|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
7.12.2010 11:14:46   
brkn83
čebela - nik bo tudi doma od 24 naprej, pa bo moj na šihtu. Sicer ga mam v privat varstvu, ampak vseen bova takrat mal uživaka skupaj, ker zdej kr mal premal, ko imamo tolk dela.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 601
7.12.2010 11:15:53   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

helov

Pri nas smo meli že pestro dopoldan. Je prišla stara mama od mojga Evo pogledat. No pa zdele je bila še patronažna tuki. Eva se je poredila v 6 dneh za 142 g, na teden naj bi se med 150-170. Sedaj pa ne vem a nej ji dodatek dam al naj vztajam pri dojenjuuser posted image

vas grem mal prebrat

ti kr vstrajaj pri dojenju - pri nam je bilo tudi tako, pa sem kr lepo vztrajala z dojenjem in je čist super blo. Se je pa potem en teden za več zredil kot pa tist kolikor oni predpisujejo.

brkn hvala za te besede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ker Eva je čist zadovoljna dojenčica, nč ne joka, se lepo zbuja za hranjenje , res hvala user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 602
7.12.2010 11:16:40   
baki
čebel....tudi nik bo hodil v vrtec....je rad tam in mislim da bo pasalo in meni in njemu.ker katja bo ziher spakirala na vikend.za edvina pa itak sploh ne vem do kdaj dela ponavadi delajo do koncauser posted image .sjmm.....lepe čestitke jančijuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 603
7.12.2010 11:18:31   
baki
urša mislim da je dojenje nekaj najlepšega....ti kr doji dokler bo šlo.mi je žal da se nisem še bl namatrala da bi ga dojila.mislim da imaš dovol mleka in da bo šlo.uglavnem da se je zredila.

< Sporočilo je popravil baki -- 7.12.2010 11:19:58 >

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 604
7.12.2010 11:20:30   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

helov

Pri nas smo meli že pestro dopoldan. Je prišla stara mama od mojga Evo pogledat. No pa zdele je bila še patronažna tuki. Eva se je poredila v 6 dneh za 142 g, na teden naj bi se med 150-170. Sedaj pa ne vem a nej ji dodatek dam al naj vztajam pri dojenjuuser posted image

vas grem mal prebrat

ti kr vstrajaj pri dojenju - pri nam je bilo tudi tako, pa sem kr lepo vztrajala z dojenjem in je čist super blo. Se je pa potem en teden za več zredil kot pa tist kolikor oni predpisujejo.

brkn hvala za te besede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ker Eva je čist zadovoljna dojenčica, nč ne joka, se lepo zbuja za hranjenje , res hvala user posted image

no vidiš, če ona ne joka in se ne zbuja prepogosto, potem zagotovo ni lačna.

In koliko je zdej stara, anmreč že dolgo nisem bla tle gor in nisem zasledila kdaj si rodila???

Drugače pa čestitke in uživajte vsi skupaj

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 605
7.12.2010 11:21:01   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

urša mislim da je dojenje nekaj najlepšega....ti kr doji dokler bo šlo.mi je žal da se nisem še bl namatrala da bi ga dojila.

Baki saj z dojenjem nimam težav ampak redi se bolj slabo - spodnji robuser posted image Bom kr vztrajala. Pride pa tud drug teden patronažna stehtat pa bomo vidli kako bo šlo naprejuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 606
7.12.2010 11:21:42   
Urša08
Brkn Eva je stara 17 dni, gre zelo hitrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 607
7.12.2010 11:23:09   
baki
haj brkin......smo te pa res malo pogrešale.....le tko naprej.napiši vsak dan kajuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 608
7.12.2010 11:23:13   
Urša08
Ajvy ojej revčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj sploh ne vem kaj nej ti rečemuser posted image prav čutim kako te je moglo tole sesut. Drže se, sem prepričana da se bo poštimalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ko boš mela kak frej dan pa prid na kako kavico, te bom zelo veselauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 609
7.12.2010 11:25:20   
baki
povejte mi punce a ve še dajate adaptirano mleko?jst ga še pa mislim da bi lahko počasi nehalauser posted image user posted image user posted image user posted image .sam ko mu dam pa navadno mleko ga pa nočeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 610
7.12.2010 11:28:16   
Urša08

povejte mi punce a ve še dajate adaptirano mleko?jst ga še pa mislim da bi lahko počasi nehalauser posted image user posted image user posted image user posted image .sam ko mu dam pa navadno mleko ga pa nočeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Baki od enega leta mu dajem navadno sveže mleko

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 611
7.12.2010 11:30:09   
baki
kaj pa naj naredim da ga bo pillllllluser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 612
7.12.2010 11:31:56   
baki
sej kupim baby love mleko pa me pride prbližno 20e na mesec.sej ni nevem kakšen denar sam me pa jezi k unega nočeuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 613
7.12.2010 11:33:22   
baki
a misliš da bi kr ukinila.če bo pil navadnega bo če ne pa ne....al kaj naj?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 614
7.12.2010 11:39:44   
Urša08

A noče nobenega navadnega, tud alpskega ne?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 615
7.12.2010 11:40:44   
Urša08
Tamika ja jaz mam mojga še ta teden doma. si je vzel tri tedne za naju z Evouser posted image . Drug teden gre za dva tedna delat potem smo pa zadnji teden spet skupajuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 616
7.12.2010 12:16:21   
brkn83

haj brkin......smo te pa res malo pogrešale.....le tko naprej.napiši vsak dan kajuser posted image

hvala. bom zdej poskusla ker bom imela mal več časa.

urša - joj kak hitro gre čas. Važn, da se imate vidve super-kr tko naprej

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 617
7.12.2010 12:26:52   
baki

A noče nobenega navadnega, tud alpskega ne?

ne

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 618
7.12.2010 12:30:40   
sjmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sjmm tvojemu Janu želimo vse najboljše, naj čim bolj izkoristi najlepša leta ki so pred njim , naj bo zdrav ter seveda da se boste še naprej tako razumeli kot se. Lepo praznujte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najlepša hvala....bom predala čestitkeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 619
7.12.2010 12:31:29   
sjmm

čebel....tudi nik bo hodil v vrtec....je rad tam in mislim da bo pasalo in meni in njemu.ker katja bo ziher spakirala na vikend.za edvina pa itak sploh ne vem do kdaj dela ponavadi delajo do koncauser posted image .sjmm.....lepe čestitke jančijuuser posted image user posted image user posted image user posted image

v Janovem imenu...hvalauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 620
7.12.2010 12:31:45   
Pikica_82
Dan. Kaki krasen sonček je zunaj user posted image

Baki a mu daš kako kašico v mleko? Mogoče bi mu tak zamenjala, da ne bi opazil, da je drug okus mleka (ker bi okus kašice prevladal). Al pa mu mešaj AM z KM, pa razmerje postopoma spreminjaj. Tak sem jaz uvedla KM.

Tamika midva z Aleksom še letos ne bova šla pod Pohorje, je še le malo premali. A vi boste šli?

Pojma nimam, kaj naj kuham danes, sem mi nekak ne da...user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 621
7.12.2010 12:35:27   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Dan. Kaki krasen sonček je zunaj user posted image

Baki a mu daš kako kašico v mleko? Mogoče bi mu tak zamenjala, da ne bi opazil, da je drug okus mleka (ker bi okus kašice prevladal). Al pa mu mešaj AM z KM, pa razmerje postopoma spreminjaj. Tak sem jaz uvedla KM.

Tamika midva z Aleksom še letos ne bova šla pod Pohorje, je še le malo premali. A vi boste šli?

Pojma nimam, kaj naj kuham danes, sem mi nekak ne da...user posted image

mah, še ne vemo user posted image ... prijavili smo se, tak da ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 622
7.12.2010 12:36:04   
sjmm

Maj še vedno 2x na dan pije AM...dokler bo hotel mu ga bom dajala, tud une Milupa kašice za z vodo še je...men je reku P, da je to vse primerno vitaminizirano in naj se mi ne mudi nehat...naš tud navadnega mleka noče, kakav samo, če je v moji šalčki mau srkne....čokolino pa to pa pač normalno je z navadnim mlekom 3,5%....v glavnem jz bom čez zimo AM še pustila...pol bomo pa vidli....se mi zdi ful škoda, da bi nehal s tem...saj zjutraj in zvečer vsega skupaj spije 450ml AM+ kako kašico notr..in to je kr dost...ne verjamem, da bi to nadomestil pol z navadnim mlekom.....pa k je bol suhec...user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 623
7.12.2010 12:39:07   
TAMIKA3

Tamika ja jaz mam mojga še ta teden doma. si je vzel tri tedne za naju z Evouser posted image . Drug teden gre za dva tedna delat potem smo pa zadnji teden spet skupajuser posted image

UŽIVAJTE VSI SKUPAJ user posted image user posted image user posted image ... potem pa pogumno naprej user posted image .. fanta sta v vrtcu?

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 624
7.12.2010 12:41:32   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

UŽIVAJTE VSI SKUPAJ user posted image user posted image user posted image ... potem pa pogumno naprej user posted image .. fanta sta v vrtcu?

Tamika tamaledva sta po večini kr v vrtcu, en dan v tednu ju mava doma da smo mal skupi. Boste vi med praznuiki kej skupi doma?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?