|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.1.2011 21:49:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rebeka84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4251
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
28.1.2011 22:07:29   
birdy
Rebeka, čestitke. Naj vam bo lepo in veliko zdravja vam želim.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
28.1.2011 22:09:05   
birdy
Jst kaput. Tmal je mel spe krče, dons k sreči mal manj časa. Ampak nosila sem pa vseen ene dve uri in me prov desna roka boli. Upam da zdej bo spal.
Lahko nočko vsem in lep vikend.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
28.1.2011 22:20:57   
Katjusa
Končno sme prišla do računalnika....
če se ne motim ima dons Kolumbo obletnico tak da vse naj naj in naj žari ljubezenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
28.1.2011 22:25:43   
sjmm
rebeka...čestitke!!!! kak cukerček!!!!lepo se crkljajte!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy...lepo praznovanje!!!!

kolumbo.....vau, sta se pa lepo napapcala!!! ojoj, vse te boli...hja, sej si res drgnila k slonček....upam, da se spočiješ!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
29.1.2011 6:37:49   
Urša08
Tisa vse najboljše za drugi rojstni dan. Želimo ti veliko brezskrbnih, razigranih, srečnih otroških dni in seveda da boš zdrava. Danes pa lepo praznujte.
user posted image

pa še za mamico
user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
29.1.2011 6:43:15   
Urša08
jutro

Eto jaz pijem kavico
user posted image

vsi trije user posted image user posted image user posted image so že pokonci, sem z Evo vstala pa sta v roku 10 minutk še nejc in Žiga prcapljala. Ah ja upam, da mi rata vsaj kavico v miru popituser posted image user posted image user posted image .

REbeka še enkrat čestitke za tvojega princa. Joj kak cortek jeuser posted image uživajte , uživajte

Kolumbo ma dej izklop ti svoj turbo in počivaj takrat ko lahko. Boš še vse življenje mela čas pucatuser posted image user posted image user posted image .

Sjmm samo da je slaba volja minila, ja včasih res pride vse čez mejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk kok sem vesela zate res user posted image user posted image user posted image user posted image , za Evo je pa res boljše da ste prestavili, se bo imela pa dva vikenda lepo user posted image

Birdy ti tud počivaj, sedaj je vikend in izkoristi tud kako urco zase in počivaj.

čebela upam, da si mela lepo, dolgo nočkouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
29.1.2011 6:45:30   
Urša08
Katjuša sem vesela da se nam kljub službici še vedno javljaš user posted image . Imam en predlog če je izvedljiv. A bi se dalo narest kolaž naših dve letnikov? Saj lahko tud par mesecev nastaja - kaj praviš? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
29.1.2011 7:51:36   
Ajvy
Tkolele...dve leti nazaj me je ob temle času navijal.....zvečer 22.12 je prišla na svet naša princeska Tisa.....sploh ne morem verjet ,da je že dve leti tega...in ko jo pogledam....hodi, govori, poje, se smeje, joka....sama dela večino stvari...nič več ni majhen dojenček...temveč moja velika punca...

ČEstitke Tisi za 2. rojstni dan.....želim ji ,da še vedno ohrani to skrivnostnost v očeh......zdravja, zdravja...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
29.1.2011 7:53:02   
Ajvy
Urša....hvala najlepša za čestitko , vedno tko lepo misliš na nas

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
29.1.2011 8:05:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tisa vse najboljše za drugi rojstni dan. Želimo ti veliko brezskrbnih, razigranih, srečnih otroških dni in seveda da boš zdrava. Danes pa lepo praznujte.
user posted image

pa še za mamico
user posted image

vse najboljše,najlepše in veliko,veliko zdravja!!!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
29.1.2011 8:10:02   
Čebel@
jutro

noč:hana jo je lepo prespala....jaz pa:polom.....resno sem si zaželela it kar rodituser posted image ....od 20.00-00.00 sem šla ziher 20x na WC sem imela grozno drisko...me je user posted image  pritiskal na črevo....pa spet malo na želodec....na koncu sem spala v sede,ker le tako me ni nič pritiskalo

pokonci sva od 7.00.....mala polna energije,dobre volje,že Nodija gleda....jaz pa primerna neprespani noči

lep vikend vam želim

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
29.1.2011 9:04:12   
TAMIKA3
jutro user posted image

včeraj zjutraj sva z mojim "bolančkom" šla na user posted image in domov prilezla ob 1h user posted image user posted image ... se najedla ... HB za ostanke user posted image user posted image user posted image ... jaz sem letela po user posted image user posted image user posted image , Marin je pa po hiši malce pospravil user posted image user posted image ... nato so me čakale še srajce user posted image user posted image user posted image user posted image , nekaj jih je še ostalo user posted image user posted image ... me je začelo zebst, pa sem se vlegla na kavč in ob 6h zaspala user posted image user posted image in spala do 10h na kavču ... ati je user posted image user posted image user posted image user posted image dal večerjo, jih skopal in dal spat user posted image user posted image user posted image user posted image ... jaz ne vem nič o tem user posted image user posted image user posted image user posted image ... ob 10h sem se prestavila v spalnico in spala do jutra user posted image
danes smo sami, ati je šel banjo postavljat ... jaz pijem user posted image , fantje pa gledajo SREČNO KEKEC ... bomo pa cunje pospravili, pa po tleh malce zglancali ... kosilo: pasulj pa dobimo od moje mami user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
29.1.2011 9:05:48   
tanci29

user posted image

pa še za mamico
user posted image

tudi mi želimo Tisi vse najboljše, veliko poljubčkov od nas ter en velikanski koš zdravja ter sreče...malih nagajivosti in iskrice v očeh...ČESTITKE

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
29.1.2011 9:09:32   
tanci29
rebeka-čestitke ob rojstvu prekrasnega fantka..sem zelo vesela da je uroš tako lepo sprejel...izbrali ste čudovito ime...sedaj pa veliko veliko crklanja in uživanja ob dveh malčkih...ps.je pa res čist Urošu podobenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
29.1.2011 9:14:26   
tanci29
urša-vam pa en kombajn user posted image ta zdravilnih...

tudi za petrušk
in birdy da gredo krčki hitro mimo
za čebelo da bo nabrala moči po neprespani noči
in za kolumbo da se ji mao turbo izklop
pa za tamiko  da popedenca vse "srečno Kekec"
pa za sjmm isto
pa za mihailo da bo čimprej se stiskala s svojo prinčipeso
pa za vse ostale ki ste turbo fejst

lep pozdravček od mene

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
29.1.2011 9:15:55   
TAMIKA3
čebel@... tebe pa resno heca ta vaš fuzbalerček user posted image user posted image
ajvy... lepo praznujte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
birdy... upam, da vas tile krčki kmalu zapustijo user posted image user posted image ... probaj počit in si nabrat moči čez vikend
petrušk... jeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image ... happy, happy for you ... user posted image user posted image user posted image user posted image za Evo in lepo praznujte v krogu družine user posted image
sjmm... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... sem vesela, da si loverju dala košarico user posted image
kolumbo... počivaj, ko si sama z Jurčkom ... ti bo Šime pomagal glancat
rebeka... joj, kako je to miceno user posted image ... hitro pozabiš, kakšno štručko prineseš iz P ... uživajte v crkljanju
katjuša... počivaj in si naberi moči za nov delovni teden ... sem vesela, da uživaš v službi ... kako sta junaka?
urša... hvala za user posted image ... si jo v miru spila? kako so tvoji bolniki? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
29.1.2011 9:20:28   
TAMIKA3
kolumbo...

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
29.1.2011 9:30:23   
TAMIKA3

user posted image

pa še za mamico
user posted image

se pridružujemo čestitki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ... mali mamini princeski Tisi želimo razigrano otroštvo polno smeha, ljubezni in zdravja user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
29.1.2011 9:32:03   
TAMIKA3
baki... kako je v službi? pa tvoja sončka, sta zdrava?
tanci... lepo te je brat user posted image user posted image user posted image ... kako ste?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
29.1.2011 9:49:43   
Urša08
Tanci kako lepo da si se nam javila user posted image user posted image user posted image user posted image Kako sta otročka? že odštevate dneve do Avstralije?

Tamika kako lepo da te je tvoj pustil spati in popedenčkal otročke user posted image user posted image user posted image user posted image Pri nas je stanje boljše, moj kar ok, edin malce spanja mu manjka, Nejc je brez vročine zaenkrat, Žiga jo mal ima, Eva zaenkrat ok. Sedaj prideta mojedva - bo mami še kosilo s sabo pripeljala, po kosilu pa odpeljeta Nejca, za Žiga se mormo pa še odločit.

Sjmm upam da ti je ratalo baterije nafilat.

čebela ojej kaka nočka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čez dan malce nadoknadi. Rodit pa še ne smeš it more bit otroček še mal v varnem zavetju trebuščka user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
29.1.2011 10:00:39   
brkn83
jutro.

Evo midva z nikom sama doma in sva že bla res pridna. Najprej zajtrk, potem pa lego kocke sestavljala. Zdej pa že kuhava golaž - pa to kr en velik pisker, še za v skrinjo. Cote sva že oprala in obesila, zdej pa bo treba še en stroj napraviti. Posoda že tudi pomita in kuhinja pospravljena.

sjmm - rabla bi še enkrat on recept za pecivo iz kruhovih kock. Ga namreč ne najdem, takrat pa si ga seveda nisem napisala. bi ga danes naredila.

Nik zdej malca mandarine, pa seveda zraven mene sedi pri računalniku, tk da se za tiskarske napake že zdej opravičujeva.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 4272
29.1.2011 10:08:13   
brkn83
rebeka - še enkrat čestitke. Ful je srčkan vaš Matej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
   [Brisano sporočilo]
29.1.2011 10:40:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4274
   [Brisano sporočilo]
29.1.2011 10:50:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?