|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
22.12.2010 20:12:41   
sjmm
jz sm čist morto...me je malček in vsi ostali z vsem skupaj kar je blo za postorit kar izmozgalo...ata je glih uletu...seveda je naravnan na timing, ko je mali že v pižamici, da ni treba kej pomagat, posoda je pošlihtana, psa je odpeljal Janči...tak d sam še v posteljico pospremim prinčka in pol upam, da bom imela kej svojga časa...sama s seboj...bi se mi prov prileglo pred jutrišnjimi tekanji po štacunah

mau pa bom še sestavljala božični jedilnik, sem pobrala želje in ideje...zdej morm pa nekaj okusnega vkup sklamfatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
23.12.2010 6:02:38   
baki
jutrooooouser posted image nik pokonci.sam me zafrkava in noče vn iz postleuser posted image edvin šel v službo,kavo sem tudi že spila....dones pa potico spečt in darila zavituser posted image user posted image user posted image user posted image .se mi nč ne da.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
23.12.2010 6:13:11   
baki
kk morete še spat....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rana ura zlata urauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
23.12.2010 7:00:13   
Urša08
Tamika a mi lahko tvoj naslov na zs pošlješ, sem ga nekam založilauser posted image hvala

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
23.12.2010 7:01:58   
Urša08
jutro

user posted image

jaz sem pa čist morto
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
23.12.2010 7:04:25   
Urša08
Pijem kavico in upam da me zbudi. Tamaledva sta na poti v vrtec. Sta danes do 12 potem sta pa do novega leta doma. Mam pa danes too much dela, pa sej sploh ne vem če mi bo vse zneslo narest. Včeraj sva dobila obiske ravno ko sem hotla še kuhinjo pospravt in it na kavčka, no zavleklo se je do pol polnoči. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
23.12.2010 7:23:26   
Urša08
Baki danes te čakajo sama lepa opravila, zavijanje daril in peka potičke user posted image user posted image user posted image Uživaj

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
23.12.2010 8:06:04   
brkn83
jutro. Evo js že v polnem zagonu, pečem razpokane piškote in zavijam darila za božička, neki še sicer moram iti kupit, ostalo pa že imam doma. Včeraj je nakupovanje popolnoma uspelo. Dobila sva vse kar sva imela namen kupiti, drugače pa je meni božiček prinesel dolce gustota,................. niku pa seveda lego kocke, edino moj ni dobil ničesar, bom pa še danes skočla v trgovino.

Zdej me čaka  pa še pospravljanje, ker bi danes rada vse pripravaila, da bo jutri manj dela.

Aja zanima me kaj boste pripravile za božično večerjo - namreč js kuham jutri, ker je mami do šestih še v službi

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
23.12.2010 8:09:07   
brkn83
baki - ti si pa res zgodnja pa pridna.

urša-  tebi itak vedno vse uspe narediti.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
23.12.2010 8:14:24   
Čebel@
jutrouser posted image

mala v vrtcu-je spet šobico delala,ampak je bilo takoj okuser posted image ....kosilo:ostanek repe bom ponucala(malo testenin bom dala vmes in pa kakšno klobaso)....popoldan bi bilo fino it za lov za darili,da ne bomo jutri zadnji dan letali po štacunah

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
23.12.2010 8:15:20   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Aja zanima me kaj boste pripravile za božično večerjo - namreč js kuham jutri, ker je mami do šestih še v službi
jutri ne bom nič posebnega prištimovala,jaz bom kuhala naslednji dan kosilo

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
23.12.2010 8:16:18   
Čebel@
že polnih 27t je za mano-tik tak bomo šli po user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
23.12.2010 8:16:40   
petrušk_

no pa komentiranje za včeraj in danes....

KOLUMBO    heeejej...že neki časa mislm da ti morm povedat, da sm zanč pri P prosila za tobrex za učke, kao da ji vn teče, pa je reku, da dokler nima res gnoja, tko da zjutri komi uček odpre rajš ne uporabljat tobrexa, ampak fiziološko (jst kar kamilce prakticiram, kljub temu da je marsker dohtar proti), ker je AB in imajo za otroke sam 2 na voljo (tobrex in bivacyn in pri nas je eva alergična na bivacyn, tko da res ostane sam tobrex) in če redno uporabljaš, k mal ven teče, da razvadiš oko in pol k bo enkrat res hudo ne bo nič prijelo, tko da se probaj izogibat.....
sm že mojmu napovedala da mormo v medvode na en obisk ... je komentiral a to k unim k majo tko lepo pa veliko bajtouser posted image user posted image user posted image user posted image k sm mu slike od ograje takrat kazala...tko da v januarju enkrat uletimo....itak se še zmenva....

upam, da ti pomaga tole....kar greš iskat

čebela...super za hano in kozarček...a iz navadnega kozarčka še ne pije?? mi mamo flaško sam še zato, ker pri risankah ni časa gledat a se iz kozarčka kej poliva...pa za pocrkljatuser posted image user posted image user posted image
pa super za dopust in božičnico pri tvojem možekuuuu
bravo za božička...supercaaaa
lepa smrekca in še lepša hanči

čebela in sjmm....ni panike...se bomo zmenle...sam po novem letu če ste za....k jst sam še dons delam, jutr pa že via bohinjuser posted image user posted image user posted image user posted image , najbl se bo treba pa kolumbo prilagodit, k ma že v lupinci malega sončka, mi2 s čebelo ga mava še na toplemuser posted image

urša...super za tvojo bejbooooooooooo...bravissimoooooo....res lepo napreduje...super da si vztrajala....bomba pa mislim, da je kr pr večini zadnje cajte....no zj k vem da mamo fantka...rabiš kej za punčko??? sicer sm veliko dobila, ampak kej bi se pa še našlouser posted image user posted image user posted image

sjmm...ajajajjaa...no zj se pa točno vidi kako razvajaš tvoje sončke, da zjutri misljo da jih ultra fajn zajtrk čakauser posted image user posted image
bravo mami, sj je biu glih tko dober kosil.....

birdy.
..delaj po filingu...ne glej števillk...kako ti pa spi??? se kej jokca?? sj boš vidla, tud malidve si mela doma, nič čudnega...mal več probi počivat pa boš pol vidla kako in kaj
držim pesti da ti zlaufa....
men pr evi ni in resnično srčno upam, da pr temu mi bo...vsaj za čez dan pa da bi zvečer dala dodatek...sam fora je bla pr evi, k je enkrat osvojila flašo ni hotla več na ziziki vlečtuser posted image user posted image user posted image
kere flaše mate ve, da zraven dojenja še dodajate??
jst sm mela mam-ovo....k je mela ful manj krčkov po njej....
pa djte mi mal povedat kako naj prve dni dojim, da ne bom spet čist zgublena, k pr evi sm v porodnišnci 2x sestro poklicala da neki ne gre mi je pa v 3 flašo prnesla in tko je blo vse 3 dni in mala pol ni več hotla pr men jest....me je že kr odrivala....
no pa sva vseen vztrajale za zraven 7 tednov...pol sm pa opustila misel, da bi lahko dojilauser posted image user posted image user posted image

pikica.
...ressss lepaaaa darilaaa.,..super sta

sjmm...božični jedilnik - ideje - kombiniranje...res si pridna mami in predvsem čist huda kuharcauser posted image user posted image user posted image user posted image

baki...da bi le potička uspela.... pa vidim da si že pokonc ob 6 : 00...dj nehi no....pejt spatuser posted image user posted image user posted image
joj jst morm tud še darila zavit...pomoje jih bom tazadno minutouser posted image user posted image
kupljene že en mesec z zavijanjem pa kar odlašam

urša....obiski do pol polnoči...ma pa res niso uvidevni, da bi pomislla da si glih dobr po porodu in rabiš še precej počitkauser posted image user posted image
kaj če bi pa zj šibala mal nazaj pod kovtr...boš pol delala k bosta fanta doma...izkoristi čas za počitek...noben ti ga nau dal če si nauš sama vzelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ima kera bebe confort high trek voziček?????alpa če poznate koga k bi prodal / posodil bazo za lupinico....pr evi sm bla brez tle sm pa prov rekla, da jo bom kupila....

hmmm...še poročilo od včeraj.....
mala spančkala od 9h pa do 3h v svoji sobici (zgleda je zadnje 4 dni res lunca na polno vplivala....)...pa spet mal bolj kašlja...pomoje se je od mene nalezla, ampak kar gre k pridno inhalirava in se masirava...sm ji pa zj 2 dni dala kr po eno žlico dalerona, k mi je mal taka sumljiva...upam, da jo uspem rešit pred ponovno katastrofo....delam narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image ???? upam, da ne...sj tud mi vzamemo lekadol če se slabo počutimo, a??? kaj mislite bejbe....??

zadnje 2 mesca non stop sanjam, da me moj varauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa mu pol zjutri težim še vsa pod vplivomuser posted image user posted image user posted image
pa me nikakor ne more potolažit...ne vem kaj se mi to dogaja, pa niti najmanj ne pomislim na to, ko sem budna, ampak v sanjah pa kar neki blodim? verjetn zato k premal user posted image user posted image user posted image ...se bo treba popravit po novem letu!!!user posted image user posted image user posted image

UZ - plodovnice zadosti, posteljica ful lepa na sprednji steni, maternični vrat dolg 4.1 cm, tko da je rekla da nam nič prezgodaj rodila....zaprt....
rok prestavljen na 21/4
otrdevanje trebuha je rekla da je normalno, ker je to 2 nosečnost in da maternica trenira....
predlagala pa po vsakem večjem obroku 1/2 ure hoje.-.-.je rekla, da pr moji kilaži bi blo prov, da se nebi čist nč več zredilauser posted image user posted image user posted image iz njenih ust v božja ušesa.....

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
23.12.2010 8:18:17   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

jutro. Evo js že v polnem zagonu, pečem razpokane piškote in zavijam darila za božička, neki še sicer moram iti kupit, ostalo pa že imam doma. Včeraj je nakupovanje popolnoma uspelo. Dobila sva vse kar sva imela namen kupiti, drugače pa je meni božiček prinesel dolce gustota,................. niku pa seveda lego kocke, edino moj ni dobil ničesar, bom pa še danes skočla v trgovino.

Zdej me čaka  pa še pospravljanje, ker bi danes rada vse pripravaila, da bo jutri manj dela.

super za nakupe...pa še za tvojga neki pa si fertik...
jst bom mojmu kr paketno vstopnico za stožice za košarko k tko rad gre :))))

petrušk_

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
23.12.2010 8:19:12   
Urša08
Brkn mi bomo imeli pito (listnato testo, mleto meso, gobice, smetanca,...), puranjo rulado, krompirček oz. ocvrtke, cvetačni narastek, solatka - motovilček, za sladico bo pa torta. Bo mami vse pripravila, letos bo edino sprememba lokacije. Ponavadi smo pri mojih, letos bomo pa kar pri nasuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
23.12.2010 8:19:47   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

že polnih 27t je za mano-tik tak bomo šli po user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela kolk gre hitro, en dva tri boste meli štručko v naročju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
23.12.2010 8:20:55   
TAMIKA3
jutro user posted image
mami zajtrk in rr user posted image , Mai v svetu risanih junakov user posted image ... ostali na delovnih mestih user posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj sva pekla - domači prijatelj je čudežno izginil user posted image user posted image ... danes ponovi vajouser posted image user posted image user posted image user posted image ... moram skriti zaloge, da zdržijo do nedelje user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa stanovanje bi bilo treba pospravit user posted image user posted image user posted image user posted image

zvečer sve s prijateljico udarile en krog okrog vasi user posted image user posted image

vas priden še kaj prebrat user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
23.12.2010 8:21:42   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika a mi lahko tvoj naslov na zs pošlješ, sem ga nekam založilauser posted image hvala

takoj user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
23.12.2010 8:23:28   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

jutro user posted image
mami zajtrk in rr user posted image , Mai v svetu risanih junakov user posted image ... ostali na delovnih mestih user posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj sva pekla - domači prijatelj je čudežno izginil user posted image user posted image ... danes ponovi vajouser posted image user posted image user posted image user posted image ... moram skriti zaloge, da zdržijo do nedelje user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa stanovanje bi bilo treba pospravit user posted image user posted image user posted image user posted image

zvečer sve s prijateljico udarile en krog okrog vasi user posted image user posted image

vas priden še kaj prebrat user posted image

hehe...ja boš mogla res skrit čene lahko do novega leta samo še pečešuser posted image user posted image user posted image
nam je pa stanovanje včeraj uspelo...mami posesala...oči pomil po tleh...
dons morm pa res okna pomit, k drgač pa res nau nč...grozaaa...tud skozi več ne vidim, sam kaj k jih mam tolk veliiiikkkkkuser posted image

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
23.12.2010 8:25:14   
petrušk_

Brkn mi bomo imeli pito (listnato testo, mleto meso, gobice, smetanca,...), puranjo rulado, krompirček oz. ocvrtke, cvetačni narastek, solatka - motovilček, za sladico bo pa torta. Bo mami vse pripravila, letos bo edino sprememba lokacije. Ponavadi smo pri mojih, letos bomo pa kar pri nasuser posted image

mi pa "pohano" pečenko - prebrala v lisi...ful dobro zgleda....pa francosko solato
za očija pa babi...pa evo verjetno bo pa pršut še zravenuser posted image user posted image
druzga pa nč pomoje...potičko mam že pečeno, sam ven iz skrinje vzamem pa smo fertik....
bomo pa itak pr naših v bohinju, tko da bo luštno...bova z očijem mogoče še k polnočnici skočila....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
23.12.2010 8:26:14   
Urša08
Petrušk super da je bilo na uz vse bp, to je najlepša novička. Glede kil se pa ne sekiraj, jaz ne zastopim kako nč več it goruser posted image naj kr ginekologinja sama to sprobauser posted image user posted image user posted image Upam, da kašelj pri vama z Evo kmalu mine, glede zdravil pa poijma nimam kaj je prav, jaz načeloma preventivno ne dajem ničesar. Za cunce pa če je kaj viška se ne bom branilauser posted image . Aja a veš da sem jaz glede spanja ful čudna, čez dan ne morem spatuser posted image bom šla pa sigurno mal na kavč vsaj počivatuser posted image

sedaj je pa alarm user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
23.12.2010 8:28:52   
petrušk_

Petrušk super da je bilo na uz vse bp, to je najlepša novička. Glede kil se pa ne sekiraj, jaz ne zastopim kako nč več it goruser posted image naj kr ginekologinja sama to sprobauser posted image user posted image user posted image Upam, da kašelj pri vama z Evo kmalu mine, glede zdravil pa poijma nimam kaj je prav, jaz načeloma preventivno ne dajem ničesar. Za cunce pa če je kaj viška se ne bom branilauser posted image . Aja a veš da sem jaz glede spanja ful čudna, čez dan ne morem spatuser posted image bom šla pa sigurno mal na kavč vsaj počivatuser posted image

sedaj je pa alarm user posted image user posted image user posted image

ja sj in je clo komentirala, da moja G mi ne upa rečt da mam preveč ker je tud ona bolj okrogla...user posted image user posted image user posted image
ja sj to tud jst ne štekam, kako naj se nič ne zredim...pomoje mi je hotla rečt nej začnem kar hujšat, da nau pol prevelik zalogaj...ampak se ne bom sekirala...če bo šlo tko naprej kot do zdaj k sm v 24 tednu pa sm se 4,5 zredila bo kar ok....pol se bomo pa s tem ubadal
bom pogledala kaj mam cunc..pa ti sporočim....kolk je eva zj velika?
pa probi res mal vsaj na kavču zaležat

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
23.12.2010 8:30:47   
Čebel@
petrušk...uf si se raspisala-pridnauser posted image ...iz navadnega kozarca pije,če ji ga držim,iz tega pa lepo sama pije in tudi naučila se je da se ne maha z njim po zrakuuser posted image ....flaško imamo še pred spanjem,spije deci mleka in to je touser posted image ....glede dojenja jaz ne bom dajala nasvetov,ker sem Hano zelo malo časa dojila...flaško smo imeli pa od začetka(in še sedaj) od Tommy Tippleuser posted image .....jaz sem tudi že velikokrat sanjala,da me moj varauser posted image user posted image ...koliko si se pa do sedaj zredila?

urša.....se mi zdi,da smo glihkar zvedli za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika......kako je Mai?....pridna si s peko piškotkovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
23.12.2010 8:36:34   
TAMIKA3
mAI JE OK ... LISIČKA user posted image ... se opravičujem user posted image ... zjutraj ga boli, popoldan pa ne duha ne sluha o bolečinah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... danes in ju3 je doma, potem pa tako ali tako počitnice 

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
23.12.2010 8:42:42   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

petrušk...uf si se raspisala-pridnauser posted image ...iz navadnega kozarca pije,če ji ga držim,iz tega pa lepo sama pije in tudi naučila se je da se ne maha z njim po zrakuuser posted image ....flaško imamo še pred spanjem,spije deci mleka in to je touser posted image ....glede dojenja jaz ne bom dajala nasvetov,ker sem Hano zelo malo časa dojila...flaško smo imeli pa od začetka(in še sedaj) od Tommy Tippleuser posted image .....jaz sem tudi že velikokrat sanjala,da me moj varauser posted image user posted image ...koliko si se pa do sedaj zredila?

urša.....se mi zdi,da smo glihkar zvedli za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika......kako je Mai?....pridna si s peko piškotkovuser posted image user posted image user posted image

4,5 kg

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

telegram
Lelly28 RR

Ali ste bile/ bi bile v porodnišnico vesele telegrama ob rojstvu otroka?

da (100%)

ne (0%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!