SaMaa
|
Hej punce, evo da se malo oglasim. Imam totalno gužvo ta teden, da kljub 4 urni bolniški v službi delam na polno. Mi je danes šefica prav rekla, da me bodo do konca izkoristili, potem pa lahko grem. IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 SaMaa, a ti daš vsakič kri pred pregledom? Jst samo urin...kri sem do zdaj dala 3x, na začetku za toxo, pa na DHT testu in pa zadnjič za glukozo Sem pa včeraj gledala če bi skombinirala e-paket, pa klinc...ni nč kej velik izbire...tako da po moje bom uzela kar denar....jutri greva na CSD z mojim Kri mi je vzel sam 3x in sicer za tokso in ostale preiskave, prav tako pa urin. Tako, da nič ne izstopam, čeprav ful "jamram" grozno se namreč bojim injekcij in podobnih instrumentov v medicini. Sva pa bila danes z dragim na CSD, tako da sem oddala vse obrazce in sem tudi vprašala, kdaj lahko pričakujem denarčke. Sem dobila odgovor da enkrat do marca bo Pa dobila sva tudi vse papirje ob priznanju očetovstva, je že vse zapakirano v MK. IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Danes sem pa tudi jaz spala čist solidno, sem pa šla spat šele ob 11.00, najprej Haus, Tudi moje spanje danes je bilo solidno. Sem šla samo enkrat na WC, pa tudi dragi ni nič smrčal IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 Evo še mene s pregleda. Bebica je prelahka/presuha za svoje tedne , ima 1580g, sem pa v 32.tednu. Tako da me je dala na bolniško, čez en teden mam spet UZ v bolnišnici, potem pa spet kontrolo pri svoji G. Jst pa že vse tako splanirano... Ma še katera tako kilažo? Pa kdaj mate rok? Jaz pa še vedno čakam odgovor komisije, ker ne vem do kdaj mi bodo bolniško podaljšali, pa še s 24.1. grem na dopust. Evo zdej pa da še malo napišem o včerajšnjem samoplačniškem UZ. Pikec je že obrnjen z glavnico navzdol, rokice ima na mojem desnem boku, nogici pa sta zviti po turško. Težak je 1872g, kar je nad povprečjem in lahko pričakujem cca 3500g težkega korenjaka. Uglavnem se mi zdi, da me čaka težek porod Glavnica ima obseg 29,3 cm, kar ustreza 33t. Noseča sem pa 31t in 2 dni. Kile so na +11kg, hemoglobina imam 110, pa mi ni nič predpisala. Če bo šlo tako naprej, bo rastel samo otrok Na naslednjem pregledu mi bo samoplačniško vzela bris za bakterijo streptokok in pride 50 EUR. Naslednji pregled imam 1.2. Drugače pa z dragim obiskujeva MŠ in včeraj sem bila prav šokirana, ko je rekla, da se lahko novorojenčka malo našamponira. Babca je priporočala, da se ga po umivanju namaže z ribjo mastjo, ok to mi je sprejemljivo, da se ga pa glih s šamponom umiva pa ne. Prej sem za trdo milo. Katero trdo milo vi priporočate? Prav tako sem bila v dilemi glede prekuhavanja plastičnih flašk- ali ne bo ta plastika v kropu skupaj skočila? Ali je katera že poskusila? Jaz sem kupila flaške od Tommy T. in kot kaže so brez luknjic. S čim in kako veliko je potrebno narediti? Ali imajo katere flaške že sploh narejene luknje? No sedaj pa počasi šibam na MŠ.
|