PapuaNG
|
No, so nas poslali še na ORL, tam bi pa zdravnika skoraj mahnila. Se je mali itak upiral, ko sem mu jst roke pa noge držala, sestra glavo, da je bil pri miru, dohtar mu je pa uho pucal pa pol z mikroskopom gledal. In mi pol reče na koncu, da sicer ve, da to ni moja krivda, ampak da tako nemirnega otroka še ni videl Pa sploh ne bi tega za slabo vzela, ampak je rekel to s takim prezirom, kot da sem jst slaba mama, ker ga nisem pripravila na to, da bo pri miru Da on ne more dobro pogledati,če otrok ni čisto pri miru. Kr neki. Aja, je pa rekel,da bobnič ne zgleda poškodovan, samo sluhovod je malo popraskan, tko da imamo kontrolo pri P čez kak teden. Aja, pa čist je zatežil, da palčk pa v hiši ne sme bit, niti v košu. Ja, ušesa nej si pa pucam s čim? Z brisačo, ko itak še polno notri ostane, da me vse srbi. Arghh,...sem prav jezna. Sej itak skos pazimo, da kaj takega ne dobi v roke, s čimer bi se lahko poškodoval, ampak včasih se pač zgodi. Mogoče še s stvarjo, s katero najmanj pričakuješ,da se bo poškodoval. No, do tržnice tako nisem prišla. Pa drugič. Mulo spi, bo pomoje še nekaj časa drnjohal. Jst grem pa od vsega hudega nekaj pojest
|