|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
24.1.2011 13:55:04   
sjmm
urša...še neki sm pozabila...moja najnovejša super hitra sladica...če ti ostane kruh, bel kruh ali žemlje, ali mlečen kruh....lepo ga narežeš na večje kocke, položiš v namaščen pekač, potrešeš s koščki čokolade, pač poljubno količino...kokr čokoladno imate radi...pol pa zmešaš ene 3-5 dcl mleka pa 2 jajčka, pa žlico sladkorja, ščep soli, vanili sladkor....poliješ, da se vse fajn prepoji, pol pa po vrhu eno žlico sladkorja lepo posuješ, da med peko mau karamelizira in pečeš ene pol urce na ene 170-180 stopinj....grešno dobro ...naši čist ponorijouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
24.1.2011 13:55:48   
sjmm
user posted image ...me je moj zadolžil za ene ponudbe, dokler je še miruser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
24.1.2011 14:02:52   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Brkn uvau ful si pridna, skoz neki prenavljašuser posted image user posted image user posted image user posted image V kakšne barve pa beliš?

kuhinja je oranžna, dnevna bo pa rumena. Nmareč imamo belo sedežno in je tk najboljše, pa še pohištvo je svetlo in belo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
24.1.2011 14:15:17   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Brkn uvau ful si pridna, skoz neki prenavljašuser posted image user posted image user posted image user posted image V kakšne barve pa beliš?

kuhinja je oranžna, dnevna bo pa rumena. Nmareč imamo belo sedežno in je tk najboljše, pa še pohištvo je svetlo in belo.

user posted image user posted image user posted image user posted image
si zbrala našo paleto barv...superca!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
24.1.2011 14:44:29   
Urša08
Sjmm superca kok receptov bomo kar vse sprobaliuser posted image user posted image user posted image user posted image hvala ti res si zlata k nas tkole zalagaš z recepti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
24.1.2011 14:46:52   
Urša08
Birdy mi smo meli problem z vlago in sva kupla tist razvlažilec al koko se mu reče tako kar veliko zadevo in je pomagalo, drug ukrep je pa bil selitev sušilca v klet. Od takrat nimamo z vlago nobenih problemov. Aja pa seveda redno luftanje kar pa pomoje že itak delate ker smo mi tud pa ni blo kej preveč efekta. Upam da se je rešite.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
24.1.2011 14:49:26   
Urša08
Pri nas je popoldanski počitek. Žiga spi - in to brez dude brez problema tko da bomo vidli kako naprej. Če ne bo sitkov in jokcal bomo kar pri tistem ostanku dude ostali. Joj sam jaz sem taka smotka, men je kar prezgodaj, men je še tok micenuser posted image user posted image user posted image user posted image pa ne vem zakaj so mi tok kjut z dudamiuser posted image user posted image user posted image . Eva se pa ravnokar nekaj oglaša tko da bom mogla tole kar končatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
24.1.2011 17:39:04   
Čebel@
tamika.....sem opazila,da bi jo kar obdržalauser posted image user posted image user posted image ....jaz upam,da naredite še eno user posted image user posted image user posted image user posted image .....tudi vas je bilo lepo videtiuser posted image user posted image user posted image

sjmm......vav tale recept s kruhom moram pa probatuser posted image user posted image user posted image ....a je kej važno kako velike kocke narežeš?

urša....mogoče pa zvečer tudi ne bo panike za dudo-poročaj kako greuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
24.1.2011 17:43:20   
Čebel@
smo šli na obisk k naši mami......mala čist babico očara-je rekla da še ni vidla nobenga otroka tko lepo jest(ni skoraj nič umazana okrog ust,ker se sama briše z žlico)user posted image ....Hana je itak mala čvekica in ponavlja cele stavke in prav fajn ji gre-moja velika puncauser posted image

zdej je atija vlekla dol k babi(ju je full pogrešala),meni pa mika,da bi malo tini mini cunjice posoltiralauser posted image ...drug mesec bo treba že mislit na kakšne priprave za user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
24.1.2011 19:44:54   
brkn83
čer.

Evo malo časa končno za računalnik.

Dnevna soba pobeljena, vse prestavljeno in je ful fajn,tk kot sem si zamislila. Popoldan ko je ati prišel domov, smo šli v trgovino po novo računalniško mizo, pa nov prtiček za na mizo v kuhinji, pa enega v dnevni sobi, potem pa sem še kupila vazze in pesek, ter sem zdej naredila malo dekoracije.

Nik je šel ob sedmih spat, js pa čakam da mož pride domov, ker je šel ob šestih na en sestank, pa ga še vedn ni.

Potem pa bova mizo sestavla in do konca vse naredila. Pa upam, da greva normalen čas spat, ker sem ful utrujena.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
24.1.2011 19:55:57   
MIHAILO
Ojla punce...Upam,da bom lahko napisala sporocilo,ker mam slab net...Jaz se nisem sla,kot vidite:-)))v NED sem imela ctg,malo popadkov kaze ampak niso se tapravi,potem me je moj zdr.pregledal in pravi da sem 2,5cm odprta ...je rekel samo se popadke rabimo pa bo...jutri imam spet ctg in pregled...a to ce sem zdaj ze odprta brez popadkov pomeni da bo slo hitro al ni receno...z mihailom sem bila sprejeta v bolnico po 19h popadkov ker me takrat niso odpirali ti popadki,potem ko so me sprejeli po 19-ih urah sem pa rodila cez 3,5ure.. Danes sem se po Lj.po shoppingu hodila in full prehodila,potem sva pa tole posteljo kupila za Mihaila....

http://www.fortrade.si/ProdajniProgram.aspx?IZDELEK_ID=65708501

Mislim,da bo Mihailo zelo navdusen,ker ko sva mu sliko pokazala so mu oci kar zarele...Mihailo ne spi vec po dnevu,prve dni je malo tezje zdrzal ampak ko je zdaj ze par dni zaspal ob 20h in spal do 9h cist vredu zdrzi da ne spi podnevi in zvecer zaspi brez besed ,samo mleko poije ,gre na trebuh in zaspi...Prej je pa vriskal,vstajal,govoril ma kaj vse nisva delala z mozom da bi zaspal,meni se je vcasih ze mesalo glede tega uspavanja,upam,da smo zdaj nasli in ugotovili vzrok tega in da pac ne rabi popoldanskega spanca ,da bi zvecer lepo zaspal in seveda ob normalni uri ne pa ob 00:00h in z vriskanjem...

REBEKA SE TUKAJ CESTITKE OB ROSJTVU SINEKA:)))

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
24.1.2011 20:32:54   
claud
Cer!

mihailo- Larissa tud ze nekaj casa cez dan ne spi...vcasih se zgodi da za 1 urco, ampak ponavadi bl noce, pa tud normalno zdrzi tko da ob 20h mamo spanje pa okol 8h zjutraj se zbudi...ocitno ponoci vse not prinesejo nekateri...

rebeka cestitke ob rojstvu user posted image user posted image user posted image user posted image

mamice naspidirane...kolumbo,sjjm & the others....user posted image ...svaka vam castuser posted image user posted image
Jst pri larissi in sluzbi upam da mi bo ratal se enga user posted image narest user posted image .......

Drugace pa imamo v sluzbi pestro..razocarana ful nad odnosi...
skos me prestavljajo z ene lokacije na drugo...in zdj smo koncno se eno dobil in je dobila prednost in so njo dal na mojo bivso lokacijo mene pa spet selil...to je delovna demokracija....
pol sefa vprasam zakaj to...pa mi prbije da bols zgledam za v lj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....sj ste dojele ane...

Imam 1 vprasanje: Kako je s pravico do dopusta?
A mi lahko zavrnejo dopust zaradi pomanjkanja kolektiva ( ker ce si privoscim dopust bi mogla bit ena cel dan oz. ena izmena zaprta)?
Ce katera slucajno ve kako je s tem...

V glavnem tok sm zbita da komi se lezim...dec pravi naj bom zbujena ko pride domov, naj ga pocakam...ma ne vem ce mi bo rataluser posted image
Hmmm ne vem kaj bi rad od meneuser posted image

A je katera sploh tuki? Al se ze stiskate?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
24.1.2011 20:48:32   
birdy
Claud, mal poglej kaj piše v pogodbi. Ampak drugač je dejansko tko da ti lohk sam izbiraš samo nekih 7 dni dopusta kdaj boš mel, ostalo pa lahko določi delodajalec. Kar pomeni da tebi ne odobri enga dopusta, druzga ti pa kr sam določi kdaj ga boš mel. No, edin tistih 7 dni pa ahko sam določiš. 
Pa za dneve me ne čist držat za besedo, to je bilo v bivši službi od mojega. Zase točno moraš pa v pogodbo/kolektivno pogodbo pogledat.
No, seveda pa tam kjer so neki normalni odnosi ne gre ravno tako. Zakonsko pa je tako določeno, to pa ja.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
24.1.2011 20:54:46   
birdy
Urša, pri nas je problem ker se do zdej niso cunje sušile tuki gor, niti sušilca nimava. Luftava pa redno ja, sam žal ne pomaga. Sva se odločila da v četrtek vzameva unga v Hoferju pa upava da bo ok. Glede sprehodov... Prinas gre Kristi na sprehod al v vozu al pa z trikolesnikom. Ona je bolj lenobica. Neli mora pa šetat, ji druzga ne preostane. Sama pa ne grem ven, niti pred bajto. Namreč Lev v vozu če se ne premika tuli, na sprehod pa tud ne morem ker mam premalo rok. Bo že...

Rebeka, čestitke ob rojstvu sinka!!!! 

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
24.1.2011 21:21:54   
petrušk_
hej bejbe moje....

zbita k norc...nism nč brala, pa jutr bom tud bl tko tko...mogoče v sredo kaj nadoknadim, zj mi moj noge masira, pol pa šibam spančkat....da ulovim mal energije

zjutri sm bla že 7:00 v postojni, sm kri dala za rh-
pol šibala dam, prpravla zajtrk za vse 3, oči je kavico skuhal, smo pojedl, sm pospravla, pa se mal v kuhinjske predale zapodila, k je bil oči dam, da malčica ni bla zapostavljenauser posted image user posted image
pol pa kosilo, malčka spat, mami pa po inekcijo nazaj v postojno....
tašča je poslušala po baby fonu....pa sm kr izkoristla in šopnla še u šoping mal...2 luštne majčke, 1 jopco in bunda brezrokavnik za marca, aprila, k zgleda da bo zima itak kmal spustila...mogoč še clo za februaruser posted image user posted image user posted image user posted image

zvečer as usual,,,inhalacije, masiranje nogic, umivanje zobkov in via mižule....

no zj se grem pa mal stisnt....pol pa pančkat , jutr pa u lj predavanje o prehrani sladkornega bolnika, pol pa u MC šiška boniteto zapravit...pride pa moja mami merkat, da bom v miru lahko šopingirala brez slabe vesti......

tolk zaenkrat.....več kak drug dan..mam kr mal gužvice...

eva...hmmm...kašlja k mali slonček....jutr takoj ob 7h kontrola pri P...aja sj res še to sm pozabla napisat....
tale kašelj je ratu tko zloooo grozen...vročina pa 1 dan je, 2 dni je ni.l...pa tko naprej.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse k jih rabte.....se mi zdi da sm zjutri zasledila, da ma kolumbo spet ludo kučo....pa naj hudič vzame že enkrat te bacile!!!!

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
24.1.2011 21:28:49   
brkn83
joj mojga še zdej ni domov. No sem se pa prej razjezila in kr sama zdej sestavila računalniško mizo in vse prestavila. Edino kar še imam je zdej stara miza, ki mora ven. Ampak očitn ne danes, ker ne bo prav čas prišel domov. Zdej sem pa res skoraj vse postorila.

A je še katera tle????

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
24.1.2011 21:36:53   
TAMIKA3
čer user posted image

mi2 nazaj z maratona user posted image user posted image ... so me pa  noge bolele za znoret ... me je user posted image šlepau skoraj celo pot user posted image user posted image ... fantje so pa že lepi čas v postelji user posted image user posted image user posted image user posted image ... tristan je govoril NE SPAT, NE SPAT  ... smo pustili luč na hodniku prižgano, pa se ni nič oglašal user posted image user posted image user posted image user posted image ... zdaj pa tuš in uživanje v dvoje v tišini user posted image

nočko user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
24.1.2011 21:51:00   
TAMIKA3
brkn... kaj delajo živčki, ne user posted image user posted image user posted image
petrušk... ti pa si bizi ... lepo šopingiraj user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image za Evico in njen kašelj
claud... upam, da se stanje v službi izboljša user posted image user posted image user posted image user posted image ... kako je Larissa?
mihailo...  a ti pa še kar 2 v 1 ... naj se popadki hitro začnejo v mili obliki in hitro spravijo malčico na svet user posted image user posted image user posted image user posted image ... mogoče je pa šoping pripomogel in v rokah že držiš majhno štručko user posted image
čebel@... si požrla ponos ali ste zdaj ok ... hana pa res lahko vsakega očara user posted image ... upam, da si uživala v cunjicah user posted image ... pupe pa ne znamo narest user posted image ... dokazano 4x user posted image ... tako da ne bomo igrali lota, ker itak nikoli ne trefimo user posted image user posted image
sjmm... ti si res naša knjiga receptov user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa res user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
24.1.2011 21:52:38   
sjmm
o, še en dan...poln dela in dogodivščin

smo mel mal govorilnih popoldan z mulčki, pol smo mau še ideje za sobe spilil

pol me je spet lover pregajnu...pol pa nism migla več...tak d urša ajm sorči...nism pršla do pošte...ju3 običajni šoping, pa bova vmes še na pošto skočila

zdej pa grem mau u miru uživat...k je nov režim...za ta mala 2 pol9 med tednom...via pojstla...za ta velka 2 ...pol10....pa luč ugasnt ob 10h, če je tišina...drgač takoj, če afne špilata...no, dons je užgal...vidječo kak se bo obnesluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
25.1.2011 8:12:18   
Urša08
user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
25.1.2011 8:18:12   
Urša08
jutro

Jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jutranja kavica očitno ni prijela. Oh saj bo. Me je očitno mal utrujenost ujela.

Tamika super za večer v dvoje user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm ni panike, pa super za nov režim spanja user posted image user posted image user posted image user posted image bo vsaj kaka urca še za vaju ostala user posted image .

čebela sem vesela da ste uživali user posted image user posted image user posted image user posted image sortiranje in pregled cunjic je pa balzam za dušo user posted image user posted image user posted image uživaj

Kolumbo
kako ste?

Kolumbo in Birdy hvala za odgovore glede sprehodov.

Birdy
mam eno vprašanje glede dojenja. Men se je od kar je bla Eva v bolnici in sem si mogla en teden vn črpat proizvodnja mal zmanjšala kar pomeni da moram skoraj vsak dan dodati med 60 in 120 dodatka oz. mojga mleka ki ga mam v skrinji. A je kaka varianta da mi rata spet na polno dojit? help mi sem mislila da bova mele z Evo eno leto dojenja pa slabo kažeuser posted image

Grem zajtrk narest za moje lakotnikeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
   [Brisano sporočilo]
25.1.2011 8:19:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3872
25.1.2011 8:59:16   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

jutro...

mene kuha, sm kr fertikuser posted image ...mulci pa vsi na turbo.....hellp meee

NE POZABIT!!!!!!

http://www.durs.gov.si/si/fizicne_osebe/dohodnina_za_fizicne_osebe_obrazci/odmera_dohodnine/vloga_za_uveljavljanje_posebne_olajsave_za_vzdrzevane_druzinske_clane_pri_informativnem_izracunu_dohodnine_za_leto_2010/

http://www.uradni-list.si/files/RS_-2010-103-05309-OB~P001-0000.PDF

o, revca, no, zdej pa še ti...sej bo hitr minil.....evo xxxl paket user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
25.1.2011 9:05:05   
sjmm
dan!

evo naju.....Majki je spet lepo spal...jz sm zdej prepričana, da greva kupit uno posteljico v Ikeo, čeprav mi je grozno pri srcu, da se že poslavljamo od ta melo posteljice, kot mi je blo ledeno, ko smo se poslovili od dude...no, vsaj še flaško srka...brez tega zaenkrat še ne gre...sej itak je moj zlati bejbi.....sam se kr konča en obdobjeuser posted image ...vglavnem zdej ga ne prestavljava v ta malo in spi praktično celo noč....tko d upam, da ko bo imel svojo posteljo večjo in bom lahk zvečer se na njen k njemu stisnila, da bo zaspal, potem upam, da bo tko lepo spal tud naprej...bomo vidl

dons smo bli zjurti kr zgodnji...pol sm pa šla še za pol urce nazaj

zdej sm pa 2 tone brisač zložila...evo zdej pa kavicauser posted image

mali je pa že mau dnevno sfriziruuser posted image user posted image user posted image user posted image

urša...upam, da ti dojenje spet steče na polno, če pa ne, pa se poskusi čim manj sekirat....sej jim nič ne manjka, če pijejo am...sam, sej te razumem....držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
25.1.2011 9:08:26   
Urša08
Kolumbo ojoj držim pesti da se kmalu pozdraviš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa dej nej ti pride tvoja mami al pa tašča pomagat - sej sta obe v pokoju. Nej Šime kar pokliče, ti pa počivaj, veliko pij user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?