Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 18:25:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sem pozabila povedat da je Nejc že skoraj zdrav, Žigu se pikece sušijo, pa tudi z virusom je boljše, je celo krožnik juhice pojedel. Upam da bomo počas zmagali in bomo samo zdravi. Bosta pa vsaj do četrtka še doma. ta teden boste zmagali nad vsemi boleznimi ....do kdaj pa ima možek dopust?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 18:26:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela upam da vam je ratalo napolnit hladilnik ki se vam je čudežno izpraznil pri nas je pa kontra se čudežno polni ampak res, mam ves hladilnik poln pa je že 10 dni od ta velikega šopinga, se pa pozna da tamaledva nista nč jedla - živa muka vam povem. Shramba omara pa že poka po šivih od vse sladkobe sva malo pustila v varstvu in sama šibala ...do ponedeljka bo zdržala zaloga
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 18:26:28
|
|
|
|
Urša08
|
čebela pozdravi se kozarec se je pa itak za srečo razbil Da se želja izpolni pa seveda tudi jaz upam. Sem slišala ja da bomo mel ovni super leto
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 18:27:33
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sem pozabila povedat da je Nejc že skoraj zdrav, Žigu se pikece sušijo, pa tudi z virusom je boljše, je celo krožnik juhice pojedel. Upam da bomo počas zmagali in bomo samo zdravi. Bosta pa vsaj do četrtka še doma. ta teden boste zmagali nad vsemi boleznimi ....do kdaj pa ima možek dopust? konec dopusta v ponedeljek začne tko da bo kar pestro sploh ker morm en dan še v laboratorij, v sredo mam pa pregled pri ginekologinji.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 18:48:08
|
|
|
|
Čebel@
|
urša...pri nas se je tudi toook sladkarij nabralo ...joj škoda da je že konec dopusta .......sej bo šlo mala že pančka
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 19:14:24
|
|
|
|
baki
|
čerr.sem mislila da dons sploh nebo nobene več na čvek urša super da ste skoraj že čisto vredu.pa za vsak slučaj še malo .pri nas dan tudi minil kot bi mignil.smo šli kr dons po mleko.jutri pa na vikend na kosilo.bomo poskusli nika gor uspavat če nam rata če ne pa bomo šli domov.noče več kje drugje spat kot doma ali v vrtcu.ker tudi nikjer drugje ne spi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 19:34:26
|
|
|
|
baki
|
sladkarije ni da ni.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 19:35:34
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša...pri nas se je tudi toook sladkarij nabralo ...joj škoda da je že konec dopusta .......sej bo šlo mala že pančka čebel..pridna je tale tvoja hana.že pančka.nika sem glih not nesla.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 19:37:27
|
|
|
|
baki
|
čebel...a si bolana,da si vzela lekadol.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2011 19:56:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2011 19:56:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2011 19:57:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2011 19:57:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2011 20:00:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 22:55:39
|
|
|
|
petrušk_
|
hej punce.... najprej en kamion in za vse ki jih potrebujete...posebej za uršo in njene sončke...ajvy..kolumbo za glavo....pa tud čebelco da hitr prehlad mine.... upam, da ste dobile lepa darila in da ste lepo preživele najdaljšo noč v letu.... mi smo bli kar doma....pa svakinja z družino je pršla...so bli do 23h tle...eva zaspala ob 23.30 in spala do 10.30 zjutraj dons je ene 100x ven iz sobe pršla.....no pa je ene pol urce nazaj le omagala in ugotovila, da mi2 ne bova popustila.... mami bla čist preveč pridna v letu 2010 mi je dedek mraz prnesu printer, za vzorčke na nohte printat....res huda zadevca.....mam že velik sproban, tko da jih bova v kratkem še ene 5 alpa 10 naročila, pa jih bova dajala po kozmetičnih alpa frizerskih salonih v najem.....mam vsak dan nove nohte če bi mela kera lepe nohte, se zmenmo za skupinsko lakiranje po promocijski ceni očiju se lušta v pojslo tko da je treba izkoristit gužvo.... se več beremo v pon, ko bo oči spet v službi, jutr pa še izkoristimo skupinski dan.... mejte se lepo...pogrešam vas....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.1.2011 23:20:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ojla punce,da se se jaz javim...Vidim ,da vas je vecina praznovala v krogu druzin in doma...Mi smo bili tudi pri nas doma,bila je se sestra z druzino...Skupaj smo vecerjali in nato sedeli...Mihailo je bil malo teckast se od prehlada in petard se je bal...rakete so ble vau ,ko pa petarda poci pa joj,tko da smo ga komaj uspavala okrog 23h in potem je spal do 9:30h...Mi smo pocakali uro 12 in nato okrog 1h sli spat...tudi danes smo cel dan polnili apsirator,vcasih malo zakaslja pa ponoci malo tezje diha...Danes sem kupila en sirup za lazje izkasljavanje in pomirjanje kaslja,mislim da mu pomaga,ga pa tudi z kremo mazem skoz(mat.dusica) pa se mu puca iz nosa,sam od pon.ze strasim s tem aspiratorjem upam,da ga jutri pospravimo...Lep vecer se naprej,zdaj grem ajat...Aja bejbi v trebuhu pa tako brca ,da je to zame neverjetno ....po trebuhu se vidijo noge kako rine itd...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.1.2011 5:11:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.1.2011 5:15:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.1.2011 6:02:29
|
|
|
|
baki
|
ooooo kolumbo....jutrooo.ti si pa dons turbo hitra .saj jst sem tudi vstala ob 5.00.sem kavico spila in en stroj cot spravla v kupe.enga morem pa speglat.nik se je glih zbudil,pa noče vn iz kiderpeta.pol se pa meče not pa se sam s sabp mal pogovarja pa se smeji.... mu grem čokolino narest da ga bo spil..še pol malo potipkam.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.1.2011 6:22:53
|
|
|
|
baki
|
kazdej kolumbo....a si spz.....la nč morem nikovo postlo dol slečt da lohk dam prat.pol pa še najino .evo pa sta spet 2 pralna za prat .never ending story
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.1.2011 7:36:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.1.2011 7:40:34
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo evo me ...spet mam spanje po obrokih......ptič 1 in 2 že v polni akciji...Jure zdej sppi-itak.....grem jst zdej spet probat mal spat ti kr spi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.1.2011 8:08:00
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.1.2011 8:10:38
|
|
|
|
baki
|
jutro urša.....hvala za kavico
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.1.2011 8:11:42
|
|
|
|
baki
|
a tvoji palčki še spijo?pri nas katja še spi.kako bo kaj jutri ko bo mogla ob 7.00 vstat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.