![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.3.2011 19:09:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
Šivilja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.3.2011 20:26:22
|
|
|
|
koala.cek
|
šivilja - tole je bilo pa čisto po moško. itak, babe kompliciramo. a vaši tudi pridejo iz vrtca čisto sestradani ? naša dva popoldan pojesta vola in pol. se mi zdi, da jima celo popoldan samo za jest kuham, pa še zvečer piko na i, dobita flašo mleko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.3.2011 20:48:13
|
|
|
|
Tanja_
|
šivilja skor sem se polulala od smeha To so pa naši moški.Mojmu bi se tud komot kej tazga zgodil.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.3.2011 21:18:35
|
|
|
|
betty.ford
|
šivilja, glavno, da so bile kroglice v "juhi" joj, kolk lepo je videt, da se ljudje smejijo! kako rada imam to pomlad! meni je bilo danes hecno, ko sva se z mulčkom peljala v avtu pa mu rečem:"glej, čapl'a na desni!" on meni:"kako, če je vlak na levi?" "ne, ne vlak - čapl'a, ptica!" "mami, men' tud' diši pica" koalčka, kakor kdaj. večinoma pa popoldne bolj malo jesta. izjemoma, če so pizze.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.3.2011 21:20:27
|
|
|
|
lake
|
Šivilja Si me nasmejala do solz. Majana Če piše na napotnici nujno, oz. zdej ko so nove napotnice, more biti to jasno označeno, je potrebno vzeti pacienta v roku 24 ur, če piše hitro, v roku treh tednov, in redno je pač redno. Vsaj tako je pri nas in pri starejših bi moglo bit tud tako. Da jst zavrnem nekoga ki ima označeno nujno, sm drugi dan verjetno pri poročilih. Jutri sm pa frej, popokam T. in greva lovit mal sončka na morje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.3.2011 21:24:54
|
|
|
|
betty.ford
|
lake, naužijta se morskega zraka še za nas!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.3.2011 21:56:01
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Šivilja Si me nasmejala do solz. Majana Če piše na napotnici nujno, oz. zdej ko so nove napotnice, more biti to jasno označeno, je potrebno vzeti pacienta v roku 24 ur, če piše hitro, v roku treh tednov, in redno je pač redno. Vsaj tako je pri nas in pri starejših bi moglo bit tud tako. Da jst zavrnem nekoga ki ima označeno nujno, sm drugi dan verjetno pri poročilih. Jutri sm pa frej, popokam T. in greva lovit mal sončka na morje. lejkica tnx! sem vedla da boš ti vedla odgovor sem ga še enkrat vprašala in je reku da pa ne ve čist točno kaj je pisalo ta dec je za tolčt, nč druzga... grrrrr pa misli kej na naju jutri, sem ti fouš! grem se umit pa spat, jutr je šiht sem gledala en film na slo1, sicer na pol, ampak je kr biu lušen nočko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.3.2011 21:57:19
|
|
|
|
Leela
|
šivilja špagetna voda, res komična situacija Čeprav sekirat se ne preveč, od špagetov je šlo notri malo beljakovin, pa še oljček je bil in je glih tolk hranilno kot kakšna piščančja juha. Sploh so pa naši stari starši veliko takih stvari pojedli ala močnik variante. Izlet s prikolico se super sliši. Dobra zadeva, otroci so na zraku pa še brez skrbi si. lake uživaj jutri. betka pica. Mi smo pa glih danes naročili pico po dolgem času. Majana zadnjič sem brala v žurnalu, da se glede čakalnih dob lahko pritožiš na zzzs. grem spat...danes sem že pozna...včeraj sem ob 21h zadormirala. Imam že ob 7h fizioterapije ta teden.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.3.2011 21:58:50
|
|
|
|
Leela
|
majana ja dec nimaš kej. nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.3.2011 8:38:25
|
|
|
|
šivilja
|
Dobro jutro!!! Dekleti bolje, jaz pa slabše - mi je očitno H. uspešno nakihala bacile. Pri Lejkici majo pa norice - partiiiiiiiiiiiiiii. Mene kar mika, da bi jih šla iskat.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.3.2011 8:56:31
|
|
|
|
zoja10
|
MORGEN,... jaz sem se pravkar iz postle zvlekla, T. še spi . Danes začnem na novo, učeraj sem mela ful slab dan , no sej če si 3 dni v bajti non stop...nič čudnega. Torej za zajtrk bodo palačinke z nutelo, njamsiiiiiiii, potem upam če ne bo vročine gremo malo vn. Pri nas se že oblači.. no saj je tako vseeno če sam skoz okno gledaš... norice, ne hvala... vsaj ene dva mesca nej bo zdrava da vidim kako zgleda svet odzunaj kolk cajta pa kaj trajajo? si predstavljam da je kar hudo ali..?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.3.2011 8:56:47
|
|
|
|
betty.ford
|
mene tudi od prejšnjega obiska nismo nič prinesli. lake, a zapakiraš kakšno hrastico pa nam jo pošlješ po pošti? pa doooobro jutro tudi z moje strani! danes bo en krasen četrtek!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.3.2011 9:03:06
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! majana pri nas je z napotnicami tako: nujno-v 24 urah; hitro v 3 mesecih, redno-pač redno. In so res kazni predvidene za kršitelje. Veljajo pa od 1.marca naprej.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.3.2011 9:16:28
|
|
|
|
lake
|
No ja pa je šel moj morje po vodi . Komot organiziram party. Kr pridte.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.3.2011 9:21:23
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake No ja pa je šel moj morje po vodi . Komot organiziram party. Kr pridte.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.3.2011 9:28:53
|
|
|
|
ivanamdb
|
jutrcek punce. uh, lake, norice! da se cimprej koncajo! koncno je v stanovanju mir. zjutraj je gospodicna neki zacela tulit ob 6, potem je spet ob 7, in potem sm ugotovila da ji je moj vceraj dal plenicko 5 in ne 5+ tko da je bla totalno mokra.... uspesno odpelana v vrtec, moz medtem sel sam, jst sm kupila rozice za na mizo za v kuhinjo, in zdaj bom neki prigrizla, mal pogledala internet, in spet veselo na delo.... zdaj prevajam neke stvari za ta gambling online....sh@t pravila so tolk komplicirana da nikoli ne bom igrala poker! (sicer to je pozitivno! ampak bom na drug nacin zapravljala denar )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.3.2011 10:10:32
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, smo mel še en sestančič zjutraj, zdej pa počasi v polni pogon. Ja, z našimi dopusti je kar križ. Direktorica ma pa itak fetiš na zakone, tko da...ampak si moram še mal ZDR v roke vzet pa komentar, da vidim, če kaj piše na to temo. Jst drugače sicer nisem član sindikata, je pa sodelavc, tko da je on že poslal neko vprašanje, ker majo baje kar dobre pravnike. Se mi zdi, da pa na vse pa res ne smemo pristati. Se obnaša direktorca, kot da je to njena firma (kot da nas ne bi plačevali iz proračuna ) in je ona vrhovni diktator. Ampak ok, mi mamo še srečo, ker smo dislocirana enota in se ne ukvarja z našim vsakodnevnim delom. Drugače pa-mulo je ok, le ponoči mi vsakič šamar opali, če mu ne dam takoj jest, ko se njemu zazdi Hudič mali. Pa vse je začel s pulta dol jemat - mu sicer konstantno govorim, da tega ne sme in tukaj res ne popuščam, ampak zgleda bo še nekaj časa trajalo, da mu kapne, da tega res ne sme.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.3.2011 11:07:12
|
|
|
|
betty.ford
|
Papua, pri nas je odpiranje hladilnika stalno na sporedu. sta že sigurno naredila rekord v odpiranju le-tega v eni minuti! in včeraj, ko sem prišla domov, se je zmajček, ki je že spal, zbudil in ves vesel začel z roko ploskat po blazini, da se čimprej uležem zraven njega. ker ga nisem takoj "ubogala", je prav jezno začel "ajat, tu!" se mi zdi, da je prav ukazovalen občasno. potem pa me prav nežno vpraša, če sem se pokrila bila na sprehodu in odložila vso tež grdih misli. da grem lahko lahka na pot v preostali del dneva!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.3.2011 11:08:51
|
|
|
|
betty.ford
|
jst sm kupila rozice za na mizo za v kuhinjo ivana, kaj takega še pogrešam,... to je pa res relaksacija za dušo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.3.2011 12:11:35
|
|
|
|
meymey
|
Pozdravljene, sem mamica majčka, ki se je rodil l 2010 in seveda je zdaj največji problem varstvo za malega. V vrtec ne bomo sprejeti, pa tudi če bi bili, bom morala vseeno najti zasebno varstvo do septembra. Mene zanima kako ste ve to rešile? Ali lahko katera predlaga kakšno varuško ali zasebni vrtec na relaciji Litija - Ljubljana? Se oravičujem da tako vdiram, samo sem razmišljala, da boste ve, ki ste dale že to skozi lahko najbolje svetovale! Lep dan!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.3.2011 12:59:44
|
|
|
|
PapuaNG
|
meymey, mi smo našega vpisali v zasebni vrtec za čas do septembra. Smo imeli pa srečo, ker se je ravno odpiral, tako da še niso bili polno zasedeni. Mogoče lahko povprašaš na enem od podforumov? Drugače pa šivilja, ko si spraševala, če direktorica sprašuje tut glede bolniških-eno so klicali sredi dneva iz vrtca, da je tamal dobil vročino in je rekla, da gre domov, pa jo je direktorica vprašala, če ni mogla tega že prejšnji dan povedat Pa ena, ki je imela pogodbo za določen čas z možnostjo podaljšanja, je pač vmes zanosila in je potem, ko se je šlo za podaljšanje, direktorica rekla, da kako ji je lahko to naredila. Mislm, no comment. Da ne omenjam sodelavke, ki je po petih letih našla drugo službo in ji je pol direktorica očitala, da kje ima pa lojalnost Kot da bi bil to nek hud job s hudo plačo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.3.2011 13:59:24
|
|
|
|
ledenka
|
awwww, kak zoprn sestanek sem imela cel dopoldan... nujno rabim iPad 3g
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.3.2011 17:59:01
|
|
|
|
majana79
|
ker beden dan
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.3.2011 18:59:09
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ker beden dan upam, da ti čimprej mine Pri nas je kar šlo. Sem imela malo pomoči - je mami prišla za dve uri, tako da sem za dva meseca že naredila bilanco, še deset pa sem zmagala. Popoldan sem šla malo ven, potem sem pa za večerjo naredila palačinke z naribanim jabolkom. Midva bova pa skledo solate. Mnjam
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.3.2011 19:18:23
|
|
|
|
koala.cek
|
majana, kolegica - whats the problem ?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.