petrušk_
|
o pikica, sm glih zanč razmišljala da se že dolgo nisi oglasila...me veseli da ste ok. ti kar fino peci pa naj ti rata tako kot je treba!!! tamika....ne vem kaj naj rečem, naj res zdravila čimprej minejo...tebi pa močan srček in veliko potrpljenja z malim bolančkom....samo upam, da ne boste vsi v kompletu pokasiral.... deja...no comment za taščo....ma so res zmaji kaj nej rečem....skoz gor neki vešči, zanč ko so bli pa obiski iz bohinja sva jo mogla pa z mojim it 3x iskat da si je dama dvignla rit in prišla pozdravit naše kolumbo ahahhahaha...modne revije...poznamo to...mam vse omare že 100x okrog obrnjene k ma naša pupa razstavo....ej pa ne vem če sm že povedala, da je ko brezdomka...na vozičku za dojenčka ma tko cca 4 darilne vrečke, pa une od pošte od telegramov....obešene pa vse skoz s sabo vozi...notr pa cunje, pa igrače pa ni da ni...sam kakšne kače falijo menda ko iz kakih unih ameriških filmov k so une brezdomke z nakupovalnimi vozički pa tko cca ene 100 vreč not, pa še kakega psa po možnosti pa superca za žurko...ti kar žuraj...mi mamo tud februar čist fulll v pon je mela svakinja, 3 ma eva, 17 ena nečakinja in 21 druga nečakinja...pestro res čebela...super za ponočevanje.....škoda k sm zamudila debato k sm bla čist crknjena k sm 8 ur delala, pol sm šla pa u nabavo za tobogan, za evo za r.d., nikjer NIČČČČ... kao je to poletna roba...ja ne ni ne...je tud za v stanovanje za v sobo no na koncu najdla enga v kranju v pikapolonici tko da ga grem dons iskat, pa ful fino, k se da še vodo gor prklopt in bomo mel lahko polet na terasi, pa bazenček spodaj pa je AKCIJAAAAAAAAAAAA katjuša...upam, da podpišeš danes za nedoločen čas...držim pesti...pa veliko pikapokic za tvojega fanta....toplice oziroma morje bi pa jst na tvojem mestu prestavla...mi smo mel tud ta vikend planiran, pa nam žal ni usojeno - bomo šli pa marca, ko bo tud že bolj toplo pa je kako pa sta s tvojim? imata še kakšne mini boje al se zj ful boljš razumeta odkar oba delata? petrap čestitke in ogromnoooooooooooooo lepih trenutkov....pa ful dolg so bli 3 v 1...bravo res!!!!!!!!!!!...zj je pa čebela na vrsti moj spalni vzorec je glih neki tacga kt od katjuše...spat okrog 11h 12h, vstanem pa 5:50....tko da je res pestro...no ja se navajam že na dojenčka, ko bomo manj spančkali birdy....ajej...tale rokica oziroma prstek vam pa dela težavice....upajmo, da je mogla zj zadnjič rezat in da se čimprej zaceli vse skupaj kaj ma lev še vedno krčke? pa si probala antiflat? kolumbo....krst - super - ajej...hvala za maše....si me spodbudila, da ne vem če nebi še jst šla kako mašo plačat, pa da bi dvojno nucalo, a??mene že zj skrbi k nama bo zatežil, da ne morva krstit tadruzga k nisva poročena no mogoče pa ne bo, k prvič nama ni nič, drugim pa ful teži na polno, pa super za deci vinčka.....pa za redbule pa to.....tud jst sm glih včer spet lučko v kuhni gledala...groza...a naštejem: daleron, hikoncil, apisirup, islandski lišaj, smetlika, kinder neki - vitamini v glavnem, sadni sok za dvig imunskega sistema, mupi, 70 % alkohol za inhalator pucat, fiziološka pride kera ob ¸11h - 12h na kavo v planet tuš v kranj??