|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
20.12.2010 21:46:42   
sjmm
popoldne neki smotkan...Maj tečkica, jan z 2 tonama nalog za MA...smo vsi rešval, zravn sm pa še loverja kurla....sam se mi zdi d je on mene bol skuru kot obratnuser posted image

urša...vau že cel mesec...kok beži čas...fajn se crkljajte...mau jo še zame stisniuser posted image ..super d je Nejc že skoraj odložil pikčasto oblekcouser posted image

čebelc@...joj, kok je Hanči pridna s tem zgodnjim spanjem...naš pol še vsaj 2 uri razgrajauser posted image user posted image

mihailo..kok je cortkano bra tole pripravljanje...uf, sploh nimam občutka, da sem to že 4x počela...bi kr še mau...pa lepo, da je mali tak navdušen...držim pesti, da bo tudi malčico tako sprejeluser posted image

zdej se grem pa mau dol počtuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
20.12.2010 23:09:52   
Ajvy
Tko sem speglala 3 stroje...oprala dva----zdej sem pa fertik..grem spat...ta teden sem zjutraj

Urša.
...na sistematskem smo se precej nasmejali...saj je bila Tarja krasne volje...na veliko je razlagala in govorila in govorila....Tisa je lepo sprejela pikico...majčkena šobica....ni bli hudga..je pa Tarja rekla...ojej...revčka Tisa....
Hvala za skrb..

sjmm...spočij si mati...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
21.12.2010 6:45:06   
baki
jutroooouser posted image se je nik ob 5.00 neki jokcal pol sem ga pa potolažla pa je zaspal nazaj.še spi.jst sem si pa pol kr kavo skuhala,pa vse cote poštimala.KOSILO-golaž+kruhovi cmoki+solatauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
21.12.2010 7:20:10   
Urša08
user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
21.12.2010 7:22:47   
Urša08
jutro

Otročka na poti v vrtec, možek v službo, Eva v zibki, jaz mam pa čajček in malce časa za rr user posted image . Potem moram pa mal pospravit, pa ene obiske dobiva z Evo, ob 12 pa že tamaledva domov prideta. Potem pa akcija user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
21.12.2010 7:25:09   
Urša08
Baki ojej dobra si da ob 5 vstajaš. A zvečer hodiš zgodaj spat?

Ajvy super ste poštimale na sistematskem user posted image user posted image user posted image si pa pridna da tkole zvečer še likaš glede na jutranjo službico user posted image user posted image user posted image naj ti čas hitro mine, popoldan pa uživaj s puncamauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
21.12.2010 7:27:27   
Urša08
Sjmm vi imate pa pestre popoldneve, no sej pri user posted image user posted image user posted image user posted image nekaj čist logičnega. Spet si bila pridna, pa sej ti skoz likaš, nč ti nisem fovš user posted image user posted image user posted image Upam, da ste meli super nočkicouser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
21.12.2010 7:30:02   
Urša08
Petrušk jutrouser posted image . Sem te že včeraj pozabila vprašat glede Eve katere jedi sta črtali? A ima kako alergijo? sem najbrž kaj zgrešilauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
21.12.2010 7:33:26   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Petrušk, če rabiš ta male cunjice 56, 62, 68,... ti jih bom lohk tud jst dala... Tud mi zapiramo obrt in ne bomo šparal teh malih cunj.

ja hvala res....ti bom zlo hvaležna user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
21.12.2010 7:41:33   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Petrušk, če rabiš ta male cunjice 56, 62, 68,... ti jih bom lohk tud jst dala... Tud mi zapiramo obrt in ne bomo šparal teh malih cunj.

petrušk...jaz pa ponujam 68 - 92, če boš zauser posted image

ajej...ponudb kar jih češ....super, res ste zlate punce....
še jutr da potrdimo spol na 3d, pol pa u akcijo po obiskihuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
21.12.2010 7:42:28   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čer

Mihailo iiiii kok je lepo brati kako potekajo priprave na otročka user posted image user posted image user posted image Meni je bilo tudi vedno tako lepo tiste male cunce pripravljati user posted image user posted image user posted image . Super da je Mihailo tako navdušen nad Mašo, ti želim da bo tudi nad sestrico tako navdušenuser posted image user posted image user posted image .

čebela včasih sem ti pa kr fovš k ti Hana tako zgodaj hodi spat user posted image user posted image user posted image Spočij si.

se podpišem kar pod uršo in upam, da bo res mihailo tko lepo sestrico sprejel kot je mašo...pa super da sta maša in sestra ok.....

ja tud jst sm čebeli kr fovš k tko zgodi hana hodi spat user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
21.12.2010 7:44:21   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Petrušk jutrouser posted image . Sem te že včeraj pozabila vprašat glede Eve katere jedi sta črtali? A ima kako alergijo? sem najbrž kaj zgrešilauser posted image

hej...jutro...ja zgleda si res falila...
k smo bli pr uni mojstrici za masažo stopalc, pa je rekla, da priporoča, da črtamo
vse izdelke iz bele moke
mleko in
vse sladkarije, še posebej čokolado in piškote

ker dela sluz in pol še bolj kašljajo otročki....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
21.12.2010 7:56:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

ja tud jst sm čebeli kr fovš k tko zgodi hana hodi spat user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  face ste,babe....upam,da bo user posted image  tak zaspanček kot je Hanauser posted image  

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
21.12.2010 8:03:48   
Čebel@
jutrouser posted image

spali smo super....se pa pozna,da ji zobki ven rinejo in pa lunca vpliva nanjo-je ob 5.00 klicala in je prišla k nama ajat.....pa smo luštno spali naprej,ko je atiju začela budilka tulit(petelinuser posted image ) in namesto da bi dedec popokal cunje in se šel preoblečt v dnevno,ne,on prižge luč,kaliferko zalavfa in je bilo najinega spanja konecuser posted image user posted image ....sem ga tok grdo gledala da mu je bilo takoj žaluser posted image user posted image user posted image .....no in sem Hani dala flašo mleka,da bo lažje dočakala vrtčevski zajterk,pol se je pa itak igrala s punčkami,da se je lahko še mami obleklauser posted image

se mi pa zdi,da mala čuti,da se nam obetajo spremembe,ker je skos mami mamiuser posted image user posted image ...itak,da samo blizu pride(Hana),začne user posted image  brcat ko za stavouser posted image

kosilo bo rižota

moram pa v trgovino,ker bom čufte in bolones omako delala za v skrinjo(če se mi bo dalo),pa še ne vem,ali naj grem kar v Mercator ali pa naj se zapeljem do BTC in usput še kaj za božička kupimuser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 21.12.2010 8:04:47 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
21.12.2010 8:24:33   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutrouser posted image

spali smo super....se pa pozna,da ji zobki ven rinejo in pa lunca vpliva nanjo-je ob 5.00 klicala in je prišla k nama ajat.....pa smo luštno spali naprej,ko je atiju začela budilka tulit(petelinuser posted image ) in namesto da bi dedec popokal cunje in se šel preoblečt v dnevno,ne,on prižge luč,kaliferko zalavfa in je bilo najinega spanja konecuser posted image user posted image ....sem ga tok grdo gledala da mu je bilo takoj žaluser posted image user posted image user posted image .....no in sem Hani dala flašo mleka,da bo lažje dočakala vrtčevski zajterk,pol se je pa itak igrala s punčkami,da se je lahko še mami obleklauser posted image

se mi pa zdi,da mala čuti,da se nam obetajo spremembe,ker je skos mami mamiuser posted image user posted image ...itak,da samo blizu pride(Hana),začne user posted image  brcat ko za stavouser posted image

kosilo bo rižota

moram pa v trgovino,ker bom čufte in bolones omako delala za v skrinjo(če se mi bo dalo),pa še ne vem,ali naj grem kar v Mercator ali pa naj se zapeljem do BTC in usput še kaj za božička kupimuser posted image

pa kaj bi pa še rada mamica zlata...spi ti od pred 6 uro zvečer, zbudi se ob 5h pa praviš da jo zobki matrajouser posted image user posted image user posted image user posted image
ajej...enim vam pa res nikol ni dost user posted image user posted image user posted image user posted image
naša je spala v svoji sobi od 9h pa do 10huser posted image user posted image user posted image user posted image
pol pa pršla pa komentirala...

mami glih tala sm...dogo pala svoji sobi zej mamici bomuser posted image user posted image user posted image user posted image
in kaj boš odprl roke in jo sprejel pod kovtrčekuser posted image user posted image

mal heca more bit,a

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
21.12.2010 8:27:47   
MIHAILO
Jutro punce...Knam je tudi mihailo prisel in to ze ob 1h...in smo spali do 8h...ati je sel ob 7h v sluzbo...mihailo je zdaj popil svoj mu(kakav),jaz sem pa cokolino pojedla,mi tok pase...potem pride mami k nama,ker je od vceraj zvecer pri sestri ,da ni sama ,ker njen dela nocno ta teden....zdj bom sla vklopit stroj cunjic za malo bebiko...Vceraj je mozek iz hrastnika pripeljal naso jelkico tko da jo bomo danes krasili ,ko pride iz sluzbe,pa v trgovino bo treba hladilnik nafilat pa trosed za v otrosko mormo it kupit..

URSA fajn da si imela malo casa za cajcka in rr...vcasih pase bit mal na off...
BAKI zgodnja in pridna kot vedno...
CEBEL tudi moja pupa brca na polno takoj ko slisi Mihaila ali pa ,ko boza trebuh...Drugac me pa ze tako brca v rebra da me ze res boli,zvecer ko se vlezem pa sploh,tko da kr z roko nazaja tisim...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
21.12.2010 8:32:09   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Jutro punce...Knam je tudi mihailo prisel in to ze ob 1h...in smo spali do 8h...ati je sel ob 7h v sluzbo...mihailo je zdaj popil svoj mu(kakav),jaz sem pa cokolino pojedla,mi tok pase...potem pride mami k nama,ker je od vceraj zvecer pri sestri ,da ni sama ,ker njen dela nocno ta teden....zdj bom sla vklopit stroj cunjic za malo bebiko...Vceraj je mozek iz hrastnika pripeljal naso jelkico tko da jo bomo danes krasili ,ko pride iz sluzbe,pa v trgovino bo treba hladilnik nafilat pa trosed za v otrosko mormo it kupit..

URSA fajn da si imela malo casa za cajcka in rr...vcasih pase bit mal na off...
BAKI zgodnja in pridna kot vedno...
CEBEL tudi moja pupa brca na polno takoj ko slisi Mihaila ali pa ,ko boza trebuh...Drugac me pa ze tako brca v rebra da me ze res boli,zvecer ko se vlezem pa sploh,tko da kr z roko nazaja tisim...

super, da boste vse zrihtal pa dobra si da se po stacunah  hodisuser posted image user posted image
res ste si lepo stanovanje zrihtal superuser posted image
naš user posted image je pa še v fazi da se umiri ko oči alpa eva dasta roko na trebuhuser posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
21.12.2010 8:35:50   
MIHAILO
PETRUSK tako lepo ze eva govoriuser posted image user posted image Pa tako kot si rekla,samo preostane ti da jo objames in vzames...Mihailo tudi pride k nama in se smeji je ves vesel

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
21.12.2010 8:42:47   
sjmm
dan!

nočka je bla res kr fajn, sam se je že okol pol polnoči ušunjal k nama...pol pa zaspal k top...oči je imel pa druge načrte in je bil še zju3 užaljen...zmer kateremu mulčku neki ni provuser posted image user posted image mislm d jih že mam 5...ne vem, če rabm še ta 6user posted image user posted image user posted image user posted image ...urša...lepo k si mislila na našo nočko...evo pa je bla kr prespanauser posted image user posted image

ajvy...super user posted image user posted image user posted image d ste tko fajn opravli pregled..pa, mati...tud vi si spočijteuser posted image

čebelcv...o, tvoj je tak k moj...vse luči pržge, uro ima na gsm naštimano in pol ga kr k na mojo stran spravi, ker drugač bi cela ulica vstala, preden bi se on zrajtal, pol pa vse luči pržge in brezglavo teka na okol..k baltazar..kot pravi kolumbouser posted image user posted image ...vau, ti si pa toook pridna kuharcauser posted image user posted image ..klanjam seuser posted image

petrušk...o, vi ste tudi imeli že večerno obiskovalkouser posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo...vau, ti pa imaš divjo bejbiko pod srcemuser posted image user posted image

no, nekdo bi nekja iz hladilnikauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
21.12.2010 8:46:24   
petrušk_

dan!

nočka je bla res kr fajn, sam se je že okol pol polnoči ušunjal k nama...pol pa zaspal k top...oči je imel pa druge načrte in je bil še zju3 užaljen...zmer kateremu mulčku neki ni provuser posted image user posted image mislm d jih že mam 5...ne vem, če rabm še ta 6user posted image user posted image user posted image user posted image ...urša...lepo k si mislila na našo nočko...evo pa je bla kr prespanauser posted image user posted image

ajvy...super user posted image user posted image user posted image d ste tko fajn opravli pregled..pa, mati...tud vi si spočijteuser posted image

čebelcv...o, tvoj je tak k moj...vse luči pržge, uro ima na gsm naštimano in pol ga kr k na mojo stran spravi, ker drugač bi cela ulica vstala, preden bi se on zrajtal, pol pa vse luči pržge in brezglavo teka na okol..k baltazar..kot pravi kolumbouser posted image user posted image ...vau, ti si pa toook pridna kuharcauser posted image user posted image ..klanjam seuser posted image

petrušk...o, vi ste tudi imeli že večerno obiskovalkouser posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo...vau, ti pa imaš divjo bejbiko pod srcemuser posted image user posted image

no, nekdo bi nekja iz hladilnikauser posted image

super, da ste mel boljšo nočko...sm vesela zate....ja no oči bo mogu pa še kako leto počakat, da bosta mela pojstlo čist zase user posted image user posted image user posted image user posted image
ja zadnji teden je res že večerna obiskovalka...spi eno uro tam in ma filing, da je že skor jutro k pride k namauser posted image user posted image
ma nej ji bo...sj ji res ne preostane več veliko časa, ko naju ma lahko čisto zase....

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
21.12.2010 8:48:01   
MIHAILO
zdaj klicem mojega da vidim kje je in mi rece da ga vlecna sluzba pelje na servis ,ker se je avto ugasnil na sredi poti in ni vzgal vec...to nam pa zdaj res ni nucalouser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
21.12.2010 8:48:32   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutrouser posted image

kosilo bo rižota

pa kaj bi pa še rada mamica zlata...spi ti od pred 6 uro zvečer, zbudi se ob 5h pa praviš da jo zobki matrajouser posted image user posted image user posted image user posted image
ajej...enim vam pa res nikol ni dost user posted image user posted image user posted image user posted image
naša je spala v svoji sobi od 9h pa do 10huser posted image user posted image user posted image user posted image
pol pa pršla pa komentirala...

mami glih tala sm...dogo pala svoji sobi zej mamici bomuser posted image user posted image user posted image user posted image
in kaj boš odprl roke in jo sprejel pod kovtrčekuser posted image user posted image

mal heca more bit,a

samo ko ji zobki ven rinejo,takrat se zbuja...zadnjič ko sem jaz selo noč bruhala in se davila na WCju pa tudi zastokala ni-pa ima steklo na vratih in se vidi prižgana luč,pa še wc je nasproti njene sobe.....Eva pa full veliko govoriuser posted image user posted image user posted image ......naši se je zdej jezik odvezal in govori ko strgan dohtaruser posted image user posted image user posted image ampak ne veliko,ampak hitrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
21.12.2010 8:50:05   
sjmm

zdaj klicem mojega da vidim kje je in mi rece da ga vlecna sluzba pelje na servis ,ker se je avto ugasnil na sredi poti in ni vzgal vec...to nam pa zdaj res ni nucalouser posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
21.12.2010 8:50:06   
Čebel@

ti povem,da jaz kar strelam z očmi če me kdo zbudiuser posted image user posted image user posted image user posted image ....pri nas je tudi že parkrat mala podrla atijeve načrteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
21.12.2010 8:51:14   
Čebel@

ma ko ima user posted image  mlade,jih ima velikouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Koliko otrok načrtujete?
jagodka7

Koliko otrok želite imeti/imate?

Nobenega (5%)

1 (11%)

2 (35%)

3 (37%)

4 (7%)

5 ali več (5%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!