petrušk_
|
no pa komentiranje za včeraj in danes.... KOLUMBO heeejej...že neki časa mislm da ti morm povedat, da sm zanč pri P prosila za tobrex za učke, kao da ji vn teče, pa je reku, da dokler nima res gnoja, tko da zjutri komi uček odpre rajš ne uporabljat tobrexa, ampak fiziološko (jst kar kamilce prakticiram, kljub temu da je marsker dohtar proti), ker je AB in imajo za otroke sam 2 na voljo (tobrex in bivacyn in pri nas je eva alergična na bivacyn, tko da res ostane sam tobrex) in če redno uporabljaš, k mal ven teče, da razvadiš oko in pol k bo enkrat res hudo ne bo nič prijelo, tko da se probaj izogibat..... sm že mojmu napovedala da mormo v medvode na en obisk ... je komentiral a to k unim k majo tko lepo pa veliko bajto k sm mu slike od ograje takrat kazala...tko da v januarju enkrat uletimo....itak se še zmenva.... upam, da ti pomaga tole....kar greš iskat čebela...super za hano in kozarček...a iz navadnega kozarčka še ne pije?? mi mamo flaško sam še zato, ker pri risankah ni časa gledat a se iz kozarčka kej poliva...pa za pocrkljat pa super za dopust in božičnico pri tvojem možekuuuu bravo za božička...supercaaaa lepa smrekca in še lepša hanči čebela in sjmm....ni panike...se bomo zmenle...sam po novem letu če ste za....k jst sam še dons delam, jutr pa že via bohinj , najbl se bo treba pa kolumbo prilagodit, k ma že v lupinci malega sončka, mi2 s čebelo ga mava še na toplem urša...super za tvojo bejbooooooooooo...bravissimoooooo....res lepo napreduje...super da si vztrajala....bomba pa mislim, da je kr pr večini zadnje cajte....no zj k vem da mamo fantka...rabiš kej za punčko??? sicer sm veliko dobila, ampak kej bi se pa še našlo sjmm...ajajajjaa...no zj se pa točno vidi kako razvajaš tvoje sončke, da zjutri misljo da jih ultra fajn zajtrk čaka bravo mami, sj je biu glih tko dober kosil..... birdy...delaj po filingu...ne glej števillk...kako ti pa spi??? se kej jokca?? sj boš vidla, tud malidve si mela doma, nič čudnega...mal več probi počivat pa boš pol vidla kako in kaj držim pesti da ti zlaufa.... men pr evi ni in resnično srčno upam, da pr temu mi bo...vsaj za čez dan pa da bi zvečer dala dodatek...sam fora je bla pr evi, k je enkrat osvojila flašo ni hotla več na ziziki vlečt kere flaše mate ve, da zraven dojenja še dodajate?? jst sm mela mam-ovo....k je mela ful manj krčkov po njej.... pa djte mi mal povedat kako naj prve dni dojim, da ne bom spet čist zgublena, k pr evi sm v porodnišnci 2x sestro poklicala da neki ne gre mi je pa v 3 flašo prnesla in tko je blo vse 3 dni in mala pol ni več hotla pr men jest....me je že kr odrivala.... no pa sva vseen vztrajale za zraven 7 tednov...pol sm pa opustila misel, da bi lahko dojila pikica....ressss lepaaaa darilaaa.,..super sta sjmm...božični jedilnik - ideje - kombiniranje...res si pridna mami in predvsem čist huda kuharca baki...da bi le potička uspela.... pa vidim da si že pokonc ob 6 : 00...dj nehi no....pejt spat joj jst morm tud še darila zavit...pomoje jih bom tazadno minuto kupljene že en mesec z zavijanjem pa kar odlašam urša....obiski do pol polnoči...ma pa res niso uvidevni, da bi pomislla da si glih dobr po porodu in rabiš še precej počitka kaj če bi pa zj šibala mal nazaj pod kovtr...boš pol delala k bosta fanta doma...izkoristi čas za počitek...noben ti ga nau dal če si nauš sama vzela ima kera bebe confort high trek voziček?????alpa če poznate koga k bi prodal / posodil bazo za lupinico....pr evi sm bla brez tle sm pa prov rekla, da jo bom kupila.... hmmm...še poročilo od včeraj..... mala spančkala od 9h pa do 3h v svoji sobici (zgleda je zadnje 4 dni res lunca na polno vplivala....)...pa spet mal bolj kašlja...pomoje se je od mene nalezla, ampak kar gre k pridno inhalirava in se masirava...sm ji pa zj 2 dni dala kr po eno žlico dalerona, k mi je mal taka sumljiva...upam, da jo uspem rešit pred ponovno katastrofo....delam narobe ???? upam, da ne...sj tud mi vzamemo lekadol če se slabo počutimo, a??? kaj mislite bejbe....?? zadnje 2 mesca non stop sanjam, da me moj vara pa mu pol zjutri težim še vsa pod vplivom pa me nikakor ne more potolažit...ne vem kaj se mi to dogaja, pa niti najmanj ne pomislim na to, ko sem budna, ampak v sanjah pa kar neki blodim? verjetn zato k premal ...se bo treba popravit po novem letu!!! UZ - plodovnice zadosti, posteljica ful lepa na sprednji steni, maternični vrat dolg 4.1 cm, tko da je rekla da nam nič prezgodaj rodila....zaprt.... rok prestavljen na 21/4 otrdevanje trebuha je rekla da je normalno, ker je to 2 nosečnost in da maternica trenira.... predlagala pa po vsakem večjem obroku 1/2 ure hoje.-.-.je rekla, da pr moji kilaži bi blo prov, da se nebi čist nč več zredila iz njenih ust v božja ušesa.....