Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 9:16:52
|
|
|
|
Čebel@
|
nočka prespana-no par obiskov WCja,ampak ok .......malo gledam za Hano za pusta-se mi lušna zdi Pika Nogavička,ampak imajo le od 104 naprej kosilo:palačinke(prirejene za mojga )+kompotek moj zajterk:sadna torta
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 9:27:07
|
|
|
|
petrušk_
|
čebela...hehehhehe...najboljš da tud mi jana tko oblečemo kot evo ja res sm pol že jst...ma sj komi čakam, da stisnem k sebi tole mojo štručko....na srečo se je eva spomnla včeri, da more jan prnest kitty hello kocke, pa balončke, tko da mi je mal prizanešeno s temle avtom od nodija...juheeeejjjjjjj...k ga res nikjer ni...no razen bombončkov
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 9:45:44
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk.....Janu bi kiklca ziher ful pasala .....kakšna lepa princeska .....malo še počakaj z nakupi,ker Eva se ti lahko še 100x premisli ....jaz jo nič ne sprašujem,kaj ji naj prinese,enostavno ji bo prinesel Baby Borna
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 9:47:21
|
|
|
|
Čebel@
|
sem najdla fantka samo pri nas ga še nisem videla
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 9:49:12
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem najdla fantka samo pri nas ga še nisem videla ah sj nima veze...men je pa tko fajn k ful razmišlja kaj bi ji prnesu....to mi je res luštno....dobila bo tisto kar bo zadnje 14 dni pred porodom rekla...pol jo pa ne bom več vprašala glavno je da prinese balončke...ker teh pa nikoli ne pozabi
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 10:32:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ah sj nima veze...men je pa tko fajn k ful razmišlja kaj bi ji prnesu....to mi je res luštno....dobila bo tisto kar bo zadnje 14 dni pred porodom rekla...pol jo pa ne bom več vprašala glavno je da prinese balončke...ker teh pa nikoli ne pozabi sej imata še čas,da se Eva dokončno odloči jaz sem se pa zapičila v tega fantka,pa se ga lahko naroči le preko Amazona
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 1.2.2011 10:33:03 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 10:40:19
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy jeee porespana nočka jaz to tud pri ta prvih dveh nisem poznala praktično do enega leta, Eva me pa preseneti. Ma sej ponoči je res pridkana ob 21 jo nesem spat in spi tam nekje do 3 - 4.30, ko se prvič zbudi, popapca in zaspi še za okol 3 urce. čebela ja najboljš da ga daš v oblekco majo tašče dobre ideje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 10:43:28
|
|
|
|
Urša08
|
Evo sem spat nesla, Nejc pa Žiga sta se naveličala z avtomobilčki igrat tko da sem jima eno risanko dala, jaz sem se pa mal dol vsedla. No eto Žiga je že pri meni in hoče miško . Za kosilo bomo meli makarončke z omakico ker jih tam,aledva obožujeta. Mene pa čaka da mal pospravim samo nimam nekehude volje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 10:44:34
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk lepa je bila Eva za krst
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2011 10:48:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 10:51:39
|
|
|
|
Urša08
|
čebela Nejc in Žiga sta oba brez vročine, Žigu mal nosek pušča pa oba vsake toliko mal pokašljata. Upam da bosta do vikenda oba popolnoma zdrava ker imata mojedva željo oba peljati na vikend. do nedelje, ko bodo prišli skup na praznovanje.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 10:53:12
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo jutro ti pejt kar lepo spat če maš možnost. Aja glede majčke dej mi pošl trr da ti nakažem. Daš mi jo pa komot marca ko se dobimo na kavici
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2011 11:06:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 11:11:24
|
|
|
|
Čebel@
|
urša....držim pestke,da bo zdravje zdržalo kolumbo.....jutro .....kakšen top si si pa zamislila?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 11:22:31
|
|
|
|
brkn83
|
pozdravček. evo končno je prišel na vrsto moj zajtrk. Sej vem mal pozno, ampak bolje tako. Danes ful gužva. Včeraj popoldne sva z nikom kekse pekla in danes bova še malo nadaljevala. Grem se najprejnajest, potem pa vas malo preberem-
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 11:37:53
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no se moram popravit : PETRAP JE DANES RODILA ENOJAJČNA DVOJČKA NAL-a IN MAJ-a BRAVO MAMI,DA STE ZDRŽALI TAKO DOLGO 3V1 čestitke. In bravo mami petrušk -ja ta tobogan je super zadeva. Nik ga je lani dobil za rojstni dan.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 12:04:26
|
|
|
|
Čebel@
|
uf sem jezna na moževo šefico ....po zakonu bi mu mogla do včeraj dati izpisek plač za dohodnino,pa kar ne da baby borna lahko dostavijo v Slovenijo .......zdej samo še nekoga potrebujem,ki bi mi ga naročil
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 13:37:29
|
|
|
|
sjmm
|
evo nas! smo pršli domov okol 11.15....naju je z vso robo vn skipal in sva pol mogla vse gor strogat in not nabasat , umes me je prjel še mau po hladilniku pomit, bol na brzake v kopalnici je bla štala k je majster odpelu stroj...sam Hb ni hudga sam eno tipalo je šlo u rijo, tak d je reku d more mašinca še 5 let laufat...no pa d vidmo pol sva z Majkijem vse posesala, zdej šlafa, Miha je mau pomalicau...k dons bodo ostali bol pozni in bo ta glavn deu kosilo bol kasnej no, zdej grem po tleh pomit, pa psa morm skrtačit, pol bo pa cajt d porovo juhco skončam, potem bomo pa kr tortilje spekli in eno fajn mešano solatko, za povrh pa imam za mulčke puding no, tkole za zdele..pa-pa!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 13:43:31
|
|
|
|
brkn83
|
js sem pa tok hin danes, da sploh ne morem nič več. sem zdej kosilo naredila, pa maso zarumove kroglice. Zdej pa bajadero delam. Potem se pa najem in grem mal na kavč, preden grem še po nika.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 14:00:56
|
|
|
|
brkn83
|
sem se najedla. Zdej vas pa zapuščam - grem mal spočit se, potem pa po nika in greva naprej kekse delat. Sicer še ne vem točn kakšne. Mogoče se še zvečer kaj javim, če se mi bo dalo. Lepo popoldne vam želim.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 14:08:58
|
|
|
|
Urša08
|
brkn spočij si Jaz sem danes tud neki morto, me kar neki obliva, energije ni nič, uf upam da se me kaj ne loteva . Tamaledva danes preizkušata moje živčke sploh Nejc tko da sem ga sedaj kar v sobo poslala. Žiga tud še ne spi tko da sem . Pa da ne govorim da sem včeraj vse posesala in najboljš da spet, sem začela resno razmišljat o tistem sesalcu ki sam sesa, če bo jeseni kaj viška e ga sigurno kupim. Grem v izvidnico k tamalima potem pa še mal sem pokukam.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 14:22:53
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravljene.... Najprej iskrene čestitke Mahailo ... KOLUMBO PRIPOROČAM TI,DA SE SPRAVIŠ KAKŠNEMU KIROPRAKTIKU! CLaud-Všeč mi je sobica od Larise...imava malce podoben okus...kje ste kupili posteljo,pride nad njo mogoče še baldahin? Deja-drži se....hmmm...pri nas pa zaenkrat kar lepo vsi skupaj funkcioniramo.....kako dolgo Nekaj sem brala,nekaj na hitro...veliko ste pridelale kot vedno......vse vas lepo pozdravljam.... Priprave na poroko se počasi odvijajo,obleke še nisem našla,ni še bilo tiste,da bi rekla to je to ....Drugače pa dela veliko,sj neve m a si ne znam več prav splanirat ali je preveč vsega....Pati je zdrava,navihana....vsak dan se smejimo njenim besedam V vrtec je še nisem dala...bom tale teden zopet klicala,da vidim kakšno je stanje...pred dobrim mesecom je bilo menda starašansko veliko bolanih...si pa zelo želi v vrtec,pravi da se bo igrala in pela pa da bom js pol pršla nazaj ....ja še malo pa bo tudi pri nas rojstni dan...Pati pravi...Ticija dan ....za darilo ji bova kupila tisto lutko od Nodija,ga imajo v knjižnjici tudi pa se vedno tako težko poslovi od njega...pa lego seveda,ta je pri nas zakon....se ji je že kar nabralo te robe in se res da marsikej početi...so mi zelo vščeč tiste od Kitty,ki so prav tako kompatibilne Duplotom...bomo videli.... Lepo bodite.....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 16:13:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ katjuša...upam, da podpišeš danes za nedoločen čas...držim pesti...pa veliko pikapokic za tvojega fanta....toplice oziroma morje bi pa jst na tvojem mestu prestavla...mi smo mel tud ta vikend planiran, pa nam žal ni usojeno - bomo šli pa marca, ko bo tud že bolj toplo pa je kako pa sta s tvojim? imata še kakšne mini boje al se zj ful boljš razumeta odkar oba delata? Pogodbe še nisem podpisala jo je pa šef prej bojda pisal tak da bo ju3 verjetno florjana dons nič več ne boli ima paseveda še ospen tak da če bo tako ostalo bomo konec tedna vseeno izkoristli po planu, razervacijo lahko prekinemo do petka tak da imamo se čas odločit. Odvisno kako bo zdravje..... Joj nisem vedela da so najni prepirčki izpadli tako dramatični in sej s enisma preprirala zaradi tega k sme doma... itak pride včasih kako nesoglasje ampak se vse da zmenit:) trenutno smo super če se zdej bolj ali manj razumeva k sva oba v službi na to nimam odgovora ker s emi zdi da je pač isto.... to da bo pri hiši kak € več je pa seveda super ampak na razmerje denar ne sme vplivati:)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 1.2.2011 16:14:11
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela no po tem lahko sklepaš da je tvoj mil v kiklci pri krstu hihi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?