birdy
|
Helov, akko ste? Kolumbo, pejdi k zdravniku, pa nehi glancat, nej Šime, lika pa nej tašča. Ne heci se z hrbtom k boš cel življenje za to plačevala. Pa še za hitro izboljšanje. Ajvy, malo pozno... Vse naj naj Tisi, naj bo srečna, vesela, zdrava in naj jo celo življenje obkroža ljubezen bližnjih. Sjmm, tale sušilc ti bo pa dal vetra. Sej bo, mirne živce... Čebela, upam s tabo da se tale tvoj malči umakne iz tvojega želodca Tebe tud fantek heca, mene je tud naš Levči Petrušk, vauuuuuu! Ti si pa cela umetnica. Res lepo, ostala sem odprtih ust ko sem vidla torto Mihailo, mislim nate, naj jutri čimhitreje mine, naj ne boli preveč in lepe prve trenutko z princesko Mi smo tko tko. Lev še kr kašlja, Kristi je načeloma ok, Neli pa po 14ih dneh spet antibiotik. Ironično, ne zarad bolezni ampak zarad padca. Je pred ene 10imi dnevi padla in je dva prsta kr konkretno obdrajsala, enega pa samo malo, taka črtica je bila. No, včer pa ko smo bili v Domžalah pa jst neki primem njeno rokco in iz tiste tini mini rance teče gnoj. Prst pa zatečen tok, da je bil prst debel za dva. Ok, jo moj pelje k dežurnemu v domžale (še kartice nismo mel s sabo, ampak niso bli nič hudi), mal so ji gnoj ven stisnil, povil in rekli da če bi slučajno se kaka rdečina začela pojavljat višje po porstu pa v Ljubljano (drugače v ponedeljek kontrola pri svojem P). Čez ene dve ure jst pogledam prst, rdeča je bila že tud dlan, zatečena pa zraven še cela roka Nas je moj pelju dam, mi strogu L IN K do stanovanja, vzel kartico in sta šibala z Neli v Lj. Tam so jo ksreči vzeli preko vrste, slikal, pol sta šla pa v malo operacijsko, dal injekcijo, zarezal, sčistil in povil. Pa recept za AB da ne bi slučajno prišlo do zastrupitve. Jutri pa na polikliniko. Bošček moj mali, pa je drugač ful previdna, ni kot Kristi ki si čist preveč upa. Zdej pa tko ponosno kažesvoj prst. To je to, pospravljal in pucal smo bolj malo. Zdej grem pa kofe mojmu skuhat k gre v nočno. Lepo bodite!