|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
8.12.2010 12:28:07   
Čebel@
kuham-le za 3,ker se je tašča premslila-uf kok se zmišljuje,šus babjiuser posted image user posted image

do sesalca še nisem prišlauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 701
8.12.2010 12:54:46   
brkn83
js pa zdele kuham kosilo in mam spet mal časa za rr.

Morem še nek popravek narediit pri magistrski nalogi pa se mi nič kej ne da zraven spravit. Upam, da končam jutri in pošljem potem mentorju da mi pove če je uredu. Itak me že tolk časa zajebava, da lahk sam upam,da bo zdej uredu.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 702
8.12.2010 12:55:56   
brkn83
joj kolk ste vse pridne danes s pospravljanjem. Mi kr mal slabo vest vzbujate. Meni se pa nič kej da. Sam kolikor sem zjutraj koristnega naredila.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 703
8.12.2010 12:56:33   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro

še ena s fruštkom pred PCjemuser posted image . Ob 4h je mel fruštek Jure....pol sm mela napade s cotam sm ob 5h po postrehi lezla pa 68ko iskalauser posted image ...se že sušiuser posted image .....pol sm šla vseeno spat do 8huser posted image ......zdele bo treba počas proti Ljubljani po gospoda veličastnega terminatorjauser posted image .....

PETRUŠK Šime je u Zagrebu ( kot si verjetno opazila je Šime njegovo RR ime, ker je skos na Hrvaškemuser posted image ), posla ma s trgovinam in je blo novembra itak adijo pamet d so vse skupi spravl, postavl da loh zdej folk zapravlauser posted image .....ta teden ma še zadnjo rundo tm k so so se naknadno neki zmišljeval, pol pa počas očetovski dopust jeeeeeeee

TAMIKA TE ŽE UBOGAM.....user posted image .....fitnes zgleda res odpade do aprilauser posted image

BAKI TEBI EN LEP POZDRAVČEK

hehe..ja sm predvidevala da je to rr name....:))
glavn da gre na bolje in boste kmal lohk skupej...jupiiiiiiiiii

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 704
8.12.2010 12:59:10   
petrušk_
oči se je že javil da je na cilju.....zj ga pa banda do zvečer...pol pa prespi in zgodaj zjutraj šibne nazaj k nama v objemuser posted image user posted image user posted image

čebelca...ti s pa še tko mlada da maš še komot kakšnga polet...lohk tud dvauser posted image user posted image user posted image user posted image
sunny...groza tole s sodelavko...kaj pa njeni starši? nimajo prostora da bi jo vzel k sebi?
brkn...kaj pa še hočeš...malčka, službo,magistrsko pa še ko iz škatlce bi rada mela al kaj...smiri se malo :)

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 705
8.12.2010 13:15:50   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

oči se je že javil da je na cilju.....zj ga pa banda do zvečer...pol pa prespi in zgodaj zjutraj šibne nazaj k nama v objemuser posted image user posted image user posted image

čebelca...ti s pa še tko mlada da maš še komot kakšnga polet...lohk tud dvauser posted image user posted image user posted image user posted image
sunny...groza tole s sodelavko...kaj pa njeni starši? nimajo prostora da bi jo vzel k sebi?
brkn...kaj pa še hočeš...malčka, službo,magistrsko pa še ko iz škatlce bi rada mela al kaj...smiri se malo :)

ej tole pa sem se nasmejala zdeleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja no sam včasih je treba pa tudi kaj pospraviti

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 706
8.12.2010 13:22:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

ej tole pa sem se nasmejala zdeleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja no sam včasih je treba pa tudi kaj pospraviti
petrušk super si ji napisalauser posted image ....samo brkn ne dela le tega,ampak tudi masovno peče slaščiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 707
8.12.2010 13:23:12   
Čebel@

ati pravi da po temu user posted image  vrnemo obrtuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 708
8.12.2010 13:24:45   
Čebel@
mož je pohvalil kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  v lekarno(sem jaz dopoldan pozabila ituser posted image ),tankat našo kravico in po škratka v vrtecuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 709
8.12.2010 14:07:34   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

petrušk super si ji napisalauser posted image ....samo brkn ne dela le tega,ampak tudi masovno peče slaščiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha, čebela - zdej pa me že mal hecaš. Sej že dolgo nisem pekla, razen včeri sem narila kremšnite. Zdej pa spet nekaj časa ne bom. Malo pred prazniki pa bom zopet mal zaloge naredila.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 710
8.12.2010 14:30:13   
sjmm
dan!

JZ SM PA PESTVALA EVOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!! KOK JE CUKRČEK...HVALA URŠA...MEN SO TILE TA FRIŠNI...ZA POŽRET..JE MOJ REKU k sva domou pršla d še zmer žarim, da bi mi kr enga takoj kupil,če bi se dalo...in da bo razmislil d bi u naslednjuh 2 letih pa mogoče še enga naštimaluser posted image ...sm še zmer v blaženem šokuuser posted image

urša....pa naj ti poved d zgledaš k user posted image .....pa še 1x fuuul hvala tvojmu tud v Sašinem imenuuser posted image

mali spi, kosilo se kuha...popoldne imam pa v načrtu maraton s hot loverjem, ker je kup že večji kot jzuser posted image user posted image

mojga ne bo do večera k smo se dopoldne potepal, mulčki že skor v popolnem številuuser posted image user posted image

Deja...joj, mene bi kap ruknila ob taki modrici...user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...ma ti ga pa serješ...zdej si mama kokica s tremi piščki...pazi nase...te dobo fanjtje še dolga leta potrebovali..

čebelc@....no comment na tašče, pa lepo od moža da pohvali kuharske mojstrovine..sam si res čist divja s tem kuhanjem zadne cajtauser posted image user posted image user posted image

baki...no, a zdej se je pa v drugo smer odloču mulček...ma sej majo svojo voljo, kva čmouser posted image

tamika...ma dej ti sam delaš...men pa slabo vest nardiš, smotka...nehi sam puca, dej se kdaj pohval d mau počivašuser posted image user posted image

hot lover ready...here I comeuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 711
8.12.2010 14:32:07   
SURF
Pozdravčke!!!!!!!!!!
Najprej bi rada še tebi Brdy čestitala ob rojstvu sina....Iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo-Ja...ej...vonj pa ubitačen...kr naprej perem njene cotke že itak,te za doma,oziroma za v štalo pa res non-stopuser posted image pa najine tudi...rabim eno kapo,tako da nebo vonj pršel do lasuser posted image menda obstajauser posted image ...Dekliščina..........user posted image ...............nič še v planiranju........bo treba...po novem letu bova začela planirat...juuuupiiiiii......Svojega vhoda še nebomo imeli kar kmalu....bomo pa menda imeli kamlu čisto,čisto zase svoj štuk....pa mlada gospodarja pa touser posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem...nikoli dolgčasuser posted image
Pazi nase Kolumbo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majchy-Sta že okrasila stanovanjček?Meni je pa za na okno všeč,da se iz bloga,malo tršega papirja izrežejo razni motivčki,hiške,sneženi možje,ptičja hišica,smrekica,hribčki in snežinke....najbolje,da narediš eno šablono za en motiv,da bodo potem enaki..potem pa samo lepo razporediš,da pride čez celotno okno..in drugo...itd....tistega praha oziroma pene pa ne maram....
Lohka narediš tudi,kot da snežinke padajo s stropa....izrežeš ljubke,poljubne snežinke....prilepiš na nitko,ki bi se najmanj ali pa sploh ne,videla in potem prilepiš z selotejpom na strop..in potem to tako lepo miga,ko se odpirajo vratauser posted image namesto snežink lohka tudi kakšne druge motivčke....
Pa kake svećke dekorirane z bombicami,cimetivimi palčkami,suhimi limonami...itd....
Pa venček na vajina vrata lohka še obesiš...
Js si pa zbiram ideje,kako bomo letos okrasili smrečico...bo čisto naravna in sladka...taka,bo Pati v največje veseljeuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 712
8.12.2010 14:36:17   
SURF
...si nisem upala dalje pisat ,da me se mi nebi zopet rr opravičevaluser posted image ...ja,v glavnem majchy vidva se kar lotituser posted image ,idej še malo morje,ko bosta začela,se vama bodo kar odpiraleuser posted image uživajteuser posted image ...Aja,pa moram ti povedat,da imajo v ikei,sem gledala na njihovi strani zelo luštne kuhinje za tamale,lesene...cena 100,tam nekje več ni....Se skrije napram vsem tem plastičnim pri nas....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 713
8.12.2010 14:40:37   
SURF
Petrušk...opravičilo imam od pediatrinje...je ravnokar prebolela zopet neko okužbo...sem zadnjič pisala...in zaradi imunskega sitema,je dobro,da je doma ....da se zopet obnovi...nevem,še če bodo v vrtcu to upoštevali,naj bi bil max. odstotnosti 2 meseca za takšno diagnozo...ampak njena pediatrinja je tako napisala,se strinjam z njo....kako dalje...se še nisva čisto odločila...zaenkrat bomo na tem opravičilu...potem bova pa videla...ali bo šla nazaj...če ne pa septembra...osebno se zaenkrat bolj nagibam k septembru.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 714
8.12.2010 14:43:01   
SURF
Deja....ojojuser posted image user posted image ...in to se ponavlja....tu ni zaupanja.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 715
8.12.2010 14:53:13   
SURF
Kuharice naše,kako pripravite gratinirano zelenjavo?Bom vesela,če se da kateri napisati kej o tem....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 716
8.12.2010 15:06:45   
Urša08
Sjmm hvala za obisk je bilo super poklepetati z vama, Majči je pa tak cukrček pridenuser posted image user posted image user posted image . Pa hvala za darilo in seveda piškotke - so odlični (ti naslednjič kozarček prinesem nazaj).user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 717
8.12.2010 15:11:32   
Urša08
ojla

Ful ste napisale da se kr bojim da ne bom katere sfalilauser posted image user posted image user posted image . No pa začnimo dokler Eva ne bo lačna.

Tamika ti si spet pridna user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoj turbo. Jutri pa mej frej dan da se spočiješuser posted image .

Kolumbo joj bom huda, ne pretiravej. Dej se še mal čuvaj. Ko boš kej okol šibala pa lahko na kak kofetek prletiš z Juretomuser posted image

čebela mogoče si pa tvoj premisli in si zaželi še enga otročka, pa boš mogoče poletna nosečnica user posted image user posted image user posted image

Deja nč nisi dolžna. Sem vesela da Žiga rad gleda. Pa oprosti za tako zamudo - sem v ruzaku založila kuvertouser posted image . Tole buško je pa kr orenk fasal Žigauser posted image , super da se že celi.

Surf lepo da je Patricija zdrava, sem ful vesela. Pa seveda da boste kmalu meli štuk zase user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 718
8.12.2010 15:12:53   
Urša08
Sunny super za otročka user posted image user posted image user posted image Sem prepričana da bo tašča vesela novičke, da bo ponovno babiuser posted image user posted image user posted image

Petrušk
naj se ati kmalu vrne. Kako je eva?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 719
8.12.2010 15:15:08   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Kuharice naše,kako pripravite gratinirano zelenjavo?Bom vesela,če se da kateri napisati kej o tem....

Surf jaz skuham zelenjavo v malo vode (npr. cvetača, brokoli, korenje,..lahko samo cvetačnega narediš) na 3/4, nato malce namažem pekač z maslom, dam gor zelenjavo, prelijem z bešamel omakico ter naribam malo sirčka čez. Nam je zelo okusno. Kaj več ti bo pa sjmm svetovala, ker ona te stvari obvlada.user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 720
8.12.2010 15:15:34   
Urša08
Eto konec pavze - Eva je lačna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 721
8.12.2010 15:17:19   
Čebel@
mala in ati spet jestauser posted image ...je rekla vzg. da Hana bi skos mlinčkalauser posted image .....no pa da se pohvalim:uspela sva kupit skibuske zameuser posted image user posted image user posted image .....možek kupil za zimske možeuser posted image user posted image user posted image user posted image

brkn.....nič te ne hecam,res si pridna s peko slaščicuser posted image user posted image user posted image

sjmm....mi je v veselje kuhat,samo idej mi kar naprej zmanjkujeuser posted image user posted image user posted image

salt...nisva se ga še lotilauser posted image .....vav ti si polna idejuser posted image user posted image user posted image

urša.....dvomim,da bomo imeli 3user posted image user posted image user posted image -nikoli pa ne reci nikoliuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 722
8.12.2010 16:09:22   
TAMIKA3
čebel@... nekaj idej  user posted image

http://kakonarediti.blogspot.com/2010/10/kako-naredimo-snezinke-iz-papirja.html

http://www.papersnowflakes.com/patterns.htm[link]

[link]http://www.dltk-holidays.com/xmas/crafts.html

http://www.enchantedlearning.com/crafts/christmas/

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 723
8.12.2010 16:12:52   
petrušk_

skuham zelenjavo na 3/4, pol pa v ognjevarno posodo, polijem z mešanico sladke smetane in jajčka in ruknem v pečico za ene pol urce, tolk da se "omakica" mal zapeče...njamiii...moj si prste oblizne

petrušk_

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 724
8.12.2010 16:13:02   
petrušk_

Petrušk...opravičilo imam od pediatrinje...je ravnokar prebolela zopet neko okužbo...sem zadnjič pisala...in zaradi imunskega sitema,je dobro,da je doma ....da se zopet obnovi...nevem,še če bodo v vrtcu to upoštevali,naj bi bil max. odstotnosti 2 meseca za takšno diagnozo...ampak njena pediatrinja je tako napisala,se strinjam z njo....kako dalje...se še nisva čisto odločila...zaenkrat bomo na tem opravičilu...potem bova pa videla...ali bo šla nazaj...če ne pa septembra...osebno se zaenkrat bolj nagibam k septembru.

aha...ja pa vam ni treba plačat če je ni al kaj??
pri nas je isto sranje,če lahko tko rečem ne pride inne pride ksebi revica mala...zj ma ab pa splohne neha kašljat...ne vem če je to normalno....se pa ful spreminja, 2 dni moker kašelj, 2 dni suh...pa tko naprej...maš kej izkušenj s tem...traja pa že 3 mesece...jo mava doma zj do 10 januarja, pol bomo pa tud mi vidl a bo obstala?? če se bo prehlad takoj ponovil jo izpiševa...
sam že 3 mesce kašlja...sploh ne vem več...naj zatežim za k specialistu ali verjamem P?? any idea welcome

petrušk_

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?