![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:37:21
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm......sem mislila,da bi tebi prav prišel kupon za aptamil in milupo ploh nism tko daleč nazaj brala...sem šele zdaj opazila in se priporočam zdej sem ti usilila ne pa ne...sej o res prov pride pri aptamilu piše,da prišparaš 3,34€ .....če se res dobimo na čveku ti prinesem,lohk ti pa tudi po pošti pošljem glede čveka...jz bi lahk drug teden....k je moj kak dan frej
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:37:33
|
|
|
|
birdy
|
Jutro! Mi smo vredu, mal mamo težav z dojenjem. To bo očitno moj prvi otrok ki ne bo polno dojen Mah, pa sej se niti ne sekiram. Je v ponedeljek prišla patronažna in je mal premal pridobil. Je pa fora ker jst mam mleko, sam Levčku se ne da očitno zadost vlečt. Evo, prišla patronažna, zdej je pa v dveh dneh pridobil 140g Zarad dveh dodatkov, enkrat 40ml, pa enkrat 60ml pa to ni glih mogl tok narast. Ah ja, ta mi bo pa res dal vetra. Naslednji teden spet pride, bom vseen probala sam dojit. Kolumbo, hvala za štumfke Dej sam povej kok so cifra, mojidve mata ful mejhne nogice, tele bojo pomoje Neli prov Ja, drugač pa tamalidve sta v vrtcu, je blo prehudo vse skup očitno, sem čist premal počivala pol je pa blo tko kot je bilo. Itak sam ta teden, naslednjega sta pa doma.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:39:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm aja...še naša jutranja štorija....sm si včeri zvečer napekla palačinke, da bi imela dons manj dela...k sm jih mislila nardit gratinirane s špinačnim nadevom...hitr pa dobr, pa solato zravn...vsi zadovoljni in siti...ma gledj vraga...so zjutri fantje vse palačinke za zajtrk pojedl....so mislili, da sem jih od 10h zvečer sam zanje za zajtrk spekla ...tko d bo kr pire, pa špinačka, pa bučkini polpeki in solata...kva čmo.>.lakota je huda reč
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:39:50
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Jutro! Mi smo vredu, mal mamo težav z dojenjem. To bo očitno moj prvi otrok ki ne bo polno dojen Mah, pa sej se niti ne sekiram. Je v ponedeljek prišla patronažna in je mal premal pridobil. Je pa fora ker jst mam mleko, sam Levčku se ne da očitno zadost vlečt. Evo, prišla patronažna, zdej je pa v dveh dneh pridobil 140g Zarad dveh dodatkov, enkrat 40ml, pa enkrat 60ml pa to ni glih mogl tok narast. Ah ja, ta mi bo pa res dal vetra. Naslednji teden spet pride, bom vseen probala sam dojit. Kolumbo, hvala za štumfke Dej sam povej kok so cifra, mojidve mata ful mejhne nogice, tele bojo pomoje Neli prov Ja, drugač pa tamalidve sta v vrtcu, je blo prehudo vse skup očitno, sem čist premal počivala pol je pa blo tko kot je bilo. Itak sam ta teden, naslednjega sta pa doma. ..naj dojenje fajn steče, drgač pa pač mau dodaš...se ne smeš sekirat, je le konkreten junak in more jest ..seveda pa mamico počitek prav pride, da se mlekec dobro kuha
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:41:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm......sem mislila,da bi tebi prav prišel kupon za aptamil in milupo ploh nism tko daleč nazaj brala...sem šele zdaj opazila in se priporočam zdej sem ti usilila ne pa ne...sej o res prov pride pri aptamilu piše,da prišparaš 3,34€ .....če se res dobimo na čveku ti prinesem,lohk ti pa tudi po pošti pošljem glede čveka...jz bi lahk drug teden....k je moj kak dan frej jaz sem v ponedeljek in torek sama dopoldan,pol naprej imam pa Hano doma
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:42:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: birdy Jutro! Mi smo vredu, mal mamo težav z dojenjem. To bo očitno moj prvi otrok ki ne bo polno dojen Mah, pa sej se niti ne sekiram. Je v ponedeljek prišla patronažna in je mal premal pridobil. Je pa fora ker jst mam mleko, sam Levčku se ne da očitno zadost vlečt. Evo, prišla patronažna, zdej je pa v dveh dneh pridobil 140g Zarad dveh dodatkov, enkrat 40ml, pa enkrat 60ml pa to ni glih mogl tok narast. Ah ja, ta mi bo pa res dal vetra. Naslednji teden spet pride, bom vseen probala sam dojit. Kolumbo, hvala za štumfke Dej sam povej kok so cifra, mojidve mata ful mejhne nogice, tele bojo pomoje Neli prov Ja, drugač pa tamalidve sta v vrtcu, je blo prehudo vse skup očitno, sem čist premal počivala pol je pa blo tko kot je bilo. Itak sam ta teden, naslednjega sta pa doma. ..naj dojenje fajn steče, drgač pa pač mau dodaš...se ne smeš sekirat, je le konkreten junak in more jest ..seveda pa mamico počitek prav pride, da se mlekec dobro kuha se stinjam s sjmm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:43:43
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm......sem mislila,da bi tebi prav prišel kupon za aptamil in milupo ploh nism tko daleč nazaj brala...sem šele zdaj opazila in se priporočam zdej sem ti usilila ne pa ne...sej o res prov pride pri aptamilu piše,da prišparaš 3,34€ .....če se res dobimo na čveku ti prinesem,lohk ti pa tudi po pošti pošljem glede čveka...jz bi lahk drug teden....k je moj kak dan frej jaz sem v ponedeljek in torek sama dopoldan,pol naprej imam pa Hano doma pri nas so vsi doma, pa bo še oči...bo mau varuška....to bo pestro ..morve še ostale povprašat
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:44:46
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: birdy Jutro! Mi smo vredu, mal mamo težav z dojenjem. To bo očitno moj prvi otrok ki ne bo polno dojen Mah, pa sej se niti ne sekiram. Je v ponedeljek prišla patronažna in je mal premal pridobil. Je pa fora ker jst mam mleko, sam Levčku se ne da očitno zadost vlečt. Evo, prišla patronažna, zdej je pa v dveh dneh pridobil 140g Zarad dveh dodatkov, enkrat 40ml, pa enkrat 60ml pa to ni glih mogl tok narast. Ah ja, ta mi bo pa res dal vetra. Naslednji teden spet pride, bom vseen probala sam dojit. Kolumbo, hvala za štumfke Dej sam povej kok so cifra, mojidve mata ful mejhne nogice, tele bojo pomoje Neli prov Ja, drugač pa tamalidve sta v vrtcu, je blo prehudo vse skup očitno, sem čist premal počivala pol je pa blo tko kot je bilo. Itak sam ta teden, naslednjega sta pa doma. ..naj dojenje fajn steče, drgač pa pač mau dodaš...se ne smeš sekirat, je le konkreten junak in more jest ..seveda pa mamico počitek prav pride, da se mlekec dobro kuha Hvala SAM največja škoda je ker men mleko ostaja še po dojenju... Mam zdej 50 načrpanega v hladilniku pa če bo zvečer kriza mu bom pa po flaški dala. Prelen je, mislm, tak konkreten pa len za vlečt, narobe svet
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:44:52
|
|
|
|
sjmm
|
jz sm pa dons neki fuč, me neki noge bolijo, mogoče me je pa včer lover zmatru se mi prov ne da zaštartat...pa me čaka en kup zadev
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:48:26
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy isti problem maš k sva ga mele z Evo. Ne dodajaj če maš dost mleka. Kakšen obrok sčrpaj in mu daj po flaški - ker več pojejo tko. Jaz ji še vedno dam zvečer moj mlek po flaški. Boš vidla da vama bo v roku 14 dni vse zlavfalo. Ne obupat. Kolk se je pa poredil v enem tednu?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:50:55
|
|
|
|
Urša08
|
Aja Birdy z Evo nama je zalavfalo in se je sedaj v enem tednu poredila za 350g Probi to varianto da mu daš en obrok sčrpan, pa jaz sem tko gledala da sem jo čez dan po 4 urah zbudila da je jedla, ponoči sem jo pa pustila spati. Sedaj pa nč več bujenja ker se lepo redi. Jaz verjamem da vama bo ratalo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:52:06
|
|
|
|
Urša08
|
Čist vas zanemarjam sam kr neki po stanovanju letam, sem uspela darila zavit, pa mal kuhno v red dat. Ostalo je pa še vedno kaos. Danes grem pa prvič sama po tamaledva v vrtec in to z Evo. Me je že sedaj groza kako to izpeljat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:53:00
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm jz sm pa dons neki fuč, me neki noge bolijo, mogoče me je pa včer lover zmatru se mi prov ne da zaštartat...pa me čaka en kup zadev Sjmm pa sej kak dan maš pa tud ti lahko bolj v izi. Jaz te občudujem kolk maš ene energije vse popedenat.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 10:57:09
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika lepa čestitka Ko vaju z pogledam se prav čuti toplina . Čudovita družinica ste
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 11:00:50
|
|
|
|
birdy
|
Urša, prej v enem tednu 110g, zdej pa v dveh dneh 140g. Pred tem pa v treh dneh 160g. Čist zmešan. Pri nama je problem ne to da se on ne bi zbudu, ampakk na joški takoj zaspi, pol minute pa šlafa. A Eva je tud lena za vlečt? SAme lenobice Bova zmogli? Bova ja!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 11:07:54
|
|
|
|
Čebel@
|
da malo posmetim forum s slikicami Hana z bormašinco okrašujemo smrekico Hanina vejica končni izdelek
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2010 11:10:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 11:11:38
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ da malo posmetim forum s slikicami Hana z bormašinco okrašujemo smrekico Hanina vejica končni izdelek kok je mala cukr za smrekco...fule lepa v mojih najljubših barvah...rdeča..iak in mau zlate
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2010 11:13:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 11:13:33
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy Eva je bila lena za vlečt ja, mi je koj zaspaa nazaj namest da bi jedla Itak da se bo poštimalo, pač tile dojenčki potrebujejo malce več časa
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 11:14:31
|
|
|
|
Urša08
|
čebela iiii kaka princeskica je Hana men je tak cukrček, pa take lepe laske ima
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 11:17:01
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čist vas zanemarjam sam kr neki po stanovanju letam, sem uspela darila zavit, pa mal kuhno v red dat. Ostalo je pa še vedno kaos. Danes grem pa prvič sama po tamaledva v vrtec in to z Evo. Me je že sedaj groza kako to izpeljat jst Jureta pustim v avtu, ker če ga s sabo pelem ga hočjo pol vsi šlatat pa gledat, ker Majkl je toook ponosen in ga vsem razkazuje.......men je večji problem zutri vse napakirat aha takole to spelješ. Ma pri Nejcu ni problem k mam vrtec čist zraven k avto parkiram, sam pri Žigu pa ponavad precej prešetkam in me včasih tud 20 minut vse skup zamudi kar mi je pa predolgo. Bom pomoje dons kr nosila ga, potem pa dršte pesti da dajo jutr zeleno luč da se Žiga preseli in bosta oba skup po novem letu. A ti jih tud zjutraj voziš? A Šime ne more? Ker zjutraj jih pri nas moj odpelje.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 11:17:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy Eva je bila lena za vlečt ja, mi je koj zaspaa nazaj namest da bi jedla Itak da se bo poštimalo, pač tile dojenčki potrebujejo malce več časa taka je bila Hana,ampak jaz sem žal obupala-ve pa ne smete!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 11:18:41
|
|
|
|
Čebel@
|
urša....kaj pa ogrodje od zappa,da bi dala lupinico gor in jo peljala s sabo?no edino če imate stopnice v vrtcu,pol ni kul
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 22.12.2010 11:24:08
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm,urša hvala za pohvale
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
KontracepcijaMiška2006Katero kontracepcijsko sredstvo uporabljate?Kontracepcijske tabletke (
32%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Maternični vložek (navaden) (
2%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Mirena (
10%)
Kondom (
23%)
Kontracepcijska pena, krema, gel (
0%)
Drugo (
34%)
Število vseh glasov: 448Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!