|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
14.12.2010 22:20:08   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Sjmm, men mata in lidl in hofer dobre mlečne zadeve. Skutke sta tamali ful rade jedle, jst k mam rada navadne jogurte mi majo tud dobre, dec je pa itak nor na hoferjeve sadne. Men se LM ne zdijo nič bolj kvalitetne, ne vem no, nisem pristaš tega da so znamke boljše kot kej druzga. Itak ne vem od kje LM sploh jemljejo material, kokr vem ne pri nas. Pol pa itak lohk študiraš kaj je pri transportu, pa pri kmetu kjer so vzel... 
Pa s tem nočem rečt da so LM slabe, ampak sam da ne vem če so kej boljše.

ja, sem slišala, da Mu zadeve glih niso s slovenskih pašnikov...tko da sva kr pogumno mau še kje drugje nakuplauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
14.12.2010 22:29:46   
sjmm
no, bejbe...lahko nočko!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
15.12.2010 6:31:47   
baki
jutrooo....včeraj zvečer sem hotla možeku narezat malo salam dol......šuk malo prsta zraven

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
15.12.2010 6:41:58   
baki
evo se je nik vmes zbudil sem mogla ga ven vzet.no evo.pa je šlo tk malo prstka....sam je očitno šlo sam malo nohta in malo mesa....ker ponoči me ni nč bolelo.sem mela doma še AB KREMO PA SEM SI KR GOR DALA in povila.mogoče pa bom šla prst pokazatuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
15.12.2010 6:48:31   
baki
tk nik mi je začel čist zavračat.flašo.tudi z unim mlekomuser posted image .evo .zdej sem pa res tam.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
15.12.2010 7:12:42   
Urša08
user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
15.12.2010 7:15:33   
Urša08
Baki prvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoj prstek, da se hitro poceli. Glede flaše se ne sekiraj, saj je že dovolj star. A ti tud drugih mlečnih stvari ne je (kakav, gres, čokolešnik, jogurt, puding,...) ?
Glede cunj se pa čist s tabo strinjam, tud pri nas je ista situacija, jih ne zmanjkauser posted image user posted image user posted image pač začaran krog. Aja slikico od Eve bom pa kako prilimalauser posted image .

Sem mislila da bom mal počvekala pa mamo alarm. Pridem nazaj.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
15.12.2010 7:52:00   
brkn83
jutro.

Evo js že pridna danes. Sem počistila malo na hitro stanovanje - predvsem pospravila nikove igrače. Pa kuhinjo sem spedenala. zdej pa še hitro prat nesem, potem pa zajtrk..................potem pa veselo na delo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
15.12.2010 8:10:41   
Čebel@
jutro

mala v vrtcu....z možem greva pa v BTC malo pošnofat....zvrečer(ob 18.00) imam pa pregled pri G-upam, da spet vidim našega razgrajačauser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
15.12.2010 8:11:49   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

jutrooo....včeraj zvečer sem hotla možeku narezat malo salam dol......šuk malo prsta zraven
user posted image user posted image user posted image user posted image .....jaz bi se šla pokazat,ker se ti lahko grdo zagnoji-meni se je ko sem se porezala s salamoreznico

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
15.12.2010 8:28:23   
Urša08
Eto Eva, Nejc in mami sitiuser posted image user posted image user posted image Sem za naju z Nejcem greska skuhala - mi tok pašejo mlečne zadeveuser posted image .

čebela lepo šopingirajta user posted image user posted image user posted image joj men kr mal manjka, pa kaka kavica vmes user posted image user posted image user posted image

brkn pridna že na vsezgodaj user posted image user posted image user posted image

Baki mata avto že zrihtan?

Sjmm sta bila pa brzinska včeraj glede na število trgovinuser posted image user posted image user posted image pa super za dve novi šalčki - jaz sem čist nora na šalce, si morem zmer ko kako luštno zagledam kupituser posted image user posted image user posted image Aja glede mlečnih zadev je pa tako da na hofovem dalj časa svežem mleku prav piše kakovost iz slovenijeuser posted image user posted image user posted image

Kolumbo, ajvy, tamika miss you

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
15.12.2010 8:30:33   
Urša08
Naša nočka super tko da sem kar spočita. Ampak zvečer pa kr dol padem, itak so popoldnevi polni al mamo obiske, ko jih nimamo pa mormo kako stvar v red dat, pa da tri user posted image user posted image user posted image skopamo in nahranimo tud trajauser posted image user posted image user posted image . Mi je pa ratalo slikice poalat za razvit, pa božične voščilnice mamo tud narejeneuser posted image .

Zgleda da me Eva rabi.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
15.12.2010 8:48:07   
brkn83
urša - bravo evi, da se tako lepo redi, in seveda tudi tebi, da si vztrajala.

čebela - super, da ste že bolje.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
15.12.2010 8:48:53   
brkn83
nil zdej grem pa mal delat, pa potem v mullerja po plenice in še ostalo.

Lepo se imejte in se tipkamo kasneje

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
15.12.2010 9:43:12   
sjmm
dan!

mami po nočnem žuru...user posted image user posted image

zvečer je bil lepo mir, pa sva z user posted image mau izkoristila čas za pogovor in stiskanje...okol polnoči bi pa šla lepo spat...sem se ulegla...Maj pa mamiiiiii......seveda sem ga prvo poskusila lepo nazaj v posteljico dat..za ene 10 minut je zaleglo...sm si glih postlo ogrelo..pa spet...sem ga kr prestavla...sam dons ni lepo hitr nazaj zaspal...ampak je celo noč neki momljal, mendral in plezal po meni....je reku moj, da je to ful očitno takrat kadar ga pustim za kako urco pri kom drugem, ker je že ob najinem prihodu kr mau pojokal, ko me je zagledal....ja, no, sej ni več tok mali, bomo se že navadliuser posted image

baki....za prst...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn...ti si vsako jutro tok pridnauser posted image user posted image user posted image

urša...ja šalčke in podobne zadeve so tud moja strast...sam zdej sm melo dolg pauzo, da nism po neporebnem zapravljala, no, zdej si bom pa prvošla kako malenkost, pa super d so tvoji user posted image user posted image user posted image tko pridkani!!!glede hofer mleka...nam tud odgovarjauser posted image

čebel@...super, da ste vsi bolje, pa lepo šopingirajta, zvečer pa dobro opravi in dete pozdravi!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
15.12.2010 10:06:13   
Urša08
oj

Dons pa mam pestro ni kej. se vidi da gre Nejcu na boljše ker je turbouser posted image user posted image user posted image . Aja pa pomoč tašče še ni do mene prišla , sploh ne vem zakaj ji je moj reku če lahko mal pomaga k je čist vseeno če ne bi nč reku. Moji mamic ni ratalo dobit dopusta danes, pride pa oči okol 12. No pa sej nam gre.

Sjmm naj se vam nočke poštimajo user posted image user posted image user posted image

eto mi že en čivka zraven tko da morm it user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
15.12.2010 10:42:01   
baki
avto bo jutri.čakamo še en del.vse skupi okrog 80e.....user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
15.12.2010 10:46:06   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

oj

Dons pa mam pestro ni kej. se vidi da gre Nejcu na boljše ker je turbouser posted image user posted image user posted image . Aja pa pomoč tašče še ni do mene prišla , sploh ne vem zakaj ji je moj reku če lahko mal pomaga k je čist vseeno če ne bi nč reku. Moji mamic ni ratalo dobit dopusta danes, pride pa oči okol 12. No pa sej nam gre.

Sjmm naj se vam nočke poštimajo user posted image user posted image user posted image

eto mi že en čivka zraven tko da morm it user posted image

urša dobra si da sfolgaš...pa super da se eva lepo redi.je prav da si vstrajalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
15.12.2010 10:52:26   
sjmm
mi2 sva neki cunj zložila, pa eno tono nogavicuser posted image

zdej se pa zunaj neki svetli...bova šla verjetn mau na zrak, sam d jz še mau Proklik prečekiram, če se nas je kdo usmilil, drgač grem spet po telefonu in mailu težituser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
15.12.2010 10:53:45   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

mi2 sva neki cunj zložila, pa eno tono nogavicuser posted image

zdej se pa zunaj neki svetli...bova šla verjetn mau na zrak, sam d jz še mau Proklik prečekiram, če se nas je kdo usmilil, drgač grem spet po telefonu in mailu težituser posted image
sjmm....zunaj je sibirija....user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
15.12.2010 11:03:57   
sunny24
Dan! Kako smo? Pri nas je mraz...Za našo slovensko Kalifornijo je to full premraz, da je še zdej neki minus zuni...user posted image user posted image user posted image

Včeri sem bla pri G...Sem v nedeljo neki krvavela, pa mi je nardila UZ in je z user posted image vse OK! Mam pa nek hematom v maternici in se mi tisto lušči ven...Sam se se pa ustrašla, k sm kar vidla film izpred 2 let...user posted image user posted image user posted image

Drugače pa nič novega pri nas...Zdej je madam celo štalo nardila po dnevni...Je jabko raztrosla...In že pospravlja...user posted image

Brala sem full na hitro, tako da rajš ne bom komentirala, da kej ne pobrkam...user posted image Lepo se mejte!!! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
15.12.2010 12:39:48   
Čebel@
urša......super da je Nejc že boljšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn....ti si itak tok pridna da je jojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm.......fajn se sprehajejtauser posted image user posted image user posted image user posted image ....pri nas je oblačno in mrzlouser posted image

sunny.......probaj čimbolj počivatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem malo šla v BC pošnofat-nisem nič cunjic kupovala....sva šla še v Špar in Lidl in nafilala hladilnik....kosilo se že kuha:zelenjavna omakica s koščki piščančka in pa široki rezanci

se pa vidi,da nisem več v kondiciji,ker mi bojo noge stran padleuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
15.12.2010 14:26:06   
baki
uh....ste čvekale....sploh nisem mela kaj bratuser posted image user posted image user posted image mama je šla po nika,zdej pa greva s katjo v trgovino pa pol počasi dol k mami.je prazen hladilnikuser posted image user posted image .greva pešššššššššš.user posted image brrrrrrrr....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
15.12.2010 14:26:50   
baki
pišite kaj da mam pol kaj bratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
15.12.2010 14:26:50   
sjmm
baki in čebelc@...pri nas je bilo kar lepo sončno, niti ne tako mrzlo...sprehod je bil še posebej lep k je šel še oči z nama....je prišel na malico, pa naju je ujel ravn oblečena in je šel kr z namauser posted image user posted image user posted image

pol smo pa sadje pohamsali in malček spi

jz morm pa zdej na brzake kej u lonce vršt

pa se pol kej tipkamouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.