|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2011 - 2.del
14.1.2011 19:19:31   
Sitnoba
Thunder ČESTITKE!!!! Veliko user posted image in user posted image

BO PA VSE VREDU!!!!!! Sem pa kar kurjo polt dobila ko sem prebrala.

Angelcare ali kako je že tista napravica za na posteljico, ki nadzoruje, da otroček slučajno ne neha dihat med spanjem. A je ni ena naročila? Ostale? Kako kaj s tem?

Vikend že trka na vrata a vas že nikjer :D

Upam, da boste imele lep vikend - mi imamo hišo v razsulu - upam, da bo kakšen napreden, da potem lahko poslikam voziček, pa posteljico pa dam kaj na FB - sem vidla, da ste ene pridne in imate lepe vozeke :D

Toliko da vas pozdravim!!!

DRŽITE SE!!!!!

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
14.1.2011 19:45:25   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: Sitnoba

Angelcare ali kako je že tista napravica za na posteljico, ki nadzoruje, da otroček slučajno ne neha dihat med spanjem. A je ni ena naročila? Ostale? Kako kaj s tem?

Jaz sem se odločila, da ga bom mela in kmalu po tem dobila dobrotnika, ki nama bosta to podarila user posted image ... Mislim, da je 5ra že naročila tule: http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=angelcare&x=0&y=0

Nekaterim je to metanje denarja stran, jaz imam na splošno fobijo pred zadušitvijo, mi nakraj pameti ne pade, da se tresem še zraven pojstlice...

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
14.1.2011 19:58:11   
_sanja_*
Najaaaaaaa, kaj me strašiš ti tam na fb? user posted image user posted image  Sm misla, da ti je mehur poču...user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
14.1.2011 20:55:26   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Najaaaaaaa, kaj me strašiš ti tam na fb? user posted image user posted image  Sm misla, da ti je mehur poču...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vidla zdej ja user posted image user posted image user posted image ...

No sem te pa vsaj sem zvlekla user posted image ....

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
14.1.2011 21:02:36   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Ne ljubi se mi za nazaj brat.

Joj, jaz sem čist hin, samo jamram še. Zakaj ni že 14.2.?? Raznesl me bo. Zdj me že noro boli, ko se mali premika; ma glede na velikost trebuha bi misla, da ma dovolj placa, pa kr rine in rine venuser posted image user posted image  Oblečt nimam več kaj, obut. GROZA!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
14.1.2011 21:07:11   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Ne ljubi se mi za nazaj brat.

Joj, jaz sem čist hin, samo jamram še. Zakaj ni že 14.2.?? Raznesl me bo. Zdj me že noro boli, ko se mali premika; ma glede na velikost trebuha bi misla, da ma dovolj placa, pa kr rine in rine venuser posted image user posted image  Oblečt nimam več kaj, obut. GROZA!

Ma ne rabiš za nazaj brat, sej skos eno in isto: ne spimo, sam lulamo, ene jemo, druge ne, jest sem kupla, druga ni itd.... v končni fazi pa vse komej čakamo na user posted image ....

Pa deeeeejjj, še mal zdrži no, ne kliči user posted image ... Jest sem tud dones taka težka-dobesedno, na vago ne upam user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
14.1.2011 23:02:47   
5ra8
o sanja, si malo zalutala na stara pota? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
15.1.2011 8:07:08   
naja17
Jutroooo...

Khm, kje sonček? So rekli, da bo sonček? Vseeno moj ma danes nalogo, da me odpelje nekam, ker od kar sem doma, sem tudi brez avta, obsojena na naše malo misto in moram nekam user posted image ...

Ste se naspale? Jest sem se kr, tisto lulanje sploh ne štejem več, itak je cca 5x na noč povprečno...

Kosilo danes: pražen krompir in puran na čbulci s sirom

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
15.1.2011 10:55:37   
SaMaa
Hej punce helooo,

pri nas že sije sonček, prav lepo je. Drugače pa je posteljica že skoraj sestavljena, kmalu bo pa tudi mizar prišel.user posted image

Lep vikend.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
15.1.2011 11:38:32   
Akilene
Pri nas še nič sončka, no, ga bomo pa naročili po kosilu. Kuham ričetovo juho, šmoren, kompot...Zraven priganjam sina k domači nalogi in padim mačko iz hiše. Uboga ne nobeden. user posted image  Mož pa se je šel (spet) tetovirat, ja...popoldan torej sprehod, malo sem že depresivna, ker je vsak dan enak, dolgčas mi je.Ja, saj vem, te besede kmalu ne bom imela v besediščuuser posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
15.1.2011 11:49:29   
tanjusi
Jaz sem že bla dans malo huda, pa malo so tekle solze, vsakega morem lepo prosit da mi kaj pomaga , pa še to je tako hudo ,da groza in so malo solze pritekle...
Kuham oz. pečem pečenko , drugače pa sonček pri nas že sije, malo bom že šla ven samo daleč že ne , ker pri nas je tako , kamorkoli grem sem v hribu , to pa očitno ne smem več , po izkušnjah ....
Jutri pride mogoče kdo sinu rojstni dan voščit, tak da vikend bo kar hitro minil ...
pa spet mam čisto rjav urin, jaz ne vem kok bi mogla spit na dan da bi blo stanje normalno user posted image

Ma bo že , komaj čakam na pregled v torek , da vidim kako je stanje , pa morem jo vprašat od kod tiste bolečine, kot bi se nekaj rezalo v nožnici , samo vem da bo rekla da je to normalno, mogoče jo pa celo prepričam da me pregleda, čeprav mi je napisala v knjižico uz...
Mogoče bom pa nardila tako kot je svetoval Pušenjak, se slečem in se usedem na on stol, pol me bo pa menda ja pregledala user posted image

Ma sem vam malo zatežila, saj zdaj pa sem že tiho user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
16.1.2011 8:28:08   
naja17
Jutro....

Wiii do 8h, čeprav noč je bla pa user posted image ...

Evo sonček se tud že kaže, bo spet lepo... Včeri sem šla na Bled... itak ga mam "pred nosom", ampak vsakič sprot me očara user posted image ... Sem bla pa žalostna, k sem hotla kako cutico kupit, pa nič user posted image Sem našla eno tako leeepoooo vrečo. belo in pol roza napis user posted image Itd. itd. user posted image No, pol me je pa moj peljal na grmado s smetano in veeeeeliiiiikooooo čokolade user posted image ...

Dones k tastu na sarmo, nisem lih ljubitelj, ampak kuhat mi pa ni treba no user posted image ...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
16.1.2011 9:09:40   
Akilene
Jutrooo...

danes sem kot zombi, ne, kot bi imela groznega mačka. Včeraj sem jedla narezek in si dala duška, danes pa obup - cela otečena, glavobol, sesuta skratka. In 2kg več. Sol je vezala vodo.user posted image  Nalivam se z vodo, čajem, sokom...bogi user posted image , sem mu obljubila, da ne bom več grešila...

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
16.1.2011 9:27:33   
tanjusi
Še en zombi tukaj.
Tudi pri meni spanje slabo...spet...
Drugače pa tudi jaz sem snoči malo grešila, možek nas je peljal na večerjo in sem pretiravala z mastno hrano...sicer sem se šla zdaj gledat pa zatečena nisem...
pA očitno je maternica že dovolj visoko, da me v žlički boli in to ponoči zeeelo...pol pa spi, če morešuser posted image ... ma bo že zdaj smo že blizu ciljauser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
16.1.2011 10:33:37   
SaMaa
Helo,

očitno je samo za menoj zelo dobra noč user posted image  včeraj sem bila kronično utrujena, tako da sem zaspala že ob 20h in kjub temu, da sem ponoči šla samo 2x na WC spala do 7h zjutraj. Danes sem kot prerojena. user posted image

Pri nas se je sedajle prav megla privlekla, upam, da bo popoldne še kaj sončka. Po kosilu bova šla pa najbrž na Bled, en krog okoli jezera.

Kosilo: danes bo goveja juhca iz skrinje, pa pražen krompir in pečenka, pa en lavor zelene solate.

Ta teden pa še 5x v službo, potem pa dopust user posted image

Evo lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
16.1.2011 16:13:36   
mama123
mi pa smo danes prav fanj izkoristili sončkauser posted image user posted image user posted image ,bil skoraj cel dan zunaj z obema pupama

jutri pa še služba,pa še v torek v sredo pa že LDuser posted image

semkar kronično utrujena in rabim čas zase -dopoldan komaj čakam,punci v šolo,vrtec jaz pa na giro

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
17.1.2011 6:53:20   
Lun1ca
Dobro jutro! user posted image

Sej ne vem a smo že kaj debatirale o tem al ne.. spomin imam pač trenutno tak kot zlata ribica user posted image Torej.. že kaj razmišljate o zdravnikih za naše sončke? In hja.. kdaj ga izbrat oz. a je že čas za to al more dete prvo prit na svet? Namreč jaz pojma nimam kak je s tem user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu mama123)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
17.1.2011 7:34:30   
Lun1ca
Aja pa še nekaj.. zaljublja sem se v te mojzesove košare. Jaz bi takšno takoj mela, da bi lahko dala dojenčka spat tja čez dan. Sicer imam ležalnik, ampak se mi zdi tole malo bolj primerno za čist mičkenega otročka. No kar me zanima je to, a katera ve kje dobit kakšno košarico po normalni ceni?! Namreč sama nisem našla čisto nič pametnega user posted image No razen če je drago, je pa super lepo in pametno user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
17.1.2011 7:41:09   
naja17
Jutro....

Zdej greste pa že prot koncu tiste, ki še pridno delate, al kako? Upam, da ni še kaka v bolnici pristala user posted image Kje so ostaleuser posted image

Glede na vse dogodke zadnje dni, torej thunder, slama, heilie in pa vsa predpisana počivanja, veliki otroci itd. kako ste kej z skakanjem naokoli? Maja1985, ti maš še namen it v ikeo, če se ne motim, kljub strogemu počivanju? Pa vaše user posted image ? Namreč vsi ti dogodki in pa to, da mi dohtar reče, da ga ne bi čudilo, če me kej prehiti, me je zdej mal tko prestrašl, al kako bi temu rekla user posted image Pač o user posted image ne razmišljava oz. razmišljava, ampak nočva... Pol sem jest hotla še mal naokrog it en večer, sama z avtom v LJ, pa moj pravi, da ni šans, da naj se kar bližine bolnice držim, če pa že kam grem, pa samo z njim user posted image Pretiravanje user posted image

Včeri sem dobila še 4. škatlo cunjic... Zdej mam res ogromno, ampak ven sem vzela samo nevtralno zaenkrat... Če bo punčka, pol bo še ful dela, ker so tri škatle roza cunjic, če bo pa fant, pa tisto samo vrnem in operem še eno škatlo user posted image ... Na splošno, pa so mi ful odtehtale babnce... Bom kupla kuj ene par bodyev na preklop, pa ene 2-3 kompletke in pa pač za ven prnest, to je to, pol pa vse kasneje, sprot...

Izbira pediatra - jaz sem že razmišljala, pač vem, da k eni nočem, druga dva sta dobra, ne vem pa kako gre ta izbira - ob prvi posvetovalnici čez 3 tedne, al kako user posted image

Drgač pa čakam, da bo ura 9h, da pokličem svojga G in mu razložim pregled preteklega tedna....

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
17.1.2011 7:52:30   
Akilene
Dobro jutro...

ponedeljek...komaj čakam na sredo, da grem na pregled po 5.tednih. Človeka kar postane malo strah, ko vidi, da se tudi že pri marčevkah nekaj "dogaja". Sicer pa je user posted image  aktiven in nimam posebnih težav, razen bolečih kosti medenice in manjših nevšečnosti, ki pa spadajo v poglavje "radosti nosečnosti". No, in če bo na pregledu vse OK, začnem s pitjem malinovega čaja.

Kaj je že to user posted image ? Ne bi vedela...user posted image  Itak ne smem, po navodilih (izpred 10 let - ne vem kako je sedaj s tem) pa velja pravilo 6 tednov---6 tednov pred porodom in 6 tednov po porodu na ne bi...

user posted image

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
17.1.2011 7:53:39   
Lun1ca
Jaz sem načeloma še kr aktivna.. Hodim na sprehode in okoli po trgovinah (kolko se mi pač da), sicer ne rinem glih v ta večje trgovske centre zaradi raznih viroz.
Rekla sem da bom delala vse pri čemer se bom pač dobro počutla, tako da imam ravno tudi pester vikend za sabo. Sem v petek generalno čistla po stanovanju, pospravljala, sesala, pomivala po tleh. Še torto sem pekla, da ne govorim o pomivanju gore posode (ker še na žalost nimama pomivalnega stroja). Pa še oprala sem 2 stroja in vse obesla in potem tudi pospravla. Pol pa še obisk čez cel vikend, kar pa tudi ne prinese počivanja.
Imama pa še tudi namen it v Ikeo.. Skratka jaz se bom (če mi G ne bo rekel drugače) gibala normalno naprej - kolk se pač lahko in kolk se čutim sposobno.
Pa tudi kar se user posted image tiče je vse normalno še zaenkrat. No razen tega, da mam jaz take dneve ko se mi pač ni in mi pade libido al pa kaj podobnega user posted image

Drugač pa sama se jaz tudi ne bi kam preveč odpravljala. Ok no na pijačo s kolegico al pa kaj ja..

naja17 drugač pa super za cotike! S tem velik prihraniš. Jaz nisem rabla čisto nič kupit oz. niti ne bom rabla. No kupla bom samo kompletek za iz bolnice ostalo mam pa vse.

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
17.1.2011 7:56:13   
Lun1ca
Akilene aja?! 6 tednov?!?! Zakaj pa? Jaz sem namreč čula, da lahko čisto do zadnjega, ker dojenčku itak nič ne škodi, če pa si že tik pred porodom in je že maternišni vrat z mehčan pa še prav pride malo user posted image , ker te pošlje rodit. Ampak seveda kot sm rekla, če je maternični vrat že dovolj "zrel" in se zadeva itak že pripravlja.

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
17.1.2011 8:03:21   
naja17
No, sej jest se tud gibam na veliko v tem smislu: pospravljanje, sprehodi, štacune, kar je blizu SBJ user posted image , ampak mela sem namen it na en ženski večer v LJ, kar pomeni sama z avtom do tja in nazaj, slabi 2h, pa še tam nekaj ur user posted image Vem, da me že vožnja zmatra, pa ta avto je smotan za vozit, ker je ful nizek, ker padem not, pol se še neki časa ven pobiram user posted image Ne vem, po drugi strani pa, saj imam 11.3.11 pdp in to je 1,5 mesca še user posted image V Avstrijo pa greva midva tudi še, ker tu tak ni nič nevtralnih cotic za dojenčka user posted image ...

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
17.1.2011 8:03:47   
Lun1ca
No sem še malo pobrskala in evo nekaj o user posted image user posted image http://www.babybook.si/nosecnost/spolnost-med-nosecnostjo/
Torej vse, ki ste/smo tako imenovane zdrave nosečnice in vam/nam G ni rekel drugače in seveda če vam paše kar veselo na delo user posted image

< Sporočilo je popravil Lun1ca -- 17.1.2011 8:04:45 >

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
17.1.2011 8:10:36   
Akilene
Saj pravim, to je navodilo izpred 10 let user posted image ...je pa res, da ni fajn zdaj kakih bakterij not nanosit, ali pa se kako oralo igrat...user posted image  sam sex itak ni tako sporen, kot bakterije, ki jih imamo v ustih.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?