Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.4.2011 18:20:00
|
|
|
|
zoja10
|
štartam, v kiku bom ob 6.40. če katera pride. danes imajo 25 procentu znižanje na vseeee!! woho
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.4.2011 7:55:23
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro bejbe... Fajn je bilo včeraj... Super ste in lepo je bilo večino videt po dooolgeeem času... Bedimo že od 6 zjutraj, čakamo dinozavra ali nekaj podobnega , da se nam zvali A. nosi kozarec sem in tja in opazi minimalne spremembe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.4.2011 8:23:07
|
|
|
|
nikolet
|
jutro otroci v vrtcu... je N. dones tud ustala ob 6h in se pol drla da je še tavelikega zbudila no pol ga je pa nadrla k je ni obogal, k je hotla it hitr v vrtec... je čist naumna na vrtec, je ful rada tm.... no tak da smo bili že ob pol osmih v vrtcu.... zdej sem si pa kavo skuhala, pa zajterk naredila... zdej pa mal po netu brskam pol pa kosilo delat aja pa dež pada
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.4.2011 9:01:30
|
|
|
|
betty.ford
|
jutrček! prav lepo vas je bilo videt včeraj. mi je bilo udobno v vaši družbi! čudovite ste! polne pozitivne energije! zdaj pa - i'm ready to do some work. izkoristite tale deževni petek!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.4.2011 9:06:45
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Včeri je bilo res super, našim moškim se je po moje kolcalo do nezavesti. Bedno vreme, sva misla it do tržnice pa ne bo nič od tega...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.4.2011 9:24:52
|
|
|
|
Leela
|
živjo, Se vam tudi jaz zahvaljujem za družbo včeraj A čevapi so bili dobri? sem pozabila vprašat. Danes sem doma. Ker sem pojedla kilo želetk in en traktor je šel čez mene.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.4.2011 10:53:04
|
|
|
|
maja1488
|
Babovičje! Fino je blo včeraj. Betka, ti reva spet nisi do besede prišla Petrazg, ja kaj se pritožuješ. Razvajence imaš. Mi gremo popoldan v šoping za torto. Točno mi je M zrecitirala zjutrej kaj more imet gor. Sicer je najprej rekla, da morm met winxice . Grem po dekleti ob 14 in potem spet pičada na obalo. Sem že mal sita tele cesta. Bo že. Aja...prej sm prvič v življenju futrala kure. Do tam kjer jajca nosijo nism prišla, ker mi je sape zmanjkalo. Na kok časa je treba to sranje kidat? Da vem kdaj morem bit ultra dobra do mojega, da bo šu on to delat Grem, danes bo še pestro. Komi čakam, da ponovimo včerajšnji večer, čeprav sem zjutri dobila prepoved, da kdaj še kam grem. Sta se ko opici obesle name in začeli tulit da je tati strog a bejž no. U še to...včeri ko sm se peljala domov je bil in the middle of nowhere postavljen semafor in je rdeča luč tok časa gorela, da so mi šle vse mogoče scene iz csi po glavi. Ko se je rumena prižgala sem pomojem na 150 prišla v dveh sekundah. Se je kr pokadilo za mano. Burrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.4.2011 16:59:39
|
|
|
|
majana79
|
zojislava, naslednje leto za moj rd pričakujem tut tako zapestnico kot jo je maja dobila aja, pa poiskala sem pocoyo... naš otrok se ni še nikoli tako režal, kot se ob tej risanki... beats me why
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.4.2011 19:45:06
|
|
|
|
Dudica1
|
Me veseli da ste se imele fino fajn Jaz sem v četrtek oddajala T. na počitnice zato mi ni zneslo,tako da smo zdej sami in mal na off ker je tak miiiir v hiši M. je sam kot da ga sploh ni in mi glih prav pride ker neki kašljam in sm že skor brez glasu... Jutri pa delam torto za našega dveletnika
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.4.2011 21:03:17
|
|
|
|
betty.ford
|
danes je pa grozno nizek pritisk. meni se spi že od dopoldneva! sem komaj privozila domov in HB za mojega, ki je popazil na mulčka ta čas, ko sem spala. Betka, ti reva spet nisi do besede prišla sem res parkrat z odprtimi usti ostala. (zato pa tu na forumu več pišem ) ampak je bilo res prijetno v vaši družbi! sproščujoče! ampak tole z RD pa mi nekaj ni bilo jasno... če sem karkoli zamudila, maja, vse najboljše! pa mali Lananai tudi želim prekrasen zaključek 2. leta! Leela, upam, da si bolje! meni je AB pomagal. zoja, zdaj me je majanin post prepričal in sem Pokca predvajala še našemu zmajčku - salve smeha! se spomnim te risanke, ko so nekaj let nazaj vrteli na SLO 1 - čudovita! evo, pa se je začelo Pocoyo obnorenje. in jaz: happy, ker imam pred sabo 3 proste dneve! žal polne dežja, ampak samo da so prosti! lahko noč vam želim in prijetne sanje!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.4.2011 21:05:55
|
|
|
|
betty.ford
|
A čevapi so bili dobri? sem pozabila vprašat. jaz sem vse pojedla! ko bomo naslednjič v PO, bomo tam.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.4.2011 21:09:28
|
|
|
|
maja1488
|
Se bom naslednjič držala jst nazaj z zaprtimi usti Betka, jutri bo ta torta, ne danes. Zapestnica je pa zakon. Jo morem mojmu pokazat. Pomojem se bova tepla kateri jo bo nosu. Umrta sem. No pri nas je blo vsaj mal sonca. Pa na obali tut. Je blo očitno to v zameno za enourno Z-jino dretje v avtu. Bom jst tut guglala za pocojo. Sam da bom mal miru v hiši.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.4.2011 21:10:11
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford A čevapi so bili dobri? sem pozabila vprašat. jaz sem vse pojedla! ko bomo naslednjič v PO, bomo tam. ja, mi tut, definitivno! samo res, betka ni prišla do besede pa bogi ostali gostje, se je poznalo da smo same 'glasne' za mizo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.4.2011 21:24:38
|
|
|
|
maja1488
|
Ja, uni za nami so se kmal pobrali. Bogi deci. Ni čudno da je tako zlivalo danes povsod In majana je OH jedla. LooooOOooooL
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.4.2011 21:33:54
|
|
|
|
majana79
|
ja, danes sem pa stelle, ker mi jih je nekdo dal... packa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 29.4.2011 21:35:20
|
|
|
|
maja1488
|
Uuu jst imam tudi stelle še za pojest.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.4.2011 13:10:51
|
|
|
|
Leela
|
maja vse najboljše za RD stelle???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.4.2011 15:04:09
|
|
|
|
majana79
|
pan di stelle najboljši biškoti ever
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.4.2011 15:19:44
|
|
|
|
Dudica1
|
Maja happy birthday Jaz pečem tortico za M. in sadit si grem rožice upam da mi uspe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.4.2011 17:27:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Majči vse naj naj!!! Smo pekli burek in se mastili z njim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.4.2011 17:35:50
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 pan di stelle najboljši biškoti ever a to mulino bianco? nisem še jedla a nista bila Katka in Vili lepa.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.4.2011 18:28:42
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: majana79 pan di stelle najboljši biškoti ever a to mulino bianco? nisem še jedla a nista bila Katka in Vili lepa. zivjo punce. vecerja je bla su.pe.r! super ste ble!!! jst pridem spet v slo junija...tko da lahk spet organiziramo AFZ dinner majana - a kva nisi povedala da so ti vsec mulino, bi ti kaj prinesla! ok, zdaj vem za naslednjic. leela - a si boljse? jp, men sta bla vsec, zal nisem vidla vse, ker sem glih tedaj bla na ac. maja kokokkokokoo koooooodeeeeee (beri=vse najboljse)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.4.2011 18:41:02
|
|
|
|
Leela
|
oj ivana, hvala sem boljše. me moji deci pri miru pustijo, so šli k tašči. Vi ste boljše? maja jaz bi naročila 10 jajc. Za dostavo se še zmenive ok.Moj L. tudi gleda winxice, čeprav ne vem zakaj, ker barbike recimo so mu butaste. F. in L. sta v četrtek šele ob 11h zaspala, F. se je slekel v posteljci do golega in zaspal. L. mi je zjutraj povedal, da je bil ati zloben.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.4.2011 18:49:32
|
|
|
|
zoja10
|
he he, zgleda da je blo pri vseh bol tako tako z mulci, no važno da smo se imele fajn, in fino jedle ... jungle manija... imam 130,30,117,11,18,121,38,15,111,17... če katera rabi sicer romajo v smeti... danes gremo na kres, taja je spala 1 uro in mislim da bo doma... če ne bo nehalo zlivat seveda. med drugim tudi driska, 5x po malo.. mogoče pa ni to taprava driska . vsaj upam ker imam že vse nakupljeno za ponedeljkovo zabavo. če ne bom pa sama vse pojedla.. sem kupla radrel rdeča pomaranča, čakam da gre gospa spat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 30.4.2011 18:59:20
|
|
|
|
ivanamdb
|
leela - super da so te na miru pustili! ja ja, mi smo fajn, oz. D je fajn, moj pa ga se neki s@@je da mu je se slabo. tasca je rekla da je D bila super, pridna, malo na spidu ampak vse fajn, ampak da je moj bil za pop$£%$£/$%, slabsi kot kaka stara baba ki lezi na kavcu in non stop jamra. moj in tast sta sla v staro bajto neki pogledat (ker so zdaj zaceli tud to renovirat), ze ne vem kolk ur jih ni... D zaspala, g.tasca zuni kadi....ah mir...(edino kaj sem lacna tuki zal ne morem ropat po hladilniku)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?