![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 8:52:00
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čebelcv...o, tvoj je tak k moj...vse luči pržge, uro ima na gsm naštimano in pol ga kr k na mojo stran spravi, ker drugač bi cela ulica vstala, preden bi se on zrajtal, pol pa vse luči pržge in brezglavo teka na okol..k baltazar..kot pravi kolumbo ...vau, ti si pa toook pridna kuharca ..klanjam se ti povem,da jaz kar strelam z očmi če me kdo zbudi ....pri nas je tudi že parkrat mala podrla atijeve načrte ti si itak huda bejba
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 8:54:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čebelcv...o, tvoj je tak k moj...vse luči pržge, uro ima na gsm naštimano in pol ga kr k na mojo stran spravi, ker drugač bi cela ulica vstala, preden bi se on zrajtal, pol pa vse luči pržge in brezglavo teka na okol..k baltazar..kot pravi kolumbo ...vau, ti si pa toook pridna kuharca ..klanjam se ti povem,da jaz kar strelam z očmi če me kdo zbudi ....pri nas je tudi že parkrat mala podrla atijeve načrte ti si itak huda bejba itak
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 8:54:40
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan v službicah, ati na poti v Žalec, maiči na bolniški ... boleče grlo ... zajtrk sva pojedla ... sveže polnozrnate štručke in paštetka ... mi je rekel, mami drugič spet kupi ta kruh ... pralec in pomivalec v polnem teku, ju je zvečer nekdo pozabil zalaufat morem malce prebrat kaj dogaja, ker ste spet turbo čveke
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 8:58:18
|
|
|
|
sjmm
|
joj, jz pa sploh še nism dojela, da gre teden proti božiču...me še kr neki darilc čaka v trgovinah...še za otročke nimam vsega, mam pa za mojga....sem pri Avonu naročala....bo lepo dišal, pa en fensi šal sem mu kupila, pa ene bokserice z božičnim motivom...za Majkija imam, za Mihca tudi...za ostala 2 pa morm še kej naštudirat....pa za moje, pa za nečake od mojga...no, skratka štacune vabijo .....pa kr neki nism zagnana....bom letos bol skromna, da ne pridemo prehitro spet v rdeče cifre
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 9:00:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm joj, jz pa sploh še nism dojela, da gre teden proti božiču...me še kr neki darilc čaka v trgovinah...še za otročke nimam vsega, mam pa za mojga....sem pri Avonu naročala....bo lepo dišal, pa en fensi šal sem mu kupila, pa ene bokserice z božičnim motivom...za Majkija imam, za Mihca tudi...za ostala 2 pa morm še kej naštudirat....pa za moje, pa za nečake od mojga...no, skratka štacune vabijo .....pa kr neki nism zagnana....bom letos bol skromna, da ne pridemo prehitro spet v rdeče cifre jaz letos kar neki bluzim s temi darili-vedno imam tak čas že zavito,letos pa niti za enega še nisem kupila
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 9:00:38
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 dan v službicah, ati na poti v Žalec, maiči na bolniški ... boleče grlo ... zajtrk sva pojedla ... sveže polnozrnate štručke in paštetka ... mi je rekel, mami drugič spet kupi ta kruh ... pralec in pomivalec v polnem teku, ju je zvečer nekdo pozabil zalaufat morem malce prebrat kaj dogaja, ker ste spet turbo čveke za vašega Maikija.... mi imamo tudi vsi zelo radi polnozrnate štručke ali kruh...itak k je mami tečka in vedno godrnja glede belega kruha, se boji maslenih štručk, sirove so pa sploh prepovedane, pa da ne bi kdo o krofu govoril
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 9:02:18
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm joj, jz pa sploh še nism dojela, da gre teden proti božiču...me še kr neki darilc čaka v trgovinah...še za otročke nimam vsega, mam pa za mojga....sem pri Avonu naročala....bo lepo dišal, pa en fensi šal sem mu kupila, pa ene bokserice z božičnim motivom...za Majkija imam, za Mihca tudi...za ostala 2 pa morm še kej naštudirat....pa za moje, pa za nečake od mojga...no, skratka štacune vabijo .....pa kr neki nism zagnana....bom letos bol skromna, da ne pridemo prehitro spet v rdeče cifre jaz letos kar neki bluzim s temi darili-vedno imam tak čas že zavito,letos pa niti za enega še nisem kupila ooo, pol nism edina zamudnica...ne vem kam hiti ta čas....ga bo treba za praznike mau ustavit
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 9:08:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm joj, jz pa sploh še nism dojela, da gre teden proti božiču...me še kr neki darilc čaka v trgovinah...še za otročke nimam vsega, mam pa za mojga....sem pri Avonu naročala....bo lepo dišal, pa en fensi šal sem mu kupila, pa ene bokserice z božičnim motivom...za Majkija imam, za Mihca tudi...za ostala 2 pa morm še kej naštudirat....pa za moje, pa za nečake od mojga...no, skratka štacune vabijo .....pa kr neki nism zagnana....bom letos bol skromna, da ne pridemo prehitro spet v rdeče cifre jaz letos kar neki bluzim s temi darili-vedno imam tak čas že zavito,letos pa niti za enega še nisem kupila ooo, pol nism edina zamudnica...ne vem kam hiti ta čas....ga bo treba za praznike mau ustavit kar tolaži se z mano,da sem čist v zaostanku ....v soboto domače obdarimo,v nedeljo pa prijatelje-mi pa še nič doma se potepat-držite pesti,da vsaj 1 darilo najdem
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 9:09:33
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO zdaj klicem mojega da vidim kje je in mi rece da ga vlecna sluzba pelje na servis ,ker se je avto ugasnil na sredi poti in ni vzgal vec...to nam pa zdaj res ni nucalo ojoj upam, da boste hitro dobili popravljen avto nazaj s čim manj stroški
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 9:10:47
|
|
|
|
TAMIKA3
|
čebel@... ti si pa že navsezgodaj huda ... za Hanine zobke ... naš Tristan je postal prava papiga mihailo... ojej ... samo da ni kaj hujšega, vam pa ne privoščim ... domek je pa fantasičen sjmmm... za nočko, naj bo čim več takšnih ... naj lunin mrk ugodno vpliva na vas, da še oči pride na svoj račun ... pa mogoče še mami petrušk... zgovorna Eva ... mi vas nestrpno čakamo urša... uživajta v samoti baki... ti preden mi vstanemo že vse poštimaš ajvy... punce ... saj sploh nisem dvomila, da vam ne bi uspelo speljat sistematskega z levo roko ... naj ti delovni dopoldan hitro mine evo še enx
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 21.12.2010 9:11:19 >
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 9:11:32
|
|
|
|
Urša08
|
Sem vesela da sem vsa darilčka že novembra nakupila . čebela sej če maš idejo gre kar hitro, jaz sem v dve štacuni zavila in nakupla , razen za ta ožje člane. Jaz sem malce pospravila po stanovanju, pa dva lavorja cunj v omaro zložila, Eva je že sita in spančka. Jaz pa pričakujem obisk vsak čas .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 9:13:51
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika naj se Mai čim prej pozdravi a ni lepo slišati ko te otroček pohvali, da je dobro Pa super da je Tristan ratal zgovoren
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 9:14:04
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sem vesela da sem vsa darilčka že novembra nakupila . čebela sej če maš idejo gre kar hitro, jaz sem v dve štacuni zavila in nakupla , razen za ta ožje člane. Jaz sem malce pospravila po stanovanju, pa dva lavorja cunj v omaro zložila, Eva je že sita in spančka. Jaz pa pričakujem obisk vsak čas . pridna ... zdaj pa uživaj ob kavici in čveku
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 9:14:34
|
|
|
|
Urša08
|
Aja tud mi se pridružujemo klubo otročkov , ki kampirajo pri starših
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 9:16:01
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sem vesela da sem vsa darilčka že novembra nakupila . čebela sej če maš idejo gre kar hitro, jaz sem v dve štacuni zavila in nakupla , razen za ta ožje člane. Jaz sem malce pospravila po stanovanju, pa dva lavorja cunj v omaro zložila, Eva je že sita in spančka. Jaz pa pričakujem obisk vsak čas . ja tud jst mam že od novembra vse doma...dons zvečer sm rekla da bom še vse zavila pol pa akcija....itak v petek s sabo v bohinj pol nesemo, tko da....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 9:16:04
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO zdaj klicem mojega da vidim kje je in mi rece da ga vlecna sluzba pelje na servis ,ker se je avto ugasnil na sredi poti in ni vzgal vec...to nam pa zdaj res ni nucalo pa da vas nebi predrago stalo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 9:16:09
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro spali smo super....se pa pozna,da ji zobki ven rinejo in pa lunca vpliva nanjo-je ob 5.00 klicala in je prišla k nama ajat.....pa smo luštno spali naprej,ko je atiju začela budilka tulit(petelin ) in namesto da bi dedec popokal cunje in se šel preoblečt v dnevno,ne,on prižge luč,kaliferko zalavfa in je bilo najinega spanja konec ....sem ga tok grdo gledala da mu je bilo takoj žal .....no in sem Hani dala flašo mleka,da bo lažje dočakala vrtčevski zajterk,pol se je pa itak igrala s punčkami,da se je lahko še mami oblekla se mi pa zdi,da mala čuti,da se nam obetajo spremembe,ker je skos mami mami ...itak,da samo blizu pride(Hana),začne brcat ko za stavo kosilo bo rižota moram pa v trgovino,ker bom čufte in bolones omako delala za v skrinjo(če se mi bo dalo),pa še ne vem,ali naj grem kar v Mercator ali pa naj se zapeljem do BTC in usput še kaj za božička kupim pa kaj bi pa še rada mamica zlata...spi ti od pred 6 uro zvečer, zbudi se ob 5h pa praviš da jo zobki matrajo ajej...enim vam pa res nikol ni dost naša je spala v svoji sobi od 9h pa do 10h pol pa pršla pa komentirala... mami glih tala sm...dogo pala svoji sobi zej mamici bom in kaj boš odprl roke in jo sprejel pod kovtrček mal heca more bit,a samo ko ji zobki ven rinejo,takrat se zbuja...zadnjič ko sem jaz selo noč bruhala in se davila na WCju pa tudi zastokala ni-pa ima steklo na vratih in se vidi prižgana luč,pa še wc je nasproti njene sobe.....Eva pa full veliko govori ......naši se je zdej jezik odvezal in govori ko strgan dohtar ampak ne veliko,ampak hitro ja eva res že fejst govori in to že dolgo časa.....tko da se lahko normalno pogovarjava....včasih že mal preveč bluzi mala...pa me oponaša
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 9:16:23
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika naj se Mai čim prej pozdravi a ni lepo slišati ko te otroček pohvali, da je dobro Pa super da je Tristan ratal zgovoren hvala ... za mamin ni lepšega ... včeraj zvečer sem dobila solzne oči, ko mi je Marin rekel ... mami, hvala ti, ker mi pomagaš Tristan je pa klasa za sebe
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 9:17:04
|
|
|
|
petrušk_
|
tamika....ja letos ne bo nič, k sm zj pa jst zanič...no dons že veliko bolje k sm včer res pridno 20 minutk inhalirala pa oči mi je masažo stopal naredu, tko da upam, da bom jutr že ok
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 9:18:13
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Aja tud mi se pridružujemo klubo otročkov , ki kampirajo pri starših pri nas samo za vikend, ko se vsi skupaj stiskamo in gledamo risanke ... pa ob bolezni, samo takrat ati kampira v dnevni
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 9:18:47
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika naj se Mai čim prej pozdravi a ni lepo slišati ko te otroček pohvali, da je dobro Pa super da je Tristan ratal zgovoren hvala ... za mamin ni lepšega ... včeraj zvečer sem dobila solzne oči, ko mi je Marin rekel ... mami, hvala ti, ker mi pomagaš Tristan je pa klasa za sebe Tamika ti imaš prav zlate otročke, lepo vzgojene, mirne To pa verjamem , da si solzne učke dobla, ti čist srček pogreje.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 9:20:35
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Aja tud mi se pridružujemo klubo otročkov , ki kampirajo pri starših pri nas samo za vikend, ko se vsi skupaj stiskamo in gledamo risanke ... pa ob bolezni, samo takrat ati kampira v dnevni Ja tvoji so bolj pridkane sorte , pri nas ma pa Žiga eno hudo krizo zarad Eve in ga nočva odrivat , pa sej ne vem al parv ravnava. Mamo itak cel ritem sesut. Bo treba po praznikih spet red narest.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 9:20:43
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ tamika....ja letos ne bo nič, k sm zj pa jst zanič...no dons že veliko bolje k sm včer res pridno 20 minutk inhalirala pa oči mi je masažo stopal naredu, tko da upam, da bom jutr že ok samo za tebe ... no, pa po novem letu
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 9:20:57
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Aja tud mi se pridružujemo klubo otročkov , ki kampirajo pri starših ja ni kej...ni treba nč na morje, da kampiramo... in kako to znese k je še dojenček? se eva kej zbudi?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 9:24:06
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 dan v službicah, ati na poti v Žalec, maiči na bolniški ... boleče grlo ... zajtrk sva pojedla ... sveže polnozrnate štručke in paštetka ... mi je rekel, mami drugič spet kupi ta kruh ... pralec in pomivalec v polnem teku, ju je zvečer nekdo pozabil zalaufat morem malce prebrat kaj dogaja, ker ste spet turbo čveke za vašega Maikija.... mi imamo tudi vsi zelo radi polnozrnate štručke ali kruh...itak k je mami tečka in vedno godrnja glede belega kruha, se boji maslenih štručk, sirove so pa sploh prepovedane, pa da ne bi kdo o krofu govoril hvala jaz imam tudi zelo rada polnozrnate stvari, moj pa ne ... tako kupim kako štručko, pa ponavadi vedno ostanem brez, ker mi vse pojejo ... samo sem rajši brez in vidim njih zadovoljne in voljne poskusiti nekaj drugega ti, ti mami, ko ne privoščiš pregreh
|
|
|
Imehoney_beeIzbrala bi... :)Nuša (
30%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Neža (
34%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Maša (
36%)
Število vseh glasov: 126Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!