|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
2.1.2011 8:11:58   
Urša08
jutro

Midva z Žigom sva vstala, ostali trije še spijo. Smo se pa vsi kar razvadili malce dalj spatuser posted image .

Baki joj kok si ti zgodnja, kako da ne izkoristiš če ti otroc spijo?

Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo glavo, upam da bo danes ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image spočij si

Včeraj zvečer Nejc ni imel več vročine, Žiga še čist mal tko da gre na boljše. Edin kašljata oba kar precej, pa ponoč sem še Evo slišala da je ene parkrat zakašljalauser posted image . Grem kavico za naju z user posted image skuhat.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
2.1.2011 8:12:15   
baki
jutri je VRTECCCCCCCCCCuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .MALO MIRU.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
2.1.2011 8:13:59   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

a tvoji palčki še spijo?pri nas katja še spi.kako bo kaj jutri ko bo mogla ob 7.00 vstatuser posted image

Baki Nejc pa Eva še spita, Žiga pa ne. Pri nas jutri še ne bo panike ker bom mela vse tri doma sam pomoje bodo jutri zgodnji itak mrfiuser posted image user posted image user posted image KAtja pa nabira moči za nove delovne dniuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
2.1.2011 8:14:19   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Midva z Žigom sva vstala, ostali trije še spijo. Smo se pa vsi kar razvadili malce dalj spatuser posted image .

Baki joj kok si ti zgodnja, kako da ne izkoristiš če ti otroc spijo?

Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo glavo, upam da bo danes ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image spočij si

Včeraj zvečer Nejc ni imel več vročine, Žiga še čist mal tko da gre na boljše. Edin kašljata oba kar precej, pa ponoč sem še Evo slišala da je ene parkrat zakašljalauser posted image . Grem kavico za naju z user posted image skuhat.

URŠA JST VEDNO TK HITRO VSTANEM...črkeuser posted image .imam dovolj spanja 8 ur v kosu.če sem pa včeraj ob 21.00 že spalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
2.1.2011 8:14:37   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

jutri je VRTECCCCCCCCCCuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .MALO MIRU.

Pri vas user posted image user posted image user posted image , pri meni bo pa full haususer posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
2.1.2011 8:16:57   
Urša08
Baki sej 8 ur je dost ja, čeprav včasih mal več paše da kako urco not prinesemo. Jaz sem danes tud spočita od 23 -8. Pa še Eva je pridkana ponoči, je jedla ob 4 in od takrat spet spi. Ko bo pa vstala jo bom pa tri ure skup hranlauser posted image user posted image user posted image

nč sedaj pa res šibam na kavico

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
2.1.2011 9:09:31   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

PETRUŠK JST SM PRVA V VRSTI ZA NOHTEuser posted image ......kaj ti to nam nč ne poveš, d obvaldaš nohte pedenat....tlele nas je ene par k redno hodmo na manikurouser posted image

ojejjj...upam, da še spiš po poraznem večeru in nočki....
no panik za nohte....pedenam....no ja....manikuro morm še spilt, sm bl glede poslikave not padla zj.....ampak tud tisto mislm da nau panike....
tko da zj po novem letu enkrat ko se vse skupi mal umiri uletimo na obisk pa še mašiinco s sabo prnesem pa bo.....

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
2.1.2011 9:16:43   
petrušk_
hejj...
pr nas tud oči pa eva še spančkata, mami je dala pa juho kuhat pa kavica že diši, pa za zajtrk je vse prštimano, iz pomivalca zloženo........
zj pa končno mal v miru rr time....
kar se ostalga tiče pa ne morm delat v jutranjih urah, k drgač se pa eva zbudi....kuhna je na drugmu koncu bajte kopalnca pa spalnce so pa vse skup in pol je hitr auf če kej šarm tam okrog.....tud popoldan k gre spat je ista pesem z ropotanjem...user posted image user posted image ...
bi se pa mogla navadit mal bolj zgodaj vstajat tud jst, ja ...ne pa da z malo do 9h, 10h vlečem, pol me pa vse prehitevauser posted image user posted image user posted image user posted image ...mam rada jutranje urice, k so res sam zame....sam kaj k mi premalkrat rata da bi jih izkoristla......
rečmo daje to en od ciljev za leto 2011user posted image user posted image

za kosilo bo pa dons kr goveja juhca pa pizza.....dost je blo mesa tele praznke....čist too much...pa že neki časa se mi jo lušta.....pa je lubi oblubu da se me bo usmilu.....user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
2.1.2011 12:31:21   
tanci29
HAPPY NEW YEAR...SREČNO NOVO LETO...NAJ BO MIRNO ISKRIVO IN PREDVSEM ZDRAVO...NAJ BO NEPOZANO

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
2.1.2011 13:05:46   
sjmm
helov!

evo jz sm dons mau turbo vklopla, da bodo cote prštimane za delovni teden, pa naloge narejene....

moj je prej majkija mau zluftau, jz sm pa z loverjem mau na zmenk skočila, pa kruhove cmoke sm prštimala, zdej pa še omakco, pa bomo kosilčkal

Majki šlafa, smo dons kr nazaj na red pršli, no razn ta velkih k sva jih on pol11 iz postelje metala, čeprav včeri niso nič kaj ponočevali, so bli v posteljah do 10h

no, jz sm gledala en film do 1h...tko d sm šla res zgodi spatuser posted image user posted image

v glavnem vidm d ste vsi še mau počitniški in tko je čist prov!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
2.1.2011 17:00:58   
Čebel@
dan/čer

malo sem sitna in že naveličana teh praznikovuser posted image ....desca skoraj nič ni bilo doma,tamala ga pogreša in pol je sitnauser posted image ....dopoldan smo šli k našimdvema voščit-si je mami že umislila novo živalco:papagajčka...je rekla da je bila prevelika tišina po 15tih letih....pol je pa mala doma imela opoldansko spanje,mož je pa rekel da gre na eno hitro kavico...ga vprašam,kdaj naj bo kosilo-je rekel ob 13.00....ok....mala se je malo do enih zbudila,njemu pošljem sms in on pride domov ob 14.30user posted image ...prav na k** mi gre tist njegov kolegauser posted image ....je videl da sem jezna....in ko je jedel kosilo je mala zlezla na stol(navaden) in direktno na trebuh/obrazek padla doluser posted image user posted image ...on pa 20cm stranuser posted image ....in ima šljivo pod učkomuser posted image ....pol jo pa prej prime in kar naenkrat začne težiti za dudouser posted image ...2 leti ni imela dude čez dan sploh,danes pa kar teži zanjouser posted image ...me je že imelo,da bi jo kar v smeti vrgla(dudo,ne Hanouser posted image )user posted image

tok na hitrouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
2.1.2011 19:00:25   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

dan/čer

malo sem sitna in že naveličana teh praznikovuser posted image ....desca skoraj nič ni bilo doma,tamala ga pogreša in pol je sitnauser posted image ....dopoldan smo šli k našimdvema voščit-si je mami že umislila novo živalco:papagajčka...je rekla da je bila prevelika tišina po 15tih letih....pol je pa mala doma imela opoldansko spanje,mož je pa rekel da gre na eno hitro kavico...ga vprašam,kdaj naj bo kosilo-je rekel ob 13.00....ok....mala se je malo do enih zbudila,njemu pošljem sms in on pride domov ob 14.30user posted image ...prav na k** mi gre tist njegov kolegauser posted image ....je videl da sem jezna....in ko je jedel kosilo je mala zlezla na stol(navaden) in direktno na trebuh/obrazek padla doluser posted image user posted image ...on pa 20cm stranuser posted image ....in ima šljivo pod učkomuser posted image ....pol jo pa prej prime in kar naenkrat začne težiti za dudouser posted image ...2 leti ni imela dude čez dan sploh,danes pa kar teži zanjouser posted image ...me je že imelo,da bi jo kar v smeti vrgla(dudo,ne Hanouser posted image )user posted image

tok na hitrouser posted image
šment no....saj bouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
2.1.2011 19:04:42   
baki
mi smo tudi prišli domov ob 18.00.nik je spal na vikendu 3 ure

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
2.1.2011 19:50:24   
Čebel@
v celem dnevu je pridelala eno šljivo pod učko(padec iz stola) in pa buško na čelu(bum v steno,ker gleda nazaj med tekom)user posted image user posted image user posted image ....zdej že 1 urco pančkauser posted image ....se vidi,da pogreša vrtec,ker skos našteva sošolceuser posted image user posted image

grem večerjat in v pančevo...pa pauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
2.1.2011 20:23:24   
baki
tk da vam zaželim še lahko noč.jutri pa grejo otroci na delovna mesta.midva sva še oba doma.v sredo pa v LJ.no fajn spite.noččččččč.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
2.1.2011 20:26:05   
baki
čebel...a hana sploh ni mela nikoli dode čez dan?jest šele zdej mu jo stran jemljem čez dan.če je ne vidi,se ne spomni.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
2.1.2011 21:59:52   
sjmm
čer!

uf, pri nas tud naporen dan...so bli vsi tečni in zahtevni, jz mam pa tud že mau dost telih prazničnih kosil in dela na sploh, ker niti nimam filinga d sem se sploh kej spočilauser posted image user posted image user posted image ...prvo sm hotla vse zglancat, pol vse spečt, pol skuhat ...pa je zlo mau cajta ostal še za kake užitke..pa d ne rečem d smo bli skoz doma...itak brez avta, no na luft smo že šli, sam sva mulčkom oblubla ene par destinacij..no, sej bodo počakale....Maj pa je bil te dni tud kr neki čudn naštiman...me ni imal skor nič zase in je skoz ene špiču d je pritegnil pozornost...kr neki takih vratolomnih mu je uspel...na srečo jo ponavadi dobr odnese....sam tdu jz čutm kok sm mela premau cajta z njim, čeprav se je pa izkazal oči in ga je veliko zabaval...kar pa tud ni slabo...d se še mau na njega navadiuser posted image user posted image

v glavnem...dons so vsi se hotli še mau pocrkljat, pa hot lover me je skoz lovil, pa lubi bi rad kavico z mano u miru spil, pa mulčki so si garderobo izbiral za ju3, pa Saški sem lase likala...pol majki u banjo.....v glavnem...mau kr dost danes in praznikov in počitnic...živel delovni teden..pa upanje d bo avto delauuser posted image user posted image

drgač si je pa moj že ogledu drugega....če bo kak dan frej greva kr v preiskavo

zdej pa vam želim mirno in dolgo noč, vsem bubančkom in takim ki so si pridelali buškice, pa pošiljam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
3.1.2011 6:26:24   
baki
jutroouser posted image .nik se je glih zbudil.meni sušilni jeb....e.ko ga gor vklopim mi kr fit vn vrže.zdej pa ne vem a je vtičnica al sušilni.bomo vidli ko bom pralni stroj gor vključla.znoriš lahkouser posted image ...tk kavica je popita,cote sem mogla zjutraj obest,ke sem v sušilnem sam luč pržgala je fit vn vrglo.....dons pa začnem z dieto.sem pridobila kr 5kg.jih morem obvezno dol dat.ti prazniki so res od hudiča.sam ješ in ješ...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
3.1.2011 6:41:33   
baki
sjmm....boš mela zdej več cajta za majkija,k bojo drugi na delovnih mestih.pa upam da hiter dobite avto.al novga al stargauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
3.1.2011 6:42:10   
baki
joj morem katjo zbudit počasi.bo bitkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
3.1.2011 7:11:42   
Urša08
user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
3.1.2011 7:28:17   
Urša08
Ma to ne moreš verjet kakšen stručko sem. spišem cel roman pa neki prtisnem in nikjer več nčuser posted image

V glavnem uživam v tišini, možek na poti v službo, user posted image user posted image user posted image spijo.

Glede prazničnih dobrot so bili pa to zame prvi prazniki ko je šla kaka kilca dol in ne goruser posted image user posted image user posted image sem bolj dietno jedla kaj pa čmo če dojimouser posted image . Včeraj zvečer sem mela pa tud jaz že poln kufer strojev, sem 5 rund oprala in posušila, pa pomivalc je kr neki laufal, pa še ene obiske smo meli tko da sem se zvečer kr sesedla. Tamale mam dons vse doma, tko da bo pestro sam hočem da se res pozdravta ker mam teh bolezni dost. Pa še Eva kašlja me je kr groza tko da če ne bo do jutri nč boljše jo peljem k p pokazat.

Baki uvau bidva mata pa dons lohk medene tedne k sta oba frej user posted image user posted image user posted image

čebela spočij si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image s tvojim pa verjamem da bosta ene govorilne usekala in boi vse okuser posted image

Sjmm ti rabiš pa dopust stran od piskrov in cot in seveda dozo crklanja z Majčijem user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj je z avtom narobe? Ma upam da ga kmalu dobita.

Ajvy kako je sTiso?

Kolumbo a uživate ko ima tvoj očetovski dopust? Joj meni je bilo tiste tri tedne tok lepo kot da bi se čas ustavil - izkoristite user posted image user posted image user posted image

Simonakr kako je z možem?

Birdy
kako ste pa vi? Ima Levček še krčke? Pa tamalidve sta v vrtcu al ju maš doma? Kdaj bo pa tvoj na očetovskem?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
3.1.2011 7:56:48   
brkn83
Jutro.

Najprej naj vsem skupaj voščim lepo, zdravo in vsekakor veselo novo leto.

Mi smo čez praznike maksimalno uživali. Le včeraj malo manj ker je moral mož nujno v službo in sva bila sama, ampak sva si privoščila malo daljše spanje, potem pa en dolg sprehod po gozdu.

Danes pa je nik že v varstvu, mož v službi, mene pa čaka kup enih opravil. Upam, da mi kmalu uspe vse urediti, ker mam popoldan že drugo delo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
3.1.2011 8:10:02   
Pikica_82
Jutro. Tudi naši dnevi se počasi vračajo v ustaljene tire... Za NL sva dala Aleksa tašči, midva pa obrodla 3 čagice user posted image  V soboto smo šli popoldne še do Aleksovega bratrančka, včeraj do enih kolegov... Tak da je kr hitro minlo vse skupaj. Malček je zdaj že v vrtcu, je ful z veseljem letel v igralnico user posted image  Ga je res že pogrešal.

user posted image Flaško sva uspešno ukinla user posted image  Zdaj pa bi sam am am, včasih moram že prav študirat, kaj mu naj še dam za malco (mama brez domišljije...).

Bolančki pozdravite se hitro!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
3.1.2011 8:23:38   
Čebel@
jutro

mala v vrtcu,ati v službi,mami pa uživa v miru svoj zajterk(potica in kakav) in RRjuuser posted image ....za kosilo še nisem ziher-verjetno krvavice in zelje....pa na banko moram-ima mož v četrtek en pregled pri strokovnjaku in to pač košta....včeraj je skoraj kupil en avto(avdi),pa je tok časa cincal,da so mu ga spleli-tipično

vas grem prebratiuser posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.