Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 6.1.2011 21:29:13
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene predalčki za predal - jih imam iz Ikee, mi je pa žal, da sem kupila samo 1kom, ker so super! Men tud, moram nekoga dobit, da mi prinese še vsaj ene dve škatli.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 7.1.2011 8:28:56
|
|
|
|
5ra8
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 IZVIRNO SPOROČILO: Akilene predalčki za predal - jih imam iz Ikee, mi je pa žal, da sem kupila samo 1kom, ker so super! Men tud, moram nekoga dobit, da mi prinese še vsaj ene dve škatli. Kašni so to? drgač pa:
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 7.1.2011 8:32:57
|
|
|
|
Akilene
|
Dobro jutro!! No, da najprej malo pojamram - boli me medenica in sramna kost (tanjusi, zdaj vidim kako grozno je), celo noč sem se premetavala in nisem našla udobne lege, zdaj pa sem vsa ena kisla in zoprna. Res sem vesla, da sem noseča, ampak tegobe se pa res stopnjujejo. Zdaj tudi vem zakaj oznaka "stara nosečnica". Lahko bi še dodali "zdelana". Ja, ni isto kot pred 11 leti... Danes bom likala (predvidoma ) cunjice za mojega , popoldan ima mož čistilno po hiši (jaz bom nadzorni), jutri pa končno sestavima posteljico. Potem pa moram še mačko strenirat, da ni namenjena njej. Kuhala ne bom nič pametnega, za mene tofu+riž+bučke, za dedca krompirjeva solata+prekajena klobasa, o ja, pa pudingovo pecivo za desert..mnjami..kar pomeni, da zdaj ne smem preveč, da si bom potem dala duška. Plani za vikend? Kako ste pa kaj s pregledi? Se mi zdi, da je eno zatišje...mene je prej gin. naročal na 4 tedne, zdaj pa bo že 5 tednov..a ne bi morali biti pregledi sedaj bolj pogosti?
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 7.1.2011 8:46:53
|
|
|
|
slama
|
Jutro (dober dan za ta nočne ptice ) Jaz bi pa kar spala pa počivala, je tako luštno. pregledi načeloma s e stopnjujejo in s o bolj pogosti. V 1. sem jih mela na začetku na 8 tednov, potem 2. tromesečje na 4 in potem 1-2 tedna. Zadnji mesec na 1 teden. Jaz imam naslednjega v sredo. Komaj čakam. Da vidim , ki mi včasih tako brco podari, da se mi kar stemni. Najraje ma pa desno rebro in pa mehur Močno upam, da se je posteljica dvignila. sramna kost groza. Ravno danes me je spet tako bolelo. In res, sploh ni položaja, ki bi ustrezal. otrdevanje meni se dogaja, da ima samo spodnji del trebuha čisto trd, metem ko je v zgornji polovici mehko?!?! A je to normalno? Punce, kako ste zadovoljne z materinsko v Domžalah? En lep dan.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 7.1.2011 8:52:39
|
|
|
|
5ra8
|
o slama, sem glih razmišlala učer o tebi....da te že neki dni nisem opazila jst mam pregled u sredo, UZ v 32 tednu, jeej spet bom vidla pikico, končno bom mal spet seznam prlepila....mal sem se ulenila
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 7.1.2011 8:52:43
|
|
|
|
tanjusi
|
DObro jutro! Ja mene tale sramna kost že od enga 25. tedn naprej matra, tako da sem se že po malem navadila, pa tudi pazit sem se naučila... Dans sem še kar zaspala, je blo kar ok.. Te predalčke sem jaz v Yisku kupila, samo so bolj mali, ne vem kaki so kaj V ikei ... Kaj sem še misla.... aha , ravno včeraj sem pri Pušenjaku brala glede otrdevanja trebuha in magnezija... baje naj bi popil tja do 1500 mg magnezija na dan da bi bil res učinek ... ma upam da vas nisem nahecala, saj lahko grete pogledat , je med včerajšnjimi odgovori...
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 7.1.2011 8:54:27
|
|
|
|
tanjusi
|
PA še to zdajle grem dokončno na socialno uredit, upam da mam vse pa da mi ne bo treba več hodit...Akilene če boš kje na terenu v Sg zdajle dopoldan mi kak sms pošlji , ali pa pokliči!
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 7.1.2011 8:59:22
|
|
|
|
slama
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 o slama, sem glih razmišlala učer o tebi....da te že neki dni nisem opazila Sem pridna in počivam. Zjutraj ko gresta moja sončka od doma, pojem zajtrk potem pa odnesem rač v posteljo, kjer si pogledam kakšen film ali berem in še malo zaspim. Ko vstanem kakšno uro pospravljam (tako po polžje) in potem spet mal ležim (al pa kratek sprehod) in potem kuhat kosilo. Potem pa itak ni počitka do večera ... tanjusi srečno na CSD
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 7.1.2011 11:37:22
|
|
|
|
tanjusi
|
Nič niste ble pridne ta čas ko sem se jaz potepala... Uredila sem na socialni ... Akilene mislim da si me ti spraševala v zvezi z očetovskim dopustom , meni je rekla, da more mož en mesec pred rokom povedat v službi kdaj bo odsoten, oz kdaj bo nastopil dopust, papirje pa se izpolnejo ko se otrok rodi in takrat odnesejo na socialno .
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 7.1.2011 11:41:22
|
|
|
|
tanjusi
|
Pišem krajše poste, če ne me vrže ven... Kupila sem si telefon , Nokia c3 - upam da mi bo služil, zdaj pa ne vem kdo bo podedoval mojega ta starega, najbolj bi ga imel ta mali sin, pa potem ati ga rabi... ma nekak se bojo že zmenili... Aha pa kupila sem pleničke v Kiku, odejico in eno lepo jopico (toplo) , bo najbrž za domov iz porodnišnice, zdaj mam približno v glavi kako bo dete oblečeno ko bo šlo iz bolnice Akilene, kaj pa te tetra pleničke iz kika si ti kuhala , z belimi , ker so bolj pisanih barv , da ne pobarvam kaj... Ma nič napišite še kaj da ne bo dolgočasno...
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 7.1.2011 11:43:08
|
|
|
|
Akilene
|
tanjusi - hvala za te informacije :), se pravi, da sedaj sploh ne potrebujem nobenega papirja od očeta nosit na CSD? Potem tudi ne rabim še njegove plače nosit vpisovat, al kako Se potem naredi vse to, ko se dete rodi?
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 7.1.2011 11:44:16
|
|
|
|
Akilene
|
pleničke iz Kika - se ravno sušijo, prala na 60 stopinj, zraven posteljnine, nič ni šlo dol :)
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 7.1.2011 12:04:46
|
|
|
|
tanjusi
|
Ja tako sem jaz razumela, plače mu tudi na firmi vpišejo, ko se otrok rodi, more pa povedat en mesec prej svojemu delodajalcu..
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 7.1.2011 12:34:41
|
|
|
|
5ra8
|
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene pleničke iz Kika - se ravno sušijo, prala na 60 stopinj, zraven posteljnine, nič ni šlo dol :) super...pleničke bodo prvo kar bom oprala v novem pralnem stroju. Mami je bla tko pridna, pa mi je preprala že vse cunje za bebita...še zadnje včeraj.
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 7.1.2011 12:38:52
|
|
|
|
tanjusi
|
Nam je pa pralni stroj crknil , sicer pere še ampak ropoče ko ... drug teden pride menda serviser, spet bo šlo nekaj denarja...
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 7.1.2011 13:34:42
|
|
|
|
5ra8
|
še en nakup je za mano. preko spleta naročial Angelcare
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 7.1.2011 14:39:27
|
|
|
|
Akilene
|
Drugo vreme bo, jaz sem totalno utrujena...
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 7.1.2011 14:53:49
|
|
|
|
SaMaa
|
Živjo punce, evo nekaj še čaram doma za službo, pa vmes malo RR berem. Danes me tako vse boli, da je za pop.... tale vreme meni čisto nič ne odgovarja. IZVIRNO SPOROČILO: Akilene pleničke iz Kika - se ravno sušijo, prala na 60 stopinj, zraven posteljnine, nič ni šlo dol :) Jaz sem tudi kupila 6 komadov, ker so tako lepo počičkane, ampak še čakajo na pranje. Bo treba malo mizarja pobezat, da bo čimprej naredil previjalno mizo, da bom lahko sploh kam pospravila te cunje in pripomočke za bebico. Drugače grem pa jutri še malo v nakup v BC, da nabavim še vse tisto kar mi manjka, pa tudi v Mullerja bo treba it pogledat za gazice, papirnate robčke in plenice. Mi je ena kolegica omenila, da so te stvari od Mullerja veliko boljše kot pa od Tosame. Tiste, ki ste že rodile, kakšno je vaše mnenje? No danes pa šibam še na telovadbo, se bom jutri po enem tednu spet stehtala, da vidim, koliko sem ta teden pridelala na kg.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 7.1.2011 15:25:29
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 IZVIRNO SPOROČILO: naja17 IZVIRNO SPOROČILO: Akilene predalčki za predal - jih imam iz Ikee, mi je pa žal, da sem kupila samo 1kom, ker so super! Men tud, moram nekoga dobit, da mi prinese še vsaj ene dve škatli. Kašni so to? Tele: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/10185593 Ful pririočno za tini mini zadeve IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 o slama, sem glih razmišlala učer o tebi....da te že neki dni nisem opazila bom mal spet seznam prlepila....mal sem se ulenila Jest pa slamo in SaMaa mešam, pa nkol nobene ne pogrešam in ja prosim za seznam ... Drgač mam jest v ponedeljek in zdej počas prčakujem, da bo bolj na pogosto IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 Mami je bla tko pridna, pa mi je preprala že vse cunje za bebita...še zadnje včeraj. A zato si šele zdej naročila stroj ... brce - moj mož se je včeraj zmenil z malim, da kamot brca mami, sam ne tko, da misli, da bo ven prišel ... Ma me zabaše v tamalo, da se mi kar ... Pa še vedno je v ležečem položaju, ker brca me pa na desno stran in guzi se pr popku Kosila danes ni, je tast povabil na fižolovo župo, jaz sicer nisem ljubitelj, ampak ajd, grem zarad mojga... Vikend - jutr ma sodelavc en žur, bom šla mal pogledat, drgač pa je brat prišel iz Sarajeva, tko da kar bom lahko bom z njim, ker drgač bo pa po Sloveniji krožil po nogometnih klubih... Ajde...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 7.1.2011 17:15:30
|
|
|
|
SaMaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Jest pa slamo in SaMaa mešam, pa nkol nobene ne pogrešam aja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 7.1.2011 18:04:09
|
|
|
|
5ra8
|
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Jest pa slamo in SaMaa mešam, pa nkol nobene ne pogrešam aja jst pa nč več odkar sem slamo spoznala v živo prej sem ju pa isto mešala
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 7.1.2011 19:53:15
|
|
|
|
SaMaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Jest pa slamo in SaMaa mešam, pa nkol nobene ne pogrešam aja jst pa nč več odkar sem slamo spoznala v živo prej sem ju pa isto mešala Pol pa najboljš, da eno srečanje organiziramo, da še mene spoznate :))))
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 8.1.2011 7:32:12
|
|
|
|
naja17
|
Jutrooo... Ste se naspale? Se sploh še lahko ... Jest sem vesela, če ne bedim in tisto 5-7x lulanje me sploh ne moti in 100x obračanje ... Sem na gospodinjstvu odprla temo, pa še vas vprašam: Kako označujete sposojene cotke? Jaz sem tega dobila ogrooomnooo in predn vse razporedim in poslikam, mi je tko... Ok, sej z označevanjem bo tud kar nekaj dela, sam moram pa nekak, ker mam od 4. bab + moje cotke še pridejo IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Jest pa slamo in SaMaa mešam, pa nkol nobene ne pogrešam aja jst pa nč več odkar sem slamo spoznala v živo prej sem ju pa isto mešala Pol pa najboljš, da eno srečanje organiziramo, da še mene spoznate :)))) 5ra - sej jest vem za slamo, sam tkole na forumu pa, ko berem pač piše slama al pa samaa, mal zamešam... SaMaa - ja me zdej čakamo organizacijo čveka št. 2
|
|
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 8.1.2011 8:21:36
|
|
|
|
Akilene
|
Ojla... naja17 - zopet prva , se navajaš na zgodnje vstajanje? Kaj si pa dobrega pozajtrkovala? Glede cotk nimam kakšnega pametnega nasveta. Sem jih pa jaz včasih posojala in mi je bilo zoprno, ko sem dobila čisto tretje nazaj. Meni se je danes spet zavrtelo, ko sem stopila na tehtnico, včerajšnja lazanja nemarnica je pustila preveč kalorij na meni. Pa kljub sprehodu, da bi jo skurila...komaj čakam, da bo konec nosečnosti in lahko začnem normalno jest. Zdaj grem možeka vrečt iz postelje, da se lotiva čistilne akcije po hiši, popoldan pa sestaviva posteljico za našega . Lepo bodite!
|
|
RE: Marčevke 2011 - 2.del 8.1.2011 9:03:32
|
|
|
|
5ra8
|
jutrooo... danes me je pa pes zbudil s svojim laježem...mati pa že navsezgodej neki razjezila....eh brezveze....sem se raj pobrala kar u svoj štuk Jst tud ne vem kako bom označevala sposojene stvari...sploh nisem o tem razmišljala....ker mam več sposojenega kot mojega, je edino to, da moje poslikam, ker jih je manj? ali pa označim moje....sposojene mam pa itak samo od brata. Ali pa če z alkoholnim flomastrom kaj zaznačim na un papirček...al bo šlo po večkratnem pranju dol? Danes mam tud jst pospravljalni dan, moj je šel delat...popoldne pa grem na rojstni dan bratrančevega sinčka ki bo upihnil 1.svečko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?