|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 17:06:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4476
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
1.2.2011 18:05:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

čebela no po tem lahko sklepaš da je tvoj mil v kiklci pri krstu hihiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a deeeeeeejuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
1.2.2011 18:06:19   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_
katjuša...upam, da podpišeš danes za nedoločen čas...držim pesti...pa veliko pikapokic za tvojega fanta....toplice oziroma morje bi pa jst na tvojem mestu prestavla...mi smo mel tud ta vikend planiran, pa nam žal ni usojeno - bomo šli pa marca, ko bo tud že bolj toplo pa jeuser posted image user posted image user posted image
kako pa sta s tvojim? imata še kakšne mini boje al se zj ful boljš razumeta odkar oba delata?

Pogodbe še nisem podpisala jo je pa šef prej bojda pisal tak da bo ju3 verjetnouser posted image user posted image user posted image
florjana dons nič več ne boli ima paseveda še ospen tak da če bo tako ostalo bomo konec tedna vseeno izkoristli po planu, razervacijo lahko prekinemo do petka tak da imamo se čas odločit. Odvisno kako bo zdravje.....
Joj nisem vedela da so najni prepirčki izpadli tako dramatični in sej s enisma preprirala zaradi tega k sme doma... itak pride včasih kako nesoglasje ampak se vse da zmenit:) trenutno smo superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če se zdej bolj ali manj razumeva k sva oba v službi na to nimam odgovora ker s emi zdi da je pač isto.... to da bo pri hiši kak € več je pa seveda super ampak na razmerje denar ne sme vplivati:)

juhu za pogodbo in upam,da gre Florjanovo zdravje le še na boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
1.2.2011 18:22:04   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan....5 minutk za RR pol pa mal turbo pucanjeuser posted image .....verjetno se vam zdi d so  nehumane bolečine u predelu križa čudežno izginile praktično v celoti v roku 3h ur.....no pa še na par nerešenih vprašnj mam zdej jasen odgovoruser posted image ....kot recimo....zakaj sm 2 dni nazaj pojedla pol ta velike Milke v pol ureuser posted image , pa zakaj mam eno kilo več k prejšn tedn......po 13h mesecih je "uletela" za slab teden dni velecenjena ladyuser posted image user posted image .....še en Daleronček ruknem, preden me migrena napade, pol pa akcija.

ajde

hmmm...dj mi na zs pošl cifro - nimam....
sm pa na srečo dobila tobogan in mala je že v akciji...sva ji ga kar dala in povedala da je za RD...sj njej res ni jasn kdaj točn ga more dobituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , glavn da ji popestriva te dni k more bit notr zarad bolezni...je res že naveličana revca, skoz bundo pa kapo napravla da bo šla ona ven...

ej...sam sm res blond v pravem pomenu besede....res mi ni jasn glih kaj si z vsemi tistimi dejstvi hotla povedat...ajde čokolada pa rdeči hudiček sta mi jasne...sam križ pa ne vem a je ok al ni??? upam, da je glede na to da že spet turbo vklapljašuser posted image user posted image

jst sm pa zj ene 2 dni že čist zanč, pomoje bo gripca še mene ujela

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
1.2.2011 18:22:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čebela no po tem lahko sklepaš da je tvoj mil v kiklci pri krstu hihiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a si ga predstavljaš? jst kruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak s to podobo, ki jo ima sedaj in morem rečt da zgleda v kiklci precej smešno.....

imam senga sitkota upam, da ne bo tudi on zbolel neki smrka in pokašljujeuser posted image ... dons si bova privoščla eno skupno kopel k sva ravno sama doma in bom naredla mal bolj toplo vodo da bo malo hlapov vdihaval se mu mogoče nosek mal sčisti.... pol pa materino dušico po prsih operil v nos in ajat..... no ampak to bo čez slabo urco....
nonstop mi hodi v postlco in potem ven ne more in se dere pa sme mu že parkrat rekla da ga ne bom dala več ven no in tale čas je cel čas lepo v postljci ampak za čuda ne joka ampak sam kliče in jamra....
po dopustu gre v posteljo sam jogi še mormo kupit.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
1.2.2011 18:24:14   
Katjusa
zdej pa že razbija v sobiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no kar pač doseže iz postelje..... ja ni kej najbolje s eučimo na svojih napakah... upam, d aga bo kej izočilouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
1.2.2011 18:24:26   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Petrušk lepa je bila Eva za krst user posted image user posted image user posted image  

ti posodim oblekco??

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
1.2.2011 18:26:07   
Katjusa
petrušk zdle si me spomnila morem pogruntat kaj bo beni dobil za RD? joj k nebi imeli tok vsega bi bilo ful lažjeuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
1.2.2011 18:50:15   
sjmm
helov!

sm mela blazno čiščenje, zdej smo pa glih kuhno poštimal k je vsak posebi uletu na kosilo...itak

sm pa pomila okna, posesala, pomila tla , na pol še kopalnico ...no, na hitr, ne na poluser posted image

pol je moj uletu k je bil pri Saški na govorilnih, ker je blizu delal...smo mel še mau štale...k mulci sploh ne jemljejo šole zares...no, sej naša je kr ok, sam se tud mau poslabša od cajta do cajta

no, po bajti se sploh več ne vidi d sm glancala k budala...mogoče pa bom ju3 še 1x k sm glih pred vele prihodom moje prjatlce s krvavcauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
1.2.2011 18:51:52   
Ploha
punce nujno!

rabim/iščem oblekco za 2 leti staro babo user posted image in pol leta staro dečvo. Lahko je brez rokavov, s kratkimi rokavi, dolgi rokav.

Barva pa ali bela ali oranžna ali vijolčna. Lahko kombinacija vseh treh, lahko kombinacija dveh, nema veze. Lahko je bela pa kaj narisan v vijolični barvi gor itd...

Kje bi to dobila, nikjer ne dobim nič.user posted image

plis help user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
1.2.2011 18:55:04   
sjmm
urša...do kdaj boste vi pri tvojih???če nism preveč vsiljiva ..mi bi lahk prišli od 4h-5h...bi se mi kar nekje blizu vaših dobili, kjer boš pač parkirala...k naš Mihec bi ful rad un puloverček...če ti ni preveč za mislit o tem...te nebi rada obremenjevala, sej vem, da imate ju3 pregled z bejbiko...no, sporoči...pa če ne bo šlo...sploh ni problema

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
1.2.2011 19:34:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

punce nujno!

rabim/iščem oblekco za 2 leti staro babo user posted image in pol leta staro dečvo. Lahko je brez rokavov, s kratkimi rokavi, dolgi rokav.

Barva pa ali bela ali oranžna ali vijolčna. Lahko kombinacija vseh treh, lahko kombinacija dveh, nema veze. Lahko je bela pa kaj narisan v vijolični barvi gor itd...

Kje bi to dobila, nikjer ne dobim nič.user posted image

plis help user posted image

bom jutri dopoldan pogledala če bi se kaj našlo(upam,da ne pozabim)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
1.2.2011 19:36:19   
Čebel@

a si ga predstavljaš? jst kruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak s to podobo, ki jo ima sedaj in morem rečt da zgleda v kiklci precej smešno.....

imam senga sitkota upam, da ne bo tudi on zbolel neki smrka in pokašljujeuser posted image ... dons si bova privoščla eno skupno kopel k sva ravno sama doma in bom naredla mal bolj toplo vodo da bo malo hlapov vdihaval se mu mogoče nosek mal sčisti.... pol pa materino dušico po prsih operil v nos in ajat..... no ampak to bo čez slabo urco....
nonstop mi hodi v postlco in potem ven ne more in se dere pa sme mu že parkrat rekla da ga ne bom dala več ven no in tale čas je cel čas lepo v postljci ampak za čuda ne joka ampak sam kliče in jamra....
po dopustu gre v posteljo sam jogi še mormo kupit.....

mu rajš ne povem o čem teče debatauser posted image user posted image user posted image user posted image
upam,da še Beni kaj ne pokasirauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
1.2.2011 19:37:55   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela Nejc in Žiga sta oba brez vročine, Žigu mal nosek pušča pa oba vsake toliko mal pokašljata. Upam da bosta do vikenda oba popolnoma zdrava ker imata mojedva željo oba peljati na vikend. do nedelje, ko bodo prišli skup na praznovanje.

ooo super da ste brez vročine....mi mamo pa tako potuhnjeno neki....do 37,5 pride že včeri popoldan in dons....tko da ne damo nič dalerona sam dobra pa ni....me prov zanima kolk časa bo še trajal
upam, da vam uspe, da bosta uživala na vikendu

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
1.2.2011 19:40:00   
Čebel@
pri nas mir in tišinauser posted image .....za večerjo sta si ati in Hana isto zaželela kot za kosilo(palačinke)user posted image tko,da jih jaz tudi videti več ne moremuser posted image ....pol sem pa Hani rekla,če greva čofat pa bi ona stala na suhem in čofotalauser posted image user posted image tko da sem jo kar dala v tuš kabino,pol jo pa 1 uro ni bilo ven za dobituser posted image ...pa ko sem jo slačila,je skos govorila:glavo ne-no in je tok čofotala in špricala,da ji je od las teklouser posted image

mož v postelji čaka,da se skidam dol z računalnika,ampak mislim da bo revež prej zaspaluser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
1.2.2011 19:41:06   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

js sem pa tok hin danes, da sploh ne morem nič več.

sem zdej kosilo naredila, pa maso zarumove kroglice. Zdej pa bajadero delam. Potem se pa najem in grem mal na kavč, preden grem še po nika.

recepti prosim....jst bom še ene kokosove rezine, k sm jih v eni reviji moj malček zasledila in so enostavne za narest da je noroooooooo

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
1.2.2011 19:42:45   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

no se moram popravit :

PETRAP JE DANES RODILA ENOJAJČNA DVOJČKA NAL-a IN MAJ-a BRAVO MAMI,DA STE ZDRŽALI TAKO DOLGO 3V1

čestitke. In bravo mami

petrušk -ja ta tobogan je super zadeva. Nik ga je lani dobil za rojstni dan.

a res je super, ful stabilen pa tak masiven....je že cel dopoldan gori doli....gori doli...mala res uživa prov super....sm tko vesela da sm ga kupla....pa še polet bo na terasi ful prav pršu...lepo ga bom na vodo prklopla pa bazenček spodaj pa bo non stop akcija

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
1.2.2011 19:44:31   
Katjusa
evo skupna kopel z Benjaminom uspela ampak kopalnica je pa bolj mokra kot kadar se kopata Florjan in Benjaminuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem sva ful uživala je bil kr mal šokiran k je videl da pridem k njemu in potem mi je takoj reku vsedi seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v trenutku sem dobila ogromno igračuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej sem ga namazala in našpricala in spil je 1,5 dcl mleka in je že v svoji posteljci... jst pa čakam, da možek pride domov.....user posted image user posted image user posted image user posted image

lep večer in lahko noč

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
1.2.2011 19:45:35   
Katjusa
petrušk kak toboganček ste kupli?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
1.2.2011 19:47:38   
sjmm

evo skupna kopel z Benjaminom uspela ampak kopalnica je pa bolj mokra kot kadar se kopata Florjan in Benjaminuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem sva ful uživala je bil kr mal šokiran k je videl da pridem k njemu in potem mi je takoj reku vsedi seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v trenutku sem dobila ogromno igračuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej sem ga namazala in našpricala in spil je 1,5 dcl mleka in je že v svoji posteljci... jst pa čakam, da možek pride domov.....user posted image user posted image user posted image user posted image

lep večer in lahko noč

user posted image user posted image user posted image user posted image za kopel!!!!! pa upam, da vas bolezen ne najde!!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
1.2.2011 19:50:09   
sjmm
evo, jz sm se pa dons kr skurla...komi čakam d bo mir pr hiš...Saša si suši lase, da jo pol mau polikam, Jana sm glih mau zmasirala s tea tree in bodyfreshom...ga vse boli od bordanja, Mihec se tušira, pol pa še Majkija na hitr v pižamco, je zdej pojedel kroglice in mleko, še flaško dobi..pa nina-nana...jz pa sam še kavč vidimuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
1.2.2011 19:53:02   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

evo, jz sm se pa dons kr skurla...komi čakam d bo mir pr hiš...Saša si suši lase, da jo pol mau polikam, Jana sm glih mau zmasirala s tea tree in bodyfreshom...ga vse boli od bordanja, Mihec se tušira, pol pa še Majkija na hitr v pižamco, je zdej pojedel kroglice in mleko, še flaško dobi..pa nina-nana...jz pa sam še kavč vidimuser posted image
upam,da se ti uspe naspati in spočitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
1.2.2011 20:20:19   
Onasiss
Čer....

se moram malo javit... je namreč NAŠ MESEC!!!!!!user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
1.2.2011 20:21:41   
Onasiss
Najprej ISKRENE ČESTITKE VSEM MAMICA IN VELIKO ZDRAVJA NJIHOVIM MALIM PIKICAM!!!!!user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
1.2.2011 20:25:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Čer....

se moram malo javit... je namreč NAŠ MESEC!!!!!!user posted image

pravilnouser posted image user posted image user posted image si bila skoraj med pogrešanimiuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?