|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2011 - 2.del
6.1.2011 21:29:13   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

predalčki za predaluser posted image - jih imam iz Ikee, mi je pa žal, da sem kupila samo 1kom, ker so super!

Men tud, moram nekoga dobit, da mi prinese še vsaj ene dve škatli.

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 876
7.1.2011 8:28:56   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

predalčki za predaluser posted image - jih imam iz Ikee, mi je pa žal, da sem kupila samo 1kom, ker so super!

Kašni so to? user posted image

drgač pa:

user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 877
7.1.2011 8:32:57   
Akilene
Dobro jutro!!

No, da najprej malo pojamram - boli me medenica in sramna kost (tanjusi, zdaj vidim kako grozno je), celo noč sem se premetavala in nisem našla udobne lege, zdaj pa sem vsa ena kisla in zoprna.user posted image  Res sem vesla, da sem noseča, ampak tegobe se pa res stopnjujejo. Zdaj tudi vem zakaj oznaka "stara nosečnica". Lahko bi še dodali "zdelana". Ja, ni isto kot pred 11 leti...

Danes bom likala (predvidomauser posted image ) cunjice za mojegauser posted image , popoldan ima mož čistilno po hiši (jaz bom nadzorni), jutri pa končno sestavima posteljico. Potem pa moram še mačko strenirat,  da ni namenjena njej. user posted image  Kuhala ne bom nič pametnega, za mene tofu+riž+bučke, za dedca krompirjeva solata+prekajena klobasa, o ja, pa pudingovo pecivo za desert..mnjami..kar pomeni, da zdaj ne smem preveč, da si bom potem dala duška.

Plani za vikend? Kako ste pa kaj s pregledi? Se mi zdi, da je eno zatišje...mene je prej gin. naročal na 4 tedne, zdaj pa bo že 5 tednov..a ne bi morali biti pregledi sedaj bolj pogosti?

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 878
7.1.2011 8:46:53   
slama
Jutro (dober dan za ta nočne ptice user posted image )

Jaz bi pa kar spala pa počivala, je tako luštno.

pregledi načeloma s e stopnjujejo in s o bolj pogosti. V 1. sem jih mela na začetku na 8 tednov, potem 2. tromesečje na 4 in potem 1-2 tedna. Zadnji mesec na 1 teden.
Jaz imam naslednjega v sredo. Komaj čakam. Da vidim user posted image , ki mi včasih tako brco podari, da se mi kar stemni. Najraje ma pa desno rebro in pa mehur user posted image user posted image
Močno upam, da se je posteljica dvignila.

sramna kost groza. Ravno danes me je spet tako bolelo. In res, sploh ni položaja, ki bi ustrezal.

otrdevanje meni se dogaja, da ima samo spodnji del trebuha čisto trd, metem ko je v zgornji polovici mehko?!?! A je to normalno?

Punce, kako ste zadovoljne z materinsko v Domžalah?

En lep dan.

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 879
7.1.2011 8:52:39   
5ra8
o slama, sem glih razmišlala učer o tebi....da te že neki dni nisem opazila user posted image  

jst mam pregled u sredo, UZ v 32 tednu, jeej user posted image  spet bom vidla pikico, končno user posted image

bom mal spet seznam prlepila....mal sem se ulenila user posted image

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 880
7.1.2011 8:52:43   
tanjusi
DObro jutro!
Ja mene tale sramna kost že od enga 25. tedn naprej matra, tako da sem se že po malem navadila, pa tudi pazit sem se naučila...
Dans sem še kar zaspala, je blo kar ok..
Te predalčke sem jaz v Yisku kupila, samo so bolj mali, ne vem kaki so kaj V ikei ...
Kaj sem še misla.... aha , ravno včeraj sem pri Pušenjaku brala glede otrdevanja trebuha in magnezija... baje naj bi popil tja do 1500 mg magnezija na dan da bi bil res učinek ... ma upam da vas nisem nahecala, saj lahko grete pogledat , je med včerajšnjimi odgovori...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 881
7.1.2011 8:54:27   
tanjusi
PA še to zdajle grem dokončno na socialno uredit, upam da mam vse pa da mi ne bo treba več hodit...Akilene če boš kje na terenu v Sg zdajle dopoldan mi kak sms pošlji , ali pa pokliči!

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 882
7.1.2011 8:59:22   
slama
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

o slama, sem glih razmišlala učer o tebi....da te že neki dni nisem opazila user posted image   

user posted image user posted image

Sem pridna in počivam. Zjutraj ko gresta moja sončka od doma, pojem zajtrk potem pa odnesem rač v posteljo, kjer si pogledam kakšen film ali berem in še malo zaspim. Ko vstanem kakšno uro pospravljam (tako po polžje) in potem spet mal ležim (al pa kratek sprehod) in potem kuhat kosilo. Potem pa itak ni počitka do večera ...

tanjusi srečno na CSD

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 883
7.1.2011 11:37:22   
tanjusi
Nič niste ble pridne ta čas ko sem se jaz potepala...
Uredila sem na socialni ... Akilene mislim da si me ti spraševala v zvezi z očetovskim dopustom , meni je rekla, da more mož en mesec pred rokom povedat v službi kdaj bo odsoten, oz kdaj bo nastopil dopust, papirje pa se izpolnejo ko se otrok rodi in takrat odnesejo na socialno .

(a camus)

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 884
7.1.2011 11:41:22   
tanjusi
Pišem krajše poste, če ne me vrže ven...
Kupila sem si telefon , Nokia c3 - upam da mi bo služil, zdaj pa ne vem kdo bo podedoval mojega ta starega, najbolj bi ga imel ta mali sin, pa potem ati ga rabi... ma nekak se bojo že zmenili...
Aha pa kupila sem pleničke v Kiku, odejico in eno lepo jopico (toplo) , bo najbrž za domov iz porodnišnice, zdaj mam približno v glavi kako bo dete oblečeno ko bo šlo iz bolniceuser posted image
Akilene, kaj pa te tetra pleničke iz kika si ti kuhala , z belimi , ker so bolj pisanih barv , da ne pobarvam kaj...
Ma nič napišite še kaj da ne bo dolgočasno...

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 885
7.1.2011 11:43:08   
Akilene
tanjusi - hvala za te informacije :), se pravi, da sedaj sploh ne potrebujem nobenega papirja od očeta nosit na CSD? Potem tudi ne rabim še njegove plače nosit vpisovat, al kakouser posted image  Se potem naredi vse to, ko se dete rodi?

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 886
7.1.2011 11:44:16   
Akilene
pleničke iz Kika - se ravno sušijo, prala na 60 stopinj, zraven posteljnine, nič ni šlo dol :)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 887
7.1.2011 12:04:46   
tanjusi
Ja tako sem jaz razumela, plače mu tudi na firmi vpišejo, ko se otrok rodi, more pa povedat en mesec prej svojemu delodajalcu..

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 888
7.1.2011 12:34:41   
5ra8

pleničke iz Kika - se ravno sušijo, prala na 60 stopinj, zraven posteljnine, nič ni šlo dol :)

super...pleničke bodo prvo kar bom oprala v novem pralnem stroju.

Mami je bla tko pridna, pa mi je preprala že vse cunje za bebita...še zadnje včeraj. user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 889
7.1.2011 12:38:52   
tanjusi
Nam je pa pralni stroj crkniluser posted image , sicer pere še ampak ropoče ko user posted image ... drug teden pride menda serviser, spet bo šlo nekaj denarja...user posted image

(a camus)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 890
7.1.2011 13:34:42   
5ra8
še en nakup je za mano.
preko spleta naročial Angelcare user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 891
7.1.2011 14:39:27   
Akilene
Drugo vreme bo, jaz sem totalno utrujena...user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 892
7.1.2011 14:53:49   
SaMaa
Živjo punce,

evo nekaj še čaram doma za službo, pa vmes malo RR berem. Danes me tako vse boli, da je za pop.... tale vreme meni čisto nič ne odgovarja.

Jaz sem tudi kupila 6 komadov, ker so tako lepo počičkane, ampak še čakajo na pranje. Bo treba malo mizarja pobezat, da bo čimprej naredil previjalno mizo, da bom lahko sploh kam pospravila te cunje in pripomočke za bebico.

Drugače grem pa jutri še malo v nakup v BC, da nabavim še vse tisto kar mi manjka, pa tudi v Mullerja bo treba it pogledat za gazice, papirnate robčke in plenice. Mi je ena kolegica omenila, da so te stvari od Mullerja veliko boljše kot pa od Tosame. Tiste, ki ste že rodile, kakšno je vaše mnenje?

No danes pa šibam še na telovadbo, se bom jutri po enem tednu spet stehtala, da vidim, koliko sem ta teden pridelala na kg.

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 893
7.1.2011 15:25:29   
naja17

Kašni so to? user posted image

Tele: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/10185593 Ful pririočno za tini mini zadeve user posted image

bom mal spet seznam prlepila....mal sem se ulenila user posted image

Jest pa slamo in SaMaa mešam, pa nkol nobene ne pogrešam user posted image

in ja prosim za seznam user posted image ... Drgač mam jest v ponedeljek in zdej počas prčakujem, da bo bolj na pogosto user posted image

Mami je bla tko pridna, pa mi je preprala že vse cunje za bebita...še zadnje včeraj. user posted image

A zato si šele zdej naročila stroj user posted image user posted image ...

brce - moj mož se je včeraj zmenil z malim, da kamot brca mami, sam ne tko, da misli, da bo ven prišel user posted image ... Ma me zabaše v tamalo, da se mi kar user posted image ... Pa še vedno je v ležečem položaju, ker brca me pa na desno stran in guzi se pr popku user posted image

Kosila danes ni, je tast povabil na fižolovo župo, jaz sicer nisem ljubitelj, ampak ajd, grem zarad mojga...

Vikend - jutr ma sodelavc en žur, bom šla mal pogledat, drgač pa je brat prišel iz Sarajeva, tko da kar bom lahko bom z njim, ker drgač bo pa po Sloveniji krožil po nogometnih klubih...

Ajde...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 894
7.1.2011 17:15:30   
SaMaa

user posted image user posted image user posted image  aja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 895
7.1.2011 18:04:09   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

user posted image user posted image user posted image  aja user posted image user posted image user posted image

jst pa nč več odkar sem slamo spoznala v živo user posted image prej sem ju pa isto mešala user posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 896
7.1.2011 19:53:15   
SaMaa

jst pa nč več odkar sem slamo spoznala v živo user posted image prej sem ju pa isto mešala user posted image

Pol pa najboljš, da eno srečanje organiziramo, da še mene spoznate :)))) user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 897
8.1.2011 7:32:12   
naja17
Jutrooo...

Ste se naspale? Se sploh še lahko user posted image ... Jest sem vesela, če ne bedim in tisto 5-7x lulanje me sploh ne moti in 100x obračanje user posted image ...

Sem na gospodinjstvu odprla temo, pa še vas vprašam: Kako označujete sposojene cotke? Jaz sem tega dobila ogrooomnooo in predn vse razporedim in poslikam, mi je tko... Ok, sej z označevanjem bo tud kar nekaj dela, sam moram pa nekak, ker mam od 4. bab + moje cotke še pridejo user posted image

Pol pa najboljš, da eno srečanje organiziramo, da še mene spoznate :)))) user posted image

5ra - sej jest vem za slamo, sam tkole na forumu pa, ko berem pač piše slama al pa samaa, mal zamešam...
SaMaa - ja me zdej čakamo organizacijo čveka št. 2 user posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 898
8.1.2011 8:21:36   
Akilene
Ojla...

naja17 - zopet prvauser posted image , se navajaš na zgodnje vstajanje? Kaj si pa dobrega pozajtrkovala? Glede cotk nimam kakšnega pametnega nasveta. Sem jih pa jaz včasih posojala in mi je bilo zoprno, ko sem dobila čisto tretje nazaj.

Meni se je danes spet zavrtelo, ko sem stopila na tehtnico, včerajšnja lazanja nemarnica je pustila preveč kalorij na meni.user posted image  Pa kljub sprehodu, da bi jo skurila...komaj čakam, da bo konec nosečnosti in lahko začnem normalno jest.

Zdaj grem možeka vrečt iz postelje, da se lotiva čistilne akcije po hiši, popoldan pa sestaviva posteljico za našega user posted image .

Lepo bodite!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 899
8.1.2011 9:03:32   
5ra8
jutrooo...

danes me je pa pes zbudil s svojim laježem...mati pa že navsezgodej neki razjezila....eh brezveze....sem se raj pobrala kar u svoj štuk user posted image

Jst tud ne vem kako bom označevala sposojene stvari...sploh nisem o tem razmišljala....ker mam več sposojenega kot mojega, je edino to, da moje poslikam, ker jih je manj? ali pa označim moje....sposojene mam pa itak samo od brata. user posted image Ali pa če z alkoholnim flomastrom kaj zaznačim na un papirček...al bo šlo po večkratnem pranju dol? user posted image

Danes mam tud jst pospravljalni dan, moj je šel delat...popoldne pa grem na rojstni dan bratrančevega sinčka ki bo upihnil 1.svečko user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?