|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
29.1.2011 11:00:55   
Čebel@
par minut miru-Hana umiva punčki rito in ji tlači svojo pleničko na rituser posted image pa zraven jo krega naj počaka,da jo umijeuser posted image

sem pa zmatrana k ne vem kaj,pa še pol dneva ni mimo....popoldan bosta tast in svakinja praznovala,tko da bo še full house

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
29.1.2011 11:03:37   
Čebel@
brkn:

urša...še neki sm pozabila...moja najnovejša super hitra sladica...če ti ostane kruh, bel kruh ali žemlje, ali mlečen kruh....lepo ga narežeš na večje kocke, položiš v namaščen pekač, potrešeš s koščki čokolade, pač poljubno količino...kokr čokoladno imate radi...pol pa zmešaš ene 3-5 dcl mleka pa 2 jajčka, pa žlico sladkorja, ščep soli, vanili sladkor....poliješ, da se vse fajn prepoji, pol pa po vrhu eno žlico sladkorja lepo posuješ, da med peko mau karamelizira in pečeš ene pol urce na ene 170-180 stopinj....grešno dobro ...naši čist ponorijouser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
29.1.2011 11:27:40   
brkn83
čebela - ful hvala, bom zdele kr šla nardit.

Tamika  - sliko od frizure prilepim takoj ko najdem fotoaparat, ker ne vrm kam sem ga založila.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
29.1.2011 11:28:05   
Čebel@
mala ima opoldansko spanje...za kosilo bo goveja juha-kasneje itak še meso in krompir......jaz grem pa tudi se malo ulešt

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
29.1.2011 11:35:33   
TAMIKA3
KONČNO user posted image user posted image user posted image user posted image ... ZMAGA NAD SRAJCAMI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
29.1.2011 11:35:56   
TAMIKA3
user posted image po kosilo user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
29.1.2011 11:43:20   
brkn83
evo pecivo je že v pečico, da vidimo kako bo. Js upam, da uredu. Moj je čist presrečen da je spet kako pecivo se znašlo v pečici.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
29.1.2011 12:08:58   
MIHAILO
Pozdravljene punce...Jaz sem se vedno 2v1,pupa noce venuser posted image ...Evo zdaj sva z mozom prisla v stanovanje,smo pripeljala omaro za hodnik in Mihailovo posteljo ,da jo pristimava...Mihailo je ostal pri dediju in babici ,ker je tako lazje,bo lepo na toplem midva bova pa lazje sama to uredila...Je kaj novega?V Hrastniku nimam neta in vas ne morem slediti...Aha naj povem se da sem vcet bila na ctg-ju ,ki je kazal malo popadkov in je zdr.me potem pregledal videl vnetje in glivice,dobla sem svecke,danes zvecer se zadnjo dam in bo pozdravljeno..Narocil me je v ned.ker je takrat dezuren moj ginekolog in je rekel:pa se bosta skupaj odlocla kako in kaj...Pomoje da se bo moj gin jutri odlocil da mi sprozijo porod,ker mislim da vec kot 10dni ne pustijo cez rok...jutri bom pa 9dni cez rok...tko da al v ned.al v pon bojo pomoje pupiko ven spraviliuser posted image ...Malo mi je to cudno,ker ne gre naravno ampak vseeno pozitivno tuhtam in mislim na najbolje...Upam,samo ,da ne bo kaksnih komplikacij...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
29.1.2011 12:15:03   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tisa vse najboljše za drugi rojstni dan. Želimo ti veliko brezskrbnih, razigranih, srečnih otroških dni in seveda da boš zdrava. Danes pa lepo praznujte.
user posted image

pa še za mamico
user posted image

Tudi jaz se pridruzujem cestitkam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
   [Brisano sporočilo]
29.1.2011 12:19:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 4285
   [Brisano sporočilo]
29.1.2011 12:20:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4286
   [Brisano sporočilo]
29.1.2011 12:21:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4287
29.1.2011 12:36:31   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

OOOO MIHAILO sory k sm jst bl počasna pri odgovarjanju na SMSje....ful mislm nate in upam d bo jutri DAN Duser posted image

Ni panike...Jaz mam tel tko skoz v roki in odg.da se nisem sla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4288
29.1.2011 12:37:23   
MIHAILO

KAJ BOJO VAŠI ZA MAŠKARE?????

Jaz sem v baby centru gledala neke kostume k majo...kaksne zivalske..muca,tiger itd

Neposredna povezava do sporočila: 4289
29.1.2011 13:37:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Pozdravljene punce...Jaz sem se vedno 2v1,pupa noce venuser posted image ...Evo zdaj sva z mozom prisla v stanovanje,smo pripeljala omaro za hodnik in Mihailovo posteljo ,da jo pristimava...Mihailo je ostal pri dediju in babici ,ker je tako lazje,bo lepo na toplem midva bova pa lazje sama to uredila...Je kaj novega?V Hrastniku nimam neta in vas ne morem slediti...Aha naj povem se da sem vcet bila na ctg-ju ,ki je kazal malo popadkov in je zdr.me potem pregledal videl vnetje in glivice,dobla sem svecke,danes zvecer se zadnjo dam in bo pozdravljeno..Narocil me je v ned.ker je takrat dezuren moj ginekolog in je rekel:pa se bosta skupaj odlocla kako in kaj...Pomoje da se bo moj gin jutri odlocil da mi sprozijo porod,ker mislim da vec kot 10dni ne pustijo cez rok...jutri bom pa 9dni cez rok...tko da al v ned.al v pon bojo pomoje pupiko ven spraviliuser posted image ...Malo mi je to cudno,ker ne gre naravno ampak vseeno pozitivno tuhtam in mislim na najbolje...Upam,samo ,da ne bo kaksnih komplikacij...

jaz upam,da kmalu spoznaš svojo user posted image -upam,da se mala sama odloči pridet na svetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
29.1.2011 13:39:35   
Čebel@

KAJ BOJO VAŠI ZA MAŠKARE?????
nekaj kar ne pride za vas v poštevuser posted image :princeska,ker kaj drugega po moje ne bo hotla nosit

Neposredna povezava do sporočila: 4291
29.1.2011 14:20:52   
sjmm
Sam d vas pozdravmuser posted image

smo sami in glancamo po stanvanju, zdej se kuha druga runda kosila, oči neki oblubil d se vidmo okol 5h, mulci pravjo nej prištejem še 2 uri zravn...kok so poredni...sam ponavadi majo kr prov

dol imata ene obiske, so tok zjali d sem Majkija že 2x nazaj uspavala....sam more mau odspat, ker smo bli kr na fajn sprehodu

sem vas sam na brzake preletela...zvečer pa kaj več

TISI PA VSI SKUPAJ ŽELIMO VSE NAJ NAJ, VELIKO ZDRAVJA IN SMEHA IN PRELEPIH DNI V KROGU SVOJE DRUŽINICE!!!!user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..PA ŠE ZA MAMI...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
   [Brisano sporočilo]
29.1.2011 15:29:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4293
29.1.2011 15:47:54   
Urša08
Mi smo popapcali kosilo, mjami je blo dobrop. Potem sta pa mojedva odpeljala Nejca, Žiga pa kr nisem upala dat čeprav sedaj nko je vstalk je vidt ok. MA sej ni panike z njim - on je itak eno pridno dete najmanj dela z njimuser posted image .
Jaz morm pa dons par strojev oprat in posušit, mami mi je pa vse cote za zlikat vzela  - joj kok mam zlato mamicouser posted image .

Kolumbo ma tamaledva sta nora na tomažka tko da študiram če bi kej v zvezi s tomažkom najdla za pusta user posted image .

grem delat dokler Eva še spi

Neposredna povezava do sporočila: 4294
29.1.2011 16:06:08   
MIHAILO
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Evo Mihailov koticek je pripravljen...Sva fulll zadovoljna z posteljo,sam upam,da ne bo padal z nje tukaj na sredini ,kjer ni tok visoka stranica,no ce pa bo bom pa se ono ograjico dokupla...Zdaj je moz prestavil posteljico in previjalno v spalnico tko da bom se posteljico pristimala za pupikouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
29.1.2011 16:17:03   
Čebel@
mihailo.....full je huda postelja-škoda ker nimajo kaj tudi bolj punčkastegauser posted image

urša....ne pozabi tudi počivatiuser posted image ....user posted image user posted image user posted image  mamica

kolumbo....si se zgleda preteralauser posted image .....en kup user posted image user posted image user posted image user posted image  zate

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
29.1.2011 16:33:51   
MIHAILO
CEBEL sej majo tudi punckaste taksne princeske,barbie...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
29.1.2011 16:37:07   
MIHAILO
http://montazne-hise-on.net/sobe-za-fante-in-dekleta.html
CEBEL tu mas nekaj postelj

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
29.1.2011 18:56:09   
claud
Cer...evo sm se jst mal poslikala, ampak so mal svoh slike, te so najboljse kar sm jih dobila ker ne najdem fotoaparata...tole mi je pa uspel s telefonom slikat...ko najdem fotoaparat bom kj lepse poslikala...zaenkrat pa sam od larisse soba pa kuhinja...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
se razmetani deluser posted image :
user posted image
se kuhnca:
user posted image
user posted image

this is it.....4 nowuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
29.1.2011 19:55:32   
baki
čer.....v sluzbi je vredu.mi je pa nik dones zakuhal 38.8...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolk virusov pa še misli it mimo nas.mi gre vse skupi že pošteno na živce.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .REBEKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA TVOJEGA SINČKA IN ZATE..sem vas bol površno prebrala....mihailo..upam da boš jutri ali v poned.stisnila k sebi svojo princesko.držinm pesti.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?