![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 22:20:08
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Sjmm, men mata in lidl in hofer dobre mlečne zadeve. Skutke sta tamali ful rade jedle, jst k mam rada navadne jogurte mi majo tud dobre, dec je pa itak nor na hoferjeve sadne. Men se LM ne zdijo nič bolj kvalitetne, ne vem no, nisem pristaš tega da so znamke boljše kot kej druzga. Itak ne vem od kje LM sploh jemljejo material, kokr vem ne pri nas. Pol pa itak lohk študiraš kaj je pri transportu, pa pri kmetu kjer so vzel... Pa s tem nočem rečt da so LM slabe, ampak sam da ne vem če so kej boljše. ja, sem slišala, da Mu zadeve glih niso s slovenskih pašnikov...tko da sva kr pogumno mau še kje drugje nakupla
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 14.12.2010 22:29:46
|
|
|
|
sjmm
|
no, bejbe...lahko nočko!!!!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.12.2010 6:31:47
|
|
|
|
baki
|
jutrooo....včeraj zvečer sem hotla možeku narezat malo salam dol......šuk malo prsta zraven
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.12.2010 6:41:58
|
|
|
|
baki
|
evo se je nik vmes zbudil sem mogla ga ven vzet.no evo.pa je šlo tk malo prstka....sam je očitno šlo sam malo nohta in malo mesa....ker ponoči me ni nč bolelo.sem mela doma še AB KREMO PA SEM SI KR GOR DALA in povila.mogoče pa bom šla prst pokazat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.12.2010 6:48:31
|
|
|
|
baki
|
tk nik mi je začel čist zavračat.flašo.tudi z unim mlekom .evo .zdej sem pa res tam.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.12.2010 7:12:42
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.12.2010 7:15:33
|
|
|
|
Urša08
|
Baki prvo za tvoj prstek, da se hitro poceli. Glede flaše se ne sekiraj, saj je že dovolj star. A ti tud drugih mlečnih stvari ne je (kakav, gres, čokolešnik, jogurt, puding,...) ? Glede cunj se pa čist s tabo strinjam, tud pri nas je ista situacija, jih ne zmanjka pač začaran krog. Aja slikico od Eve bom pa kako prilimala . Sem mislila da bom mal počvekala pa mamo alarm. Pridem nazaj.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.12.2010 7:52:00
|
|
|
|
brkn83
|
jutro. Evo js že pridna danes. Sem počistila malo na hitro stanovanje - predvsem pospravila nikove igrače. Pa kuhinjo sem spedenala. zdej pa še hitro prat nesem, potem pa zajtrk..................potem pa veselo na delo.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.12.2010 8:10:41
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro mala v vrtcu....z možem greva pa v BTC malo pošnofat....zvrečer(ob 18.00) imam pa pregled pri G-upam, da spet vidim našega razgrajača
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.12.2010 8:11:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki jutrooo....včeraj zvečer sem hotla možeku narezat malo salam dol......šuk malo prsta zraven .....jaz bi se šla pokazat,ker se ti lahko grdo zagnoji-meni se je ko sem se porezala s salamoreznico
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.12.2010 8:28:23
|
|
|
|
Urša08
|
Eto Eva, Nejc in mami siti Sem za naju z Nejcem greska skuhala - mi tok pašejo mlečne zadeve . čebela lepo šopingirajta joj men kr mal manjka, pa kaka kavica vmes brkn pridna že na vsezgodaj Baki mata avto že zrihtan? Sjmm sta bila pa brzinska včeraj glede na število trgovin pa super za dve novi šalčki - jaz sem čist nora na šalce, si morem zmer ko kako luštno zagledam kupit Aja glede mlečnih zadev je pa tako da na hofovem dalj časa svežem mleku prav piše kakovost iz slovenije Kolumbo, ajvy, tamika miss you
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.12.2010 8:30:33
|
|
|
|
Urša08
|
Naša nočka super tko da sem kar spočita. Ampak zvečer pa kr dol padem, itak so popoldnevi polni al mamo obiske, ko jih nimamo pa mormo kako stvar v red dat, pa da tri skopamo in nahranimo tud traja . Mi je pa ratalo slikice poalat za razvit, pa božične voščilnice mamo tud narejene . Zgleda da me Eva rabi.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.12.2010 8:48:07
|
|
|
|
brkn83
|
urša - bravo evi, da se tako lepo redi, in seveda tudi tebi, da si vztrajala. čebela - super, da ste že bolje.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.12.2010 8:48:53
|
|
|
|
brkn83
|
nil zdej grem pa mal delat, pa potem v mullerja po plenice in še ostalo. Lepo se imejte in se tipkamo kasneje
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.12.2010 9:43:12
|
|
|
|
sjmm
|
dan! mami po nočnem žuru... zvečer je bil lepo mir, pa sva z mau izkoristila čas za pogovor in stiskanje...okol polnoči bi pa šla lepo spat...sem se ulegla...Maj pa mamiiiiii......seveda sem ga prvo poskusila lepo nazaj v posteljico dat..za ene 10 minut je zaleglo...sm si glih postlo ogrelo..pa spet...sem ga kr prestavla...sam dons ni lepo hitr nazaj zaspal...ampak je celo noč neki momljal, mendral in plezal po meni....je reku moj, da je to ful očitno takrat kadar ga pustim za kako urco pri kom drugem, ker je že ob najinem prihodu kr mau pojokal, ko me je zagledal....ja, no, sej ni več tok mali, bomo se že navadli baki....za prst... brkn...ti si vsako jutro tok pridna urša...ja šalčke in podobne zadeve so tud moja strast...sam zdej sm melo dolg pauzo, da nism po neporebnem zapravljala, no, zdej si bom pa prvošla kako malenkost, pa super d so tvoji tko pridkani!!!glede hofer mleka...nam tud odgovarja čebel@...super, da ste vsi bolje, pa lepo šopingirajta, zvečer pa dobro opravi in dete pozdravi!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.12.2010 10:06:13
|
|
|
|
Urša08
|
oj Dons pa mam pestro ni kej. se vidi da gre Nejcu na boljše ker je turbo . Aja pa pomoč tašče še ni do mene prišla , sploh ne vem zakaj ji je moj reku če lahko mal pomaga k je čist vseeno če ne bi nč reku. Moji mamic ni ratalo dobit dopusta danes, pride pa oči okol 12. No pa sej nam gre. Sjmm naj se vam nočke poštimajo eto mi že en čivka zraven tko da morm it
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.12.2010 10:42:01
|
|
|
|
baki
|
avto bo jutri.čakamo še en del.vse skupi okrog 80e.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.12.2010 10:46:06
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 oj Dons pa mam pestro ni kej. se vidi da gre Nejcu na boljše ker je turbo . Aja pa pomoč tašče še ni do mene prišla , sploh ne vem zakaj ji je moj reku če lahko mal pomaga k je čist vseeno če ne bi nč reku. Moji mamic ni ratalo dobit dopusta danes, pride pa oči okol 12. No pa sej nam gre. Sjmm naj se vam nočke poštimajo eto mi že en čivka zraven tko da morm it urša dobra si da sfolgaš...pa super da se eva lepo redi.je prav da si vstrajala
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.12.2010 10:52:26
|
|
|
|
sjmm
|
mi2 sva neki cunj zložila, pa eno tono nogavic zdej se pa zunaj neki svetli...bova šla verjetn mau na zrak, sam d jz še mau Proklik prečekiram, če se nas je kdo usmilil, drgač grem spet po telefonu in mailu težit
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.12.2010 10:53:45
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm mi2 sva neki cunj zložila, pa eno tono nogavic zdej se pa zunaj neki svetli...bova šla verjetn mau na zrak, sam d jz še mau Proklik prečekiram, če se nas je kdo usmilil, drgač grem spet po telefonu in mailu težit sjmm....zunaj je sibirija....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.12.2010 11:03:57
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Kako smo? Pri nas je mraz...Za našo slovensko Kalifornijo je to full premraz, da je še zdej neki minus zuni... Včeri sem bla pri G...Sem v nedeljo neki krvavela, pa mi je nardila UZ in je z vse OK! Mam pa nek hematom v maternici in se mi tisto lušči ven...Sam se se pa ustrašla, k sm kar vidla film izpred 2 let... Drugače pa nič novega pri nas...Zdej je madam celo štalo nardila po dnevni...Je jabko raztrosla...In že pospravlja... Brala sem full na hitro, tako da rajš ne bom komentirala, da kej ne pobrkam... Lepo se mejte!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.12.2010 12:39:48
|
|
|
|
Čebel@
|
urša......super da je Nejc že boljši brkn....ti si itak tok pridna da je joj sjmm.......fajn se sprehajejta ....pri nas je oblačno in mrzlo sunny.......probaj čimbolj počivat sem malo šla v BC pošnofat-nisem nič cunjic kupovala....sva šla še v Špar in Lidl in nafilala hladilnik....kosilo se že kuha:zelenjavna omakica s koščki piščančka in pa široki rezanci se pa vidi,da nisem več v kondiciji,ker mi bojo noge stran padle
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.12.2010 14:26:06
|
|
|
|
baki
|
uh....ste čvekale....sploh nisem mela kaj brat mama je šla po nika,zdej pa greva s katjo v trgovino pa pol počasi dol k mami.je prazen hladilnik .greva pešššššššššš. brrrrrrrr....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.12.2010 14:26:50
|
|
|
|
baki
|
pišite kaj da mam pol kaj brat
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 15.12.2010 14:26:50
|
|
|
|
sjmm
|
baki in čebelc@...pri nas je bilo kar lepo sončno, niti ne tako mrzlo...sprehod je bil še posebej lep k je šel še oči z nama....je prišel na malico, pa naju je ujel ravn oblečena in je šel kr z nama pol smo pa sadje pohamsali in malček spi jz morm pa zdej na brzake kej u lonce vršt pa se pol kej tipkamo
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.