|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
22.12.2010 11:26:30   
Urša08
Tale rr me heca spišem dva posta pa me kr odjavi user posted image user posted image user posted image user posted image najbrž si misli pejt delatuser posted image user posted image user posted image

čebela pri Žigu so stopnice ja. Ma sej nekako bom že to speljala.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
22.12.2010 11:28:14   
Urša08
Mene pa dons ful glava boliuser posted image . Si bom šla en kapučin narest mogoče bo potem boljše. Sem pa zgleda neki skurjena in se mi popolnoma nič ne da.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
22.12.2010 11:28:45   
Urša08
Kolumbo a še nisi šla legice kupovat user posted image user posted image user posted image Kaj maš pa v planu?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
22.12.2010 12:03:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mene pa dons ful glava boliuser posted image . Si bom šla en kapučin narest mogoče bo potem boljše. Sem pa zgleda neki skurjena in se mi popolnoma nič ne da.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
22.12.2010 12:04:26   
Čebel@
repa se kuhauser posted image .....mene pa zebeuser posted image grem pucat da se ogrejemuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
   [Brisano sporočilo]
22.12.2010 12:05:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1656
   [Brisano sporočilo]
22.12.2010 12:07:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1657
22.12.2010 12:30:20   
sjmm
no, mi2 sva le mau turbo vklopla...preoblekla najino posteljo, pa ta malo posteljco, nardila sva maso za polpetke in cune zložila v omare k sem jih včer speglala, zdej sva sušilca zakurblala...pomivalc je pa tud že praznuser posted image user posted image

pojedla sva en košek mandarinc, maj je pa zdej stankal 2 aktimela...z enim zgleda še na okus ne prideuser posted image user posted image ...še tortico v plenički počakam ...pa via mižule

sva se pa z mojim kr na brzeke neki spičla po telefonu...user posted image ...luna al kvauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
22.12.2010 12:34:46   
Čebel@
user posted image
repo se odcedi,potem pa dodam vodo+moko?????????

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
22.12.2010 12:59:27   
Urša08
Punce kaj je sedaj z našo večerjo ob 16 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A ste se kej zmenile? Mogoče bi drug teden clo men zneslo k ma moj dopustuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
22.12.2010 13:56:25   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image
repo se odcedi,potem pa dodam vodo+moko?????????

če maš fuul vode..pol ja...jo mau odliješ...drgač pa jz kr z vodo vred zagostim

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
22.12.2010 13:58:00   
sjmm
mali spi, jz sm si pa en kapučin prvošla...zdele še špinačo zgostim , krompir se že kuha, še polpetke spečem...pa bo kosilčke k se mali zbudi in pridejo vsi lakotniki domov...mojga je pa spet na obalo odneslo....kdaj pride se ne veuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
22.12.2010 14:00:59   
Čebel@
sjmm...kako ti narediš polpetke?.......repo sem pa delala po enem od tvojih receptov in je super dobrauser posted image user posted image user posted image

urša...nismo se nič menile za večerjo-lahko bi se pauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
22.12.2010 14:14:29   
sjmm

sjmm...kako ti narediš polpetke?.......repo sem pa delala po enem od tvojih receptov in je super dobrauser posted image user posted image user posted image

urša...nismo se nič menile za večerjo-lahko bi se pauser posted image user posted image user posted image

POLPETKI....

dons sm vzela eno skodelico za mislije sojinih kosmičev...mirne duše uporabiš mleto meso

1 korenček + 1 bučka....naribana

2 čebulci + 1 por

2 jajčka

en kos naribanega sira

3-4 žlice drobtin

začimbe...sol,poper, drobnjak, peteršilj, bazilika, žlica vegete

jz sm kosmiče poparila...kot v navodilih, če pa vzameš meso...je lahk surovo al pa če ga mau popražiš skupaj z zelenjavco...jz namreč na olju popražim na hiro..čebulo, por, nariban korenček in bučko, mau solim....ohladim, dodam k odcejenim kosmičem, + jajci, + začimbe + sir, na koncu pa še drobtine..aja, pa kos kruha namočenega v mleko in ožetega...pusim, da en cajt stoji, da drobtine vpijejo vlago...pol pa kr z dvema velikima žlicama dajem v vroče olje in lepo opečem

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
22.12.2010 14:15:27   
sjmm
čebelc@...če pa bi recept samo za polpete iz bučk...pa povejuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
22.12.2010 18:34:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čebelc@...če pa bi recept samo za polpete iz bučk...pa povejuser posted image
pri nas bučke ne grejo prav hudo v promet...bom malo improvizirala zgornji receptuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
22.12.2010 18:35:29   
Čebel@
božiček me je letos bogato obdariluser posted image user posted image user posted image

user posted image

se že filauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
22.12.2010 18:42:12   
petrušk_
HHEEELLLOOOO!!!!

hitro javljanje

3d UZ superrrrrrrrr...se je res zavzela in mi nardila podrobno podrobno morfologijo....vse ok....lulček jasno in glasno obstajauser posted image user posted image user posted image user posted image , tko da sm mogla očitu okrog gležnjev uteži navezat, čene bi poletu.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zj pa delava za firmo novoletne voščilnice...kaj več preberem in komentiram pa zvečer, če bo pa prehuda zaspanost pa jutri

mejte se

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
22.12.2010 18:53:24   
sjmm

božiček me je letos bogato obdariluser posted image user posted image user posted image

user posted image

se že filauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..a je bil oči božiček tok pridn???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
22.12.2010 19:20:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

HHEEELLLOOOO!!!!

hitro javljanje

3d UZ superrrrrrrrr...se je res zavzela in mi nardila podrobno podrobno morfologijo....vse ok....lulček jasno in glasno obstajauser posted image user posted image user posted image user posted image , tko da sm mogla očitu okrog gležnjev uteži navezat, čene bi poletu.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zj pa delava za firmo novoletne voščilnice...kaj več preberem in komentiram pa zvečer, če bo pa prehuda zaspanost pa jutri

mejte se

supeeeeeeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
22.12.2010 19:22:21   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..a je bil oči božiček tok pridn???

ja zgleda da je bila mami božiček pridnauser posted image ....drugače pa ja-se je user posted image  izkazaluser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
22.12.2010 19:25:22   
Čebel@
mala v postelji,ati se brije,mami pa na rruser posted image

sva s Hano danes laske umivale-se mi je kar user posted image  paralo,ko me je tko milo prosila da naj nehamuser posted image user posted image user posted image .....ampak je bila pogumna in sva hitro končaliuser posted image user posted image user posted image pol je bila pa taaaaako ponosna naseuser posted image user posted image user posted image user posted image

moram stuhtat darilo za taščo in tasta-kakšna ideja?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
22.12.2010 19:44:59   
Pikica_82
Malček končno pančka, upam na dobro nočko...
Jaz sem pa darila končala. Letos bo za vse isto, okvir za slike (Aleks risal) z Aleksovo sliko, pa neka bonboniera zraven. Evo, končni izdelek (sam vrvica za obesit še manjka):
user posted image

Cebela user posted image  za telefonček, lep je!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
22.12.2010 20:08:11   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

HHEEELLLOOOO!!!!

hitro javljanje

mejte se

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da je vse v najlepšem redu in VSE na svojem mestuuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
22.12.2010 20:09:10   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Malček končno pančka, upam na dobro nočko...
Jaz sem pa darila končala. Letos bo za vse isto, okvir za slike (Aleks risal) z Aleksovo sliko, pa neka bonboniera zraven. Evo, končni izdelek (sam vrvica za obesit še manjka):
user posted image

Cebela user posted image  za telefonček, lep je!

iiiiiiiiiiiiiii, takega darilca je lahko vsak veseluser posted image user posted image user posted image user posted image
Aleks je pravi šarmeruser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

statistika
*miska.mcc*

Ali rešujete ankete?

DA (78%)

NE (9%)

:p (12%)

Število vseh glasov: 65

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!