betty.ford
|
gledam film Something''s gotta give (a sem prav napisala??) in že se vidim v solzah - čez kakšno uro, ko se bosta razšla in vsak na svojem koncu trpela, ker nista skupaj - film za mojo dušo. minil je en prekrasen dan. po dolgem času videla osebe, ki so zaznamovale moje prvo porodniško obdobje. dan pa smo zaključili z obiskom mojega kraja. tam se že dogaja, da moj prvi mulček kar izgine v družbo sosedovih otrok. zmajčka pa še lahko prepričava, da gre z nama na sprehod. kmalu tudi tega ne več - mulčku se ne da več v hrib hodit petra, kje pa je to igrišče?? ker jaz ga že dolgo dolgo časa čakam - sem slišala, da naj bi McDonalds prispeval k izgradnji in sem bila prepričana, da bo ob cesti... za naslednji teden pa držim pestke, da se hitro uvedeš (v kar seveda ne dvomim!) eelyy, upam, da dobite vrtec. če ne pa: glede na to, da si ne želiš nazaj na delo oz. da bi delala takorekoč samo za varstvo - premisli, da bi še kakšno leto ostala doma. dajte mi povedat, kako je zdaj s statusom gospodinje?? kolikor vem, je pri nas to še vedno možno. kaj ti ta status nudi? pa FLASKA tudi za M držim vrtčevske pestke! mene boli trebuh - jutri spet služba. eh,. tolaži me dejstvo, da bo samo 5 delovnih dni (zame, ni vam treba preverjat na koledarju ). nikolet, tebi pa en košek , da bo jutri vse okej! živa, ne se dat - globoko vdihni in počasi izdihni. pa jutri si obvezno naberi nekaj pozitivnih situacij. bo lažje. zoja, ima T danes ali jutri rojstni dan? vse najboljše!!! pri nas se zmajček uči pihati regratove lučke, da ne bo zanetil požara koalčka, ledenka... fouš. jaz bi tudi namakala nogice (čeprav vem, da bi bilo hitro kaj več kot noge v vodi) pa me moj nazaj drži, da zavoljo otrok ne smemo še na morje (ker bi tudi ona bila kaj hitro v vodi) - pa tisto igrišče v Umagu je tudi luštno! ah; lep večer in lepo noč vam želim. sladke sanje!
< Sporočilo je popravil betty.ford -- 2.5.2011 21:34:35 >
|