Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.4.2011 20:31:30
|
|
|
|
Anonimen
|
UF! Kako sem vam fouš za jutri Tudi KIK je eden mojih cukrčkov... Sicer pa smo bli danes malo pridni... Tamala že spi, moj pa tudi mislim, da se plazi iz Žigatove sobice Zadnje čase, ko smo ugotovili, da Žiga zaspi tudi s tatijem (beri: Obdobje mama je mimo), je to njegova domena, jaz pa tamali papico dam in medtem nadzorujem Ribo na Oko No zdej me čaka še ena runda v sušilcu, ena v stroju in eno bom dala še prat, pol sem pa konec za danes Smo pospravli Žigatovo sobo, ker je bla še od selitve podobna f-kušimi, potem sem zribala kopalnico, povabila babi in dedija na kosilo, oprala, zložila in pospravila 3 runde perila (brez prej-omenjenih ), spekla palačinke, pospravila kuhinjo, skopala oba otroka, ... Še kej? Kok sem važna a ne?! No konc reklam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.4.2011 20:33:10
|
|
|
|
majana79
|
živa, če boš take pisala, te ne bomo več marale zdej moraš it pa sam še likat pa bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.4.2011 20:37:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne tega pa tut pri nas ne delamo Sm ene 3 majce ki so se sušile na štriku rajš še mal u sušilca vrgla in zmagala Sej sem vedla, da sm preveč važna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.4.2011 20:37:48
|
|
|
|
maja1488
|
Pr nas likamo samo še z unim na parni kotliček. Mi ga je moj kupu, očitno se tut njemu z unim valjastim ne da tut prou, se ne pritožujem. Babovje, za kik nisem zihr, ker gremo po vrtcu v Izolo in mogoče direkt priletim. V kamin definitivno pridem, za kik vas pa pokličem. Zojka, dej za metlo poglej no
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.4.2011 20:51:43
|
|
|
|
Leela
|
oj maja bom jaz jutri dopoldne poklicala za rezervacijo. majana za k maji greš čisto v drugo smer proti IL.B. Je pa lahko najdit (ac, desno v po, levo pri semaforju..na levi je hofer..., čez krožišče in za tablo Po desno) jaz moram danes tudi himalajo zlikat. lananai čestitke...super, da si povedala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.4.2011 20:55:04
|
|
|
|
Dudica1
|
1 manj za jutri,mi ne bo zneslo,naslednjič.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.4.2011 21:21:37
|
|
|
|
zoja10
|
jaz jutri pridem,... sem mami prej omenila da imam za jutri neke plane pa se je sam neki nakremžla.. ma mislim da ne bo problema. a za ob 19 smo zmenjene, jaz delam do 4. upam da mi znese kaj prej prist v PO da grem v kik... bom napisala jutri kdaj štartam če se bo kateri zahotlo mi prist delat družbo. sem si odprla radler... selbrejšn nau komon dudi škoda ker te ne bo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.4.2011 22:53:23
|
|
|
|
betty.ford
|
ah, Dudica, špilferderberka! pa upam, da se drugič res spoznava. sem vas skočila še pogledat, pred spancem. kar ne morem verjet, da moram jutri spet v službo. jest bi bila rada frej!!! majana, super, da veš, kam morava. boš moja navigatorka, prav? lananai, čestitke!!! vse dobro do konca nosečnosti ti želim!!! pa večkrat se nam oglasi in poročaj, kako fino ti gre, prav? ivana, kar potrudi se še za malo rekreacije pred spancem, nič se na D. izgovarjat! mi tudi ne likamo. samo dobro stresemo preden obesimo. sicer ne vem, zakaj sem napisala v množini, če sem več ali manj samo jaz za to opravilo zadolžena,... za likanje absolutno premalo časa. je bil pa pred otrokoma to moj pomirjevalni gospodinjski opravek. predvsem spuščanje pare! lahko noč vam želim in prijetne sanje!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 27.4.2011 23:11:44
|
|
|
|
majana79
|
betka, če ne bova pa poklicali katero pa je bom jutri vnesla še v moj garmin naslov pa bo, itak sva pa ženski, me se ne zgubimo kar tako.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.4.2011 8:33:47
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 betka, če ne bova pa poklicali katero pa je bom jutri vnesla še v moj garmin naslov pa bo, itak sva pa ženski, me se ne zgubimo kar tako. OMG, kaj pa je s tabo?! Ob 23:11:44 še ne spiš?! A se že za jutri štimaš? Jutro, hitim delat, pol grem pa krinolino likat pa na frizuro in mejkap. Pol bom pa do obale skočila ml burje med lase ujet.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.4.2011 8:52:43
|
|
|
|
betty.ford
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 betka, če ne bova pa poklicali katero pa je bom jutri vnesla še v moj garmin naslov pa bo, itak sva pa ženski, me se ne zgubimo kar tako. LOL majana, zs ti pišem. ostalim pa: dobro jutro! kako je bilo otrokoma zjutraj težko vstati! še v avtu sta zaspala nazaj,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.4.2011 8:58:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jutro. Lananai, čestitam In seveda, čestitke tudi Maju Zdej grem pa delat. Danes me ni. Uživajte še zame!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.4.2011 9:00:55
|
|
|
|
Leela
|
jutro sem v službi in pijem čaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.4.2011 9:14:58
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela jutro sem v službi in pijem čaj Da ne pozabiš rezervirat. Drugače bomo mogle kočit pred pekarno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.4.2011 9:45:06
|
|
|
|
Leela
|
ne bom pozabla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.4.2011 9:55:57
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, še ena delavna na spisku. Ampak je kar mirno, sva sami s šefico, telefoni pa tut upam, da bojo bolj tiho kot ne. Mulček je šel danes v vrtec, ker mora moj delat, popoldne ga pa dedi prevzame, tako da sem jst frej in grem lahko spet kaj v šoping So mi všeč tile četrtki, ker si lahko čas zase vzamem (in za štacune ).
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.4.2011 10:01:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem mela jutranji kofetkarski obisk, zdej pa razmišljam kaj naj kuham, pa se ne morem odločit Neki, da bo tut otrok jedu brez problemov Zlata žila me spet napada Me tok boli, da sem mogla Lekadol vzet, zdej pa čakam da prime... Nevem kaj se to spet dogaja z mano... Bom mogla na servis zgleda Uživajte še zame danes!!! Tako mi je žal, ker ne morem z vami
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.4.2011 10:41:46
|
|
|
|
nikolet
|
živjo jz pa že cel dopoldne pizdim.... mi je pralni stroj crknu
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.4.2011 11:35:24
|
|
|
|
Leela
|
rezervirano ob 19h na moje ime, naročila sem nekaj z žara. je rekel ni problem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.4.2011 11:37:39
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela rezervirano ob 19h na moje ime, naročila sem nekaj z žara. je rekel ni problem A striptizerje si tut zrihtala?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.4.2011 11:49:03
|
|
|
|
Leela
|
tolk greha naenkrat pa ne sme biti. Se boš tolk najedla, da boš hotela samo še spat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.4.2011 12:03:56
|
|
|
|
betty.ford
|
mmmm, samo da berem, imam že mastne prste! Leela, kaj pa današnji dress code? damo fertahe nase? živa, nikolet
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.4.2011 12:50:58
|
|
|
|
majana79
|
ajej, očitno je spet neka luna, ker naš otrok je tut siten... pikepoke vsem k jim sreča nagaja! betka, a nisi en zs omenjala?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.4.2011 15:30:42
|
|
|
|
PapuaNG
|
No, pa je kar hitro minil današnji dan. No, vsaj kar se delovnega dela tiče kako paše, ko je tak mir v pisarni, noben se ne dere, noben ne odvrača pozornosti...šele v takih trenutkih vidim, da smo res en zmešan kolektiv Lepo se imejte danes na večerji pa pojejte še kaj za nas, ki nas ne bo tam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 28.4.2011 17:45:48
|
|
|
|
ivanamdb
|
vecerko punce....in???? are you readyyyyy to rooooock????!!!!!!! moj je reku da vas ogromno pozdravlja in da nam je ful fous! jst sm bila mal pod prho...nobene frizure ne bo....ampak bom spik&span mirisljiva a ja majana - spomnila sem se da sm v enem starem katalogu od babycentra vidla to kolo/poganjalec podobno temu ki smo ga mi kupili, marka je beeboo - ampak ne vem ce se da lahk zmontirat tud kod trikolesnik kot nas. vprasaj v babycentru ce ga se imajo, 2010 je bil 39 eur. kandidatkinje za v kik? anyone?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?