Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 11:11:29
|
|
|
|
ledenka
|
so vas tile fantje mal zbudili prej pozabla - za bolančke!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 11:17:20
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka so vas tile fantje mal zbudili prej pozabla - za bolančke! mal? Zame danes nč več kofeta ...me lahko še kap.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 11:22:22
|
|
|
|
Dudica1
|
majana vse najboljše!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 11:27:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo podpis po Ledenko, Majana, pa bo vse ostalo samo od sebe prišlo VSE NAJBOLJŠE!!!!! Upam, da ste na večerji uživale še namesto tistih, ki smo doma pakirali joooj... samo še danes in jutri.... sem že prov naveličana vsega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 11:30:59
|
|
|
|
betty.ford
|
živa, kdaj se seliš?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 11:34:34
|
|
|
|
majana79
|
hvala vam punce, zlate ste!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 12:07:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Betty v soboto dokončno... Ampak do takrat mormo vse met fertik spakirano..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 12:47:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
majana vse najboljše
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 13:25:26
|
|
|
|
Tanja_
|
Dan! Vse najboljše majana!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 15:12:59
|
|
|
|
koala.cek
|
oooo kolegica majana - vse najboljše !!! ti bom poslala konjenico !
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 15:25:16
|
|
|
|
nikolet
|
živjo sem bila v službi... FB: pogruntala sem na tak način, ko sem neki nastavitve rihtala, mi je začel ar neki po svoje štimat, oz. sem naslednji dan vidla da je drugače naštiman, pa kr eni čudni naslovi so bili na profilu pol sem pa iskala te moderatorje od FB in sem jih konanterala... no in pol so mi poslali po mailu da je moj raču odprt v Trzinu... jz pa KVA... kakšen trzin če sem iz Logatca... no in pol so mi poslali da naj takoj deaktiviram račun, da bojo oni mi ga zbrisal, sam morjo vidit kera ID je taprava no tak da me NI na FB in bom še kakšen teden počakala pol bom pa novga naredila.... uglavnem za po pi******* uglavnem.... no zdej sem pa rz šihta, pa gruntam če bi v soboto sploh kej nesla v službo za postrešt k mam RD majana: vse naj naj.....
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 15:41:47
|
|
|
|
šivilja
|
Majana - vse, vse ,vse najboljše Večerja - dobra družba, slaba postrežba, pa moja prebavila se niso čist strinjala s hrano (imam še danes rahle posledice) - ne vem a je bilo preveč, prepozno ali premastno Nikolet - grozno, ko človek kaj takega sliši, se kar malo ustraši
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 15:46:19
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Nikolet - grozno, ko človek kaj takega sliši, se kar malo ustraši sej jz sem se tud ful ustrašla... tak da sem tud klicala na abanko k imam abanet... če je možno da mi lahko na tak način udre v moj račun, pa so mi reli da ne k imam geslo, pa varnostno geslo, pa oni imajo alarmne naprave al kva že k jim javijo če kdo želi karkoli udret v ker sistem..... uglavnem nikoli več se ne bom počutila varno na netu....
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 15:48:25
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Večerja - dobra družba, slaba postrežba, pa moja prebavila se niso čist strinjala s hrano (imam še danes rahle posledice) - ne vem a je bilo preveč, prepozno ali premastno pol nisem edina... me je kar malce spucalo že zvečer, ko sem prišla domov. skratka, ne gremo več tja.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 17:19:57
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Večerja - dobra družba, slaba postrežba, pa moja prebavila se niso čist strinjala s hrano (imam še danes rahle posledice) - ne vem a je bilo preveč, prepozno ali premastno pol nisem edina... me je kar malce spucalo že zvečer, ko sem prišla domov. skratka, ne gremo več tja. Mene tudi - v roku pol ure, ko sem prišla domov, pa še mal danes Majana, Ledenka - vajini knjigi sat že na Dunaju, mislim da jih dobim v roku treh tednov
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 17:51:29
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz sem bla pa na sestanku za T. je baje ful priden,da se ful vidi napredek...zelo rad riše in zdaj je začel kar pisat tud sam hoče da mu nekaj napišem da on pol prepiše...tud v vrtcu pravijo da zelo lepo govori da redko kdo reče že R,v njihovi skupini mislim da dva ali trije samo...spi,je, vse ni da ni...doma je pa samo ena pomankljivost da mal premalo uboga ampak upam tud na ta napredek nekoč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 19:13:43
|
|
|
|
Leela
|
glih gledam 10.6. Sting v Ljubljani, 2 dni prej Bon Jovi v Zg. 2.4. bo Manu Chao ... bomo šli...sem bila v križankah leta nazaj in je bilo špica. Stinga mi je bilo pa itak žal, da sem zamudila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 19:28:16
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz bi pa fuuuul šla na Bon Jovija bog ve kolk je karta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 19:32:00
|
|
|
|
Dudica1
|
aha najdražja 275€ najcenejša pa 42€
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 19:51:23
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek oooo kolegica majana - vse najboljše !!! ti bom poslala konjenico ! uuuu, kaj mi pa tokrat prinese?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 19:53:53
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek oooo kolegica majana - vse najboljše !!! ti bom poslala konjenico ! uuuu, kaj mi pa tokrat prinese? Mogoče nagce
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 19:54:14
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, šivilja, se strinjam glede hrane... je bilo pri meni isto samo nisem bila prepričana, a je tokrat samo moj občutljiv želodec, ali je dejansko bila zanič definitivno je no go nikolet, mi je zelo žal, da imaš tako slabo izkušnjo upam pa da odkrijejo kdo je bil in da sprožijo kazenski postopek, ker to je svinjarija
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 20:40:35
|
|
|
|
betty.ford
|
Dudica, ti imaš tako ali tako dva krasna fanta! dan je bil danes lep. mrrrzel. vam želim še eno lepo noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 20:55:42
|
|
|
|
Dudica1
|
betty M . je res zaenkrat ful priden in če je on sam je kot da ga ni...T. je pa doma res čist druga pesem,ne sliši ne uboga NIČ...piše in riše zdej tud doma rad no...upam da bo prerastu tud to.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 24.2.2011 23:23:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Zame je danes pojem "umrta" dobil nov pomen... Me je že zdej strah kaj bo jutri in v soboto Uglavnem - stanovanje zgleda kot bi 5 bomb udarlo... Spakirati pa je treba še: posodo, plastiko, elektro naprave iz kuhinje in najino garderobo. Ostalo je po vrečah, škatlah, gajbicah, potovalkah, kufrih, ipd. Upam, da zdržim do konca
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.