|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
1.2.2011 9:16:52   
Čebel@
nočka prespana-no par obiskov WCja,ampak okuser posted image user posted image user posted image .......malo gledam za Hano za pusta-se mi lušna zdi Pika Nogavička,ampak imajo le od 104 naprejuser posted image user posted image user posted image
kosilo:palačinke(prirejene za mojga user posted image )+kompotek
moj zajterk:sadna tortauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
1.2.2011 9:27:07   
petrušk_
čebela...hehehhehe...najboljš da tud mi jana tko oblečemo kot evo
user posted image

ja res sm pol že jst...ma sj komi čakam, da stisnem k sebi tole mojo štručko....na srečo se je eva spomnla včeri, da more jan prnest kitty hello kocke, pa balončke, tko da mi je mal prizanešeno s temle avtom od nodija...juheeeejjjjjjj...k ga res nikjer ni...no razen bombončkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
1.2.2011 9:45:44   
Čebel@
petrušk.....Janu bi kiklca ziher ful pasalauser posted image user posted image .....kakšna lepa princeskauser posted image .....malo še počakaj z nakupi,ker Eva se ti lahko še 100x premisliuser posted image ....jaz jo nič ne sprašujem,kaj ji naj prinese,enostavno ji bo prinesel Baby Borna
user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
1.2.2011 9:47:21   
Čebel@
sem najdla fantkauser posted image

user posted image

samo pri nas ga še nisem videlauser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
1.2.2011 9:49:12   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sem najdla fantkauser posted image

user posted image

samo pri nas ga še nisem videlauser posted image user posted image

ah sj nima veze...men je pa tko fajn k ful razmišlja kaj bi ji prnesu....to mi je res luštno....dobila bo tisto kar bo zadnje 14 dni pred porodom rekla...pol jo pa ne bom več vprašalauser posted image user posted image user posted image user posted image
glavno je da prinese balončke...ker teh pa nikoli ne pozabi user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
1.2.2011 10:32:49   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

ah sj nima veze...men je pa tko fajn k ful razmišlja kaj bi ji prnesu....to mi je res luštno....dobila bo tisto kar bo zadnje 14 dni pred porodom rekla...pol jo pa ne bom več vprašalauser posted image user posted image user posted image user posted image
glavno je da prinese balončke...ker teh pa nikoli ne pozabi user posted image user posted image user posted image

sej imata še čas,da se Eva dokončno odločiuser posted image user posted image user posted image

jaz sem se pa zapičila v tega fantka,pa se ga lahko naroči le preko Amazonauser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 1.2.2011 10:33:03 >

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
1.2.2011 10:40:19   
Urša08
Birdy jeee porespana nočkauser posted image user posted image user posted image jaz to tud pri ta prvih dveh nisem poznala praktično do enega leta, Eva me pa preseneti. Ma sej ponoči je res pridkana ob 21 jo nesem spat in spi tam nekje do 3  - 4.30, ko se prvič zbudi, popapca in zaspi še za okol 3 urce.user posted image

čebela j
a najboljš da ga daš v oblekco user posted image user posted image user posted image user posted image majo tašče dobre ideje

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
1.2.2011 10:43:28   
Urša08
Evo sem spat nesla, Nejc pa Žiga sta se naveličala z avtomobilčki igrat tko da sem jima eno risanko dala, jaz sem se pa mal dol vsedla. No eto Žiga je že pri meni in hoče miško user posted image . Za kosilo bomo meli makarončke z omakico ker jih tam,aledva obožujeta. Mene pa čaka da mal pospravim samo nimam nekehude voljeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
1.2.2011 10:44:34   
Urša08
Petrušk lepa je bila Eva za krst user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 10:48:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4460
1.2.2011 10:51:39   
Urša08
čebela Nejc in Žiga sta oba brez vročine, Žigu mal nosek pušča pa oba vsake toliko mal pokašljata. Upam da bosta do vikenda oba popolnoma zdrava ker imata mojedva željo oba peljati na vikend.user posted image do nedelje, ko bodo prišli skup na praznovanje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
1.2.2011 10:53:12   
Urša08
Kolumbo jutro user posted image ti pejt kar lepo spat če maš možnost. Aja glede majčke dej mi pošl trr da ti nakažem. Daš mi jo pa komot marca ko se dobimo na kaviciuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
   [Brisano sporočilo]
1.2.2011 11:06:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4463
1.2.2011 11:11:24   
Čebel@
urša....držim pestke,da bo zdravje zdržalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo.....jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....kakšen top si si pa zamislila?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
1.2.2011 11:16:41   
Čebel@
punce jaz sem totalno blonduser posted image user posted image

dejte plis pogledat na tale link:
http://www.ringaraja.net/forum/bi_tole_dostavili_v_Slovenijo%3F/m_5587395/tm.htm
in mi povedat če bi mi dostavili tizga user posted image  v slovenijo...mislim da ja,ampak nisem pa ziheruser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
1.2.2011 11:22:31   
brkn83
pozdravček.

evo končno je prišel na vrsto moj zajtrk. Sej vem mal pozno, ampak bolje tako.

Danes ful gužva.  Včeraj popoldne sva z nikom kekse pekla in danes bova še malo nadaljevala.

Grem se najprejnajest, potem pa vas malo preberem-

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
1.2.2011 11:37:53   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

no se moram popravituser posted image user posted image user posted image :

PETRAP JE DANES RODILA ENOJAJČNA DVOJČKA NAL-a IN MAJ-auser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO MAMI,DA STE ZDRŽALI TAKO DOLGO 3V1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke. In bravo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk -ja ta tobogan je super zadeva. Nik ga je lani dobil za rojstni dan.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
1.2.2011 12:04:26   
Čebel@
uf sem jezna na moževo šeficouser posted image ....po zakonu bi mu mogla do včeraj dati izpisek plač za dohodnino,pa kar ne dauser posted image user posted image

baby borna lahko dostavijo v Slovenijouser posted image user posted image user posted image .......zdej samo še nekoga potrebujem,ki bi mi ga naročiluser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
1.2.2011 13:37:29   
sjmm
evo nas!

smo pršli domov okol 11.15....naju je z vso robo vn skipal in sva pol mogla vse gor strogat in not nabasat , umes me je prjel še mau po hladilniku pomit, bol na brzake

v kopalnici je bla štala k je majster odpelu stroj...sam Hb ni hudga sam eno tipalo je šlo u rijo, tak d je reku d more mašinca še 5 let laufat...no pa d vidmouser posted image

pol sva z Majkijem vse posesala, zdej šlafa, Miha je mau pomalicau...k dons bodo ostali bol pozni in bo ta glavn deu kosilo bol kasnej

no, zdej grem po tleh pomit, pa psa morm skrtačit, pol bo pa cajt d porovo juhco skončam, potem bomo pa kr tortilje spekli in eno fajn mešano solatko, za povrh pa imam za mulčke puding

no, tkole za zdele..pa-pa!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
1.2.2011 13:43:31   
brkn83
js sem pa tok hin danes, da sploh ne morem nič več.

sem zdej kosilo naredila, pa maso zarumove kroglice. Zdej pa bajadero delam. Potem se pa najem in grem mal na kavč, preden grem še po nika.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
1.2.2011 14:00:56   
brkn83
sem se najedla. Zdej vas pa zapuščam - grem mal spočit se, potem pa po nika in greva naprej kekse delat. Sicer še ne vem točn kakšne.

Mogoče se še zvečer kaj javim, če se mi bo dalo.

Lepo popoldne vam želim.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
1.2.2011 14:08:58   
Urša08
brkn spočij si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes tud neki morto, me kar neki obliva, energije ni nič, uf upam da se me kaj ne lotevauser posted image . Tamaledva danes preizkušata moje živčke sploh Nejc tko da sem ga sedaj kar v sobo poslala. Žiga tud še ne spi tko da sem user posted image .

Pa da ne govorim da sem včeraj vse posesala in najboljš da spet, sem začela resno razmišljat o tistem sesalcu ki sam sesa, če bo jeseni kaj viška e ga sigurno kupim.

Grem v izvidnico k tamalima potem pa še mal sem pokukam.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
1.2.2011 14:22:53   
SURF
Pozdravljene....

Najprej iskrene čestitke Mahailouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

KOLUMBO PRIPOROČAM TI,DA SE SPRAVIŠ KAKŠNEMU KIROPRAKTIKU!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

CLaud-Všeč mi je sobica od Larise...imava malce podoben okus...kje ste kupili posteljo,pride nad njo mogoče še baldahin?

Deja-drži se....hmmm...pri nas pa zaenkrat kar lepo vsi skupaj funkcioniramo.....kako dolgouser posted image user posted image user posted image

Nekaj sem brala,nekaj na hitro...veliko ste pridelaleuser posted image kot vedno......vse vas lepo pozdravljam....
Priprave na poroko se počasi odvijajo,obleke še nisem našla,ni še bilo tiste,da bi rekla to je touser posted image ....Drugače pa dela veliko,sj neve m a si ne znam več prav splanirat ali je preveč vsega....Pati je zdrava,navihana....vsak dan se smejimo njenim besedamuser posted image V vrtec je še nisem dala...bom tale teden zopet klicala,da vidim kakšno je stanje...pred dobrim mesecom je bilo menda starašansko veliko bolanih...si pa zelo želi v vrtec,pravi da se bo igrala in pelauser posted image pa da bom js pol pršla nazajuser posted image ....ja še malo pa bo tudi pri nas rojstni dan...Pati pravi...Ticija danuser posted image ....za darilo ji bova kupila tisto lutko od Nodija,ga imajo v knjižnjici tudi pa se vedno tako težko poslovi od njega...pa lego seveda,ta je pri nas zakon....se ji je že kar nabralo te robe in se res da marsikej početi...so mi zelo vščeč tiste od Kitty,ki so prav tako kompatibilne Duplotom...bomo videli....

Lepo bodite.....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
1.2.2011 16:13:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_
katjuša...upam, da podpišeš danes za nedoločen čas...držim pesti...pa veliko pikapokic za tvojega fanta....toplice oziroma morje bi pa jst na tvojem mestu prestavla...mi smo mel tud ta vikend planiran, pa nam žal ni usojeno - bomo šli pa marca, ko bo tud že bolj toplo pa jeuser posted image user posted image user posted image
kako pa sta s tvojim? imata še kakšne mini boje al se zj ful boljš razumeta odkar oba delata?

Pogodbe še nisem podpisala jo je pa šef prej bojda pisal tak da bo ju3 verjetnouser posted image user posted image user posted image
florjana dons nič več ne boli ima paseveda še ospen tak da če bo tako ostalo bomo konec tedna vseeno izkoristli po planu, razervacijo lahko prekinemo do petka tak da imamo se čas odločit. Odvisno kako bo zdravje.....
Joj nisem vedela da so najni prepirčki izpadli tako dramatični in sej s enisma preprirala zaradi tega k sme doma... itak pride včasih kako nesoglasje ampak se vse da zmenit:) trenutno smo superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če se zdej bolj ali manj razumeva k sva oba v službi na to nimam odgovora ker s emi zdi da je pač isto.... to da bo pri hiši kak € več je pa seveda super ampak na razmerje denar ne sme vplivati:)

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
1.2.2011 16:14:11   
Katjusa
čebela no po tem lahko sklepaš da je tvoj mil v kiklci pri krstu hihiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?