Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.12.2010 20:37:29
|
|
|
|
Ajvy
|
čer.,.... Sjmm....hvala za lepe želje....ja knjigice....nov svet ,ki ga lahko podariš in v katerege lahko oddideš skupaj z otrokom..... Janu želim vse najboljše.....veliko srečnih trenutkov ČEbela....nalepkice druge trenutno ne zbiram.....tko da hvala vseeno....zlata si.... Baki,...močno držim pesti ,da se stanje s službo uredi Petrušk..upam,da si uspela vse lepo postoriti v službi.... Bravo princeska Tamika...bravo za šoping...to je vedno balzam za telo.... Hvala za komentar...sej bo...sam ves ta odnos .. Kolumbo....superca za čofotanje po mojem sta imela prav konstruktivne pogovore....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.12.2010 20:53:23
|
|
|
|
Ajvy
|
Čebela...naši dve bost askoz v vrtcu, če bo le zdravje, ke mi2 oba delava.... KAtjuša...krasno je brat zadovoljstvo Urša....Tisa je jedla trikrat na dan,pa še to samo iz ene McZize, ko je bila dojenčica...ampak ona je bila zadovoljna ,spala je lepo...tk oda se nisem dala motit...ko je patronažna rekla,da to ni prav...dojenček mora jest na 2-3 ure...8krat na dan.... Jst mislim, da če spi, je zadovoljna....sta na krasni, uspešni poti
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.12.2010 20:54:01
|
|
|
|
Ajvy
|
če sme katero pozabila...sorry...utrujena sem...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.12.2010 21:56:31
|
|
|
|
boma2
|
čer.. :) katjuša.....kako je kratek dan ko si v službi.. :( Ampak evri pa nam dajejo zagon.. konec mesceca.. :) urša......jaz bi na tvojem mestu vztrajala , bravo za tvoja, ker te tako lepo pedena.. :) pridemo na tvojo kavico ..,.) tamika... :) za avtomat za kavo.. :) sjmm......kakšen je bil Janov odziv na mobija? baki.....če mu odgovarja AM,mu jaz ne bi menjala.. :) Mojima sem dala alpsko šele po enem letu.. :) pikica.....kako je Aleks? petrušk.....u super si se tole zmenila v službi
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.12.2010 21:58:43
|
|
|
|
boma2
|
čebela... mal počivajta.. :) a čufti so ratal.. :) ajvy.. tudi ti mal počivaj.. :) da boste imeli dovolj energije za kasneje.. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.12.2010 21:59:04
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika drugače pa pridi k men pa ti z veseljem naredim kapučin da sprobaš dolce gusto mljask.. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.12.2010 21:59:45
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 tole bi pa tako zdele pila, da bi se kr kadilo.. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.12.2010 22:00:37
|
|
|
|
boma2
|
brkn... čestitike za magistrsko.. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.12.2010 22:01:31
|
|
|
|
boma2
|
kolumbo....kako pa ste vi??? super za banjo v dvoje
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.12.2010 22:02:05
|
|
|
|
boma2
|
kolumbo....kako pa ste vi??? vse ok? vsi noski nehal puščat?pa super za banjo v dvojeuser posted image IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa hej hen punce.... kok se mi je življenje spremenilo s tole službo... kaj šele bo ko dobim prvo plačo ampak za vas nimam časa in ko pridem domov sem utrujena... pogrešam vas in vam pošiljam polno objemčkov kontra... :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.12.2010 22:07:24
|
|
|
|
sjmm
|
čer! končno so vsi v posteljah...sem zvečer še ene piškotke spekla..zdej sm pa kr mau morto se veselim ju3.....k bom vidla Evo moj še kosmatinca sprehaja, mene pa čaka še nekaj računov in korektura Saškine seminarske...čeprav me mau že vleče kavč peglat v glavnem...še tebi ajvy...hvala v Janovem imenu...bil je k začaran s tistim mobijem...je čist not padu..zdej ma slušalke namontirane še za u pojstlo...bil je pa čist presenečen...vesel..itak d sploh ni dojel...k sva mu polei k je čist nov mobi u morju utopu zagrozila...d si bo naslednga kupu k bo sam zaslužu...no, pa sva čist en mau popustila...itak...sam letos ima lepe ocene...pa ful raztura kitaro in košarko.....tak d si ga je zaslužil
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.12.2010 22:09:19
|
|
|
|
Deja
|
Dober večer! No pa se spet mal javljam, kljub temu, da imam fuuuuuuuuullllllllllll gužvo... Komaj čakam da bodo prazniki mimo in da bom naredila vsa naročila.... To koliko pa imam letos povpraševanja po nakitu, pa še ne... vsak dan kurblam pečico da kaj naredim...ah sej bo kmal mim... URŠA!!! HVALA ti za DVD-je!!! daj povej kolk sem to dolžna... včeraj sva gledala Rorija in je bil čist nor.... Drugač je pri nas vse po starem, razen ko je Žiga v varstvu pri tašči... ... potem pa moj sine izgleda takole..... oziroma takole.... Zadnjič ko sem prišla sem popiz , ko je rekla, da je samo malo šla iz sobe, pa se je že zaletel v element...Mislim tistih 20minut vsakih par dni ko ga čuva.... pa vedno potolčenega nazaj dobim.....V glavnem, če bo po moje in moževo in če ne bo mož v dopoldanskem času imel kaj za delat, ga ona že ne bo več čuvala.... pa če se pogovarjamo še kdaj al pa ne.... Je mož rekel, da se čudi, kako je on sploh preživel če ga je tako pazila.... Nič... grem zdaj še malo delat pa v pečico dat... Lepo mi bodite vse!!!! Nočka
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 7.12.2010 22:41:08
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke...sem hotela samo malo prečekirat na hitro...no pa se še malo oglašam . Pati je sedaj doma....zaenkrat na opravičilu še za cel januar,sem se dogovorila z zdravnico,bomo videli kaj bodo v vrtcu rekli...je pa sedaj zdrava,niti smrka ne več...kot prej,preden je šla v vrtec mah.....Vsak dan kej počneva....glede na to,da nimam skoraj nikoli možnosti za varstvo...si že kar dobro vse splaniram,gre pa tudi vsepovsod zraven...še na izpit Moram vam povedat,da zelo rada poje..non stop.... pa ko igra na sintisajzer tudi poje zraven,čist tako po besedilu...veliko v njenem jeziku,ampak kr vemo zakaj se gre ....v štali hoče imeti vse pod kontrolo,je tako huda na krave kdaj ....pa posodo rada pomiva,pa tudi kulinarika jo zelo zanima pri ničemer ne sme manjkati...si kar sama povleče stol k pultu in potem sodeluje pri vsem...vse skupaj gre malo bolj počasi...no da jo bo le vedno to tako zanimalo Midva sva zopet na starih tirih,je super ........s taščo se kdaj pa kdaj preventivno zbockava...v glavnem,da rešiva..pa čeprav samo za par dni ....Snegec nam je skoraj pobralo Sam drek .......... Že tudi v prazničnem vzdušju............. Želim vam vsem lepo nočko.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2010 23:10:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 5:52:41
|
|
|
|
Deja
|
kolumbo... nimamo ga v vrtcu, zato ker mož dela samo 4 ure - do Žigovega 3.leta...pa še v vrtcu v našem kraju ni bilo placa... plac je bil le v enoti v kateri jaz delam... to pa se mi ni zdelo glih najboljše, verjetno ga bomo dali v vrtec jeseni...al pa ne... sicer pa se nama trenutno vrtec ne izplača, ker bi preveč plačevala...glede na to da ima mož s.p. lepo pozdravljene!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 6:04:18
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro... jst že v službi skor pol ure...mal rr time in fb, pa kavica, da se odlimam pol pa začet na polno delat :) oči na poti na slovaško...se vrača jutri če ne bo preslaba cesta, šel od doma ob pol petih, sva spila kavico, pol se je pa še mami naštimala in kar v službo...sm rekla, da bom kr dons 8 urc potegnla, da bom lohk jutr doma, v primeru da bo res kak hud sneg!! zj vas šibam pa prebrat in mal pokomentirat....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 6:20:16
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čer se morm pofočkat na RR k sm mela tak turbo, d se spodobi da tlele finiš nardim ......se psihično pripravljam na jutrišni večer k bo treba vse 3 spedenat pa spat dat....uf že mal težko diham .....tut dons sm mal pretiravala....še vedno se mi pozna d sm total brez kondicije in da je torkov izhod v štacuno edinkrat k se mal sprehodm .....k sm pršla iz štacune sm pa NAENKRAT nesla po štengah lupino z Juretom - beri 7 kil, v drugi roki pa uno rdečo merkatorjevo vrečo do fula polno....še ene 7 kil.....še predn sm pršla do vrha sm itak čutila vse šive....besna sm nase k ps........Maj je šel v vrtec, ga je popoldne ful pohvalila.....men je važn d je bil ves hepi, ker zutri je neki štrajkal. Zdele sm mogla še od učeri vse pospravt, pa še polno škatel od Miklavža po štengah v red spravit....cote itak no comment.....tko d me lepo fajn bolijo tačke in grem direkt u postlo. URŠA če se Eva ne pritožuje pol počaki z dodatkom......delej po filingu....boš sama takoj vidla kdaj maš prazne dojke in kdaj v prazno vleče.....al pa če je ful pogosto lačna.....jst ponavadi pol dam en kompleten obrok AMja, fuuul pijem in se grem uležat in čez 3 urce mlek spet normalno KOLIČINSKO funkcionira......ker mi pa učas tut to ne znese mam pa Tametil tablete za mlek in jih kakšen dan jem in je pol spet ok. KATJUŠA ponosna sm nate.....v enem letu si naredila 500% preobrat v lajfu, tko d 2010 si zapomni in SAMO TAKO NAPREJ ČEBELA dobr uštimi jutr, pa kdaj loh k men na kofi prletiš mam še nekaj fantovskih cot 56-62, d se mal losam robe SJMM vse najboljše Jančitu, pa še zate ena k si mela na ta dan pred 12mi leti pomembno delo DEJA kako to da ga nimaš v vrtcu? SALT....štala je zakon tut pr nas .....dons mi je blo prav nerodno k sm Maja pelala v vrtec in ugotovila da je bil s tanovim kombinezonom u štali....vonjave so ble nepopisne po celi garderobi ......je bla prva stvar k jo je vsem S PONOSOM povedu: Moj kombizon ČIST DIVJE smrdi, ker sm biu u štali.....so se sam smejal..............jst pa še kr čakam tvojo dekliščino ....pa vhodna vrata tut ooo turbo mama...pazi nase....resnično!!! in na tvoje šive...no pa sj ti ne bomo mi pameti solil, sj sama najbolj posledice čutiš... že zdaj zjutraj držim pesti, da ti zvečer malčki lepo "popadajo" v pojstlco in da nau kake velike panike....ti pa hop takoj za njimi sm falila kje maš šimeta spet? pa kaj dela sploh k ti si še več "samska" kot jaz kako so fantje? so se pozdravili?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 6:21:42
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Pozdravčke...sem hotela samo malo prečekirat na hitro...no pa se še malo oglašam . Pati je sedaj doma....zaenkrat na opravičilu še za cel januar,sem se dogovorila z zdravnico,bomo videli kaj bodo v vrtcu rekli...je pa sedaj zdrava,niti smrka ne več...kot prej,preden je šla v vrtec mah.....Vsak dan kej počneva....glede na to,da nimam skoraj nikoli možnosti za varstvo...si že kar dobro vse splaniram,gre pa tudi vsepovsod zraven...še na izpit Moram vam povedat,da zelo rada poje..non stop.... pa ko igra na sintisajzer tudi poje zraven,čist tako po besedilu...veliko v njenem jeziku,ampak kr vemo zakaj se gre ....v štali hoče imeti vse pod kontrolo,je tako huda na krave kdaj ....pa posodo rada pomiva,pa tudi kulinarika jo zelo zanima pri ničemer ne sme manjkati...si kar sama povleče stol k pultu in potem sodeluje pri vsem...vse skupaj gre malo bolj počasi...no da jo bo le vedno to tako zanimalo Midva sva zopet na starih tirih,je super ........s taščo se kdaj pa kdaj preventivno zbockava...v glavnem,da rešiva..pa čeprav samo za par dni ....Snegec nam je skoraj pobralo Sam drek .......... Že tudi v prazničnem vzdušju............. Želim vam vsem lepo nočko. hejjj,....kako to misliš na opravičilu od zdravnika še cel januar?? tud naš snegec je šel... tašča...no comment, ampak prav pa pridejo ni kaj, tko da je dobr tud kdaj zobe stisnt, ane
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 6:22:55
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja Dober večer! No pa se spet mal javljam, kljub temu, da imam fuuuuuuuuullllllllllll gužvo... Komaj čakam da bodo prazniki mimo in da bom naredila vsa naročila.... To koliko pa imam letos povpraševanja po nakitu, pa še ne... vsak dan kurblam pečico da kaj naredim...ah sej bo kmal mim... URŠA!!! HVALA ti za DVD-je!!! daj povej kolk sem to dolžna... včeraj sva gledala Rorija in je bil čist nor.... Drugač je pri nas vse po starem, razen ko je Žiga v varstvu pri tašči... ... potem pa moj sine izgleda takole..... oziroma takole.... Zadnjič ko sem prišla sem popiz , ko je rekla, da je samo malo šla iz sobe, pa se je že zaletel v element...Mislim tistih 20minut vsakih par dni ko ga čuva.... pa vedno potolčenega nazaj dobim.....V glavnem, če bo po moje in moževo in če ne bo mož v dopoldanskem času imel kaj za delat, ga ona že ne bo več čuvala.... pa če se pogovarjamo še kdaj al pa ne.... Je mož rekel, da se čudi, kako je on sploh preživel če ga je tako pazila.... Nič... grem zdaj še malo delat pa v pečico dat... Lepo mi bodite vse!!!! Nočka ajej...deja...noro res...dobra sta da to dovolita...to je pa res too much...sploh če se pogosto dogaja... upam, da bosta uspela sama popedenat....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 6:26:16
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja hihihi petrušk_... sva si podobne... jaz imam tudi fb, rr in coffee time najprej ko pridem.... cool ane...dokler nau šefica posumla kej :) in kako si? si tud fejst zgodna...kdaj pa že začneš delat?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 6:32:18
|
|
|
|
baki
|
jutrooo...sem mislila da bom prva nik še spi.katjo pa mečem iz postle.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 6:46:41
|
|
|
|
baki
|
no zdej pa mi nik noče več flaške pit.že včeraj je ni hotel .to še ponucam da bomo vidli.če je ne bo hotel več gre flaška stran.mi jo nazaj tišči in pravi hvala. .o ti naši malčki.vsak dan je druga pesem.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 6:53:05
|
|
|
|
petrušk_
|
ahahaha...kako mi je to znano baki.... res so sladki naši mulčki..... zj bo pa akcija ko vsak dan sproti ne boš vedla kaj dat malčku za zajtrk welcome to the club naša je imela zdej ene 14 dni obdobje NE, NE BOM zdaj pa ma obdobje ČAKI
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 6:55:52
|
|
|
|
baki
|
deja....se je pa res hudo potolkel.....božček.
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?