|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
1.1.2011 18:25:22   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sem pozabila povedat da je Nejc že skoraj zdrav, Žigu se pikece sušijo, pa tudi z virusom je boljše, je celo krožnik juhice pojedel. Upam da bomo počas zmagali in bomo samo zdravi. Bosta pa vsaj do četrtka še doma. 
ta teden boste zmagali nad vsemi boleznimiuser posted image user posted image user posted image ....do kdaj pa ima možek dopust?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
1.1.2011 18:26:25   
Čebel@

čebela upam da vam je ratalo napolnit hladilnik ki se vam je čudežno izpraznil user posted image user posted image user posted image pri nas je pa kontra se čudežno polniuser posted image user posted image user posted image ampak res, mam ves hladilnik poln pa je že 10 dni od ta velikega šopinga, se pa pozna da tamaledva nista nč jedla - živa muka vam povem. Shramba omara pa že poka po šivih od vse sladkobe user posted image
sva malo pustila v varstvu in sama šibalauser posted image ...do ponedeljka bo zdržala zalogauser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
1.1.2011 18:26:28   
Urša08
čebela pozdravi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kozarec se je pa itak za srečo razbil user posted image user posted image user posted image user posted image Da se želja izpolni pa seveda tudi jaz upam. Sem slišala ja da bomo mel ovni super leto user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
1.1.2011 18:27:33   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Sem pozabila povedat da je Nejc že skoraj zdrav, Žigu se pikece sušijo, pa tudi z virusom je boljše, je celo krožnik juhice pojedel. Upam da bomo počas zmagali in bomo samo zdravi. Bosta pa vsaj do četrtka še doma. 
ta teden boste zmagali nad vsemi boleznimiuser posted image user posted image user posted image ....do kdaj pa ima možek dopust?

konec dopusta user posted image v ponedeljek začne tko da bo kar pestro sploh ker morm en dan še v laboratorij, v sredo mam pa pregled pri ginekologinji.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
1.1.2011 18:48:08   
Čebel@
urša...pri nas se je tudi toook sladkarij nabralouser posted image ...joj škoda da je že konec dopustauser posted image .......sej bo šlouser posted image user posted image user posted image

mala že pančkauser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
1.1.2011 19:14:24   
baki
čerr.sem mislila da dons sploh nebo nobene več na čvekuser posted image urša super da ste skoraj že čisto vredu.pa za vsak slučaj še malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .pri nas dan tudi minil kot bi mignil.smo šli kr dons po mleko.jutri pa na vikend na kosilo.bomo poskusli nika gor uspavat če nam rata če ne pa bomo šli domov.noče več kje drugje spat kot doma ali v vrtcu.ker tudi nikjer drugje ne spiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
1.1.2011 19:34:26   
baki
sladkarijeuser posted image user posted image user posted image ni da ni.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
1.1.2011 19:35:34   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

urša...pri nas se je tudi toook sladkarij nabralouser posted image ...joj škoda da je že konec dopustauser posted image .......sej bo šlouser posted image user posted image user posted image

mala že pančkauser posted image user posted image
čebel..pridna je tale tvoja hana.že pančka.nika sem glih not nesla.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
1.1.2011 19:37:27   
baki
čebel...a si bolana,da si vzela lekadol.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
   [Brisano sporočilo]
1.1.2011 19:56:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2010
   [Brisano sporočilo]
1.1.2011 19:56:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2011
   [Brisano sporočilo]
1.1.2011 19:57:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2012
   [Brisano sporočilo]
1.1.2011 19:57:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2013
   [Brisano sporočilo]
1.1.2011 20:00:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2014
1.1.2011 22:55:39   
petrušk_
hej punce....

najprej en kamion user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image

za vse ki jih potrebujete...posebej za uršo in njene sončke...ajvy..kolumbo za glavo....pa tud čebelco da hitr prehlad mine....

upam, da ste dobile lepa darila in da ste lepo preživele najdaljšo noč v letu....

mi smo bli kar doma....pa svakinja z družino je pršla...so bli do 23h tle...eva zaspala ob 23.30 in spala do 10.30 zjutrajuser posted image user posted image
dons je ene 100x ven iz sobe pršla.....no pa je ene pol urce nazaj le omagala in ugotovila, da mi2 ne bova popustila....

mami bla čist preveč pridna v letu 2010 user posted image user posted image
mi je dedek mraz prnesu printer, za vzorčke na nohte printat....res huda zadevca.....mam že velik sproban, tko da jih bova v kratkem še ene 5 alpa 10 naročila, pa jih bova dajala po kozmetičnih alpa frizerskih salonih v najem.....mam vsak dan nove nohteuser posted image user posted image user posted image user posted image

če bi mela kera lepe nohte, se zmenmo za skupinsko lakiranje po promocijski ceniuser posted image user posted image user posted image

očiju se lušta v pojslo tko da je treba izkoristit gužvo....
se več beremo v pon, ko bo oči spet v službi, jutr pa še izkoristimo skupinski dan....

mejte se lepo...pogrešam vas....

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 2015
1.1.2011 23:20:54   
MIHAILO
Ojla punce,da se se jaz javim...Vidim ,da vas je vecina praznovala v krogu druzin in doma...Mi smo bili tudi pri nas doma,bila je se sestra z druzino...Skupaj smo vecerjali in nato sedeli...Mihailo je bil malo teckast se od prehlada in petard se je bal...rakete so ble vau ,ko pa petarda poci pa joj,tko da smo ga komaj uspavala okrog 23h in potem je spal do 9:30h...Mi smo pocakali uro 12 in nato okrog 1h sli spat...tudi danes smo cel dan polnili apsirator,vcasih malo zakaslja pa ponoci malo tezje diha...Danes sem kupila en sirup za lazje izkasljavanje in pomirjanje kaslja,mislim da mu pomaga,ga pa tudi z kremo mazem skoz(mat.dusica) pa se mu puca iz nosa,sam od pon.ze strasim s tem aspiratorjem upam,da ga jutri pospravimo...Lep vecer se naprej,zdaj grem ajat...Aja bejbi v trebuhu pa tako brca ,da je to zame neverjetno ....po trebuhu se vidijo noge kako rine itd...user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
   [Brisano sporočilo]
2.1.2011 5:11:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2017
   [Brisano sporočilo]
2.1.2011 5:15:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2018
2.1.2011 6:02:29   
baki
ooooo kolumbo....jutrooo.ti si pa dons turbo hitrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .saj jst sem tudi vstala ob 5.00.sem kavico spila in en stroj cot spravla v kupe.enga morem pa speglat.nik se je glih zbudil,pa noče vn iz kiderpeta.pol se pa meče not pa se sam s sabp mal pogovarja pa se smeji....user posted image user posted image user posted image user posted image mu grem čokolino narest da ga bo spil..še pol malo potipkam.

Neposredna povezava do sporočila: 2019
2.1.2011 6:22:53   
baki
kazdej kolumbo....a si spz.....lauser posted image user posted image user posted image user posted image nč morem nikovo postlo dol slečt da lohk dam prat.pol pa še najinouser posted image .evo pa sta spet 2 pralna za pratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .never ending storyuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
   [Brisano sporočilo]
2.1.2011 7:36:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2021
2.1.2011 7:40:34   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

evo meuser posted image ...spet mam spanje po obrokih......ptič 1 in 2 že v polni akciji...Jure zdej sppi-itak.....grem jst zdej spet probat mal spatuser posted image
ti kr spiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2022
2.1.2011 8:08:00   
Urša08
user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
2.1.2011 8:10:38   
baki
jutro urša.....hvala za kavicouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
2.1.2011 8:11:42   
baki
a tvoji palčki še spijo?pri nas katja še spi.kako bo kaj jutri ko bo mogla ob 7.00 vstatuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.