Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.3.2011 10:28:20
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek no vročina je padla, junak je dobre volje, sicer pa se bo crkljal pri babici. moram dones Putina videt majhen je
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.3.2011 10:51:26
|
|
|
|
zoja10
|
oh kakšen čudovit dan,.... ... sem dobila že navsezgodaj sms od mojga z neko osladno izpovedjo, najbrž je falil številko al pa ima koga za ubit sm peljala gospodično v vrtec, kupla zajtrk še za kolegico ki mi je skuhala kavo, zdej sm že dala prat in šipe opucala,... uf takih dni je malo v mojem življenju danes hitim mogoče se bom jutri zapeljala do trsta na eno šetnjo ob morju...mmm.... grem na kolo in iskat kakšno žrtev da mi skuha kavo, je že cajt za tadrugo vsem bolančkom miljavžnt pikicpokic,.... še en mesec ne? pol pa nič več bolezni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.3.2011 10:56:30
|
|
|
|
koala.cek
|
no Vladimir je šel... zamujal debelo uro...je samo še mene čakal . ampak ni moj tip, sorry...res je nekam majhen...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.3.2011 12:31:04
|
|
|
|
eelyy
|
Dan! Evo tkole kuham golaž L. spančka zjutraj sva šle že potni list delat končno sem se spravla(ker ga ni imela še).Pospravila sem stanovanje in čakam,da ko T pride iz vrtca da vse razmeče. Dejte mi povedat,kateri jogi nej kupim za T ali je kakšen pohvaljen ali se splača kakšen dormeo nabaviti ali ne(ker bo še obdobje odvajanja lulanja ponoči). kolacek; zoja:iskoristi dan čimbolje se da
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.3.2011 12:45:15
|
|
|
|
koala.cek
|
jogi - mi imamo vsi dormeo - fleksi. oba mulčka imata še prevleko čez, če komu kaj uide. smo zadovoljni.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.3.2011 12:56:49
|
|
|
|
majana79
|
Dan! Mi smo spet vsi doma, ker je moj zakuhal in ne more met še J. J. ni nič boljše, zjutraj je imel še čist zagnojen uček, tako da ga mažem s tea tree in ker danes ni naše P, se gremo šele jutri pokazat... zoja, iz tvojih ust v... če ne se grem sama prijavit v Polje, ker ne prenesem več
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.3.2011 13:05:56
|
|
|
|
eelyy
|
kolacek;Hvala za odgovor bom pogledala in verjetno naročila res dormeo. majana;Uh sej vem kako je ,tale life je napet,hiter otroci bolani skos.Meni je zaenkrat dobro ker sem doma,pa pride včasih kakšen dan k razmišljam o polju res! Z mojim iščeva kakšno službo zame drugo,pa ni nič,ki bi mi ustrezalo zaradi urnika in sem vsak dan bolj zbita in skos sam padci...pa mi tko nič nemanjka,le ta služba me tare....pa seveda,ko je T bolan vedno imam doma ludnico. Jst vem,kako bo ko bom začela tam delati vse bo nameni otroci,doma vse za zrihtat jih odpeljat v vrtec če bo potrebna bolniška bom jst vedno morala in v službi nebom ič vredna,le po strani me bojo vsi gledali.In zdrži vse to...ah
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.3.2011 13:32:05
|
|
|
|
koala.cek
|
ja eely točno tako je
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.3.2011 13:33:00
|
|
|
|
ledenka
|
majana, sam zarad očesa ga ne vozi k P, sam pokliči, da ti recept pripravijo.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.3.2011 14:49:20
|
|
|
|
ivanamdb
|
aaaah sh@t majana a punce da vi vse skupi greste kolektivno v lourdes??? (hec) to res celo zimo ze traja!!!! ali pa relocation na kaksne karibe? jst sm koncala en lepo placan prevod (crknjena) zdaj grem neki pod zobke , pa neki skuhat za vecerjo, a ja in eno panna cotto. mljac
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.3.2011 14:57:48
|
|
|
|
ledenka
|
relocation.... mmmmmm, sounds great! eh nič, grem dalje v papirje... danes je mal nor dan.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.3.2011 15:43:22
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, ne samo zarad učka (ki je zdej ful boljše, očitno tea tree pomaga), ampak zarad ušes na kontrolo, ker je mel v ponedeljek pordele
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.3.2011 18:17:29
|
|
|
|
petrazg
|
Pikepoke za vse bolančke Kako je fino, ko je lepo vreme... sta se nadivjala zunaj in sedaj samo še sedita lahko in risanke gledata
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.3.2011 19:46:37
|
|
|
|
eelyy
|
Čer!! Tudi mi smo se sprehodili T je pičla trma in se je drl hotel metat po tleh,uglavnem skos sem ga motivirala hoče v voziček,potem ven pa spet noter. Je bilo lepo in pasalo je,malčka že spita uživam v tišini in miru Jutri bo spet en lep dan treba ga bo izkoristit. Še vlogo sem odnesla v vrtec za L bomo vidli,kaj bo konec aprila,ko bomo dobili odgovor. Kolacek;Točno tako je,držite pesti,da dobim drugo službo do takrat Za bolančke pa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.3.2011 20:23:36
|
|
|
|
majana79
|
limonce so zakon! koalka je pa zgleda jezus v ženski obliki, ker jih nikol ne zmanjka pa jih pijem že zihr 2 meseca
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.3.2011 8:12:07
|
|
|
|
koala.cek
|
jutro, pri nas vročine včeraj ni bilo več. otrok je opoldne spal tri ure in izgleda da je to potreboval. danes so šli fantje v vrtec. jutri imam pa dopust. aleluja. jih bom imela doma, bomo šli regrat nabirat, pa na kakšna igrala, skratka dan bomo preživeli na sončku. v nedeljo pa sneg.bljak. še dobro, da nismo menjali gum. no, pa potepanje po evropi tudi odpade. prestavili za en teden. bo že. nima smisla v dežju in snegu okoli kolovratiti. uživajte.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.3.2011 8:23:57
|
|
|
|
nikolet
|
jutro men je crknu telefon ga je šel mož novga iskat.... naša tud spi, še vedno deristamo.... T. je šel v vrtec, jz pa spet gkedam up cujn in gruntam kdo bo jih speglal...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.3.2011 9:28:58
|
|
|
|
betty.ford
|
dobro jutro! sonček! kar ne verjamem, da bo ta vikend slab. danes smo šli v vrtec peš - oz s koleščki. cukrčka sta, ko lovita veter! zmajčku moramo samo še en fajn poganjalček za ven kupit/zdaj se vozi z enim starim, ki počasi že razpada. zadnjič si je na igrišču prilastil poganjalček - motorček in ga ni hotel vrniti, ko je bil čas za odhod. in je baje svojega kar brcnil češ kaj mu ponujajo to škrpeto! pa sem gledala, da niti ni tako drag - cca 20€ ta, ki mu je bil všečen. in jaz ne bi bila jaz, če ne bi še en krog do narave naredila. ptički so krasni! tisti na drevesih in tisti v vodi! eelyy, upam, da najdeš željeno! držim pestke! nikolet, pusti cunje in si malo odpočij. za bolančke - nekaj jih še je, a vem, da bodo kmalu v redu. izkoristite dan!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.3.2011 9:31:56
|
|
|
|
betty.ford
|
grem čistit okna, da bom imela kristalen pogled v svet!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.3.2011 9:33:53
|
|
|
|
ledenka
|
jutro sem upravičila moj avatar in prišla s kolesom. za M je zjutraj le še malce hladno, jaz pa si zavijem šal in je super za bolančke! kolikor sem jaz gledala napoved, je za nedeljo napovedan dež in 8 stopinj v LJ. ne vem, kje bi bil sneg?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.3.2011 9:47:01
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! ledenka, za nedeljo je napovedano max. 4, vsaj tako so zjutrej napovedovali. Pa ob močnejših padavinah je lahko sneg do nižin. Že to, da se bo ohladilo za 15 stopinj bo spet šok in eni bomo spet doma. Ali še vedno? No, bomo videli kaj bo danes. Me živcira čakanje na P... Pri nas nič novega, razen tega da imam vsak dan manj živcev.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.3.2011 10:13:53
|
|
|
|
ledenka
|
majana, morš limonce na tešče, pol je življenje lepše... pa upam, da je J končno boljši.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.3.2011 10:26:55
|
|
|
|
majana79
|
ja sej, sem jih pozabila na tešče, sem šla rajši ovsene kosmiče jest, koza boljši? kaj pa vem... isto je, ni slabše
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.3.2011 10:27:42
|
|
|
|
koala.cek
|
majana kako fantič ? betka - dej dej ptički.... a te pomlad daje ? pri nas vse po kerozinu diši..mmmm
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.3.2011 10:31:55
|
|
|
|
koala.cek
|
naš zmajček je včeraj pogruntal, da se lahko s kolesom spusti po hribu navzdol. z dvignjenimi nogami. jest sem mislila da se bo ubil.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......