![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 9:51:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Moji otroc majo spanje po meni ....izbirajo si prekrasne datume za prespano prvo noč ......Maj je prvo noč prespal 25. marca na MOJ 1. materinski dan , star je bil 1 mesec in 10 dni.....Rokso je bl babine sorte in prisega na 8. marec ..star je bil 1 mesec in 3 dni .....Jure pa 2 meseca in 22 dni za babin rojstni dan . na moj RD
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 9:52:13
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo kaj jaz to berem da ste že prespali nočko noro jaz na to sploh ne upam prvo leto pomislit čestitke za tok pridnega fanta
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 9:55:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA posluš to......učeri pride Šime z idejo: Kaj če bi mi otroke en dan pelal u Domžale slikat.....sm ga najprej uprašala, če je po RR brskal ...njemu pa nč jasn .....sm mu razložila d smo glih debateral o tem....tko d PROSM CIFRO OD FOTOGRAFA ....sem ga klicala,pa se ne oglasi....najboljš da kar v studio pokličeš in zahtevaš Roka(jaz prisegam le nanj ),če pa on ne bo mogel pa Tadeja ...ostale ti odsvetujem
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2010 9:55:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2010 9:57:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 9:58:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA posluš to......učeri pride Šime z idejo: Kaj če bi mi otroke en dan pelal u Domžale slikat.....sm ga najprej uprašala, če je po RR brskal ...njemu pa nč jasn .....sm mu razložila d smo glih debateral o tem....tko d PROSM CIFRO OD FOTOGRAFA ....sem ga klicala,pa se ne oglasi....najboljš da kar v studio pokličeš in zahtevaš Roka(jaz prisegam le nanj ),če pa on ne bo mogel pa Tadeja ...ostale ti odsvetujem ok tenkju....si bom zapomnila imeni ...šli bomo verjetno po novem letu, da se vsi nafrizeramo in na makepiramo aha...pol pa ni še treba klicat,ga bom jaz v nedeljo ruknila,ko imamo božično obdarovanje s prijatelji
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2010 10:01:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:03:56
|
|
|
|
baki
|
kosilo...je še ostalo od včeraj golaža+makaroni .pa še 3je knedeljni so ostali.tk da za kosilo se ne obremenjujem.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:06:23
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana je končno začela piti iz kozarčka in sicer iz tegale sva še enega nesli v vrtec
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:22:35
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm......sem mislila,da bi tebi prav prišel kupon za aptamil in milupo ploh nism tko daleč nazaj brala...sem šele zdaj opazila in se priporočam
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:23:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm......sem mislila,da bi tebi prav prišel kupon za aptamil in milupo ploh nism tko daleč nazaj brala...sem šele zdaj opazila in se priporočam zdej sem ti usilila
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:24:10
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ dan mala v vrtcu-danes je bil pa jok nimam pojma zakaj ......jaz sem šla pol v Kamnik po bolniški list,ker dohtarca drug teden ne dela ....kosilo bo repa in krompir v kosih-ati rekel da nebi mesa petrušk.....dobiš kuponček....se ga pa lahko vnovči do konca marca kolumbo,petrušk.....jaz bi tudi prišla na čvek[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image] jz tudi...sem neki tko sita tegale stanvanja...sam pospravljaj in cote rihtaj...moj sploh ne živi z nami
< Sporočilo je popravil sjmm -- 22.12.2010 10:31:05 >
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:25:57
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sem pozabila napisat mer od naše princeske. Ima 4085 g in 53 cm, se je kar fino poredila . Ste tok načvekale da si morm prov cajt vzet. Pa en čajček si morm skuhat, glede pospravljanja pa no coment mamo čisto bombo. Bo treba v akcijo pa se mi nč ne da. Eva in mamica..sam tko naprej pri nas je v dnevni minsko polje...se komi prebiješ do kavča ....sam sej se itak ne splača pospravt...bom zvečer
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:26:04
|
|
|
|
Čebel@
|
no je bil včeraj na službenem sestanku....danes dobi božičnico ...pol je pa šefe vprašal če ima kdo željo imeti v januarju dopust in je moj dvignil roko(še čudno da se je sploh spomnil jo dvignit ),tko da gremo v drugi polovici januarja v toplice .....aja pa moj mu je rekel,da naj v marcu računa da ga 14 dni ne bo....pa šefu nič jasno....moj pa:ja če gremo pa rodit,a ti nisem povedal
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 22.12.2010 10:27:13 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:26:49
|
|
|
|
Pikica_82
|
Baki poskusi s tole od Topferja. Aleksu sem do zdaj 2 krat namazala, pa mu je rdečica skoraj čisto zginla Kolumbo nama kapljice zaenkrat pomagajo, pa da mu očke obrišem s kamilicami (fiziološka ni pomagala). Ampak ko mu je nehalo ven tečt in je očka zgledala ok, sem nehala z obojim. Napaka zgleda... Aleks ma v 22m mogoče 2 prespani nočki... Je pa res, da on spi okoli 12 ur, tak da štejem za super prespano nočko, če se že sam enkrat zbudi... Urša za Evo, da tako lepo napreduje!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:27:33
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Moji otroc majo spanje po meni ....izbirajo si prekrasne datume za prespano prvo noč ......Maj je prvo noč prespal 25. marca na MOJ 1. materinski dan , star je bil 1 mesec in 10 dni.....Rokso je bl babine sorte in prisega na 8. marec ..star je bil 1 mesec in 3 dni .....Jure pa 2 meseca in 22 dni za babin rojstni dan . fantje...pri nas je bil najhitrejši polhek star 4,5 mesca in prespal od polnoči do 7h
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:29:20
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA posluš to......učeri pride Šime z idejo: Kaj če bi mi otroke en dan pelal u Domžale slikat.....sm ga najprej uprašala, če je po RR brskal ...njemu pa nč jasn .....sm mu razložila d smo glih debateral o tem....tko d PROSM CIFRO OD FOTOGRAFA ....sem ga klicala,pa se ne oglasi....najboljš da kar v studio pokličeš in zahtevaš Roka(jaz prisegam le nanj ),če pa on ne bo mogel pa Tadeja ...ostale ti odsvetujem jz tud morm poklicat...pa se moj še ni izjasnu KDAJ bo imel tok cajta, pa Saška še ne kdaj ji bo frizura dost dobr stala ...upam, da delajo drug teden k bo moj načeloma kak dan frej...ker jz sm tud brez osebne...je potekla
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:30:33
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA posluš to......učeri pride Šime z idejo: Kaj če bi mi otroke en dan pelal u Domžale slikat.....sm ga najprej uprašala, če je po RR brskal ...njemu pa nč jasn .....sm mu razložila d smo glih debateral o tem....tko d PROSM CIFRO OD FOTOGRAFA ....sem ga klicala,pa se ne oglasi....najboljš da kar v studio pokličeš in zahtevaš Roka(jaz prisegam le nanj ),če pa on ne bo mogel pa Tadeja ...ostale ti odsvetujem ok tenkju....si bom zapomnila imeni ...šli bomo verjetno po novem letu, da se vsi nafrizeramo in na makepiramo aha...pol pa ni še treba klicat,ga bom jaz v nedeljo ruknila,ko imamo božično obdarovanje s prijatelji a lahk mene tud priporočiš????
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:31:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA posluš to......učeri pride Šime z idejo: Kaj če bi mi otroke en dan pelal u Domžale slikat.....sm ga najprej uprašala, če je po RR brskal ...njemu pa nč jasn .....sm mu razložila d smo glih debateral o tem....tko d PROSM CIFRO OD FOTOGRAFA ....sem ga klicala,pa se ne oglasi....najboljš da kar v studio pokličeš in zahtevaš Roka(jaz prisegam le nanj ),če pa on ne bo mogel pa Tadeja ...ostale ti odsvetujem jz tud morm poklicat...pa se moj še ni izjasnu KDAJ bo imel tok cajta, pa Saška še ne kdaj ji bo frizura dost dobr stala ...upam, da delajo drug teden k bo moj načeloma kak dan frej...ker jz sm tud brez osebne...je potekla mu bom jaz omenila v nedeljo in ti sporočim,kako dela
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:31:49
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm......sem mislila,da bi tebi prav prišel kupon za aptamil in milupo ploh nism tko daleč nazaj brala...sem šele zdaj opazila in se priporočam zdej sem ti usilila ne pa ne...sej o res prov pride
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:31:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA posluš to......učeri pride Šime z idejo: Kaj če bi mi otroke en dan pelal u Domžale slikat.....sm ga najprej uprašala, če je po RR brskal ...njemu pa nč jasn .....sm mu razložila d smo glih debateral o tem....tko d PROSM CIFRO OD FOTOGRAFA ....sem ga klicala,pa se ne oglasi....najboljš da kar v studio pokličeš in zahtevaš Roka(jaz prisegam le nanj ),če pa on ne bo mogel pa Tadeja ...ostale ti odsvetujem ok tenkju....si bom zapomnila imeni ...šli bomo verjetno po novem letu, da se vsi nafrizeramo in na makepiramo aha...pol pa ni še treba klicat,ga bom jaz v nedeljo ruknila,ko imamo božično obdarovanje s prijatelji a lahk mene tud priporočiš???? itak-ti sporočim
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:32:25
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA posluš to......učeri pride Šime z idejo: Kaj če bi mi otroke en dan pelal u Domžale slikat.....sm ga najprej uprašala, če je po RR brskal ...njemu pa nč jasn .....sm mu razložila d smo glih debateral o tem....tko d PROSM CIFRO OD FOTOGRAFA ....sem ga klicala,pa se ne oglasi....najboljš da kar v studio pokličeš in zahtevaš Roka(jaz prisegam le nanj ),če pa on ne bo mogel pa Tadeja ...ostale ti odsvetujem jz tud morm poklicat...pa se moj še ni izjasnu KDAJ bo imel tok cajta, pa Saška še ne kdaj ji bo frizura dost dobr stala ...upam, da delajo drug teden k bo moj načeloma kak dan frej...ker jz sm tud brez osebne...je potekla mu bom jaz omenila v nedeljo in ti sporočim,kako dela tenx a lot...zlata si
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:33:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm......sem mislila,da bi tebi prav prišel kupon za aptamil in milupo ploh nism tko daleč nazaj brala...sem šele zdaj opazila in se priporočam zdej sem ti usilila ne pa ne...sej o res prov pride pri aptamilu piše,da prišparaš 3,34€ .....če se res dobimo na čveku ti prinesem,lohk ti pa tudi po pošti pošljem
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:33:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA posluš to......učeri pride Šime z idejo: Kaj če bi mi otroke en dan pelal u Domžale slikat.....sm ga najprej uprašala, če je po RR brskal ...njemu pa nč jasn .....sm mu razložila d smo glih debateral o tem....tko d PROSM CIFRO OD FOTOGRAFA ....sem ga klicala,pa se ne oglasi....najboljš da kar v studio pokličeš in zahtevaš Roka(jaz prisegam le nanj ),če pa on ne bo mogel pa Tadeja ...ostale ti odsvetujem jz tud morm poklicat...pa se moj še ni izjasnu KDAJ bo imel tok cajta, pa Saška še ne kdaj ji bo frizura dost dobr stala ...upam, da delajo drug teden k bo moj načeloma kak dan frej...ker jz sm tud brez osebne...je potekla mu bom jaz omenila v nedeljo in ti sporočim,kako dela tenx a lot...zlata si sem že kičasta
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:35:07
|
|
|
|
sjmm
|
aja...še naša jutranja štorija....sm si včeri zvečer napekla palačinke, da bi imela dons manj dela...k sm jih mislila nardit gratinirane s špinačnim nadevom...hitr pa dobr, pa solato zravn...vsi zadovoljni in siti...ma gledj vraga...so zjutri fantje vse palačinke za zajtrk pojedl....so mislili, da sem jih od 10h zvečer sam zanje za zajtrk spekla ...tko d bo kr pire, pa špinačka, pa bučkini polpeki in solata...kva čmo.>.lakota je huda reč
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kje boste preživeli dopust, če boste šli na morje?V Sloveniji. (
23%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Na Hrvaškem. (
53%)
![](/slike/poll/poll.gif)
V Grčiji/Turčiji. (
8%)
V Egiptu/Tuniziji. (
5%)
Drugje. (
11%)
Število vseh glasov: 11121Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!