Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.1.2011 8:11:58
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Midva z Žigom sva vstala, ostali trije še spijo. Smo se pa vsi kar razvadili malce dalj spat . Baki joj kok si ti zgodnja, kako da ne izkoristiš če ti otroc spijo? Kolumbo za tvojo glavo, upam da bo danes ok spočij si Včeraj zvečer Nejc ni imel več vročine, Žiga še čist mal tko da gre na boljše. Edin kašljata oba kar precej, pa ponoč sem še Evo slišala da je ene parkrat zakašljala . Grem kavico za naju z skuhat.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.1.2011 8:12:15
|
|
|
|
baki
|
jutri je VRTECCCCCCCCCC .MALO MIRU.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.1.2011 8:13:59
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki a tvoji palčki še spijo?pri nas katja še spi.kako bo kaj jutri ko bo mogla ob 7.00 vstat Baki Nejc pa Eva še spita, Žiga pa ne. Pri nas jutri še ne bo panike ker bom mela vse tri doma sam pomoje bodo jutri zgodnji itak mrfi KAtja pa nabira moči za nove delovne dni
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.1.2011 8:14:19
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Midva z Žigom sva vstala, ostali trije še spijo. Smo se pa vsi kar razvadili malce dalj spat . Baki joj kok si ti zgodnja, kako da ne izkoristiš če ti otroc spijo? Kolumbo za tvojo glavo, upam da bo danes ok spočij si Včeraj zvečer Nejc ni imel več vročine, Žiga še čist mal tko da gre na boljše. Edin kašljata oba kar precej, pa ponoč sem še Evo slišala da je ene parkrat zakašljala . Grem kavico za naju z skuhat. URŠA JST VEDNO TK HITRO VSTANEM...črke .imam dovolj spanja 8 ur v kosu.če sem pa včeraj ob 21.00 že spala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.1.2011 8:14:37
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki jutri je VRTECCCCCCCCCC .MALO MIRU. Pri vas , pri meni bo pa full haus
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.1.2011 8:16:57
|
|
|
|
Urša08
|
Baki sej 8 ur je dost ja, čeprav včasih mal več paše da kako urco not prinesemo. Jaz sem danes tud spočita od 23 -8. Pa še Eva je pridkana ponoči, je jedla ob 4 in od takrat spet spi. Ko bo pa vstala jo bom pa tri ure skup hranla nč sedaj pa res šibam na kavico
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.1.2011 9:09:31
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo PETRUŠK JST SM PRVA V VRSTI ZA NOHTE ......kaj ti to nam nč ne poveš, d obvaldaš nohte pedenat....tlele nas je ene par k redno hodmo na manikuro ojejjj...upam, da še spiš po poraznem večeru in nočki.... no panik za nohte....pedenam....no ja....manikuro morm še spilt, sm bl glede poslikave not padla zj.....ampak tud tisto mislm da nau panike.... tko da zj po novem letu enkrat ko se vse skupi mal umiri uletimo na obisk pa še mašiinco s sabo prnesem pa bo.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.1.2011 9:16:43
|
|
|
|
petrušk_
|
hejj... pr nas tud oči pa eva še spančkata, mami je dala pa juho kuhat pa kavica že diši, pa za zajtrk je vse prštimano, iz pomivalca zloženo........ zj pa končno mal v miru rr time.... kar se ostalga tiče pa ne morm delat v jutranjih urah, k drgač se pa eva zbudi....kuhna je na drugmu koncu bajte kopalnca pa spalnce so pa vse skup in pol je hitr auf če kej šarm tam okrog.....tud popoldan k gre spat je ista pesem z ropotanjem... ... bi se pa mogla navadit mal bolj zgodaj vstajat tud jst, ja ...ne pa da z malo do 9h, 10h vlečem, pol me pa vse prehiteva ...mam rada jutranje urice, k so res sam zame....sam kaj k mi premalkrat rata da bi jih izkoristla...... rečmo daje to en od ciljev za leto 2011 za kosilo bo pa dons kr goveja juhca pa pizza.....dost je blo mesa tele praznke....čist too much...pa že neki časa se mi jo lušta.....pa je lubi oblubu da se me bo usmilu.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.1.2011 12:31:21
|
|
|
|
tanci29
|
HAPPY NEW YEAR...SREČNO NOVO LETO...NAJ BO MIRNO ISKRIVO IN PREDVSEM ZDRAVO...NAJ BO NEPOZANO
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.1.2011 13:05:46
|
|
|
|
sjmm
|
helov! evo jz sm dons mau turbo vklopla, da bodo cote prštimane za delovni teden, pa naloge narejene.... moj je prej majkija mau zluftau, jz sm pa z loverjem mau na zmenk skočila, pa kruhove cmoke sm prštimala, zdej pa še omakco, pa bomo kosilčkal Majki šlafa, smo dons kr nazaj na red pršli, no razn ta velkih k sva jih on pol11 iz postelje metala, čeprav včeri niso nič kaj ponočevali, so bli v posteljah do 10h no, jz sm gledala en film do 1h...tko d sm šla res zgodi spat v glavnem vidm d ste vsi še mau počitniški in tko je čist prov!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.1.2011 17:00:58
|
|
|
|
Čebel@
|
dan/čer malo sem sitna in že naveličana teh praznikov ....desca skoraj nič ni bilo doma,tamala ga pogreša in pol je sitna ....dopoldan smo šli k našimdvema voščit-si je mami že umislila novo živalco:papagajčka...je rekla da je bila prevelika tišina po 15tih letih....pol je pa mala doma imela opoldansko spanje,mož je pa rekel da gre na eno hitro kavico...ga vprašam,kdaj naj bo kosilo-je rekel ob 13.00....ok....mala se je malo do enih zbudila,njemu pošljem sms in on pride domov ob 14.30 ...prav na k** mi gre tist njegov kolega ....je videl da sem jezna....in ko je jedel kosilo je mala zlezla na stol(navaden) in direktno na trebuh/obrazek padla dol ...on pa 20cm stran ....in ima šljivo pod učkom ....pol jo pa prej prime in kar naenkrat začne težiti za dudo ...2 leti ni imela dude čez dan sploh,danes pa kar teži zanjo ...me je že imelo,da bi jo kar v smeti vrgla(dudo,ne Hano ) tok na hitro
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.1.2011 19:00:25
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dan/čer malo sem sitna in že naveličana teh praznikov ....desca skoraj nič ni bilo doma,tamala ga pogreša in pol je sitna ....dopoldan smo šli k našimdvema voščit-si je mami že umislila novo živalco:papagajčka...je rekla da je bila prevelika tišina po 15tih letih....pol je pa mala doma imela opoldansko spanje,mož je pa rekel da gre na eno hitro kavico...ga vprašam,kdaj naj bo kosilo-je rekel ob 13.00....ok....mala se je malo do enih zbudila,njemu pošljem sms in on pride domov ob 14.30 ...prav na k** mi gre tist njegov kolega ....je videl da sem jezna....in ko je jedel kosilo je mala zlezla na stol(navaden) in direktno na trebuh/obrazek padla dol ...on pa 20cm stran ....in ima šljivo pod učkom ....pol jo pa prej prime in kar naenkrat začne težiti za dudo ...2 leti ni imela dude čez dan sploh,danes pa kar teži zanjo ...me je že imelo,da bi jo kar v smeti vrgla(dudo,ne Hano ) tok na hitro šment no....saj bo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.1.2011 19:04:42
|
|
|
|
baki
|
mi smo tudi prišli domov ob 18.00.nik je spal na vikendu 3 ure
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.1.2011 19:50:24
|
|
|
|
Čebel@
|
v celem dnevu je pridelala eno šljivo pod učko(padec iz stola) in pa buško na čelu(bum v steno,ker gleda nazaj med tekom) ....zdej že 1 urco pančka ....se vidi,da pogreša vrtec,ker skos našteva sošolce grem večerjat in v pančevo...pa pa
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.1.2011 20:23:24
|
|
|
|
baki
|
tk da vam zaželim še lahko noč.jutri pa grejo otroci na delovna mesta.midva sva še oba doma.v sredo pa v LJ.no fajn spite.noččččččč.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.1.2011 20:26:05
|
|
|
|
baki
|
čebel...a hana sploh ni mela nikoli dode čez dan?jest šele zdej mu jo stran jemljem čez dan.če je ne vidi,se ne spomni.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.1.2011 21:59:52
|
|
|
|
sjmm
|
čer! uf, pri nas tud naporen dan...so bli vsi tečni in zahtevni, jz mam pa tud že mau dost telih prazničnih kosil in dela na sploh, ker niti nimam filinga d sem se sploh kej spočila ...prvo sm hotla vse zglancat, pol vse spečt, pol skuhat ...pa je zlo mau cajta ostal še za kake užitke..pa d ne rečem d smo bli skoz doma...itak brez avta, no na luft smo že šli, sam sva mulčkom oblubla ene par destinacij..no, sej bodo počakale....Maj pa je bil te dni tud kr neki čudn naštiman...me ni imal skor nič zase in je skoz ene špiču d je pritegnil pozornost...kr neki takih vratolomnih mu je uspel...na srečo jo ponavadi dobr odnese....sam tdu jz čutm kok sm mela premau cajta z njim, čeprav se je pa izkazal oči in ga je veliko zabaval...kar pa tud ni slabo...d se še mau na njega navadi v glavnem...dons so vsi se hotli še mau pocrkljat, pa hot lover me je skoz lovil, pa lubi bi rad kavico z mano u miru spil, pa mulčki so si garderobo izbiral za ju3, pa Saški sem lase likala...pol majki u banjo.....v glavnem...mau kr dost danes in praznikov in počitnic...živel delovni teden..pa upanje d bo avto delau drgač si je pa moj že ogledu drugega....če bo kak dan frej greva kr v preiskavo zdej pa vam želim mirno in dolgo noč, vsem bubančkom in takim ki so si pridelali buškice, pa pošiljam...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 6:26:24
|
|
|
|
baki
|
jutroo .nik se je glih zbudil.meni sušilni jeb....e.ko ga gor vklopim mi kr fit vn vrže.zdej pa ne vem a je vtičnica al sušilni.bomo vidli ko bom pralni stroj gor vključla.znoriš lahko ...tk kavica je popita,cote sem mogla zjutraj obest,ke sem v sušilnem sam luč pržgala je fit vn vrglo.....dons pa začnem z dieto.sem pridobila kr 5kg.jih morem obvezno dol dat.ti prazniki so res od hudiča.sam ješ in ješ...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 6:41:33
|
|
|
|
baki
|
sjmm....boš mela zdej več cajta za majkija,k bojo drugi na delovnih mestih.pa upam da hiter dobite avto.al novga al starga
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 6:42:10
|
|
|
|
baki
|
joj morem katjo zbudit počasi.bo bitka
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 7:11:42
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 7:28:17
|
|
|
|
Urša08
|
Ma to ne moreš verjet kakšen stručko sem. spišem cel roman pa neki prtisnem in nikjer več nč V glavnem uživam v tišini, možek na poti v službo, spijo. Glede prazničnih dobrot so bili pa to zame prvi prazniki ko je šla kaka kilca dol in ne gor sem bolj dietno jedla kaj pa čmo če dojimo . Včeraj zvečer sem mela pa tud jaz že poln kufer strojev, sem 5 rund oprala in posušila, pa pomivalc je kr neki laufal, pa še ene obiske smo meli tko da sem se zvečer kr sesedla. Tamale mam dons vse doma, tko da bo pestro sam hočem da se res pozdravta ker mam teh bolezni dost. Pa še Eva kašlja me je kr groza tko da če ne bo do jutri nč boljše jo peljem k p pokazat. Baki uvau bidva mata pa dons lohk medene tedne k sta oba frej čebela spočij si s tvojim pa verjamem da bosta ene govorilne usekala in boi vse ok Sjmm ti rabiš pa dopust stran od piskrov in cot in seveda dozo crklanja z Majčijem Kaj je z avtom narobe? Ma upam da ga kmalu dobita. Ajvy kako je sTiso? Kolumbo a uživate ko ima tvoj očetovski dopust? Joj meni je bilo tiste tri tedne tok lepo kot da bi se čas ustavil - izkoristite Simonakr kako je z možem? Birdy kako ste pa vi? Ima Levček še krčke? Pa tamalidve sta v vrtcu al ju maš doma? Kdaj bo pa tvoj na očetovskem?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 7:56:48
|
|
|
|
brkn83
|
Jutro. Najprej naj vsem skupaj voščim lepo, zdravo in vsekakor veselo novo leto. Mi smo čez praznike maksimalno uživali. Le včeraj malo manj ker je moral mož nujno v službo in sva bila sama, ampak sva si privoščila malo daljše spanje, potem pa en dolg sprehod po gozdu. Danes pa je nik že v varstvu, mož v službi, mene pa čaka kup enih opravil. Upam, da mi kmalu uspe vse urediti, ker mam popoldan že drugo delo.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 8:10:02
|
|
|
|
Pikica_82
|
Jutro. Tudi naši dnevi se počasi vračajo v ustaljene tire... Za NL sva dala Aleksa tašči, midva pa obrodla 3 čagice V soboto smo šli popoldne še do Aleksovega bratrančka, včeraj do enih kolegov... Tak da je kr hitro minlo vse skupaj. Malček je zdaj že v vrtcu, je ful z veseljem letel v igralnico Ga je res že pogrešal. Flaško sva uspešno ukinla Zdaj pa bi sam am am, včasih moram že prav študirat, kaj mu naj še dam za malco (mama brez domišljije...). Bolančki pozdravite se hitro!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 8:23:38
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro mala v vrtcu,ati v službi,mami pa uživa v miru svoj zajterk(potica in kakav) in RRju ....za kosilo še nisem ziher-verjetno krvavice in zelje....pa na banko moram-ima mož v četrtek en pregled pri strokovnjaku in to pač košta....včeraj je skoraj kupil en avto(avdi),pa je tok časa cincal,da so mu ga spleli-tipično vas grem prebrati
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.