|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
21.12.2010 8:52:00   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čebelcv...o, tvoj je tak k moj...vse luči pržge, uro ima na gsm naštimano in pol ga kr k na mojo stran spravi, ker drugač bi cela ulica vstala, preden bi se on zrajtal, pol pa vse luči pržge in brezglavo teka na okol..k baltazar..kot pravi kolumbouser posted image user posted image ...vau, ti si pa toook pridna kuharcauser posted image user posted image ..klanjam seuser posted image

ti povem,da jaz kar strelam z očmi če me kdo zbudiuser posted image user posted image user posted image user posted image ....pri nas je tudi že parkrat mala podrla atijeve načrteuser posted image user posted image user posted image

ti si itak huda bejbauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
21.12.2010 8:54:24   
Čebel@

čebelcv...o, tvoj je tak k moj...vse luči pržge, uro ima na gsm naštimano in pol ga kr k na mojo stran spravi, ker drugač bi cela ulica vstala, preden bi se on zrajtal, pol pa vse luči pržge in brezglavo teka na okol..k baltazar..kot pravi kolumbouser posted image user posted image ...vau, ti si pa toook pridna kuharcauser posted image user posted image ..klanjam seuser posted image

ti povem,da jaz kar strelam z očmi če me kdo zbudiuser posted image user posted image user posted image user posted image ....pri nas je tudi že parkrat mala podrla atijeve načrteuser posted image user posted image user posted image

ti si itak huda bejbauser posted image
itakuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
21.12.2010 8:54:40   
TAMIKA3
dan user posted image

user posted image user posted image user posted image v službicah, ati na poti v Žalec, maiči na bolniški user posted image ... boleče grlo ... zajtrk sva pojedla ... sveže polnozrnate štručke in paštetka user posted image user posted image ... mi je rekel, mami drugič spet kupi ta kruh user posted image ... pralec in pomivalec v polnem teku, ju je zvečer nekdo pozabil zalaufat user posted image user posted image

morem malce prebrat kaj dogaja, ker ste spet turbo čveke user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
21.12.2010 8:58:18   
sjmm
joj, jz pa sploh še nism dojela, da gre teden proti božiču...me še kr neki darilc čaka v trgovinah...še za otročke nimam vsega, mam pa za mojga....sem pri Avonu naročala....bo lepo dišal, pa en fensi šal sem mu kupila, pa ene bokserice z božičnim motivom...za Majkija imam, za Mihca tudi...za ostala 2 pa morm še kej naštudirat....pa za moje, pa za nečake od mojga...no, skratka štacune vabijouser posted image user posted image .....pa kr neki nism zagnana....bom letos bol skromna, da ne pridemo prehitro spet v rdeče cifreuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
21.12.2010 9:00:00   
Čebel@

joj, jz pa sploh še nism dojela, da gre teden proti božiču...me še kr neki darilc čaka v trgovinah...še za otročke nimam vsega, mam pa za mojga....sem pri Avonu naročala....bo lepo dišal, pa en fensi šal sem mu kupila, pa ene bokserice z božičnim motivom...za Majkija imam, za Mihca tudi...za ostala 2 pa morm še kej naštudirat....pa za moje, pa za nečake od mojga...no, skratka štacune vabijouser posted image user posted image .....pa kr neki nism zagnana....bom letos bol skromna, da ne pridemo prehitro spet v rdeče cifreuser posted image
jaz letos kar neki bluzim s temi darili-vedno imam tak čas že zavito,letos pa niti za enega še nisem kupilauser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
21.12.2010 9:00:38   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

dan user posted image

user posted image user posted image user posted image v službicah, ati na poti v Žalec, maiči na bolniški user posted image ... boleče grlo ... zajtrk sva pojedla ... sveže polnozrnate štručke in paštetka user posted image user posted image ... mi je rekel, mami drugič spet kupi ta kruh user posted image ... pralec in pomivalec v polnem teku, ju je zvečer nekdo pozabil zalaufat user posted image user posted image

morem malce prebrat kaj dogaja, ker ste spet turbo čveke user posted image user posted image user posted image user posted image

za vašega Maikija....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi imamo tudi vsi zelo radi polnozrnate štručke ali kruh...itak k je mami tečka in vedno godrnja glede belega kruha, se boji maslenih štručk, sirove so pa sploh prepovedane, pa da ne bi kdo o krofu govoriluser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
21.12.2010 9:02:18   
sjmm

jaz letos kar neki bluzim s temi darili-vedno imam tak čas že zavito,letos pa niti za enega še nisem kupilauser posted image user posted image

ooo, pol nism edina zamudnica...ne vem kam hiti ta čas....ga bo treba za praznike mau ustavit user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
21.12.2010 9:08:10   
Čebel@

ooo, pol nism edina zamudnica...ne vem kam hiti ta čas....ga bo treba za praznike mau ustavit user posted image
kar tolaži se z mano,da sem čist v zaostankuuser posted image ....v soboto domače obdarimo,v nedeljo pa prijatelje-mi pa še nič domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  se potepat-držite pesti,da vsaj 1 darilo najdemuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
21.12.2010 9:09:33   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

zdaj klicem mojega da vidim kje je in mi rece da ga vlecna sluzba pelje na servis ,ker se je avto ugasnil na sredi poti in ni vzgal vec...to nam pa zdaj res ni nucalouser posted image

ojoj upam, da boste hitro dobili popravljen avto nazaj s čim manj stroški user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
21.12.2010 9:10:47   
TAMIKA3
čebel@... ti si pa že navsezgodaj huda  user posted image ...  za Hanine zobke ... naš Tristan je postal prava papiga  user posted image user posted image user posted image user posted image
mihailo... ojej ... samo da ni kaj hujšega, vam pa ne privoščim user posted image user posted image ... domek je pa fantasičen user posted image user posted image
sjmmm... user posted image user posted image user posted image user posted image za nočko, naj bo čim več takšnih ... naj lunin mrk ugodno vpliva na vas, da še oči pride na svoj račun user posted image user posted image ... pa mogoče še mami user posted image user posted image
petrušk... user posted image user posted image zgovorna Eva ... mi vas nestrpno čakamo user posted image
urša... uživajta v samoti user posted image user posted image
baki... ti preden mi vstanemo že vse poštimaš user posted image user posted image
ajvy... user posted image user posted image user posted image punce ... saj sploh nisem dvomila, da vam ne bi uspelo speljat sistematskega z levo roko user posted image ... naj ti delovni dopoldan hitro mine

evo še enx user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 21.12.2010 9:11:19 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
21.12.2010 9:11:32   
Urša08
Sem vesela da sem vsa darilčka že novembra nakupila user posted image .

čebela sej če maš idejo gre kar hitro, jaz sem v dve štacuni zavila in nakupla user posted image , razen za ta ožje člane.

Jaz sem malce pospravila po stanovanju, pa dva lavorja cunj v omaro zložila, Eva je že sita in spančka. Jaz pa pričakujem obisk vsak časuser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
21.12.2010 9:13:51   
Urša08
Tamika naj se Mai čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ni lepo slišati ko te otroček pohvali, da je dobro user posted image user posted image user posted image user posted image Pa super da je Tristan ratal zgovoren user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
21.12.2010 9:14:04   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela sej če maš idejo gre kar hitro, jaz sem v dve štacuni zavila in nakupla user posted image , razen za ta ožje člane.

Jaz sem malce pospravila po stanovanju, pa dva lavorja cunj v omaro zložila, Eva je že sita in spančka. Jaz pa pričakujem obisk vsak časuser posted image .

pridna user posted image user posted image user posted image ... zdaj pa uživaj ob kavici in čveku user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
21.12.2010 9:14:34   
Urša08
Aja tud mi se pridružujemo klubo otročkov , ki kampirajo pri starših user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
21.12.2010 9:16:01   
petrušk_

ja tud jst mam že od novembra vse doma...dons zvečer sm rekla da bom še vse zavila pol pa akcija....itak v petek s sabo v bohinj pol nesemo, tko da....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
21.12.2010 9:16:04   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

zdaj klicem mojega da vidim kje je in mi rece da ga vlecna sluzba pelje na servis ,ker se je avto ugasnil na sredi poti in ni vzgal vec...to nam pa zdaj res ni nucalouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa da vas nebi predrago stalo

petrušk_

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
21.12.2010 9:16:09   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

jutrouser posted image

spali smo super....se pa pozna,da ji zobki ven rinejo in pa lunca vpliva nanjo-je ob 5.00 klicala in je prišla k nama ajat.....pa smo luštno spali naprej,ko je atiju začela budilka tulit(petelinuser posted image ) in namesto da bi dedec popokal cunje in se šel preoblečt v dnevno,ne,on prižge luč,kaliferko zalavfa in je bilo najinega spanja konecuser posted image user posted image ....sem ga tok grdo gledala da mu je bilo takoj žaluser posted image user posted image user posted image .....no in sem Hani dala flašo mleka,da bo lažje dočakala vrtčevski zajterk,pol se je pa itak igrala s punčkami,da se je lahko še mami obleklauser posted image

se mi pa zdi,da mala čuti,da se nam obetajo spremembe,ker je skos mami mamiuser posted image user posted image ...itak,da samo blizu pride(Hana),začne user posted image  brcat ko za stavouser posted image

kosilo bo rižota

moram pa v trgovino,ker bom čufte in bolones omako delala za v skrinjo(če se mi bo dalo),pa še ne vem,ali naj grem kar v Mercator ali pa naj se zapeljem do BTC in usput še kaj za božička kupimuser posted image

pa kaj bi pa še rada mamica zlata...spi ti od pred 6 uro zvečer, zbudi se ob 5h pa praviš da jo zobki matrajouser posted image user posted image user posted image user posted image
ajej...enim vam pa res nikol ni dost user posted image user posted image user posted image user posted image
naša je spala v svoji sobi od 9h pa do 10huser posted image user posted image user posted image user posted image
pol pa pršla pa komentirala...

mami glih tala sm...dogo pala svoji sobi zej mamici bomuser posted image user posted image user posted image user posted image
in kaj boš odprl roke in jo sprejel pod kovtrčekuser posted image user posted image

mal heca more bit,a

samo ko ji zobki ven rinejo,takrat se zbuja...zadnjič ko sem jaz selo noč bruhala in se davila na WCju pa tudi zastokala ni-pa ima steklo na vratih in se vidi prižgana luč,pa še wc je nasproti njene sobe.....Eva pa full veliko govoriuser posted image user posted image user posted image ......naši se je zdej jezik odvezal in govori ko strgan dohtaruser posted image user posted image user posted image ampak ne veliko,ampak hitrouser posted image user posted image user posted image

ja eva res že fejst govori in to že dolgo časa.....tko da se lahko normalno pogovarjava....včasih že mal preveč bluzi mala...pa me oponašauser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
21.12.2010 9:16:23   
TAMIKA3

Tamika naj se Mai čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ni lepo slišati ko te otroček pohvali, da je dobro user posted image user posted image user posted image user posted image Pa super da je Tristan ratal zgovoren user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image ... za mamin user posted image ni lepšega user posted image ... včeraj zvečer sem dobila solzne oči, ko mi je Marin rekel ... mami, hvala ti, ker mi pomagaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tristan je pa klasa za sebe user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
21.12.2010 9:17:04   
petrušk_
tamika....ja letos ne bo nič, k sm zj pa jst zanič...no dons že veliko bolje k sm včer res pridno 20 minutk inhalirala pa oči mi je masažo stopal naredu, tko da upam, da bom jutr že ok

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
21.12.2010 9:18:13   
TAMIKA3

Aja tud mi se pridružujemo klubo otročkov , ki kampirajo pri starših user posted image user posted image user posted image user posted image  

pri nas samo za vikend, ko se vsi skupaj stiskamo in gledamo risanke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa ob bolezni, samo takrat ati kampira v dnevni user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
21.12.2010 9:18:47   
Urša08

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image ... za mamin user posted image ni lepšega user posted image ... včeraj zvečer sem dobila solzne oči, ko mi je Marin rekel ... mami, hvala ti, ker mi pomagaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tristan je pa klasa za sebe user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika ti imaš prav zlate otročke, lepo vzgojene, mirne user posted image user posted image user posted image user posted image To pa verjamem , da si solzne učke dobla, ti čist srček pogreje. user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
21.12.2010 9:20:35   
Urša08

pri nas samo za vikend, ko se vsi skupaj stiskamo in gledamo risanke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa ob bolezni, samo takrat ati kampira v dnevni user posted image

Ja tvoji so bolj pridkane sorteuser posted image user posted image user posted image , pri nas ma pa Žiga eno hudo krizo zarad Eve in ga nočva odrivat , pa sej ne vem al parv ravnava. Mamo itak cel ritem sesut. Bo treba po praznikih spet red narest.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
21.12.2010 9:20:43   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

tamika....ja letos ne bo nič, k sm zj pa jst zanič...no dons že veliko bolje k sm včer res pridno 20 minutk inhalirala pa oči mi je masažo stopal naredu, tko da upam, da bom jutr že ok
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo za tebe ... no, pa po novem letu user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
21.12.2010 9:20:57   
petrušk_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja ni kej...ni treba nč na morje, da kampiramo...
in kako to znese k je še dojenček? se eva kej zbudi?

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
21.12.2010 9:24:06   
TAMIKA3

dan user posted image

za vašega Maikija....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi imamo tudi vsi zelo radi polnozrnate štručke ali kruh...itak k je mami tečka in vedno godrnja glede belega kruha, se boji maslenih štručk, sirove so pa sploh prepovedane, pa da ne bi kdo o krofu govoriluser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz imam tudi zelo rada polnozrnate stvari, moj pa ne user posted image ... tako kupim kako štručko, pa ponavadi vedno ostanem brez, ker mi user posted image user posted image user posted image user posted image vse pojejo user posted image user posted image user posted image user posted image ... samo sem rajši brez in vidim njih zadovoljne in voljne poskusiti nekaj drugega user posted image user posted image user posted image user posted image
ti, ti mami, ko user posted image user posted image user posted image user posted image ne privoščiš pregreh user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ime
honey_bee

Izbrala bi... :)

Nuša (30%)

Neža (34%)

Maša (36%)

Število vseh glasov: 126

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!