naja17
|
Jutro.... Zdej greste pa že prot koncu tiste, ki še pridno delate, al kako? Upam, da ni še kaka v bolnici pristala Kje so ostale Glede na vse dogodke zadnje dni, torej thunder, slama, heilie in pa vsa predpisana počivanja, veliki otroci itd. kako ste kej z skakanjem naokoli? Maja1985, ti maš še namen it v ikeo, če se ne motim, kljub strogemu počivanju? Pa vaše ? Namreč vsi ti dogodki in pa to, da mi dohtar reče, da ga ne bi čudilo, če me kej prehiti, me je zdej mal tko prestrašl, al kako bi temu rekla Pač o ne razmišljava oz. razmišljava, ampak nočva... Pol sem jest hotla še mal naokrog it en večer, sama z avtom v LJ, pa moj pravi, da ni šans, da naj se kar bližine bolnice držim, če pa že kam grem, pa samo z njim Pretiravanje Včeri sem dobila še 4. škatlo cunjic... Zdej mam res ogromno, ampak ven sem vzela samo nevtralno zaenkrat... Če bo punčka, pol bo še ful dela, ker so tri škatle roza cunjic, če bo pa fant, pa tisto samo vrnem in operem še eno škatlo ... Na splošno, pa so mi ful odtehtale babnce... Bom kupla kuj ene par bodyev na preklop, pa ene 2-3 kompletke in pa pač za ven prnest, to je to, pol pa vse kasneje, sprot... Izbira pediatra - jaz sem že razmišljala, pač vem, da k eni nočem, druga dva sta dobra, ne vem pa kako gre ta izbira - ob prvi posvetovalnici čez 3 tedne, al kako Drgač pa čakam, da bo ura 9h, da pokličem svojga G in mu razložim pregled preteklega tedna....
|