|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
20.12.2010 13:22:35   
brkn83
sjmm - sem sprobala tvoj recept in keksi so odlični. So že pečeni, zdej pečem še linške oči, potem pa še kruh. Zraven pa kosilo kuham.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
20.12.2010 13:23:59   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

full všeč... :)user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
20.12.2010 13:27:06   
boma2
Sjmm super za tako pojedino, dobra si.. ta tolk ljudi.. :)user posted image

Pikica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se učki pozdravijo.

Kolumbo tale tvoj šime je pravi car, k bi bili vse taki, kaj nam bi bilo luštno user posted image user posted image user posted image

Brkn super za savno user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
20.12.2010 13:27:50   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

No pa da vidim če mi bo ratalo kej napisat. Za nami je pester vikend, poln potepanja. V soboto smo šli na dedka mraza. Eva je bila v varstvu in itak je prespala ves čas čuvanja. Tamaledva sta uživala na predstavi, je bila taka luštna igrica, pa potem mal pesmic, bonbončkov in darilo. Ko smo prišli domov sem turbo hitro kosilo naredila, da so šli še mal na snegca, medve z Evo sva si pa mal crklanja privoščili. Proti večeru smo okrasili smrekico in je bil že večer. V nedeljo smo šli pa k mojim. Natanko 1,5 ure smo se rihtali, noro. Pred kosilom smo skočili še v city park mal vlakce tomažka in prijatelje pokukat. Sta se tamaledva 1,5 ure igrala, jaz sem mislila da bom v H&M ju dobla majico za dojenje sam nimajo oddelka za nosečnice in doječe mamice. Sem pa dobla za tasta darilo za roj. dan tko da vsaj nekaj. Kosilo je bilo super, potem še kavica in je šel popoldan kot bi mignil. Prišli domov ob 7, Nejc že v avtu zaspal, ostali smo šli pa še dol k tašči in tastu. Zvečer sem pa sam dol v posteljo padla.

Danes bi blo pa fino mal pospravt in na cune se vršt. Mam pa Nejca danes še doma, po Žiga bo šla pa tašča ob 12.

eto je že alarm

user posted image user posted image ti pa vse tole poštimaš.. dobra.. si .. :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
20.12.2010 13:29:50   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

dan user posted image
evo mene s user posted image in šopinga vitaminčkov user posted image user posted image

fantje v "službah" ... mami pa gre zdaj kaj pametnega nardit user posted image

noric ŠE nimamo ... kaj so bile pikice, ne vem user posted image ... hvala vsem za skrb user posted image user posted image user posted image user posted image

malo še prečekiram kaj dogaja user posted image

evo.. lepo pridna.. :)

če boste dobili pikice jih pridemo iskat.. :)

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
20.12.2010 13:33:15   
boma2
birdy... user posted image  upam, da boste kmalu zdravi.. :)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
20.12.2010 13:43:18   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

sjmm - sem sprobala tvoj recept in keksi so odlični. So že pečeni, zdej pečem še linške oči, potem pa še kruh. Zraven pa kosilo kuham.

vau, si pridna in hitrauser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
20.12.2010 14:00:01   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

vau, si pridna in hitrauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja morem še zdej kej storiti, ker grem ob treh po nika in potem itak ni več časa. Popoldan pa še moramo v trgovino po nekaj malenkosti - predvsem moj mož, ker potrebuje nekaj elektro materiala, in vodovodnega, pa štekerje in vtičnice morva iti kupit.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
20.12.2010 14:38:09   
birdy
Petrušk, če rabiš ta male cunjice 56, 62, 68,... ti jih bom lohk tud jst dala... Tud mi zapiramo obrt in ne bomo šparal teh malih cunj.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
20.12.2010 15:15:43   
sjmm
no, tole vam pa morm povedat...sem prejšnji teden mau sprašvala o Lidli in hoferju...no, pa sva šla pol probat neki stvari kupit tja...tud mau jogurtov in skut...vse to ponavadi jemljeva Mu ali pač od soseda, kjer tud zmer fasngo nakupva..edin mleko in navadni jogurti iz Hoferja grejo v promet....no, hočm povedat, da je dons pondelk...in ponavadi že skor v hladilnik padeš d stauhaš vn še kak navaden jogurt, drugega itak ni....ampak zdej k te zadeve niso ble od soseda...je hladilnik še kar dobr založen, pa unih skut s podloženim sadje so sam probal, pa navadne jogurte so pojedl, sadnih je še dost....je mojga en večer zgaga pekla u iber k je en sadni jogurt pojedu in pol je o ful razglašal in zdej se ga noben mulo ne dotakne....tko d mi smo kr zaključili z eksperimentiranjem glede štacunuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
20.12.2010 15:19:23   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Petrušk, če rabiš ta male cunjice 56, 62, 68,... ti jih bom lohk tud jst dala... Tud mi zapiramo obrt in ne bomo šparal teh malih cunj.

petrušk...jaz pa ponujam 68 - 92, če boš zauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
20.12.2010 15:20:20   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ja morem še zdej kej storiti, ker grem ob treh po nika in potem itak ni več časa. Popoldan pa še moramo v trgovino po nekaj malenkosti - predvsem moj mož, ker potrebuje nekaj elektro materiala, in vodovodnega, pa štekerje in vtičnice morva iti kupit.

no, jz bi imela pa recept za Linške očiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
20.12.2010 15:22:09   
sjmm
aja pa še to ...jz sm sprobala recept od Lidla iz unga adventnega koledarja...ta prvega....kolački s čokolado in slivami....je pa napisano vsaj 50g premalo moke...ker se čist razlezejo in so prov čudni...sm pol dodala moko po svoji zdravi pameti...no, so bli pa mau bolš...so ostali kot kupčki...drgač so pa simpluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
20.12.2010 15:22:33   
sjmm
zdej gremo pa na ričetuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
20.12.2010 17:11:29   
Pikica_82
 Po tem receptu sem jih delala: http://www.kulinarika.net/recepti/5748/sladice/linske-oci-z-orehi/ Men so ful dobri, kr topijo se v ustih user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
20.12.2010 17:21:52   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Po tem receptu sem jih delala: http://www.kulinarika.net/recepti/5748/sladice/linske-oci-z-orehi/ Men so ful dobri, kr topijo se v ustih user posted image

ful hvalauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
20.12.2010 17:48:54   
Čebel@
čer

mala večerja-mleko.....smo šli po kosilu na en sprehodek-je pasalouser posted image user posted image user posted image .......jaz sem že izpod tuša-prav čudno je,kako se mi paše tuširatiuser posted image user posted image ....ta teden bo treba v šoping po darilauser posted image

pridem še pol kej okrog,grem mleko pit ker me zgaga pečeuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
20.12.2010 18:46:34   
Čebel@
evo pri nas je mir in tišinauser posted image user posted image user posted image

lep večeruser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
20.12.2010 19:20:47   
MIHAILO
Ojla punce ..jaz sem imela sestro in mašiko na obisku,smo se lepo imeli...Moj se vedno dela danes je res cel dan...zato je pa pasala druzba...Jaz sem zdaj mihailove cotke prestavila iz previjalne v najino omaro(sem nasla en koticek,dokler ne kupiva se v otroski omaro)...cotke 50,56 pa imam ze pripravljene da jih operem in zlozim v previjalno,ker mi jih je sestra ze vrnila ,ker nosijo ze 62...pa tetra plenice sem v previjalno dala,pa kozmetiko se morem pa bo...ker se ze bliza pocasi rok vmes so prazniki,tak da ne bom takrat to delala...Je pa tako lustno to pripravljatiuser posted image user posted image user posted image pa se mihailo mi pomaga skoz govori bebe,bebe pa lupcka vse te oblekce...do mase je pa tudi tak srcek skoz jo lupcka v nogice in rokice...srcek moj

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
20.12.2010 20:41:41   
Urša08
čer

Mihailo iiiii kok je lepo brati kako potekajo priprave na otročka user posted image user posted image user posted image Meni je bilo tudi vedno tako lepo tiste male cunce pripravljati user posted image user posted image user posted image . Super da je Mihailo tako navdušen nad Mašo, ti želim da bo tudi nad sestrico tako navdušenuser posted image user posted image user posted image .

čebela včasih sem ti pa kr fovš k ti Hana tako zgodaj hodi spat user posted image user posted image user posted image Spočij si.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
20.12.2010 20:45:42   
Urša08
Ajvy kako sta opravili na sistematskem?

Kolumbo
kako ste pri vas? Je tvoj že na očetovskem?
Mi imamo pa v sredo posvetovalnico saj ima Eva danes že en mesec, sploh ne morem verjeti da jo mam res že mesec dni. Je tak mali cukrček user posted image user posted image user posted image . Sem malce zmatrana tako da bom šla kar na kavčka. Jutri naj bi šla oba v vrtec, pa bom mogoče uspela kaj narest.

lahko nočko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
20.12.2010 20:48:14   
Urša08
Sjmm pomembno je da ste probali tud kaj drugega če vam pa pač ne odgovarja boste pa še naprej jedli tiste ki vam pašejo. Pri nas laufajo itak samo navadni jogurti. Jaz si pa vzamem kak smetanov za pocrklat. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
20.12.2010 20:50:40   
Urša08
boma2 če bi radi norice lahko k nam pridete, ker jih bo Žiga sigurno pokasiral. Ti sporočim, pa jih pridte iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
20.12.2010 20:51:29   
Urša08
Ajvy hvala za podatek glede legicuser posted image user posted image user posted image user posted image

no sedaj pa res šibam s čajčkom na kavčuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
20.12.2010 21:30:18   
Ajvy
čerrrrrrrrrrrrrr...

Brkn....prijatelj mi je rekel ,da moram pazit in da se mi bolj splača naročit preko e-bay-a..ker je manjša poštnina in carina...tko da sem kar mal razočarana...ker so kocke ko pridejo domov, dvakrat dražje.....tolk denarja pa ne dam....škoda...

sjmm.
...jst tut ne prakticiram...LM so Lm......smo zelo zadovoljni...

Čebela...lepo šopingiraj...jst mam že vse....tk oda mi je to prišparano....

mihailo...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...tolep prirpavljanje je zakon....lepo uživaj..me zelo veseli , da je MIhailo tko vesel dojenčka...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Izbira imena za tretjega otroka
gugla

Katero ime bi slo zraven Neli n Filipa?

Tim (62%)

Izak (38%)

Število vseh glasov: 159

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!