|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
7.12.2010 20:37:29   
Ajvy
čer.,....

Sjmm....hvala za lepe želje....ja knjigice....nov svet ,ki ga lahko podariš in v katerege lahko oddideš skupaj z otrokom.....
Janu želim vse najboljše.....veliko srečnih trenutkov user posted image user posted image user posted image user posted image

ČEbela....nalepkice druge trenutno ne zbiram.....tko da hvala vseeno....zlata si....

Baki
,...močno držim pesti ,da se stanje s službo uredi

Petrušk.
.upam,da si uspela vse lepo postoriti v službi....
Bravo princeska user posted image user posted image user posted image

Tamika.
..bravo za šoping...to je vedno balzam za telo....
Hvala za komentar...sej bo...sam ves ta odnos ..

Kolumbo....superca za čofotanje user posted image user posted image user posted image user posted image po mojem sta imela prav konstruktivne pogovore....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 651
7.12.2010 20:53:23   
Ajvy
Čebela...naši dve bost askoz v vrtcu, če bo le zdravje, ke mi2 oba delava....

KAtjuša...krasno je brat zadovoljstvo

Urša....Tisa je jedla trikrat na dan,pa še to samo iz ene McZize,  ko je bila dojenčica...ampak ona je bila zadovoljna ,spala je lepo...tk oda se nisem dala motit...ko je patronažna rekla,da to ni prav...dojenček mora jest na 2-3 ure...8krat na dan....
Jst mislim, da če spi, je zadovoljna....sta na krasni, uspešni poti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 652
7.12.2010 20:54:01   
Ajvy
če sme katero pozabila...sorry...utrujena sem...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 653
7.12.2010 21:56:31   
boma2
čer.. :)

katjuša.....kako je kratek dan ko si v službi.. :( Ampak evri pa nam dajejo zagon..  konec mesceca.. :)

urša
......jaz bi na tvojem mestu vztrajala  , bravo za tvoja, ker te tako lepo pedena.. :) pridemo na tvojo kavico ..,.)

tamika... :) user posted image user posted image za avtomat za kavo.. :)

sjmm......kakšen je bil Janov odziv na mobija?

baki.....če mu odgovarja AM,mu jaz ne bi menjala.. :) Mojima sem dala alpsko šele po enem letu.. :)

pikica.....kako je Aleks?

petrušk.....u super si se tole zmenila v službi  

boma2 :)

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 654
7.12.2010 21:58:43   
boma2
čebela... mal počivajta.. :) a čufti so ratal.. :)

ajvy.. tudi ti mal počivaj.. :)

da boste imeli dovolj energije za kasneje.. :)

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 655
7.12.2010 21:59:04   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika drugače pa pridi k men pa ti z veseljem naredim kapučin da sprobaš dolce gustouser posted image

mljask.. :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 656
7.12.2010 21:59:45   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image

user posted image user posted image user posted image tole bi pa tako zdele pila, da bi se kr kadilo.. :)

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 657
7.12.2010 22:00:37   
boma2
brkn...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitike za magistrsko.. :)

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 658
7.12.2010 22:01:31   
boma2
kolumbo....kako pa ste vi??? super za banjo v dvojeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 659
7.12.2010 22:02:05   
boma2
kolumbo....kako pa ste vi??? vse ok? vsi noski nehal puščat?pa super za banjo v dvojeuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

hej hen punce....
kok se mi je življenje spremenilo s tole službo... kaj šele bo ko dobim prvo plačouser posted image user posted image user posted image ampak za vas nimam časauser posted image in ko pridem domov sem utrujena...

pogrešam vas in vam pošiljam polno objemčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kontra... :)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 660
7.12.2010 22:07:24   
sjmm
čer!

končno so vsi v posteljah...sem zvečer še ene piškotke spekla..zdej sm pa kr mau morto

se veselim ju3.....k bom vidla Evouser posted image user posted image user posted image user posted image

moj še kosmatinca sprehaja, mene pa čaka še nekaj računov in korektura Saškine seminarske...čeprav me mau že vleče kavč peglatuser posted image

v glavnem...še tebi ajvy...hvala v Janovem imenu...bil je k začaran s tistim mobijem...je čist not padu..zdej ma slušalke namontirane še za u pojstlo...bil je pa čist presenečen...vesel..itak d sploh ni dojel...k sva mu polei k je čist nov mobi u morju utopu zagrozila...d si bo naslednga kupu k bo sam zaslužu...no, pa sva čist en mau popustila...itak...sam letos ima lepe ocene...pa ful raztura kitaro in košarko.....tak d si ga je zaslužiluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 661
7.12.2010 22:09:19   
Deja
Dober večer!
No pa se spet mal javljam, kljub temu, da imam fuuuuuuuuullllllllllll gužvo... Komaj čakam da bodo prazniki mimo in da bom naredila vsa naročila.... To koliko pa imam letos povpraševanja po nakitu, pa še ne... vsak dan kurblam pečico da kaj naredim...ah sej bo kmal mim...

URŠA!!! HVALA ti za DVD-je!!! daj povej kolk sem to dolžna... včeraj sva gledala Rorija in je bil čist nor....

Drugač je pri nas vse po starem, razen ko je Žiga v varstvu pri tašči...user posted image ... potem pa moj sine izgleda takole.....
user posted image
oziroma takole....
user posted image
Zadnjič ko sem prišla sem popizuser posted image , ko je rekla, da je samo malo šla iz sobe, pa se je že zaletel v element...Mislim tistih 20minut vsakih par dni ko ga čuva.... pa vedno potolčenega nazaj dobim.....V glavnem, če bo po moje in moževo in če ne bo mož v dopoldanskem času imel kaj za delat, ga ona že ne bo več čuvala.... pa če se pogovarjamo še kdaj al pa ne.... Je mož rekel, da se čudi, kako je on sploh preživel če ga je tako pazila....
Nič... grem zdaj še malo delat pa v pečico dat...
Lepo mi bodite vse!!!!
Nočka

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 662
7.12.2010 22:41:08   
SURF
Pozdravčke...sem hotela samo malo prečekirat na hitro...no pa se še malo oglašamuser posted image .
Pati je sedaj doma....zaenkrat na opravičilu še za cel januar,sem se dogovorila z zdravnico,bomo videli kaj bodo v vrtcu rekli...je pa sedaj zdrava,niti smrka ne več...kot prej,preden je šla v vrtecuser posted image mah.....Vsak dan kej počneva....glede na to,da nimam skoraj nikoli možnosti za varstvo...si že kar dobro vse splaniram,gre pa tudi vsepovsod zraven...še na izpituser posted image
Moram vam povedat,da zelo rada poje..non stop....user posted image pa ko igra na sintisajzer tudi poje zraven,čist tako po besedilu...veliko v njenem jeziku,ampak kr vemo zakaj se greuser posted image ....v štali hoče imeti vse pod kontrolo,je tako huda na krave kdajuser posted image user posted image user posted image user posted image ....pa posodo rada pomiva,pa tudi kulinarika jo zelo zanimauser posted image pri ničemer ne sme manjkati...si kar sama povleče stol k pultu in potem sodeluje pri vsem...vse skupaj gre malo bolj počasi...no da jo bo le vedno to tako zanimalouser posted image user posted image user posted image
Midva sva zopet na starih tirih,je superuser posted image ........s taščo se kdaj pa kdaj preventivno zbockava...v glavnem,da rešiva..pa čeprav samo za par dniuser posted image ....Snegec nam je skoraj pobralouser posted image Sam drekuser posted image ..........
Že tudi v prazničnem vzdušju.............

Želim vam vsem lepo nočko.

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 663
   [Brisano sporočilo]
7.12.2010 23:10:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SURF)
  Neposredna povezava do sporočila: 664
8.12.2010 5:52:41   
Deja
kolumbo... nimamo ga v vrtcu, zato ker mož dela samo 4 ure - do Žigovega 3.leta...pa še v vrtcu v našem kraju ni bilo placa... plac je bil le v enoti v kateri jaz delam... to pa se mi ni zdelo glih najboljše, verjetno ga bomo dali v vrtec jeseni...al pa ne... user posted image sicer pa se nama trenutno vrtec ne izplača, ker bi preveč plačevala...glede na to da ima mož s.p.
lepo pozdravljene!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 665
8.12.2010 6:04:18   
petrušk_
jutro...

jst že v službi skor pol ure...mal rr time in fb, pa kavica, da se odlimam pol pa začet na polno delat :)

oči na poti na slovaško...se vrača jutri če ne bo preslaba cesta, šel od doma ob pol petih, sva spila kavico, pol se je pa še mami naštimala in kar v službo...sm rekla, da bom kr dons 8 urc potegnla, da bom lohk jutr doma, v primeru da bo res kak hud sneg!!

zj vas šibam pa prebrat in mal pokomentirat....

petrušk_

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 666
8.12.2010 6:18:22   
Deja
hihihi petrušk_... sva si podobne... jaz imam tudi fb, rr in coffee time najprej ko pridem....

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 667
8.12.2010 6:20:16   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čer se morm pofočkat na RR k sm mela tak turbo, d se spodobi da tlele finiš nardimuser posted image ......se psihično pripravljam na jutrišni večer k bo treba vse 3 spedenat pa spat dat....uf že mal težko dihamuser posted image .....tut dons sm mal pretiravala....še vedno se mi pozna d sm total brez kondicije in da je torkov izhod v štacuno edinkrat k se mal sprehodmuser posted image user posted image user posted image .....k sm pršla iz štacune sm pa NAENKRATuser posted image  nesla po štengah lupino z Juretom - beri 7 kil, v drugi roki pa uno rdečo merkatorjevo vrečo do fula polno....še ene 7 kil.....še predn sm pršla do vrha sm itak čutila vse šive....besna sm nase k ps........Maj je šel v vrtec, ga je popoldne ful pohvalila.....men je važn d je bil ves hepi, ker zutri je neki štrajkal.
Zdele sm mogla še od učeri vse pospravt, pa še polno škatel od Miklavža po štengah v red spravit....cote itak no comment.....tko d me lepo fajn bolijo tačke in grem direkt u postlo.

URŠA če se Eva ne pritožuje pol počaki z dodatkom......delej po filingu....boš sama takoj vidla kdaj maš prazne dojke in kdaj v prazno vleče.....al pa če je ful pogosto lačna.....jst ponavadi pol dam en kompleten obrok AMja, fuuul pijem in se grem uležat in čez 3 urce mlek spet normalno KOLIČINSKO  funkcionira......ker mi pa učas tut to ne znese mam pa Tametil tablete za mlek in jih kakšen dan jem in je pol spet ok.

KATJUŠA ponosna sm nate.....v enem letu si naredila 500% preobrat v lajfu, tko d 2010 si zapomni in SAMO TAKO NAPREJuser posted image user posted image user posted image

ČEBELA dobr uštimi jutr, pa kdaj loh k men na kofi prletiš mam še nekaj fantovskih cot 56-62, d se mal losam robeuser posted image

SJMM vse najboljše Jančitu, pa še zate enauser posted image  k si mela na ta dan pred 12mi leti pomembno delouser posted image

DEJA kako to da ga nimaš v vrtcu?

SALT....štala je zakon tut pr nasuser posted image .....dons mi je blo prav nerodno k sm Maja pelala v vrtec in ugotovila da je bil s tanovim kombinezonom u štali....vonjave so ble nepopisne po celi garderobiuser posted image ......je bla prva stvar k jo je vsem S PONOSOMuser posted image  povedu: Moj kombizon ČIST DIVJE smrdi, ker sm biu u štali.....so se sam smejal..............jst pa še kr čakam tvojo dekliščinouser posted image user posted image user posted image ....pa vhodna vrata tutuser posted image

ooo turbo mama...pazi nase....resnično!!! in na tvoje šive...no pa sj ti ne bomo mi pameti solil, sj sama najbolj posledice čutiš...
že zdaj zjutraj držim pesti, da ti zvečer malčki lepo "popadajo" v pojstlco in da nau kake velike panike....ti pa hop takoj za njimiuser posted image user posted image

sm falila kje maš šimeta spet? pa kaj dela sploh k ti si še več "samska" kot jazuser posted image

kako so fantje? so se pozdravili?

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 668
8.12.2010 6:21:42   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Pozdravčke...sem hotela samo malo prečekirat na hitro...no pa se še malo oglašamuser posted image .
Pati je sedaj doma....zaenkrat na opravičilu še za cel januar,sem se dogovorila z zdravnico,bomo videli kaj bodo v vrtcu rekli...je pa sedaj zdrava,niti smrka ne več...kot prej,preden je šla v vrtecuser posted image mah.....Vsak dan kej počneva....glede na to,da nimam skoraj nikoli možnosti za varstvo...si že kar dobro vse splaniram,gre pa tudi vsepovsod zraven...še na izpituser posted image
Moram vam povedat,da zelo rada poje..non stop....user posted image pa ko igra na sintisajzer tudi poje zraven,čist tako po besedilu...veliko v njenem jeziku,ampak kr vemo zakaj se greuser posted image ....v štali hoče imeti vse pod kontrolo,je tako huda na krave kdajuser posted image user posted image user posted image user posted image ....pa posodo rada pomiva,pa tudi kulinarika jo zelo zanimauser posted image pri ničemer ne sme manjkati...si kar sama povleče stol k pultu in potem sodeluje pri vsem...vse skupaj gre malo bolj počasi...no da jo bo le vedno to tako zanimalouser posted image user posted image user posted image
Midva sva zopet na starih tirih,je superuser posted image ........s taščo se kdaj pa kdaj preventivno zbockava...v glavnem,da rešiva..pa čeprav samo za par dniuser posted image ....Snegec nam je skoraj pobralouser posted image Sam drekuser posted image ..........
Že tudi v prazničnem vzdušju.............

Želim vam vsem lepo nočko.

hejjj,....kako to misliš na opravičilu od zdravnika še cel januar??
tud naš snegec je šel...
tašča...no comment, ampak prav pa pridejo ni kaj, tko da je dobr tud kdaj zobe stisnt, aneuser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 669
8.12.2010 6:22:55   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Dober večer!
No pa se spet mal javljam, kljub temu, da imam fuuuuuuuuullllllllllll gužvo... Komaj čakam da bodo prazniki mimo in da bom naredila vsa naročila.... To koliko pa imam letos povpraševanja po nakitu, pa še ne... vsak dan kurblam pečico da kaj naredim...ah sej bo kmal mim...

URŠA!!! HVALA ti za DVD-je!!! daj povej kolk sem to dolžna... včeraj sva gledala Rorija in je bil čist nor....

Drugač je pri nas vse po starem, razen ko je Žiga v varstvu pri tašči...user posted image ... potem pa moj sine izgleda takole.....

oziroma takole....

Zadnjič ko sem prišla sem popizuser posted image , ko je rekla, da je samo malo šla iz sobe, pa se je že zaletel v element...Mislim tistih 20minut vsakih par dni ko ga čuva.... pa vedno potolčenega nazaj dobim.....V glavnem, če bo po moje in moževo in če ne bo mož v dopoldanskem času imel kaj za delat, ga ona že ne bo več čuvala.... pa če se pogovarjamo še kdaj al pa ne.... Je mož rekel, da se čudi, kako je on sploh preživel če ga je tako pazila....
Nič... grem zdaj še malo delat pa v pečico dat...
Lepo mi bodite vse!!!!
Nočka

ajej...deja...noro res...dobra sta da to dovolita...to je pa res too much...sploh če se pogosto dogaja...
upam, da bosta uspela sama popedenat....user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 670
8.12.2010 6:26:16   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

hihihi petrušk_... sva si podobne... jaz imam tudi fb, rr in coffee time najprej ko pridem....

user posted image user posted image user posted image cool ane...dokler nau šefica posumla kej :)
in kako si? si tud fejst zgodna...kdaj pa že začneš delat?

petrušk_

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 671
8.12.2010 6:32:18   
baki
jutrooo...sem mislila da bom prvauser posted image nik še spi.katjo pa mečem iz postle.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 672
8.12.2010 6:46:41   
baki
no zdej pa mi nik noče več flaške pit.že včeraj je ni hoteluser posted image .to še ponucam da bomo vidli.če je ne bo hotel več gre flaška stran.mi jo nazaj tišči in pravi hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image .o ti naši malčki.vsak dan je druga pesem.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 673
8.12.2010 6:53:05   
petrušk_
ahahaha...kako mi je to znano baki....
res so sladki naši mulčki.....

zj bo pa akcija ko vsak dan sproti ne boš vedla kaj dat malčku za zajtrkuser posted image user posted image user posted image welcome to the clubuser posted image

naša je imela zdej ene 14 dni obdobje NE, NE BOM
zdaj pa ma obdobje ČAKIuser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 674
8.12.2010 6:55:52   
baki
deja....se je pa res hudo potolkel.....božček.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?