi sicer bila kar doma. je pa M čist znorel za psom, pes pa nanj v soboto smo bili pa družinsko v ZOOju, smo videli flašonko in katmat
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.5.2011 12:14:59
|
|
|
|
ivanamdb
|
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan, tolk sem zaspana..... ma niti kofe ne pomaga. ne vem kaj je blo, kaksna luna ali kaj, gospodicno vsako noc nekaj matra, in klice atija (hehehee), potem pa ati gre spat z njo. vseeno jst tut slabo spim... vikend vec al manj aktiven, bolj lenuhi smo bli. tolk je blo vroce (vceraj tudi 30°C ), neke stvarce smo po stanovanju zmontirali prvic sem uporabila en tini-mini sivalni stroj in naredila zavese za kuhinjo (za mene je to bla ena velka avantura!). pa sli na sprehodcke in se igrat zuni...gospocina je vsakic koncala "panirano" v pesku mislim da bomo zdaj zaceli it tudi na bazen ko je tolk vroce. (koncno) zdaj nazaj k prevajanju, mam en ful velik projekt to certrtka.....tud jst sem v rudniku vidim da nobene ni, vse pridno delate!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.5.2011 14:16:23
|
|
|
|
PapuaNG
|
joj,jst sem dans prav na dveh obratih, možgani se mi sploh ne morejo zbudit, pa sem že skor dve kavi spila. Ne vem, kaj je to. Pa šele začetek tedna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.5.2011 21:30:03
|
|
|
|
koala.cek
|
čer, še ena ki ji je tekanje za človeškimi aktivnostmi bedasto. mi tudi uživamo na igralih, travcah, igriščih intd...so res presrečni če jih lahko izkusijo. sicer pa preživeli lep vikend. veliko kolesarili, uživali dobro hrano, namakali noge, pa prvič smo se zapeljali s čolnom. otroka seveda več kot navdušena. je pa zdaj zares užitek, ker je toliko malo ljudi, ni gužve, vse je bolj mirno, pa tudi čez dan se da dihati. ponoči je sicer pod 10 stopinj, ampak smo oblečeni v tople pižame in ni panike. otroka spita več kot super. čez dan smo lovili ribe, rake, ustvarjali akvarij, tako da smo imeli včeraj že celo zbirko. seveda smo jih danes izpustili, ker ne bi preživeli teden. da o terariju ne govorim. ujeli takega pajka, da bi nam lahko hišo spletel. jutri pa spet na delo. ah sej bo. še malo pa bo petek kajne ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.5.2011 7:47:27
|
|
|
|
FLASK_A
|
sem vas za nazaj prebrala mislim, kje ste se našle, jaz crkujem od smeha Zoo je pa pasal v soboto. Nisem bila tam že celo večnost. Ledenka, lepo te je blo videt po dooolgem času
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.5.2011 7:58:11
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! flaskona, sej včasih je bilo tuki vsak dan tako samo zdej se nam pa vsake tolk časa odpuli še en dan v rudniku... oh ja, tako kot je koalka rekla, bo kmalu vikend. pa dež, pa slabo vreme, bla bla aja, ne morem da verjamem, dobila sem odločbo za vrtec, po šestih mesecih in še malo. Me res zanima kateri zakon jim dopušča take roke za odločanje. flaskona, a ti že kaj veš za vaš vrtec?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.5.2011 8:44:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
Majana, nič še ne vem. Sam jaz itak vem da bom dobila. Drugače sploh ne more bit ker je nimam kam drugam dat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.5.2011 8:49:55
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Še 3x spat!! Jeeee! Jst sm tut v rudniku, pa prav paše mal miru. Včeri velika madam ni želela spat spljoh .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.5.2011 9:21:40
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, mi smo bili pa zaspanci danes. Mulček se je zbudil samo malo čez eno zjutraj in prišel kar k nama v sobo, ampak sva ga nesla nazaj, pa se ni nič kaj upiral-samo, da sem morala jaz biti zraven. Zjutraj je pa kar do pol osmih potegnil, jst pa skoraj zaspala za službo-namesto ob šestih sem se zbudila 15 do sedmih . Smo bili pravi zaspanci. Končno sem oddala še eno sodbo-še eno napišem, pol mam pa pomoje dost tega sranja. Itak mam še kolokvij enkrat, ko se spravim...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.5.2011 9:30:36
|
|
|
|
majana79
|
koalka, a misliš da jo ti rabiš? al bi jo komu podarila? meni se ne zdi lih kej preveč uporabna, ko so že tako veliki, pa kuhaš jim tut dobro (vsaj kolikor sem lahko razbrala) je pa to samo MHO, ker je nimam doma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.5.2011 9:38:18
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 koalka, a misliš da jo ti rabiš? al bi jo komu podarila? meni se ne zdi lih kej preveč uporabna, ko so že tako veliki, pa kuhaš jim tut dobro (vsaj kolikor sem lahko razbrala) je pa to samo MHO, ker je nimam doma in ker ne kuhaš ampak pogreješ in poješ
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.5.2011 9:39:46
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 koalka, a misliš da jo ti rabiš? al bi jo komu podarila? meni se ne zdi lih kej preveč uporabna, ko so že tako veliki, pa kuhaš jim tut dobro (vsaj kolikor sem lahko razbrala) je pa to samo MHO, ker je nimam doma in ker ne kuhaš ampak pogreješ in poješ kako si zlobna koalka, mislim da je ta knjiga za vas že pase... ali?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.5.2011 9:42:16
|
|
|
|
koala.cek
|
majana - zase bi jo kupila. nimam sploh idej, kaj naj jim kuham in kaj naj bi bilo njunim letom primerno ? se mi zdi, da skoz eno in isto delam...imaš prav. bom še razmislila. sicer imam en kup kuharskih knjig doma, ampak....nobena pa ni taka... bi pa mogla vzet kakšno knjigo z odgovori na ZAKAJ ?? To pa je luda kuča...milijon zakajev vsak dan. Se peljemo na morje, in pravi tavelik: Mami, ali se mi v kletki peljemo ? Ne sine. v Avtu. ja zakaj pa smo potem zaprti ? IIIi..madona sej ima prav. mami, zakaj pa se gume tako hitro vrtijo ? mami, zakaj pa fantje nimajo jošk ? mami, zakaj pa riba nima rokic ? ( no to je potem sam si odgovoril: ker ni človeška ribica ) mami, ali je morje zdravo ? Zakaj ? ali je NY daleč ? Koliko je tam ura ? Zakaj ? Zakaj tam ni zdajle nočke ? Zakaj je sladoled mrzel ? mami, zakaj zakaj zakaj zakaj ..... včasih res ne morem več...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.5.2011 9:49:38
|
|
|
|
zoja10
|
morgen,... gospa je v vrtcu jaz doma, razmišljam kaj počet .... sem ugotovila da niti ni tako hudi če mojga ni,... pač celo popoldne smo jaz in gospa in če je lep dan ga preživimo kvalitetno, ona v peskovniku jaz na ležalniku cunje se perejo to je pa tudi višek ps: kdaj pride odločba o dohodnini?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.5.2011 9:56:08
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 koalka, a misliš da jo ti rabiš? al bi jo komu podarila? meni se ne zdi lih kej preveč uporabna, ko so že tako veliki, pa kuhaš jim tut dobro (vsaj kolikor sem lahko razbrala) je pa to samo MHO, ker je nimam doma in ker ne kuhaš ampak pogreješ in poješ ja in? sej me ni sram povedat, da je Pogrej in pojej čisto ok rešitev... sem rajši z njim zunej, kot pa da packam po kuhinji znam ful stvari, ampak kuhanje mi pa ne gre, j.biga
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.5.2011 10:10:00
|
|
|
|
koala.cek
|
majana - ja res je, so what ? jest pa rada kuham. in to tako, da je vsakič kaj novega. rada imam nove okuse, začimbe, eksperimetne. rada pripravim jed tako da izgleda nekaj posebnega. pa ne toliko sladice in to...ampak predjedi in glavne jedi. to me sprošča. prav zato na morju uživam, ker imam čas, zjutraj lahko nabavim frišne zadeve na tržnici in potem čez celi dan pacam. mogoče še en vtis iz NY, ko sem bila celih deset minut z Jamie Oliverjem in prav njegovo posvetilo na njegovi knjigi, mi je dalo nekaj....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.5.2011 11:54:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek mogoče še en vtis iz NY, ko sem bila celih deset minut z Jamie Oliverjem in prav njegovo posvetilo na njegovi knjigi, mi je dalo nekaj.... a je fejst dečko, ane jaz kuham prilično... trenutno se glede na število članov in povprečno starost prilagodim in jem čokolešnike, mlečni riž, pire krompir s peso in podobno lahko hrano če bi bil še kdo, ki bi povprečno starost dvignil, bi imela večje veselje in bi kej bolj kunštnega pripravila, sem imela včasih kar veselje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.5.2011 12:00:11
|
|
|
|
ledenka
|
oh jej, je že 12... pa še kup stvari mam za nardit. bo že. kuhanje - mam včasih kake popadke, ja. sam pol vedno ugotovim, da so se začimbe od neuporabe razdišale, po nove se mi ne da it... in pristanemo pri klasiki. pa še moj je zbirčen. bo že.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?