|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
7.12.2010 12:43:11   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: baki

kaj pa naj naredim da ga bo pillllllluser posted image

pije tega

user posted image

+

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 626
7.12.2010 12:44:05   
Urša08
Eto tašča in tast sta na letu proti Frankfurtu. Kako naprej bosta pa še sporočila.

Jaz sem pojedla juhico, ker nam včerej ni ratalo palačink narest bodo danes. Maso je user posted image že naredil, ko pride od zobarce mi jih pa speče. Komi čakam.user posted image user posted image user posted image Sedaj bom šla pa malo na kavč, sem ugotovila da preveč letam po stanovanju, da sem pozabla počivatuser posted image Še čajčka vzamem in grem.

Uživajte kljub turobnemu vremenu

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 627
7.12.2010 12:45:02   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

Tamika ja jaz mam mojga še ta teden doma. si je vzel tri tedne za naju z Evouser posted image . Drug teden gre za dva tedna delat potem smo pa zadnji teden spet skupajuser posted image

UŽIVAJTE VSI SKUPAJ user posted image user posted image user posted image ... potem pa pogumno naprej user posted image .. fanta sta v vrtcu?

Tamika tamaledva sta po večini kr v vrtcu, en dan v tednu ju mava doma da smo mal skupi. Boste vi med praznuiki kej skupi doma?

šolarja imata počitnice, tako da bosta vrtičkarja tudi najverjetneje doma ... ati pa ima zadnej tri delovne dni v mesecu gužvo user posted image ... bo pa popoldan doma user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 628
7.12.2010 12:45:59   
Urša08

Tamika ja jaz mam mojga še ta teden doma. si je vzel tri tedne za naju z Evouser posted image . Drug teden gre za dva tedna delat potem smo pa zadnji teden spet skupajuser posted image

UŽIVAJTE VSI SKUPAJ user posted image user posted image user posted image ... potem pa pogumno naprej user posted image .. fanta sta v vrtcu?

Tamika tamaledva sta po večini kr v vrtcu, en dan v tednu ju mava doma da smo mal skupi. Boste vi med praznuiki kej skupi doma?

šolarja imata počitnice, tako da bosta vrtičkarja tudi najverjetneje doma ... ati pa ima zadnej tri delovne dni v mesecu gužvo user posted image ... bo pa popoldan doma user posted image

Tamika super boste tud lahko vsi skup uživali user posted image user posted image user posted image Midva tud razmišljava da bi mela Nejca in Žiga doma da mata tud onedva mal počitnicuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 629
7.12.2010 12:46:34   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

evo cote iz enega prijateljčka v drugega user posted image

šoping... mi je najlažje iti zjutraj, ko user posted image user posted image user posted image user posted image odpeljem, ker imam mir user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, saj danes še nisem kaj dosti naredila, kot tu napisala celo stran postov user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn... user posted image user posted image pridna ... bi se prileglo razvajanje pri tebi user posted image

tamika pridi - če še prej poveš te pričaka kaka kavica in kremšnita

si malce predaleč user posted image ... mogoče se pa kdaj prideva razvajat v dvoje user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 630
7.12.2010 12:47:31   
TAMIKA3

urša... kako si zadovoljna z

user posted image

mene matra ta user posted image

user posted image

če še katero zanima, je danes v Sparu -25% na male gospodinjske aparate in posodo user posted image user posted image user posted image

Tamika meni je všeč in rada popijem moj kapučinček al pa latte maciatouser posted image Ga imam skoraj leto dni in je še vedno v uporabiuser posted image

hvala za odgovor user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 631
7.12.2010 12:50:53   
Urša08
Baki s katerim mlekom ti pa je čokolešnik, gres, polento? Drugače se men ne zdi nč narobe če ma Nik še adaptirano mleko in če je navajen ta dozico pred spanjem. Men je Žiga sam odklonil flaško, po enem letu se mi pa ni dalo delat polente, gresa in teh zadev z adaptiranim in smo prešaltali. Se mi zdi da vsaka mamica najbolje ve kaj njenmu otročku odgovarja. Ravnaj se po otročku. 

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 632
7.12.2010 12:51:18   
TAMIKA3

helov

Pri nas smo meli že pestro dopoldan. Je prišla stara mama od mojga Evo pogledat. No pa zdele je bila še patronažna tuki. Eva se je poredila v 6 dneh za 142 g, na teden naj bi se med 150-170. Sedaj pa ne vem a nej ji dodatek dam al naj vztajam pri dojenjuuser posted image

vas grem mal prebrat

jaz bi oz. sem vztrajala user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 633
7.12.2010 12:51:33   
Urša08
Tamika drugače pa pridi k men pa ti z veseljem naredim kapučin da sprobaš dolce gustouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 634
7.12.2010 12:52:11   
Urša08

helov

Pri nas smo meli že pestro dopoldan. Je prišla stara mama od mojga Evo pogledat. No pa zdele je bila še patronažna tuki. Eva se je poredila v 6 dneh za 142 g, na teden naj bi se med 150-170. Sedaj pa ne vem a nej ji dodatek dam al naj vztajam pri dojenjuuser posted image

vas grem mal prebrat

jaz bi oz. sem vztrajala user posted image

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 635
7.12.2010 12:56:50   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO:  Urša08

Tamika drugače pa pridi k men pa ti z veseljem naredim kapučin da sprobaš dolce gustouser posted image

hvala za povabilo, saj se bomo oglasili, da vidimo princesko in velika bratca user posted image user posted image user posted image ... samo danes v Sparu zanj odštejem 67,49 €, ker imajo 25% popust na male gospodinjske aparate user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 636
7.12.2010 12:57:24   
TAMIKA3
A vas tudi RR heca user posted image  

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 637
7.12.2010 12:59:02   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 638
7.12.2010 13:09:52   
petrušk_
hejjj...

mami doma...kuha joto do konca...začela že včeri....babi in ena kolegica  na poti :)))
njamiii...komi čakam da prideta....da začnemo jest user posted image user posted image
malčica spančka....v svoji sobici....jooojjj ne morm verjet da sm nazaj dobila svojo sladko punčko....sam mamici pa kar malo manjka, ko sva se stiskale prej in skupaj počivale popoldanuser posted image user posted image

hmmm...kar se spomnim da sm v službi prebrala....

ajvy....miljone user posted image user posted image user posted image user posted image
si pomislila, da bi jo nekam peljala za drugo mnenje....pri tako delikatni stvari bi jst sigurn šla še kam naprej na lastno pest....verjamem da ti je hudo in res SRČNO upam, da se vam vse super poštima.....
sjmm... vse naj naj tvojemu sončku janu in naj bo še kar naprej tak fajn fant kot ga opisuješ tukaj user posted image user posted image
urša....vztrajaj z dojenjem...glavno je da se redi....pa mogoče pa manj rabi in bo malo bolj drobcena punčica...dokler se ne joka ji pomoje nič ne fali.....delaj po svojem občutku ne po številkah v razpredelniciuser posted image user posted image user posted image user posted image
tamika....kupi si mašin....men se ga tud lušta pa ga preventivno ne bom, k bom preveč vsega tega spila....pa bojo šle še bolj kile gor....to je pomoje strup zame....ker je predobrooooooo
mogoče...ampak res mogoče se ta vikend pripeljemo do prekmurja.....ste doma al mate kaj v planu? bomo še vidl kako bo eva....kašlja še kar fino, ampak veliko bolj človeško.....če lahko temu tako rečem, pa z noska ji še teče..ampak se že fino suši.....
brkn...svaka čast za magistrsko....jst ene navadne diplome v 6 letih nism uspela spacat...prej pa izpite zlo pridnouser posted image
čebela...jst bi jo imela doma....no sj jo tud bom mela.....sm si zrihtala dopust od 24 pa do 5 januarja in bi ble tko al tko skupi tud če nebi zj ta  pljučnica vmes pršla....zj pa sploh
kolumbo....kako pa ste vi??? vse ok? vsi noski nehal puščat?pa super za banjo v dvojeuser posted image user posted image
baki...pri nas smo na alpskega prešoltal tko da smo dal zraven par žličk čokolinota....odkar pa je bla slinovka na pohodu...pa je zavrnila flaško in jo ne sprejme več nazaj, tko da je niti ne silim.....smo zaključl s tem....mogoče vseeno kar vztrajaj na adaptiranem...ma res več vitaminov...men je blo kr mal žal da sm zamenjala....k alpsko nima skor nič.....naj se ti ne mudi....sj čokolino pa polento pa to pa itak na alpskem delaš,a?? tko da ni panike pomoje....

pa še ena mini super novička iz službe....
sm se zmenila, da bom ponedeljke delala 8 ur in bom vse petke domauser posted image user posted image user posted image user posted image bom lahko več časa z mojo pikico....

tolk sm si zapomnla....upam, danism kero falila....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 639
7.12.2010 13:36:13   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

helov

Pri nas smo meli že pestro dopoldan. Je prišla stara mama od mojga Evo pogledat. No pa zdele je bila še patronažna tuki. Eva se je poredila v 6 dneh za 142 g, na teden naj bi se med 150-170. Sedaj pa ne vem a nej ji dodatek dam al naj vztajam pri dojenju

vas grem mal prebrat

ti kr vstrajaj pri dojenju - pri nam je bilo tudi tako, pa sem kr lepo vztrajala z dojenjem in je čist super blo. Se je pa potem en teden za več zredil kot pa tist kolikor oni predpisujejo.

brkn hvala za te besede Ker Eva je čist zadovoljna dojenčica, nč ne joka, se lepo zbuja za hranjenje , res hvala

urša: moja patronažna pa mi je rekla, da se mora zrediti 20g / dan, se pravi 140g /na teden je dovolj, tko da vztrajaj, vztrajaj oz. delaj tako kot do zdaj ker se čist OK redi...moja druga se je redila 120 g/teden, pa sem obupala, ampak konc koncev se je redila, sam da ni teža obstala ali da bi hujšala....nismo vsi po jusu, niti dojenčki/novorojenčki ne.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 640
7.12.2010 16:03:26   
Katjusa
hej hen punce....
kok se mi je življenje spremenilo s tole službo... kaj šele bo ko dobim prvo plačouser posted image user posted image user posted image ampak za vas nimam časauser posted image in ko pridem domov sem utrujena...

pogrešam vas in vam pošiljam polno objemčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 641
7.12.2010 16:55:19   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

hej hen punce....
kok se mi je življenje spremenilo s tole službo... kaj šele bo ko dobim prvo plačouser posted image user posted image user posted image ampak za vas nimam časauser posted image in ko pridem domov sem utrujena...

pogrešam vas in vam pošiljam polno objemčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tud me tebe pogrešamo, ampak smo vseen vesele zate, da se ti je življenje tako fino obrnilouser posted image user posted image user posted image
uživaj vsaktrenutek dneva.....

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 642
7.12.2010 19:01:54   
Čebel@
čer

mala pančkauser posted image ...sva čofotaliuser posted image ...samo da sem se začela slačit,je takoj atiju rekla,da ji naj da hlače dol da gre k račkam...pol je pa kar tekla v kopalnicouser posted image ...se je sama umivala in namakala(no jaz sem zraven sedela) in jo sploh ni bilo ven za spravituser posted image .....res sem vesela,da je mimo,ko se je bala vodeuser posted image

dopoldan sem imela kolegico na obisku-mi je še nohte zrihtala(imam narisane božičkove kapeuser posted image )user posted image ....za kosilo sem naredila sladko zelje s klobaso in širokimi nudelci-je mož zelo pohvaliluser posted image user posted image user posted image

popoldan sva dala pa Hano dol in sva šla v Špar-sem mislila toaster kupit,pa je bil en tok čip narejen,da ga nisva vzelauser posted image .....zdej ati dela večerjo:mešano solatko in hrenovkeuser posted image

jutri zjutraj grem do G zaradi bolniške,pa do osebne dohtarce...pol pa kuham za 5 članov(mi2,tašča/tast,svakinja)-puranove zrezke v gobovi omaki in pire krompiruser posted image ....popoldan bom pa čufte za v skrinjo delalauser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 643
7.12.2010 19:08:01   
Čebel@
urša......jaz bi na tvojem mestu vstrajalauser posted image user posted image user posted image

sjmm......kakšen je bil Janov odziv na mobija?user posted image

baki.....če mu odgovarja AM,mu ni treba menjatiuser posted image ....pri nas je malo po 1 letu prešaltala na alpskegauser posted image

pikica.....kako je Aleks?

petrušk.....u super si se tole zmenila v službiuser posted image user posted image user posted image

katjuša.....a ne kako je dan drugačen,ko si v službi?....veš da te pogrešamo,ampak ti kar lepo hodi v službo-boš videla kako bo fajn ko dobiš svoje €user posted image user posted image user posted image

hvala za odgovore glede vrtcauser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 644
7.12.2010 19:40:57   
Čebel@
ati gleda Avatar(100tičuser posted image ),jaz grem pa kar počasi proti posteljiuser posted image

lep večer in lahko nočuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 645
7.12.2010 19:42:37   
Katjusa
čebela... no sej dan mi ni dolgočasen sam ful hitro mi mine popoldne sem pa mal z otročkoma pa mal pospravim in je dneva konec zvečer pa padem za 2 urce pred tv in spat..... nisem hodla ob takih urah spat juhuhu dolgo....  imamo pa za premembo vse bolj pospravljeno in bolj sproti oprano....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
grem pomagat otroke spat dat:)

lepo se imejte in se tipkamo sej k pridem mal v ritem mi bo lažje k bom verjetno manj utrujena zdej me še mal nov ritem matra:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 646
7.12.2010 19:45:00   
Katjusa
Urša če je Eva (ful mi je lepo ime)user posted image user posted image user posted image user posted image zadovoljna in po hranjenju lepo sita potem s enimaš kej bat ima zagotovo dovolj... tko da jst nebi nič spreminjala... je pa tko pomoje kak teden več kak teden manj G pa se poglihauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stiskam pesti in ti pošiljam veliko moči in upanja v uspehuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 647
7.12.2010 20:07:42   
Urša08
Katjuša a veš kok lepo je prebrati tvoj post k si tok zadovolnauser posted image user posted image user posted image sem res vesela da si zadovoljna v službi in da je Benjamin končno doma, da ste popolniuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 648
7.12.2010 20:08:32   
Urša08
čebela lahko nočko, lepo se spočijuser posted image

Sjmm se jutri vidimo? Kaj veš kdaj približno?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 649
7.12.2010 20:26:04   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

urša......jaz bi na tvojem mestu vstrajalauser posted image user posted image user posted image

sjmm......kakšen je bil Janov odziv na mobija?user posted image

CEL POPOLDNE ŽE SAM O MOBIJU POSLUŠAMO...JE MEU SAM OK CAJTA UMES D JE ORTICO POJEDUuser posted image

baki.....če mu odgovarja AM,mu ni treba menjatiuser posted image ....pri nas je malo po 1 letu prešaltala na alpskegauser posted image

pikica.....kako je Aleks?

petrušk.....u super si se tole zmenila v službiuser posted image user posted image user posted image

katjuša.....a ne kako je dan drugačen,ko si v službi?....veš da te pogrešamo,ampak ti kar lepo hodi v službo-boš videla kako bo fajn ko dobiš svoje €user posted image user posted image user posted image

hvala za odgovore glede vrtcauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?