|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
29.1.2011 20:53:53   
sjmm
DONS JE BIL KR DOLG IN DELOVNI DAN...ZDEJ ŠE mAJKIJA POŠTIMAM IN GRE UPS..črke..sorči....in gre spančkat...pol pa upam, da se najde kej cajta zame...

ju3 pa gremo verjetno na kosilo v litijo k mojim, če bo oči ta prav cajt nehal z delom v vrtcu

so pa dons mulčki vsi po vrsti kot d bi jih kdo z vrvice spustiuser posted image user posted image

PA D NE REČEM.....MI JE DOKONČNO CRKNU SUŠILCCCCCCCCCCC..ZDEJ GA BOM PA ZABRISALA...SEM MU ŽE ZAGROZILA...mam ceu stanvanje samih cot..kjerkoli si lahk zamisliteuser posted image user posted image user posted image user posted image

nč...Majki je že spil svojo dozo...grevauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
29.1.2011 22:37:43   
Ajvy
čer....najrprej naj se vsem zahvalim za čestitke ...zares je tako lepo , kadar mislite na nas......
Družinsko praznovanje je mimo...je bilo superca......Tisa je bila tko presrečna , ko je zagledala torto....kakšne zvezdice v očeh...smo jo oblekli v kiklco...pa ji ni bilo po godu..smo morali hlače dat gor...mamina punca user posted image user posted image
Smo pa gledli slikice , ko se je rodila....by the way ta čas sva bili še v porodni....se stiskali......
iiiiiiiiiii..kakšna lepa štručka...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
30.1.2011 0:55:25   
petrušk_
hojla bejbe moje...
da upravičim današnji izostanek...zjutraj šoping z očijem, popoldan obiski, zvečer pa vse do zdaj pa nočno ustvarjanje nodi tortice...za vajo, da vidim če sem sposobna vlaka tomažka nardituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
tko da mamo tortico za jutrišnje mini domače gorenjsko praznovanje.....mala pa kr ene 2x na dan zakuha, damo daleron pa gremo naprej....pol pa akcija....sam jest pa noče skor nič....sm že vsega hudiča probalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bo že...glavn da pije.....

rezultat tortice:

user posted image

user posted image

več pa jutr, k sm čiiissstttt uničena.......

petrušk_

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
30.1.2011 0:57:42   
petrušk_
aja...pa še to...bodte prizanesljive, ker sm prvič tkole risala in barvala na smetanco...pa še čist tapravih rekvizitov nimam....sm kr s šolskimi čopiči barvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
grem koj u pondelk u nabavo......

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
30.1.2011 5:58:13   
baki
jutro...sem čist zalimana.katja ponoči kašljala.ob 1.30 inhalirala,je tarnala da jo glava boli,sem ji dala lekadol.niku sem pa dala calpol ob 23.30.noč za ****.upam da je bila vaša noč vredu.bomo vidli kaj bo dons če ne bom koristila v ponedeljek to soboto ki sem jo delala.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
30.1.2011 5:59:47   
baki
sem vs pogrešalauser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
30.1.2011 8:44:10   
baki
hallllllloooooo....sam odmev je.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
30.1.2011 8:58:39   
Čebel@
jutro

user posted image

praznovanje uspelo-mali se je čist preveč dogajalo.....spat je šla ob 20.30-je samo padla dol.....ati šel ob 3.00 delat,mala pa ob 6.30 k meni v posteljo na enourno crklanje
moja noč:od 20.30-3.00 bruhanje in driskanje na par minutuser posted image ....mož me je vprašal,če gremo rodit,ampak se nič ne prištamuje,ampak ima mali glavno besedo nad želodcem,mehurjem in črevesjem.....tudi pojem bistveno manj

za danes nimamo nobenih planov.....že celo jutro Nodi špilauser posted image .....ati gre pa še za kakšno urco odspat

lepo nedeljouser posted image

aja petrušk full je lepa torticauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse ki jih potrebujete

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
30.1.2011 11:01:51   
brkn83
Pozdravček.

Evo mdiva sva ravno not prišla, sva bla zdej eno urco zunaj.

Zdej pa naju čaka kuhanje kosila, potem pa upam, da bo že ati kmal doma, da bomo šli popoldan skupaj mal počivat.

petrušk - ful dober si tole tortico naredila.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
30.1.2011 16:15:01   
TAMIKA3
hey!!!!

samo da vam javim: MI SPET KUHAMO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
30.1.2011 18:32:07   
petrušk_
hej..tud mi se javljamo na raport....
zjutrej kuhal, ko smo vstal po opoldanskem spancu zakuhal na 39, pol pa daleron prijel in žurka do zdej....je bla čist naspidirana....zj pa papa pol pa počas spančkat....
jst sm UNIČENA k norc, tko da sam pod tuš pa spat oči bo pa malčka zrihtal....

tamika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in tud vse ostale ki rabite.....

se beremo jutr

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
30.1.2011 19:30:05   
brkn83
petrušk - kako si ti barvala nodija, s kakšnimi barvami in kje si jih kupila????

Nik si je zamislil, da bo imel ježeka torto, in morem zdej mal naštudirati kako jo narediti.

Grem mal po kulinariki brskat, da najdem kaj pametnega.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
30.1.2011 19:40:14   
brkn83
user posted image

evo neki podobnega bom naredila niku.

Kaj pravite???

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
   [Brisano sporočilo]
30.1.2011 19:56:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4314
30.1.2011 19:56:50   
TAMIKA3
brkn... jaz sem imela nekaj takšnega, ko sem bila majhna user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
30.1.2011 20:00:47   
TAMIKA3
Tristan si želi

user posted image

kaj pa drugega user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
30.1.2011 20:02:53   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

MIHAILO sporoča, da je naročena jutr ob 7h zutri da ji sprožijo porod....MISLIMO NANJO

Jst sm vsak dan slabšuser posted image ....tko d gresta jutr ptiča spet k babi, sam kaj mi nuca, k tut Jureta ne morem uzigntuser posted image user posted image user posted image , upam d me kozmodisk reši k druzga ne vem nardit
kolumbo...  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... ju3 pojdi do D
mihailo... dihamo s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
30.1.2011 20:24:02   
Urša08
Tamika ojoj kateri kuha? V glavnem en paket pikic pokic za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image ajoj a sedaj pa še to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
30.1.2011 20:26:51   
Urša08
Baki kako je z Nikom?

Petruška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tortica je pa naravnost fantastičnauser posted image user posted image user posted image user posted image Si naredila sadno al čokoladno?

Jaz se pa mal nagibam da bom tud sama naredila Žigu tortico, bom vidla če bom zbrala pogum user posted image user posted image user posted image . Imamo pa v nedeljo samo v ožjem kroguuser posted image .

Sedaj grem pa na kavč ker sem čist neki sesuta tko da jutri če bo čas kaj več napišem.

lahko nočko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
30.1.2011 20:50:14   
brkn83
mihailo - držim pesti zate, naj bo tvoj porod čim lažji in hitrejši

kolumbo - kaj pa tebe matra tolk - pa ne rečt da je križ, joj če bi bila kje bližje meni,  bi takoj prišla k tebi z masažno mizo, in verjemi, da bi bila potem super

tamika - ja sam ono mi je lažje narediti, tk da bom najverjetneje kr pri tem ostala. Drugače pa tud to super zgleda.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
30.1.2011 21:00:54   
birdy
Helov, akko ste?
Kolumbo, pejdi k zdravniku, pa nehi glancat, nej Šime, lika pa nej tašča. Ne heci se z hrbtom k boš cel življenje za to plačevala. Pa še user posted image  za hitro izboljšanje.
Ajvy, malo pozno... Vse naj naj Tisi, naj bo srečna, vesela, zdrava in naj jo celo življenje obkroža ljubezen bližnjih.user posted image
Sjmm, tale sušilc ti bo pa dal vetra. Sej bo, mirne živce...
Čebela, upam s tabo da se tale tvoj malči umakne iz tvojega želodcauser posted image  Tebe tud fantek heca, mene je tud naš Levčiuser posted image
Petrušk, vauuuuuu! Ti si pa cela umetnica. Res lepo, ostala sem odprtih ust ko sem vidla tortouser posted image
Mihailo, mislim nate, naj jutri čimhitreje mine, naj ne boli preveč in lepe prve trenutko z princeskouser posted image

Mi smo tko tko. Lev še kr kašlja, Kristi je načeloma ok, Neli pa po 14ih dneh spet antibiotik. Ironično, ne zarad bolezni ampak zarad padca. Je pred ene 10imi dnevi padla in je dva prsta kr konkretno obdrajsala, enega pa samo malo, taka črtica je bila. No, včer pa ko smo bili v Domžalah pa jst neki primem njeno rokco in iz tiste tini mini rance teče gnoj. Prst pa zatečen tok, da je bil prst debel za dva. Ok, jo moj pelje k dežurnemu v domžale (še kartice nismo mel s sabo, ampak niso bli nič hudi), mal so ji gnoj ven stisnil, povil in rekli da če bi slučajno se kaka rdečina začela pojavljat višje po porstu pa v Ljubljano (drugače v ponedeljek kontrola pri svojem P). Čez ene dve ure jst pogledam prst, rdeča je bila že tud dlan, zatečena pa zraven še cela rokauser posted image  Nas je moj pelju dam, mi strogu L IN K do stanovanja, vzel kartico in sta šibala z Neli v Lj. Tam so jo ksreči vzeli preko vrste, slikal, pol sta šla pa v malo operacijsko, dal injekcijo, zarezal, sčistil in povil. Pa recept za AB da ne bi slučajno prišlo do zastrupitve. Jutri pa na polikliniko. Bošček moj mali, pa je drugač ful previdna, ni kot Kristi ki si čist preveč upa. Zdej pa tko ponosno kažesvoj prst.user posted image
To je to, pospravljal in pucal smo bolj malo. Zdej grem pa kofe mojmu skuhat k gre v nočno. 
Lepo bodite!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
30.1.2011 22:03:34   
sjmm
čer!

evo še jz na raport!!

dopoldan smo bli še sami, odvijal se je med risankami, pripravami za šolo, pa za kitarističen nastop za fanta, pa mi2 s saško sva si frizure pedenale, maj je imel ene 2 trma izpada...se je tole kr nastopnjevalo...če mu kej ne pustimo, pol tja kr mau brcne in pol ga posedem na tla in pol sedi s šobico in žuga s prstom..ne, ne......se morm kr skrit k me zelo na smeh siliuser posted image user posted image user posted image ...v glavnem..oči uleti okol 12h, hitr pod tuš, mau smo sadja pomalcal...pol pa vija Litiji, kjer nas je mami crkljala do 7h zvečer....Maj je lepo odspal, tko d smo imeli nazaj grede fuuul srečo in ni zaspal v avtu, tak d smo lahk speljali normaln večerni ritemuser posted image user posted image

petrušk....ful fajn torticauser posted image user posted image user posted image pa seveda en paket user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za k vam...naj se že nehaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

baki...tudi vam pošiljamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
30.1.2011 22:07:55   
Ajvy
Vidim ,da je povsod pestro.....

baki...vidim ,da je tudi pri vas obsedeno stanje...držim pesti, da se vse hitro porihta in zdravje obišče vaš domek

KOlumbo.....joj...revca....tale križ...držim pesti ,da se to porihta....

Birdy... o mary.....boga NEli...upam,da se hitro zaceli vse....

Urša...kako ste vi , kaj....jst še kar nimam poguma ,da bi spekla svojo torto...počasi...sem pa naredila tako krasne rogljičke s šunko in sirčkom....res sem kar malo ponosna nase.....

PEtrušk...tortica je prekrasna.....

sjmm...kako si mati?

Tamika...ojej....upam,da vas vročina hitro zapusti.....

Mi tut kašljamo...kar družinskouser posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 30.1.2011 22:09:30 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
30.1.2011 22:08:56   
sjmm
čebelc@...ajoj, no, bogica...sej že gre proti koncu...pa naj se ti umiri želodec in se bejbi usede še kam drugamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn...joj, kok je ježek fleten...držim pesti, da ti fajn uspeuser posted image user posted image

kolumbo...ma, bejba..pa kva si si pa ti ušpičla...sej si še hujš k jz...no, sem tud neki invalidna...k sm zdele 3 dni k deca ni blo mislila, da morm vse imet pod komando in vse zglancan, vse speglan...zdej pa hodm k mamca....PAZI NASE IN NAJ HITR MINE...nej te Šimče mau zmasirauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo..SREČNO!!!!!!!!!!!!! PA VELIKO VESELJA IN ČAROBNIH TRENUTKOV Z MALO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAMIKA...UPAM, DA SE KMAU ODKUHATE..UPS ČRKE...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...kako ste kaj pri vas?????? Upam, da se stanje izboljšuje in šč šč šč bacili!!!!aja, naš Miha je neki nestrpen glede oblačil...a kej veš kolk časa tole hodi k nam???user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
30.1.2011 22:10:17   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Vidim ,da je povsod pestro.....

KOlumbo.....joj...revca....tale križ...držim pesti ,da se to porihta....

Birdy... o mary.....boga NEli...upam,da se hitro zaceli vse....

Urša...kako ste vi , kaj....jst še kar nimam poguma ,da bi spekla svojo torto...počasi...sem pa naredila tako krasne rogljičke s šunko in sirčkom....res sem kar malo ponosna nase.....

PEtrušk...tortica je prekrasna.....

sjmm...kako si mati?

Tamika...ojej....upam,da vas vročina hitro zapusti.....

Mi tut kašljamo...kar družinskouser posted image

o, ajvy...sej kr gre, mau se pozna d je bil vikend k bi rada vse poštimala, pa še sami smo bli zdej 3 dni...sam drgač pa kr gre...hvala na vprašanju......za vaš kašelj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?