|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
15.12.2010 14:28:18   
baki
sjmm...sej ni tk grozno mrzlo.se navadiš ko si nekaj časa zunajuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
15.12.2010 14:28:24   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: baki

uh....ste čvekale....sploh nisem mela kaj bratuser posted image user posted image user posted image mama je šla po nika,zdej pa greva s katjo v trgovino pa pol počasi dol k mami.je prazen hladilnikuser posted image user posted image .greva pešššššššššš.user posted image brrrrrrrr....

a vs rado zebe al je pri nas bol toplo????

men se sploh ni zdel tko mraz...smo se fajn sprehodli

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
15.12.2010 14:29:19   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

uh....ste čvekale....sploh nisem mela kaj bratuser posted image user posted image user posted image mama je šla po nika,zdej pa greva s katjo v trgovino pa pol počasi dol k mami.je prazen hladilnikuser posted image user posted image .greva pešššššššššš.user posted image brrrrrrrr....

sem bol zmrzlive sorteuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
15.12.2010 14:30:13   
sjmm
tamika, ajvy, mama kolumbo...pa kje pa hodite bejbe????????

vas pogrešamo!!!!!!!!!!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
15.12.2010 14:31:17   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

sem bol zmrzlive sorteuser posted image

user posted image user posted image user posted image

kaka fajn bunda, kapa, šal, rokavice..pa kak fajn frajer zravn...pa je prec bol toplouser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
15.12.2010 14:33:21   
sjmm
očitno me še mau dela za posel čaka...moj cel spisek nalog pustil...evrčkov pa še na Prokliku...bo treba spet mau strah u kosti nagnat folku...grrr...bom zdele huda

moj bo pa v Izoli delal drug teden..oooo, morje, poletje, 40 stopinj v senci...bom Božičku pisalauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
15.12.2010 14:33:57   
sjmm
nč...grem kej poštimat k ste dons tko zgovorneuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
15.12.2010 14:43:06   
Čebel@
pri nas se je tudi sonček pokazaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
15.12.2010 15:12:43   
SURF
Pozdravčke...
Imava malo pavze....tašča je pri svojem,mi pa se imamo superuser posted image .....pri nas mrzlo,pod minus...vse zamrznjeno....
Malo sem prišla pozdravit....sedaj pa zopet veselo na delo,da bo zvečer lažje dihati..........

Lep popoldan.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
15.12.2010 15:16:03   
Urša08
helov

Pri meni je moj oči tko da se z Nejcem mal zabavata, Žiga še spi, Eva je pa ravno pojedla. Sva bili mal na sončku in je pasalouser posted image . Sedaj bom šla na hitro pod tuš, ob pol petih imamo pa pri Žigu v vrtcu eno igro, se že veselim. Mojedva bosta čuvala Nejca in Evo, da bomo šli mi trije lahko.

Lepo se imejte

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
15.12.2010 16:35:05   
Čebel@
salt.......lepo da nas prideš malo pozdravituser posted image

urša....lepo se imejte v vrtcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hana in ati sta nesla kužiju večerjo-to je pri nas višek Haninega dnevauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......jaz imam pa še 1 urco do pregledauser posted image user posted image user posted image ....me pa kar malo stiska pri user posted image -upam da se je posteljica kaj premaknilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
   [Brisano sporočilo]
15.12.2010 19:12:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1187
15.12.2010 20:10:16   
Čebel@
kolumbo.....ja revčka nouser posted image ....en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate....pa punca:ti premalo počivaš!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
15.12.2010 20:14:31   
Čebel@
čer

sem pred slabo uro prišla s pregleda....je bila takaaaaa gužva,da sem šla s skorej enourno zamudo v ambulantouser posted image user posted image .....mi je naredila UZuser posted image user posted image user posted image .....z user posted image  vse okuser posted image user posted image user posted image ......je še enkrat potrdila da bo user posted image user posted image ....se je pa obnil na glavicouser posted image user posted image user posted image ....in ima že 850guser posted image user posted image .....posteljica je še vedno nizko,ampak je rekla da s tem se danes ne bova obremenjevali,ker je itak še čas da se premakneuser posted image

tok od mene za danesuser posted image .....sem pojedla vroč čokolino in grem samo še pod kovteruser posted image ......Hano je ati zrihtal za spanje,ampak se baje še pol ure ni mogla umirit in me je klicalauser posted image user posted image user posted image ....zdej pančka,upam da bo mirna nočkauser posted image

pa pauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
15.12.2010 20:37:44   
Ajvy
oi....pri nas na veliko dogaja...torej moje vnetje, potem sem fasala dermatitis....sem vsa spraskana.....
Tarja , Tisa...obe začetek vnetja ušeska....upam,da to sedaj rešujemo s kapljicami.....
V službi je noro , noro...kot da imamo razprodajo.....
Utrujena sem......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
   [Brisano sporočilo]
15.12.2010 22:05:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1191
15.12.2010 22:24:07   
birdy
O kolumbo, ti tud še budna? Jst pa čakam da se Lev zbudi pa da se previjeva.
Zdele sem gledala fotke od takrat k se je Kristi rodila... Mi očitno otroke sam copy-paste delamouser posted image  Kristi ista kot Neli pri 18ih mesecih, Lev pa tak kot Kristi kak mesec stara. 
pa za vaše zdravje user posted image user posted image , naj se čimhitrej vse porihta!!!
Neli pa feder gon, včer ponoč ga je srala, dons pa spet, jo glih zdele poslušam k neki cmizi, pa ne vem a bo začela jokat al ne... Ok alarm, grem...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1192
   [Brisano sporočilo]
15.12.2010 22:31:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1193
15.12.2010 22:36:38   
birdy
Ne čist, pri nas je bla Neli tist alarmuser posted image
Matr, tok sem zaspana, pa moram malega počakt, jooooojjjjjjjj. Kapljice proti krčem so pa zakon, dons sem jih dala, evo, smo brez krčev, včer pa, raj ne govorim... Od štirih popoldne do enih zjutri z krajšimi premoriuser posted image  Pol je pa Neli začela z svojo predstavo, k sta mi ob dveh zjutri obe z Kristi prikorakale v spalnico me je skor kap. Sam Kristi je šla lepo spat, Neli pa ne glih...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1194
   [Brisano sporočilo]
15.12.2010 23:19:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1195
15.12.2010 23:20:55   
birdy
Lahko noč, mi smo tud siti in previtiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1196
   [Brisano sporočilo]
15.12.2010 23:25:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1197
16.12.2010 6:50:19   
baki
jutrooo.....kolumbo..en milionuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
16.12.2010 7:21:42   
baki
nik ima malo nos zabasan,tk da sem mu mogla 2xs fiziološko sprat nos pa še operil sem mu dala not.upam da gre mimo brez posebnnosti.drugače mu ni kaj drugegauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
16.12.2010 7:56:04   
Urša08
user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.