Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 8:41:47
|
|
|
|
Čebel@
|
baki....Hana ima od rojstva naprej dudo le za spanje....sej pol jo je minilo,ko je videla,da ne popustim in je nehala sitnarit zanjo....pri sem pa rekla,da jo bom probala ukinit še pred 1. RD-bomo videli če bo šlo sjmm....zate pa verjamem,da nisi imela veliko od teh praznikov urša....najprej za Evo in njen kašelj....po moje bo res treba ene govorilne spet naredit .....za danes ti pa pošiljam veliko energije brkn....upam,da ti rata vse opravke stlačit v 24 ur pikica.....super,da sta z atijem malo sama uživala .....pri nas je cele počitnice omenjala sošolce in danes je čist srečna letela v igralnico .....iz česa ti pa zvečer mleko spije?.....malico imamo pa mi ali sadje ali kakšno skutko,jogurt,..
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 8:43:09
|
|
|
|
Čebel@
|
uf samo še 80 dni do konca-2 meseca in pol .....mater gre hitr ....drug mesec bo treba že cunjice soltirat in prati posteljnino
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 8:56:12
|
|
|
|
Pikica_82
|
Čebela, noče mi pit mleka več. Ne po šalčki, ne po slamici, ne iz tetrapaka (onga malega). Samo če mu ga zmešam v shake recimo, moram še kakav probat. Po moje malo protestira al kaj.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 8:58:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Čebela, noče mi pit mleka več. Ne po šalčki, ne po slamici, ne iz tetrapaka (onga malega). Samo če mu ga zmešam v shake recimo, moram še kakav probat. Po moje malo protestira al kaj. zanimivo...ker če jaz Hani ponudim iz šalčke ali kozarčka mleko,ga tudi ne mara...iz flaše ga pa še deci ne spije,ampak more pa biti pred spanjem
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 9:10:22
|
|
|
|
Pikica_82
|
Aleks je iz flaške ful mleka spil, zvečer 3dl (zgoščenega s kako kašico), čez noč kak deci in pol, pa zjutraj deci in pol...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 9:11:32
|
|
|
|
Čebel@
|
vav to je pa res veliko mleka ....sej bo pa drugje dobil mlečne stvari notr
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 9:14:37
|
|
|
|
Pikica_82
|
Ja, saj ma ful rad jogurte, kefirje, skutke, gris... Pa bi blo vseeno lepo, če bi kdaj tud kaj mleka popil no Po moje je bojkot zdaj samo, ker ni flaške. Ker čaja pa spije ful zdaj (na slamico). Bo že.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 9:25:18
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Aleks je iz flaške ful mleka spil, zvečer 3dl (zgoščenega s kako kašico), čez noč kak deci in pol, pa zjutraj deci in pol... ne sekiraj se...ni nobene muhe...men ga je tud eva zavrnila kakšna 2 mesca nazaj in mi ga sploh noče pit...mal tečno sicer, k je zdravo...ampak jst pokombiniram s kakšnim čokolinotom, jogurtom....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 9:27:21
|
|
|
|
sjmm
|
dan! mi smo imeli neki telovadno in javskalno noč...se mu je skoz neki sanjal...sm mela filing...pa je kr na meni spal ..tko d sm prov lepo spočita čebelc@....joj, tvoja nosečnost pa res beži...še malo pa boš crkljala baki...pri nas je bla tud umetnost metanja iz postelje zju3 pikica...super, da je bil Aleks tko vesel vrtca urša...o, bogica eva...upam, da hitro mine kašeljček in ne bo treba k P......veliko zdravja vsem skupaj ...uf, men je tud letos kr kaka kilca dol padla med prazniki...se vidi d nismo kej dost okol hodil...k pol morš povsod jest za 3...doma pa lahk normalno...pa sm kr presenečena..k nism hujšala...pa je šlo kr v minus no, pri nas je šel oči spodbujat mehankarja, da se bo spokal iz pojstle in kej ukrenu z avtom jz sm pzabila ješprenček nmočit zvečer...tak d bomo kr rižotko papcal
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 9:29:33
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Ja, saj ma ful rad jogurte, kefirje, skutke, gris... Pa bi blo vseeno lepo, če bi kdaj tud kaj mleka popil no Po moje je bojkot zdaj samo, ker ni flaške. Ker čaja pa spije ful zdaj (na slamico). Bo že. pri nas ima tud rad mlečne izdelke vseh vrst in okusov, po flaški pa samo AM s kako kašico, navadno mleko pa noče ne po flaški, ne kozarčku, ne slamici ..sam dokler hoče am, mu ga bom kr pustila...pol bomo pa po moje bol na jogurtih in podobno
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 9:30:08
|
|
|
|
claud
|
Jutro! NAJPREJ VSEM SKUPAJ ENO SRECNO IN PREDVSEM ZDRAVO LETO 2011!!!!!!!!! Evo me ze dolg ni blo na javljanju...ceprav vam poskusam sproti mal sledit...preberem pa pol ne uspem komentirat... Mi2 s tamalo sva obe zboleli, tko da sm prvic na bolniski...v sluzbi je ze hudo.... 3 dni sm delala z vrocino, kar je blo za sefa super...zdj pa ne ve kaj narest k jst rabm bolnisko Danes ponoci smo imel vsega skup 2 urce spanja... Ju3 grem h zdravniku po bolnisko....a bolnisko za tamalo tud dobm pr mojmu al moram se tamalo peljat h p? Drugac pa ful vesela da je konc tega decembra...itak smo mel praznike delovne tko da je blo bl svoh s praznovanji. Ja nc grem mal prebrat kaj ste kj nakvackale, ce bo cas se pokomentiram... Lep dan!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 9:31:18
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Jutro! NAJPREJ VSEM SKUPAJ ENO SRECNO IN PREDVSEM ZDRAVO LETO 2011!!!!!!!!! Evo me ze dolg ni blo na javljanju...ceprav vam poskusam sproti mal sledit...preberem pa pol ne uspem komentirat... Mi2 s tamalo sva obe zboleli, tko da sm prvic na bolniski...v sluzbi je ze hudo.... 3 dni sm delala z vrocino, kar je blo za sefa super...zdj pa ne ve kaj narest k jst rabm bolnisko Danes ponoci smo imel vsega skup 2 urce spanja... Ju3 grem h zdravniku po bolnisko....a bolnisko za tamalo tud dobm pr mojmu al moram se tamalo peljat h p? Drugac pa ful vesela da je konc tega decembra...itak smo mel praznike delovne tko da je blo bl svoh s praznovanji. Ja nc grem mal prebrat kaj ste kj nakvackale, ce bo cas se pokomentiram... Lep dan! SREČNO IN ZDRAVO IN VESELO TUDI VAM!!!! PA EN KOŠ...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 9:32:21
|
|
|
|
Pikica_82
|
Linotov tud noče več Ma hecno mi je, prej tak mlekoljubec, zdaj pa nič, mulc. Saj se ne sekiram, brez skrbi. Mogoče bodo tudi ušeska zdaj manj krat vneta (baje je povezava med flaško, ki jo pijejo leže, in vnetimi ušesi). Sem optimist ne? Je pa začel zdaj seveda ful večje obroke jest, mogoče se bo končno nehala vzg. v vrtcu pritoževat, kak malo poje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 9:35:15
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Linotov tud noče več Ma hecno mi je, prej tak mlekoljubec, zdaj pa nič, mulc. Saj se ne sekiram, brez skrbi. Mogoče bodo tudi ušeska zdaj manj krat vneta (baje je povezava med flaško, ki jo pijejo leže, in vnetimi ušesi). Sem optimist ne? Je pa začel zdaj seveda ful večje obroke jest, mogoče se bo končno nehala vzg. v vrtcu pritoževat, kak malo poje no, evo...zmer je neki v minus, pa neki v plus...tak je lajf...kaj čmo...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 11:28:42
|
|
|
|
Čebel@
|
danes bolj kot ne počivam- so me je prehlad in pa prazniki kar pošteno zdelali pikica....to je super,da ima tako rad mlečne zadevice .....pri nas so po dolgem času spet zakon skutke s podloženim sadjem petrušk......kako ste?...mene tudi zanima tole v zvezi z nohti sjmm.....vav tebi pa kilce kar same dol letijo claud.....en kup za vaju z Larisso.....nesikeraj se,kaj si misli šef-oni bi itak najraje videli da s 40C delamo ....mislim da bolniško za malo dobiš pri P-najbolj ziher je pa da pokličeš,ker imajo povsod drugače glede tega
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 12:51:29
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm......a imaš na lagarju kakšno dobro kuharco za mojo svakinjo(nič mleka,moke in riža)? sončekkkkkkk
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 13:01:30
|
|
|
|
Urša08
|
Uf tole pa je tempo s tremi Sedaj Žiga in Eva spita, Nejc je puding potem pa ma da pospravi igrače po dnevni in kuhinji, mene pa kuhinja čaka da jo pospravim. Po tretji uri pa via Lj v laboratorij.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 13:02:38
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz si grem en kapučin narest, da ga v miru popijem potem pa turbo ker mamo bombo.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 13:13:08
|
|
|
|
claud
|
En Q... do kdaj izrascajo zobje? Skoz joka pa govvori au, pa prste v usta tlaci pa slini se v potokih, kar se ni dogajalo nikoli...pri nobenemm zobu.... a je mozno da tazadnji ven rinejo? sestice al kako to gre?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 13:18:52
|
|
|
|
brkn83
|
urša - ti si pa super, da maš še čas pospravljati s tremi. Js kadar je nik doma si mi zdi da prav nič ne naredim, če sem sama z njim. Če je moj doma potem mi še kaj malega uspe. claud - vsi zobki bi naj otroku zrasli nekje do 2 leta starosti. Ampak enim prej, enim kasneje. Čist možn je, da mu šestice rastejo.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 13:19:19
|
|
|
|
Urša08
|
Claud glede bolniške je tako, da ti zase bolniško urejaš pri svoji zdravnici za otroka pa pri otroški. Glede zobkov pa najbrž misliš petke? Jaz se spomnim da je Nejc petke dobil mal pred 2 roj. dnevom, šestk pa še nima.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 13:21:28
|
|
|
|
Urša08
|
Brkn ma gre kokr kakšen dan, če je vse lepo in prav se Nejc in Žiga lepo zaigrata, Eva pa spančka. Včasih pa vsi trije istočasno kaj hočejo Do kdaj imaš pa Nika ponavadi v varstvu? Je tam več otrok?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 13:25:59
|
|
|
|
claud
|
Hvala za odgovore... ursa ja verjetno gre res za petice.... cudno mi je ker nikol nismo mel nobenih problemov tko da tole dons je res hudo pa se vrocinca se kuha
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 13:29:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Hvala za odgovore... ursa ja verjetno gre res za petice.... cudno mi je ker nikol nismo mel nobenih problemov tko da tole dons je res hudo pa se vrocinca se kuha petke so baje najbolj boleče
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 3.1.2011 14:04:03
|
|
|
|
sjmm
|
ekola...mau lufta ..s kapučinčkom sva zložila 2 toni nogavic, 1 tono brisač, spekla ogromen kruh, pol sva pa kr na sončka zalaufala oči je dobil nadomestni avto..pol pa naprej...do konc tedna menda bo naš pošlihtan...pa bomo spet lažji za neki €...šit, res..vam rečem zdej me čaka rižotka...pa mali spi.....pa z Mihcem bova imela en trk na 4 oči ...k me je včeri napel, da ne pišejo poštevanke in je igral PSP....names d bi jo ponavlu, pa so jo seveda pisal...je mislu d imam že čist slab spomin...ne, ne, ne...mi še dobr služi in je imel kr neki napak...tko d dons ga bom še zasekirala...mulo se je lepo polenčkau so pršli vsi vkup domov...ati, pa mulota iz šole...jz sm majkija uspavala..oni pa 3/4 frišnga kruha zmazal od jednom ..mandarinc se pa noben ni dotaknu....tko d do petka sploh ne bomo mel kruha pr bajti, sam za šolsko malco
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Strokovnjak za motnje spanjaKristyJAli bi najeli strokovnjaka za spanje otrok?Da, že pred rojstvom otroka, da se izognem pretirano neprespanim nočem (
5%)
Da, v kolikor otrok po začetnih mesecih še vedno ne bi prespal celo noč (
7%)
Ne, ker bo težava minila sama od sebe (
46%)
Ne, ker mi je škoda denarja (
22%)
Drugo (
21%)
Število vseh glasov: 92Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!