Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 20.12.2010 21:46:42
|
|
|
|
sjmm
|
popoldne neki smotkan...Maj tečkica, jan z 2 tonama nalog za MA...smo vsi rešval, zravn sm pa še loverja kurla....sam se mi zdi d je on mene bol skuru kot obratn urša...vau že cel mesec...kok beži čas...fajn se crkljajte...mau jo še zame stisni ..super d je Nejc že skoraj odložil pikčasto oblekco čebelc@...joj, kok je Hanči pridna s tem zgodnjim spanjem...naš pol še vsaj 2 uri razgraja mihailo..kok je cortkano bra tole pripravljanje...uf, sploh nimam občutka, da sem to že 4x počela...bi kr še mau...pa lepo, da je mali tak navdušen...držim pesti, da bo tudi malčico tako sprejel zdej se grem pa mau dol počt
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 20.12.2010 23:09:52
|
|
|
|
Ajvy
|
Tko sem speglala 3 stroje...oprala dva----zdej sem pa fertik..grem spat...ta teden sem zjutraj Urša....na sistematskem smo se precej nasmejali...saj je bila Tarja krasne volje...na veliko je razlagala in govorila in govorila....Tisa je lepo sprejela pikico...majčkena šobica....ni bli hudga..je pa Tarja rekla...ojej...revčka Tisa.... Hvala za skrb.. sjmm...spočij si mati...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 6:45:06
|
|
|
|
baki
|
jutroooo se je nik ob 5.00 neki jokcal pol sem ga pa potolažla pa je zaspal nazaj.še spi.jst sem si pa pol kr kavo skuhala,pa vse cote poštimala.KOSILO-golaž+kruhovi cmoki+solata
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 7:20:10
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 7:22:47
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Otročka na poti v vrtec, možek v službo, Eva v zibki, jaz mam pa čajček in malce časa za rr . Potem moram pa mal pospravit, pa ene obiske dobiva z Evo, ob 12 pa že tamaledva domov prideta. Potem pa akcija .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 7:25:09
|
|
|
|
Urša08
|
Baki ojej dobra si da ob 5 vstajaš. A zvečer hodiš zgodaj spat? Ajvy super ste poštimale na sistematskem si pa pridna da tkole zvečer še likaš glede na jutranjo službico naj ti čas hitro mine, popoldan pa uživaj s puncama
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 7:27:27
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm vi imate pa pestre popoldneve, no sej pri nekaj čist logičnega. Spet si bila pridna, pa sej ti skoz likaš, nč ti nisem fovš Upam, da ste meli super nočkico .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 7:30:02
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk jutro . Sem te že včeraj pozabila vprašat glede Eve katere jedi sta črtali? A ima kako alergijo? sem najbrž kaj zgrešila
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 7:33:26
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Petrušk, če rabiš ta male cunjice 56, 62, 68,... ti jih bom lohk tud jst dala... Tud mi zapiramo obrt in ne bomo šparal teh malih cunj. ja hvala res....ti bom zlo hvaležna
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 7:41:33
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: birdy Petrušk, če rabiš ta male cunjice 56, 62, 68,... ti jih bom lohk tud jst dala... Tud mi zapiramo obrt in ne bomo šparal teh malih cunj. petrušk...jaz pa ponujam 68 - 92, če boš za ajej...ponudb kar jih češ....super, res ste zlate punce.... še jutr da potrdimo spol na 3d, pol pa u akcijo po obiskih
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 7:42:28
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čer Mihailo iiiii kok je lepo brati kako potekajo priprave na otročka Meni je bilo tudi vedno tako lepo tiste male cunce pripravljati . Super da je Mihailo tako navdušen nad Mašo, ti želim da bo tudi nad sestrico tako navdušen . čebela včasih sem ti pa kr fovš k ti Hana tako zgodaj hodi spat Spočij si. se podpišem kar pod uršo in upam, da bo res mihailo tko lepo sestrico sprejel kot je mašo...pa super da sta maša in sestra ok..... ja tud jst sm čebeli kr fovš k tko zgodi hana hodi spat
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 7:44:21
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk jutro . Sem te že včeraj pozabila vprašat glede Eve katere jedi sta črtali? A ima kako alergijo? sem najbrž kaj zgrešila hej...jutro...ja zgleda si res falila... k smo bli pr uni mojstrici za masažo stopalc, pa je rekla, da priporoča, da črtamo vse izdelke iz bele moke mleko in vse sladkarije, še posebej čokolado in piškote ker dela sluz in pol še bolj kašljajo otročki....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 7:56:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ja tud jst sm čebeli kr fovš k tko zgodi hana hodi spat face ste,babe....upam,da bo tak zaspanček kot je Hana
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 8:03:48
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro spali smo super....se pa pozna,da ji zobki ven rinejo in pa lunca vpliva nanjo-je ob 5.00 klicala in je prišla k nama ajat.....pa smo luštno spali naprej,ko je atiju začela budilka tulit(petelin ) in namesto da bi dedec popokal cunje in se šel preoblečt v dnevno,ne,on prižge luč,kaliferko zalavfa in je bilo najinega spanja konec ....sem ga tok grdo gledala da mu je bilo takoj žal .....no in sem Hani dala flašo mleka,da bo lažje dočakala vrtčevski zajterk,pol se je pa itak igrala s punčkami,da se je lahko še mami oblekla se mi pa zdi,da mala čuti,da se nam obetajo spremembe,ker je skos mami mami ...itak,da samo blizu pride(Hana),začne brcat ko za stavo kosilo bo rižota moram pa v trgovino,ker bom čufte in bolones omako delala za v skrinjo(če se mi bo dalo),pa še ne vem,ali naj grem kar v Mercator ali pa naj se zapeljem do BTC in usput še kaj za božička kupim
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 21.12.2010 8:04:47 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 8:24:33
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro spali smo super....se pa pozna,da ji zobki ven rinejo in pa lunca vpliva nanjo-je ob 5.00 klicala in je prišla k nama ajat.....pa smo luštno spali naprej,ko je atiju začela budilka tulit(petelin ) in namesto da bi dedec popokal cunje in se šel preoblečt v dnevno,ne,on prižge luč,kaliferko zalavfa in je bilo najinega spanja konec ....sem ga tok grdo gledala da mu je bilo takoj žal .....no in sem Hani dala flašo mleka,da bo lažje dočakala vrtčevski zajterk,pol se je pa itak igrala s punčkami,da se je lahko še mami oblekla se mi pa zdi,da mala čuti,da se nam obetajo spremembe,ker je skos mami mami ...itak,da samo blizu pride(Hana),začne brcat ko za stavo kosilo bo rižota moram pa v trgovino,ker bom čufte in bolones omako delala za v skrinjo(če se mi bo dalo),pa še ne vem,ali naj grem kar v Mercator ali pa naj se zapeljem do BTC in usput še kaj za božička kupim pa kaj bi pa še rada mamica zlata...spi ti od pred 6 uro zvečer, zbudi se ob 5h pa praviš da jo zobki matrajo ajej...enim vam pa res nikol ni dost naša je spala v svoji sobi od 9h pa do 10h pol pa pršla pa komentirala... mami glih tala sm...dogo pala svoji sobi zej mamici bom in kaj boš odprl roke in jo sprejel pod kovtrček mal heca more bit,a
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 8:27:47
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jutro punce...Knam je tudi mihailo prisel in to ze ob 1h...in smo spali do 8h...ati je sel ob 7h v sluzbo...mihailo je zdaj popil svoj mu(kakav),jaz sem pa cokolino pojedla,mi tok pase...potem pride mami k nama,ker je od vceraj zvecer pri sestri ,da ni sama ,ker njen dela nocno ta teden....zdj bom sla vklopit stroj cunjic za malo bebiko...Vceraj je mozek iz hrastnika pripeljal naso jelkico tko da jo bomo danes krasili ,ko pride iz sluzbe,pa v trgovino bo treba hladilnik nafilat pa trosed za v otrosko mormo it kupit.. URSA fajn da si imela malo casa za cajcka in rr...vcasih pase bit mal na off... BAKI zgodnja in pridna kot vedno... CEBEL tudi moja pupa brca na polno takoj ko slisi Mihaila ali pa ,ko boza trebuh...Drugac me pa ze tako brca v rebra da me ze res boli,zvecer ko se vlezem pa sploh,tko da kr z roko nazaja tisim...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 8:32:09
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Jutro punce...Knam je tudi mihailo prisel in to ze ob 1h...in smo spali do 8h...ati je sel ob 7h v sluzbo...mihailo je zdaj popil svoj mu(kakav),jaz sem pa cokolino pojedla,mi tok pase...potem pride mami k nama,ker je od vceraj zvecer pri sestri ,da ni sama ,ker njen dela nocno ta teden....zdj bom sla vklopit stroj cunjic za malo bebiko...Vceraj je mozek iz hrastnika pripeljal naso jelkico tko da jo bomo danes krasili ,ko pride iz sluzbe,pa v trgovino bo treba hladilnik nafilat pa trosed za v otrosko mormo it kupit.. URSA fajn da si imela malo casa za cajcka in rr...vcasih pase bit mal na off... BAKI zgodnja in pridna kot vedno... CEBEL tudi moja pupa brca na polno takoj ko slisi Mihaila ali pa ,ko boza trebuh...Drugac me pa ze tako brca v rebra da me ze res boli,zvecer ko se vlezem pa sploh,tko da kr z roko nazaja tisim... super, da boste vse zrihtal pa dobra si da se po stacunah hodis res ste si lepo stanovanje zrihtal super naš je pa še v fazi da se umiri ko oči alpa eva dasta roko na trebuh
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 8:35:50
|
|
|
|
MIHAILO
|
PETRUSK tako lepo ze eva govori Pa tako kot si rekla,samo preostane ti da jo objames in vzames...Mihailo tudi pride k nama in se smeji je ves vesel
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 8:42:47
|
|
|
|
sjmm
|
dan! nočka je bla res kr fajn, sam se je že okol pol polnoči ušunjal k nama...pol pa zaspal k top...oči je imel pa druge načrte in je bil še zju3 užaljen...zmer kateremu mulčku neki ni prov mislm d jih že mam 5...ne vem, če rabm še ta 6 ...urša...lepo k si mislila na našo nočko...evo pa je bla kr prespana ajvy...super d ste tko fajn opravli pregled..pa, mati...tud vi si spočijte čebelcv...o, tvoj je tak k moj...vse luči pržge, uro ima na gsm naštimano in pol ga kr k na mojo stran spravi, ker drugač bi cela ulica vstala, preden bi se on zrajtal, pol pa vse luči pržge in brezglavo teka na okol..k baltazar..kot pravi kolumbo ...vau, ti si pa toook pridna kuharca ..klanjam se petrušk...o, vi ste tudi imeli že večerno obiskovalko mihailo...vau, ti pa imaš divjo bejbiko pod srcem no, nekdo bi nekja iz hladilnika
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 8:46:24
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm dan! nočka je bla res kr fajn, sam se je že okol pol polnoči ušunjal k nama...pol pa zaspal k top...oči je imel pa druge načrte in je bil še zju3 užaljen...zmer kateremu mulčku neki ni prov mislm d jih že mam 5...ne vem, če rabm še ta 6 ...urša...lepo k si mislila na našo nočko...evo pa je bla kr prespana ajvy...super d ste tko fajn opravli pregled..pa, mati...tud vi si spočijte čebelcv...o, tvoj je tak k moj...vse luči pržge, uro ima na gsm naštimano in pol ga kr k na mojo stran spravi, ker drugač bi cela ulica vstala, preden bi se on zrajtal, pol pa vse luči pržge in brezglavo teka na okol..k baltazar..kot pravi kolumbo ...vau, ti si pa toook pridna kuharca ..klanjam se petrušk...o, vi ste tudi imeli že večerno obiskovalko mihailo...vau, ti pa imaš divjo bejbiko pod srcem no, nekdo bi nekja iz hladilnika super, da ste mel boljšo nočko...sm vesela zate....ja no oči bo mogu pa še kako leto počakat, da bosta mela pojstlo čist zase ja zadnji teden je res že večerna obiskovalka...spi eno uro tam in ma filing, da je že skor jutro k pride k nama ma nej ji bo...sj ji res ne preostane več veliko časa, ko naju ma lahko čisto zase....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 8:48:01
|
|
|
|
MIHAILO
|
zdaj klicem mojega da vidim kje je in mi rece da ga vlecna sluzba pelje na servis ,ker se je avto ugasnil na sredi poti in ni vzgal vec...to nam pa zdaj res ni nucalo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 8:48:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro spali smo super....se pa pozna,da ji zobki ven rinejo in pa lunca vpliva nanjo-je ob 5.00 klicala in je prišla k nama ajat.....pa smo luštno spali naprej,ko je atiju začela budilka tulit(petelin ) in namesto da bi dedec popokal cunje in se šel preoblečt v dnevno,ne,on prižge luč,kaliferko zalavfa in je bilo najinega spanja konec ....sem ga tok grdo gledala da mu je bilo takoj žal .....no in sem Hani dala flašo mleka,da bo lažje dočakala vrtčevski zajterk,pol se je pa itak igrala s punčkami,da se je lahko še mami oblekla se mi pa zdi,da mala čuti,da se nam obetajo spremembe,ker je skos mami mami ...itak,da samo blizu pride(Hana),začne brcat ko za stavo kosilo bo rižota moram pa v trgovino,ker bom čufte in bolones omako delala za v skrinjo(če se mi bo dalo),pa še ne vem,ali naj grem kar v Mercator ali pa naj se zapeljem do BTC in usput še kaj za božička kupim pa kaj bi pa še rada mamica zlata...spi ti od pred 6 uro zvečer, zbudi se ob 5h pa praviš da jo zobki matrajo ajej...enim vam pa res nikol ni dost naša je spala v svoji sobi od 9h pa do 10h pol pa pršla pa komentirala... mami glih tala sm...dogo pala svoji sobi zej mamici bom in kaj boš odprl roke in jo sprejel pod kovtrček mal heca more bit,a samo ko ji zobki ven rinejo,takrat se zbuja...zadnjič ko sem jaz selo noč bruhala in se davila na WCju pa tudi zastokala ni-pa ima steklo na vratih in se vidi prižgana luč,pa še wc je nasproti njene sobe.....Eva pa full veliko govori ......naši se je zdej jezik odvezal in govori ko strgan dohtar ampak ne veliko,ampak hitro
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 8:50:05
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO zdaj klicem mojega da vidim kje je in mi rece da ga vlecna sluzba pelje na servis ,ker se je avto ugasnil na sredi poti in ni vzgal vec...to nam pa zdaj res ni nucalo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 8:50:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čebelcv...o, tvoj je tak k moj...vse luči pržge, uro ima na gsm naštimano in pol ga kr k na mojo stran spravi, ker drugač bi cela ulica vstala, preden bi se on zrajtal, pol pa vse luči pržge in brezglavo teka na okol..k baltazar..kot pravi kolumbo ...vau, ti si pa toook pridna kuharca ..klanjam se ti povem,da jaz kar strelam z očmi če me kdo zbudi ....pri nas je tudi že parkrat mala podrla atijeve načrte
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 21.12.2010 8:51:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO zdaj klicem mojega da vidim kje je in mi rece da ga vlecna sluzba pelje na servis ,ker se je avto ugasnil na sredi poti in ni vzgal vec...to nam pa zdaj res ni nucalo ma ko ima mlade,jih ima veliko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Nosečke in COVID.пеперутка16Nosečke, ste se cepile proti COVID?Da. (
29%)
Ne. (
71%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!