Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.2.2011 11:28:04
|
|
|
|
Tanja_
|
leela kakšne sindikalne prodaje?Komplet misliš več kot 1 lonec?Koliko je pa stalo, če smem vprašat?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.2.2011 11:37:20
|
|
|
|
PapuaNG
|
ekonom-ga nimamo. Prej sem ga imela, ampak ni za indukcijo, tko da je ob selitvi ostal v starem fletu. Bi ga mela, pa se še nismo spravili kupit. Bi mogoče večkrat delala tudi kakšno stvar, ki sicer zahteva daljše kuhanje. Itak pa ne vem, kam bi ga dala, tko da bo ideja o ekonomu še malce počakala. Bolj rabim kakšno dobro posodo ala teflon za indukcijo. Smo uničili oz. so se uničile že tri posode, zadnja od WMF. Se je enkrat nekaj bolj prijelo, pa sem malo dlje časa drgnila in je šla zgleda zgornja plast stran. Na prvih dveh se je pa dno dvignilo Enkrat so nam jo zamenjali, drugič se nam pa ni dalo še enkrat menjat, zdej pa vprašanje, če jo sploh še imajo... ima katera kak dober predlog? Neki, kar bo dobro za palačinke, omake, kaj popečt (pa da se ne zalepi). Pa da je za indukcijo seveda Sicer pa-sem končno končala s pisanjem sklepa jeiiiii...tko da se zdej lahko lotim službenih zadev
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.2.2011 12:03:15
|
|
|
|
eelyy
|
Dan! Pri nas pa že drugi dan kuhamo...včeraj je bilo grozno,ker sploh temparature nisem mogla zbiti,ponoči žurka(sem ga k sebi naštimala spati,ko je zagledal,da je pri nas je vstal no in nekako smo zaspali po dveh urah truda),ponoči je vstajal za čaj,sirup sem dajala in 4 ure spanja sem imela).Lina je tudi nekaj čudna zgleda se je loteva. Sam pri T. ni nobenih znakov prehlada(nekašlja,nekiha nič)le iz noska mu teče vročino pa ima. Uglavnem paše mir in tišina. lepo bodite
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.2.2011 12:36:00
|
|
|
|
Leela
|
elly pikepoke nikolet v reviji naša lekarna (zastonj dobiš v lekarni) je en članek o bolezni ščitnice in kar veliko piše.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.2.2011 12:37:36
|
|
|
|
šivilja
|
Tanja - jaz imam WMF (še od poroke) in nam dobro služi Smo bili v ZD in ni angina. Jutri bo pomoje dedi in babi servis, bom bonus bolniške šparala za drugič, ko bo huje Čez tri leta, ko se bom prebila čez knjigo, jo dam pa v skupno uporabo Zvečer bom poskusila priti, če le ne bo kakšnega drastičnega poslabšanja. Spet en dan dopusta vržen v smeti - nisem naredila nič razen zajtrka, obiska v ZD in kosila, itak bom šla kmalu po H. pol je pa konec vsega
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.2.2011 12:39:23
|
|
|
|
šivilja
|
Papua - o indukciji nimam pojma, sem pa jaz načeloma zadovoljna z WMF. Samo imam piskre za gospodinjstvo z dvema članoma in je včasih umetnost v njih skuhat za pet ali šest ljudi. BI nujno rabila nove oz. dodatne, samo nimam več prostora v kuhinji, zato nakup odlašam
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.2.2011 13:12:24
|
|
|
|
koala.cek
|
nimam pojma o ekonom loncih. bi ga bilo pa fajn imet. priznam. no si ga bom za rojstni dan zaželela. sicer pa pijem starbucks kofe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.2.2011 13:16:56
|
|
|
|
majana79
|
koalka, da te ne bom s taško
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.2.2011 13:35:47
|
|
|
|
ivanamdb
|
majana - uh to bi bilo super! hm glih ta teden planirava pocitnice za celo leto...oz. to pomeni da bom jst morala vse izplanirat... potem pa se lahk zmenimo narocila knjige komaj cakam! tole o chinese mother pa se slummy mummy in se 2 za mojega. upam da mi uspe kaj prebrat, ni na wcju ne utegnem vec....D vedno dela sit-in pred mano....potem pa se moj pride in je group sit-in.... no comment (leela ti sposodim ko preberem) eelyy in sivilja uh indukcija....men osebno ni vsec. moj je imel eno kuhalo dokler ni zmontiral kuhnjo....vsakic moras iskat katera ponev lahk gre ali ne.... tko da je moko (tole italijansko zadevo za kavo) moral vsak dan na prenosni likalnik dat... neki sm malo KAO rihtala stanovanje...zdaj se obrnem in pogledam...pa je vse kot prej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.2.2011 14:18:39
|
|
|
|
PapuaNG
|
na, pa jih mamo-norice. So me klicali iz vrtca, da ima pikice po nogah. Ravno ob nepravem času. Še dobro, da ima moj zdej dva dni kokr tok frej, da ni treba meni domov, ker ni šans, da grem na bolniško. Naslednji teden pa tut, če sem doma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.2.2011 14:44:29
|
|
|
|
ledenka
|
ou, sem skor zaspala prejle... sem se morala na roko naslonit in za 5 min zapret oči, da sem mal k sebi prišla. pa na wc me, se mi pa ne da riti dvignit in se odsprehajat bom rezervirala za danes, sam da gre cimer iz pisarne... ker pol skos sprašuje, kaj pa kam pa s kom. tako da vpričo njega bol mal čvekam po tel. no, zato pa tolk več mailov pišem kuhanje - men je najbolj všeč plin, indukcija pa je tudi ok, če plina ni ne maram pa steklokeramične, jo mam na vikendu in enostavno ne znam tam kuhat. al se ne segreje dost, al pa zažgem. sicer pa prisegam na WMF, kvalitetna in glede na kvaliteto ugodna cena po mojem, sploh če kako akcijo uloviš. pri piskrih mi je pa res vseeno, al je lanski al letošnji model
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.2.2011 14:47:39
|
|
|
|
ledenka
|
papua, pridemo na obisk sej ne vem, a je boljše, da zdaj prebolijo, al še malo počakamo? sicer časovno bi mi ustrezalo zadnji teden marca, ko mamo en projekt za končat
< Sporočilo je popravil ledenka -- 23.2.2011 14:48:17 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.2.2011 15:00:34
|
|
|
|
ledenka
|
rezervirano, sem kar za 6 oseb, pa bomo videli, koliko nas bo. pa še za depilacijo se moram naročit
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.2.2011 15:01:58
|
|
|
|
ledenka
|
pa sama s sabo se lahk neham pogovarjat vsaj en razumevajoč sogovornik
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.2.2011 15:37:43
|
|
|
|
PapuaNG
|
ledenka, komot. Sicer ne vem, kok časa so kužni. Sem klicala P, pa so rekli, da mu lahko dam claritine pa kako mazilo, da ga ne srbi. Kaj kej priporočate? Da se že prej oborožim :)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.2.2011 16:03:40
|
|
|
|
šivilja
|
sem vse napisala pa pozabla pritisnit copy, pa je bil itak sorry torej: Ledenka - norice čimprej tem bolje, pri naših zna biti malo težav zaradi plenic (nipa nujno) Papua - kolikor jaz vem, naj se ne bi nič mazalo - če se zakomplicira in moraš na infekcijsko, te tam skor na križ pribijejo, če ugotovijo, da si kaj pacal. Prioporočajo Claritine ali Zyrtec razmišljam, da mi meni tudi zdaj čisto ustrezale norice - ni nobenih počitnic in praznikov blizu in jih bo dosti v službi. Naredimo norice party, kot imajo to v tujini? Aja, kužni so pa dokler imajo mokre mehurčke.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.2.2011 16:06:42
|
|
|
|
ledenka
|
norice party prinesemo likohol za mame papua, ena reklama se vrti tule na RR, za srbenje. sej pravim, jaz bi raj čez 1 mesec
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.2.2011 16:10:00
|
|
|
|
ledenka
|
grem domov... mam dost se vidimo zvečer!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.2.2011 17:00:50
|
|
|
|
maja1488
|
O žabonke! Vidim da bi vsi radi bili nori Z je imela norice pri 8 mesecih in je blo znosno. Sicer jih je imela ful več kot M, ampak to je znano, dA jih ima tisti, ki je dalj časa izpostavljen virusu več. Je bilo pa pod pleničkami kr hudo, tko da sem jo imela doma v terta plenički in previjala na pol ure, da je bila skozi suha. Ene 3 noči nismo spali, ker jo je srbelo, potem je šlo na bolje. Pri nas stanje mal boljše, Z je šla danes v vrtec. Bomo vidli, kolko časa bo zdržala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.2.2011 17:41:25
|
|
|
|
PapuaNG
|
maja, a si jo tut kej mazala? Sem sicer kupila claritine, ampak da vem, če bo hudo....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.2.2011 18:04:51
|
|
|
|
majana79
|
jaz bi tudi prišla, če ne bi bila prejšnji teden doma, in sem od teh bolnišk že totalno izmozgana mah, jih bo že dobil, še prehitro... se je pa danes, ko sem ga prišla iskat, držal za roko z eno punco player, ni kej ledenka, zakaj imam občutek, da bova imeli date v dvoje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.2.2011 18:32:25
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, zakaj imam občutek, da bova imeli date v dvoje kaj pa jaz????
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.2.2011 18:39:50
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, zakaj imam občutek, da bova imeli date v dvoje kaj pa jaz???? uuuu, trojček grem nahranit M. trenutno sedi na mizi v dnevni in gleda spričevalo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 23.2.2011 18:44:53
|
|
|
|
nikolet
|
čer no danes sem bila frej, pa sem cel dan delala, najprej sem ustala, kavo si skuhala, otroke v vrtec popokala, pote pa dve uri peglala, pa troje hlače zarobla, posesala, pomila, južno skuhala, pol sta pa že otroka bila spet doma, smo šli pa al vn, no zdej pa en je že skopan, tadrug gre pa se kopat po risankah.... in zaključek frej dneva je tak da sem cel dan delala... aja... še nekaj da vam povem.. sem deaktivirala FB ker sem pogruntala da je moj račun prijavljen nekje v trzinu... in ko sem pisala tem k se s tem ukvarjajo so rekl naj se deaktiveram in bojo pol vidl kdo je... no ampak so mi tud rekl da se naj z drugi imenom prijavim... sam naj mal počakam da najdejo posnemalca... tak da zdaj ne bom kakšen teden na FB .............
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.