SaMaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 IZVIRNO SPOROČILO: *Ninočka* Eh, mene so pa spet klicali iz ginekološke, da ni bil vredu urin. Pa tk se nalivam z vodo...jao. in kaj lahko naredis v tem rpimeru? Se nalivaš naprej z vodo/čajem? Čimveč pit, pa kupite si suhe brusnice pa grickajte, 100% pomagajo, pa še boljše so od rozin (vsaj meni). Imajo jih v Mercatorju, njihova blagovna znamka, pri suhem sadju, veliko ceneje, kot če jih greste kupit v lekarno. No, jaz sem pa KONČNO se uspela privozit domov... msilim, ker obup na cesti... Pregled... bejbi ok, super fajn, miga, da smo ga z ultrazvokom komaj lovili... drugo pa.. no comment! Danes je bila nadomestna G, ker je moja na dopustu. Itak, spet sem imela 150 pritiska, čeprav ga doma NIKOLI nimam in tudi zjutraj preden sem šla, sem si izmerila in je bil čist ok. Sestra se mi je smejala, da sem očitna ena od tistih, ki stopimo v zdravstveni dom, pa že imamo pritisk. Zdravnica pa.... panikaaaa!!!! Res sem samo še čakala, da bo letela rešilca klicat pa da me pošibajo v P. Ma, čist je ven padla in mi naredila celo predavanje o preeklampsiji (ja, vem, kaj je to, vodo imam btw čisto ok), pa bolj sem ji pravila, da doma nimam nikoli pritiska (hebeni listek sem seveda doma pozabla, ane),... mah... brezzveze govort, v glavnem, ko je naredila ultrazvok in je bilo z bejbijem vse super, se je šele umirila malo. Če bi bila v službi, bi me na bolniško dala, tako pa si moram zdaj 3x na dan merit pritisk pa če si kdaj namerim več kot 140/95, me mora moj šibat v P na opazovanje pa po potrebi mi bojo tam dali tablete za pritisk. Ven sem prišla itak tak napsihirana, da tud če prej ne bi imela pritiska, mi bi ga pol nabilo do amena. Sestra me je pol še nekaj tolažila pa če bi še enkrat izmerila... sem rekla, da raje ne, ker me bo res še v bolnico naterala... No, sem pa govorila s sestrično potem, je tudi noseča in je bila včeraj na kontroli in ji je naredila celo paniko, ker ima slabo kri, jo je bjae pol ure poslušala, kaj vse je lahko narobe z bejbijem, če si ne bo krvi popravla... tak da sem malo potolažena, očitno ženska rada pridiga in zganja paniko. Komaj čakam, da naslednjič govorim s svojo G... Naslednji pregled: 3.1.2011 Fajn se imejte, jaz sem čisto fuč in zdajle nekaj pojem, potem bom šla pa najbrž kar spat. No vidiš pri meni je pa ravno obratna zgodba, imam pa nizek pritisk pa popi..... Nikoli ga nimam več kot 100/65, tudi če tečem po stopnicah do G Drugače pa držim pesti, da bo vse OK, važno je edino to, da se dobro počutiš. Jaz se pa danes kar malo dolgočasim, ker mi je zmanjkalo knjih za branje. Moram it jutri nujno v knjižnico. Ali je katera že kaj urejala za porodniško v službi? Pa priznanje očetovstva na socialni? Lep večer.
|