Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.1.2011 11:00:55
|
|
|
|
Čebel@
|
par minut miru-Hana umiva punčki rito in ji tlači svojo pleničko na rit pa zraven jo krega naj počaka,da jo umije sem pa zmatrana k ne vem kaj,pa še pol dneva ni mimo....popoldan bosta tast in svakinja praznovala,tko da bo še full house
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.1.2011 11:03:37
|
|
|
|
Čebel@
|
brkn: urša...še neki sm pozabila...moja najnovejša super hitra sladica...če ti ostane kruh, bel kruh ali žemlje, ali mlečen kruh....lepo ga narežeš na večje kocke, položiš v namaščen pekač, potrešeš s koščki čokolade, pač poljubno količino...kokr čokoladno imate radi...pol pa zmešaš ene 3-5 dcl mleka pa 2 jajčka, pa žlico sladkorja, ščep soli, vanili sladkor....poliješ, da se vse fajn prepoji, pol pa po vrhu eno žlico sladkorja lepo posuješ, da med peko mau karamelizira in pečeš ene pol urce na ene 170-180 stopinj....grešno dobro ...naši čist ponorijo _____________________________
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.1.2011 11:27:40
|
|
|
|
brkn83
|
čebela - ful hvala, bom zdele kr šla nardit. Tamika - sliko od frizure prilepim takoj ko najdem fotoaparat, ker ne vrm kam sem ga založila.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.1.2011 11:28:05
|
|
|
|
Čebel@
|
mala ima opoldansko spanje...za kosilo bo goveja juha-kasneje itak še meso in krompir......jaz grem pa tudi se malo ulešt
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.1.2011 11:35:33
|
|
|
|
TAMIKA3
|
KONČNO ... ZMAGA NAD SRAJCAMI
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.1.2011 11:35:56
|
|
|
|
TAMIKA3
|
po kosilo
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.1.2011 11:43:20
|
|
|
|
brkn83
|
evo pecivo je že v pečico, da vidimo kako bo. Js upam, da uredu. Moj je čist presrečen da je spet kako pecivo se znašlo v pečici.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.1.2011 12:08:58
|
|
|
|
MIHAILO
|
Pozdravljene punce...Jaz sem se vedno 2v1,pupa noce ven ...Evo zdaj sva z mozom prisla v stanovanje,smo pripeljala omaro za hodnik in Mihailovo posteljo ,da jo pristimava...Mihailo je ostal pri dediju in babici ,ker je tako lazje,bo lepo na toplem midva bova pa lazje sama to uredila...Je kaj novega?V Hrastniku nimam neta in vas ne morem slediti...Aha naj povem se da sem vcet bila na ctg-ju ,ki je kazal malo popadkov in je zdr.me potem pregledal videl vnetje in glivice,dobla sem svecke,danes zvecer se zadnjo dam in bo pozdravljeno..Narocil me je v ned.ker je takrat dezuren moj ginekolog in je rekel:pa se bosta skupaj odlocla kako in kaj...Pomoje da se bo moj gin jutri odlocil da mi sprozijo porod,ker mislim da vec kot 10dni ne pustijo cez rok...jutri bom pa 9dni cez rok...tko da al v ned.al v pon bojo pomoje pupiko ven spravili ...Malo mi je to cudno,ker ne gre naravno ampak vseeno pozitivno tuhtam in mislim na najbolje...Upam,samo ,da ne bo kaksnih komplikacij...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.1.2011 12:15:03
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tisa vse najboljše za drugi rojstni dan. Želimo ti veliko brezskrbnih, razigranih, srečnih otroških dni in seveda da boš zdrava. Danes pa lepo praznujte. pa še za mamico Tudi jaz se pridruzujem cestitkam!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2011 12:19:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2011 12:20:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2011 12:21:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.1.2011 12:36:31
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo OOOO MIHAILO sory k sm jst bl počasna pri odgovarjanju na SMSje....ful mislm nate in upam d bo jutri DAN D Ni panike...Jaz mam tel tko skoz v roki in odg.da se nisem sla
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.1.2011 12:37:23
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KAJ BOJO VAŠI ZA MAŠKARE????? Jaz sem v baby centru gledala neke kostume k majo...kaksne zivalske..muca,tiger itd
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.1.2011 13:37:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Pozdravljene punce...Jaz sem se vedno 2v1,pupa noce ven ...Evo zdaj sva z mozom prisla v stanovanje,smo pripeljala omaro za hodnik in Mihailovo posteljo ,da jo pristimava...Mihailo je ostal pri dediju in babici ,ker je tako lazje,bo lepo na toplem midva bova pa lazje sama to uredila...Je kaj novega?V Hrastniku nimam neta in vas ne morem slediti...Aha naj povem se da sem vcet bila na ctg-ju ,ki je kazal malo popadkov in je zdr.me potem pregledal videl vnetje in glivice,dobla sem svecke,danes zvecer se zadnjo dam in bo pozdravljeno..Narocil me je v ned.ker je takrat dezuren moj ginekolog in je rekel:pa se bosta skupaj odlocla kako in kaj...Pomoje da se bo moj gin jutri odlocil da mi sprozijo porod,ker mislim da vec kot 10dni ne pustijo cez rok...jutri bom pa 9dni cez rok...tko da al v ned.al v pon bojo pomoje pupiko ven spravili ...Malo mi je to cudno,ker ne gre naravno ampak vseeno pozitivno tuhtam in mislim na najbolje...Upam,samo ,da ne bo kaksnih komplikacij... jaz upam,da kmalu spoznaš svojo -upam,da se mala sama odloči pridet na svet
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.1.2011 13:39:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KAJ BOJO VAŠI ZA MAŠKARE????? nekaj kar ne pride za vas v poštev :princeska,ker kaj drugega po moje ne bo hotla nosit
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.1.2011 14:20:52
|
|
|
|
sjmm
|
Sam d vas pozdravm smo sami in glancamo po stanvanju, zdej se kuha druga runda kosila, oči neki oblubil d se vidmo okol 5h, mulci pravjo nej prištejem še 2 uri zravn...kok so poredni...sam ponavadi majo kr prov dol imata ene obiske, so tok zjali d sem Majkija že 2x nazaj uspavala....sam more mau odspat, ker smo bli kr na fajn sprehodu sem vas sam na brzake preletela...zvečer pa kaj več TISI PA VSI SKUPAJ ŽELIMO VSE NAJ NAJ, VELIKO ZDRAVJA IN SMEHA IN PRELEPIH DNI V KROGU SVOJE DRUŽINICE!!!! ..PA ŠE ZA MAMI...
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2011 15:29:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.1.2011 15:47:54
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo popapcali kosilo, mjami je blo dobrop. Potem sta pa mojedva odpeljala Nejca, Žiga pa kr nisem upala dat čeprav sedaj nko je vstalk je vidt ok. MA sej ni panike z njim - on je itak eno pridno dete najmanj dela z njim . Jaz morm pa dons par strojev oprat in posušit, mami mi je pa vse cote za zlikat vzela - joj kok mam zlato mamico . Kolumbo ma tamaledva sta nora na tomažka tko da študiram če bi kej v zvezi s tomažkom najdla za pusta . grem delat dokler Eva še spi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.1.2011 16:06:08
|
|
|
|
MIHAILO
|
Evo Mihailov koticek je pripravljen...Sva fulll zadovoljna z posteljo,sam upam,da ne bo padal z nje tukaj na sredini ,kjer ni tok visoka stranica,no ce pa bo bom pa se ono ograjico dokupla...Zdaj je moz prestavil posteljico in previjalno v spalnico tko da bom se posteljico pristimala za pupiko
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.1.2011 16:17:03
|
|
|
|
Čebel@
|
mihailo.....full je huda postelja-škoda ker nimajo kaj tudi bolj punčkastega urša....ne pozabi tudi počivati .... mamica kolumbo....si se zgleda preterala .....en kup zate
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.1.2011 16:33:51
|
|
|
|
MIHAILO
|
CEBEL sej majo tudi punckaste taksne princeske,barbie...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.1.2011 18:56:09
|
|
|
|
claud
|
Cer...evo sm se jst mal poslikala, ampak so mal svoh slike, te so najboljse kar sm jih dobila ker ne najdem fotoaparata...tole mi je pa uspel s telefonom slikat...ko najdem fotoaparat bom kj lepse poslikala...zaenkrat pa sam od larisse soba pa kuhinja... se razmetani del : se kuhnca: this is it.....4 now
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 29.1.2011 19:55:32
|
|
|
|
baki
|
čer.....v sluzbi je vredu.mi je pa nik dones zakuhal 38.8... kolk virusov pa še misli it mimo nas.mi gre vse skupi že pošteno na živce. .REBEKA ZA TVOJEGA SINČKA IN ZATE..sem vas bol površno prebrala....mihailo..upam da boš jutri ali v poned.stisnila k sebi svojo princesko.držinm pesti.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?