|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
27.4.2011 20:31:30   
Anonimen
UF! Kako sem vam fouš za jutri user posted image   Tudi KIK je eden mojih cukrčkov... user posted image

Sicer pa smo bli danes malo pridni... Tamala že spi, moj pa tudi mislim, da se plazi iz Žigatove sobice user posted image Zadnje čase, ko smo ugotovili, da Žiga zaspi tudi s tatijem (beri: Obdobje mama je mimo), je to njegova domena, jaz pa tamali papico dam in medtem nadzorujem Ribo na Oko user posted image

No zdej me čaka še ena runda v sušilcu, ena v stroju in eno bom dala še prat, pol sem pa konec za danes user posted image Smo pospravli Žigatovo sobo, ker je bla še od selitve podobna f-kušimi, potem sem zribala kopalnico, povabila babi in dedija na kosilo, oprala, zložila in pospravila 3 runde perila (brez prej-omenjenih user posted image ), spekla palačinke, pospravila kuhinjo, skopala oba otroka, ... Še kej? user posted image user posted image user posted image   Kok sem važna a ne?! user posted image

No konc reklam user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4276
27.4.2011 20:33:10   
majana79
živa, če boš take pisala, te ne bomo več marale user posted image user posted image zdej moraš it pa sam še likat pa bo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
27.4.2011 20:37:11   
Anonimen
Ne tega pa tut pri nas ne delamo user posted image user posted image user posted image   Sm ene 3 majce ki so se sušile na štriku rajš še mal u sušilca vrgla in zmagala user posted image   Sej sem vedla, da sm preveč važna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4278
27.4.2011 20:37:48   
maja1488
Pr nas likamo samo še z unim na parni kotliček. Mi ga je moj kupu, očitno se tut njemu z unim valjastim ne da user posted image  tut prou, se ne pritožujem.

Babovje, za kik nisem zihr, ker gremo po vrtcu v Izolo in mogoče direkt priletim. V kamin definitivno pridem, za kik vas pa pokličem. Zojka, dej za metlo poglej no user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
27.4.2011 20:51:43   
Leela
oj

maja bom jaz jutri dopoldne poklicala za rezervacijo.

majana za k maji greš čisto v drugo smer proti IL.B. Je pa lahko najdit (ac, desno v po, levo pri semaforju..na levi je hofer..., čez krožišče in za tablo Po desno)

jaz moram danes tudi himalajo zlikat.

lananai čestitke...super, da si povedala user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
27.4.2011 20:55:04   
Dudica1
1 manj za jutri,mi ne bo zneslo,naslednjič.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
27.4.2011 21:21:37   
zoja10
jaz jutri pridem,... sem mami prej omenila da imam za jutri neke plane pa se je sam neki nakremžla.. ma mislim da ne bo problema.

a za ob 19 smo zmenjene, jaz delam do 4. upam da mi znese kaj prej prist v PO da grem v kik... bom napisala jutri kdaj štartam če se bo kateri zahotlo mi prist delat družbo.

sem si odprla radler... selbrejšn nau komon user posted image user posted image

dudi škoda ker te ne bo...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
27.4.2011 22:53:23   
betty.ford
ah, Dudica, špilferderberka! pa upam, da se drugič res spoznava.

sem vas skočila še pogledat, pred spancem. kar ne morem verjet, da moram jutri spet v službo. jest bi bila rada frej!!!

majana, super, da veš, kam morava. boš moja navigatorka, prav?

lananai, čestitke!!! vse dobro do konca nosečnosti ti želim!!! user posted image  pa večkrat se nam oglasi in poročaj, kako fino ti gre, prav?

ivana, kar potrudi se še za malo rekreacije pred spancem, nič se na D. izgovarjat!user posted image

mi tudi ne likamo. samo dobro stresemo preden obesimo. sicer ne vem, zakaj sem napisala v množini, če sem več ali manj samo jaz za to opravilo zadolžena,... za likanje absolutno premalo časa. je bil pa pred otrokoma to moj pomirjevalni gospodinjski opravek. predvsem spuščanje pare!user posted image

lahko noč vam želim in prijetne sanje!user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
27.4.2011 23:11:44   
majana79
betka, če ne bova pa poklicali katero pa je user posted image bom jutri vnesla še v moj garmin naslov pa bo, itak sva pa ženski, me se ne zgubimo kar tako.

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
28.4.2011 8:33:47   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

betka, če ne bova pa poklicali katero pa je user posted image bom jutri vnesla še v moj garmin naslov pa bo, itak sva pa ženski, me se ne zgubimo kar tako.

OMG, kaj pa je s tabo?! Ob 23:11:44 še ne spiš?! A se že za jutri štimaš?

Jutro, hitim delat, pol grem pa krinolino likat pa na frizuro in mejkap. Pol bom pa do obale skočila ml burje med lase ujet.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
28.4.2011 8:52:43   
betty.ford
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

LOL

majana, zs ti pišem.

ostalim pa: dobro jutro!
kako je bilo otrokoma zjutraj težko vstati! še v avtu sta zaspala nazaj,...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
28.4.2011 8:58:38   
FLASK_A
Jutro.
Lananai, čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

In seveda, čestitke tudi Maju user posted image

Zdej grem pa delat. Danes me ni. Uživajte še zame!

Neposredna povezava do sporočila: 4287
28.4.2011 9:00:55   
Leela
jutro

sem v službi in pijem čaj

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
28.4.2011 9:14:58   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

jutro

sem v službi in pijem čaj

Da ne pozabiš rezervirat. Drugače bomo mogle kočit pred pekarno user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
28.4.2011 9:45:06   
Leela
ne bom pozabla.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
28.4.2011 9:55:57   
PapuaNG
jutro,

še ena delavna na spisku. Ampak je kar mirno, sva sami s šefico, telefoni pa tut upam, da bojo bolj tiho kot ne. Mulček je šel danes v vrtec, ker mora moj delat, popoldne ga pa dedi prevzame, tako da sem jst frej in grem lahko spet kaj v šoping user posted image So mi všeč tile četrtki, ker si lahko čas zase vzamem (in za štacune user posted image ).

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
28.4.2011 10:01:40   
Anonimen
Sem mela jutranji kofetkarski obisk, zdej pa razmišljam kaj naj kuham, pa se ne morem odločit user posted image Neki, da bo tut otrok jedu brez problemov user posted image

Zlata žila me spet napada user posted image    Me tok boli, da sem mogla Lekadol vzet, zdej pa čakam da prime... Nevem kaj se to spet dogaja z mano... Bom mogla na servis zgleda user posted image

Uživajte še zame danes!!! Tako mi je žal, ker ne morem z vami user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 4292
28.4.2011 10:41:46   
nikolet
živjo

jz pa že cel dopoldne pizdim.... mi je pralni stroj crknuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
28.4.2011 11:35:24   
Leela
rezervirano ob 19h na moje ime, naročila sem nekaj z žara. je rekel ni problem user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
28.4.2011 11:37:39   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

rezervirano ob 19h na moje ime, naročila sem nekaj z žara. je rekel ni problem user posted image

A striptizerje si tut zrihtala?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
28.4.2011 11:49:03   
Leela
tolk greha naenkrat pa ne sme biti. Se boš tolk najedla, da boš hotela samo še spat.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
28.4.2011 12:03:56   
betty.ford
mmmm, samo da berem, imam že mastne prste!user posted image
Leela, kaj pa današnji dress code? damo fertahe nase?

živa, nikolet user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
28.4.2011 12:50:58   
majana79
ajej, očitno je spet neka luna, ker naš otrok je tut siten...

pikepoke vsem k jim sreča nagaja!

betka, a nisi en zs omenjala? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4298
28.4.2011 15:30:42   
PapuaNG
No, pa je kar hitro minil današnji dan. No, vsaj kar se delovnega dela tiče user posted image kako paše, ko je tak mir v pisarni, noben se ne dere, noben ne odvrača pozornosti...šele v takih trenutkih vidim, da smo res en zmešan kolektiv user posted image

Lepo se imejte danes na večerji pa pojejte še kaj za nas, ki nas ne bo tam user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
28.4.2011 17:45:48   
ivanamdb
vecerko punce....in???? are you readyyyyy to rooooock????!!!!!!!
moj je reku da vas ogromno pozdravlja in da nam je ful fous!
jst sm bila mal pod prho...nobene frizure ne bo....ampak bom spik&span mirisljiva user posted image

a ja majana  - spomnila sem se da sm v enem starem katalogu od babycentra vidla to kolo/poganjalec podobno temu ki smo ga mi kupili, marka je beeboo - ampak ne vem ce se da lahk zmontirat tud kod trikolesnik kot nas. vprasaj v babycentru ce ga se imajo, 2010 je bil 39 eur.

kandidatkinje za v kik? anyone?

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?