|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
21.4.2011 11:12:21   
daška91
oooo supeeer user posted image . Mi imamo oboje blizu Italijo in Avstrijo. Samo odvisno iz kere strani greš kajne ...user posted image

(odgovor članu TLF)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
21.4.2011 11:33:35   
Larisa86
TLF iz kje pa si da maš tko blizo italijasnko ikeo? jaz mam tud blizu user posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
21.4.2011 11:40:54   
TLF
Larisa86: s tam kot tiuser posted image  Nove Gorice

(odgovor članu Larisa86)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
21.4.2011 11:44:14   
TLF
Pa PDP sem zdaj vidla da imaš 1 dan za mano...če rodiš v Šempetru se verjetno srečamouser posted image

(odgovor članu TLF)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
21.4.2011 11:49:03   
majči22
Evo, da se vam še jaz malo oglasim, ne pa da samo berem.user posted image

Drugače pri nas prav nič posebnega. Prazniki se približujejo, vendar plana nimamo nikamor iti. Jutri bomo jajca barvali in pa letos se nameravam prvič lotiti orehovo potico peč. Upam, da bo uspela.
Glede na to, da je vreme tako lepo smo več ali manj na zraku.user posted image

Glede paketa ob rojstvu otroka bom tudi sama vzela kar denar, saj več ali manj imam.

Posteljnina - sm jo tudi sama gledala v Ikei in je res poceni in bom verjetno tudi sama skočila tja. Mi hodimo v Italijo, saj nam je bližje kot Avstrija. Drugače so mi pa te zelo všeč: http://www.galeb.eu/otroska_posteljnina/GUCIO_120x60/3-delna_posteljnina_120x60

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Larisa86)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
21.4.2011 11:54:05   
majči22
Pa tudi v baby centru ni drago: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177986

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
21.4.2011 11:55:34   
pikica1981
Najprej lep sončen pozdravček vsem nosečkam!

Imam kr slabo vest, ker se že tako dolgo nisem javla, saj prebiram vas še dokaj redno, samo za pisanje pa najdem volje :).
Me veseli, da imate  za sabo uspešne preglede. user posted image

No jst sm tudi komaj dočakala morfologijo, imela sem jo včeraj. vse je ok, samo spola ni mogel natančno določiti, ker je imel/a prekrižane noge user posted image . Sicer je reku, da je verjetno punčka, ampak naj to vzameva za rezervo user posted image .
Pa se je moj pohecu,kaj bova pa sedaj za oblečt kupla, pa nama je zaupal, da je bil on do prvega leta v rdečem, ker so mislili, da bo punčka user posted image .

Kar se vozička tiče, sva dobla skoraj čisto novega maxi-cosi muro 4, tak da že po gaaži vadim user posted image .

Pri kilogramih sem zaenkrat na 5+, ampak v 14 dnevih sem dobla kar 2 kg gor, pa brez da bi neki velik jedla. Pa saj jih bomo dol spravle, ko bo čas za to. zdaj se mormo veselit našga trebuščka .

Božajte trebuščke in uživajte v sončku!

Se še kaj javim!

lp

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
21.4.2011 12:01:20   
pikica1981
Aja naslednji pregled imam 16.5. upam, da mi bo naredla UZ, da bomo vidli kaj bomo imeli :).

Glede paketa bom tudi jst vzela rajši denar, ker itak kupiš tist kar ti je všeč.

V materinsko sem se že tudi vpisala, začne se nama začetek junija.

lp

(odgovor članu pikica1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
21.4.2011 12:21:33   
mmart
Presneto kako hitro gre čas! Kar zmanjkalo ga je za odgovarjanje (za branje seveda ne...).user posted image

Pa toliko tem je bilo vmes obdelanih.... Ne sfolgam!

Goldy - ne vem, a sem ti že odgovorila. Hodim k Levak - Hozjanovi. Nadzadovoljna. Kot Velenjčanka sem presrečna, da me je vzela. Ker si niti pod razno ne zamišljam, da bi hodila h Kardoševi ali pa prej celo k Štajerčevi. Pa ne mislim zaradi sester. Sma imele s Kardoševo konflikt, pa brez veze tu razglabljat. Za Kuštrinovo sem slišala, da je dobra (pa me skrbi, ker ji je Kardoševa nadrejena, da se bo pokvarila). Drugače pa me razjezi, ko nekje preberem, da kdo ne vzame kakšne pacientke. Sama delam na tem področju in vem, da mora imeti zdravnik PISNO POTRDILO iz ZZZS-ja (o tem, da ima preveč pacientov), da ima pravico zavrnit pacienta. Sama pa zaenkrat še ne poznam zdravnika (vsaj v Velenjskem okolišu), ki je dobil to potrdilo. Samo, kdo bi se kregal z njimi...user posted image

Paket sem vzela prvič, ker sem vzela posteljo, banico, jogi, posteljnine, itd., sedaj pa vse to že imam pa bom vzela kar denar. Tamala bo dobila novo posteljo, dojenček pa bo dobil sestricine stvari. Ne pozabite tudi, da tudi nekatere občine izdajajo nagrado ob rojstvu otroka! Pa če ima katera sklenjeno varčevanje pri Zavarovalnici Maribor naj se tudi pozanima. Tudi tam je neka nagrada v finančni obliki. Za druge zav. ne vem.

Materinska šola - jaz pa bom šla še enkrat, ampak ne zato, ker bi morala. V Velenju je to bolj hiter tečaj, 4 x 1,5h, pa sem prvič nekaj stvari zamudila. Pa še kakšno user posted image spoznam za kakšen čvek, pa včasih ima kakšna prvorodka kakšno vprašanje, pa potem "izkušene" pomagajo s kakšnimi nasveti. Šola je brezplačna in se ni potrebno naročati. Pač, nič ne bo škodilo, a ne?

Drugače pa - rabim malo pomoči. Bližajo se velikonočni prazniki in sedaj lahko naša mala princeska (1,5 leta) že malo sodeluje. Rada bi jo naučila, da ni pomembna samo "pisanka", pa bi ji pripravila kakšne igrice. Zaenkrat sem razmišljala, da bova pripravili košarico dobrot, pa barvali jajca z naravnimi barvami (letos bodo to kurkuma in borovnice), pa še iskanje jajčk po grmovju. Potem pa mi zmanjka idej. Pa me zanima, ali imate pri vas kakšne običaje oz. kakšna razvedrila za otroke?

In ko smo že pri dobrotah, česa iz košarice pa ne smem jesti?user posted image Pojma nimam...

Sicer pa ne smem pogledat pregloboko v košaro...user posted image Sem že +7, kar se kilogramov tiče. V prvi nosečnosti sem jih pridelala 15, zadnjih 5 pa se kar ni želelo poslovit. Porednice!user posted image Sicer me dragi heca, da imam še rezerve do +15 in da so pred mano še "samo" trije meseci. Eh, glavno da je user posted image zdrav!

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
21.4.2011 13:12:17   
monci2
hei hei!

Eko- čez par minut grem na pregled..hvala bogu!! Včeraj spet imela rjav izcedek...user posted image .. - mislim, da bom morala več počivat..

zolika : voziček jette: tudi jaz ga nism najdla na internetu - prvič sm ga videla razstavljenega v avtsriji, vendar en drug model- tam sm tudi dobila katalog in sem se zaljubila v tega, k je danes že v Rutarjih.. Tako da...Rutar..user posted image .. Jaz grem lih dans tja, da vprašam kako je pri nas z dobavo itd...user posted image

(odgovor članu mmart)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
21.4.2011 13:38:09   
roary
Ojla!
Joj, ste čvekiceuser posted image  Me nekaj dni ni bilo, pa imam celo dopoldne kaj za delatiuser posted image

Drugače pri nas vse po starem; bebek lepo razgraja po trebuhu, mami se rediuser posted image ... KOmaj pa čakam praznike, da malo izprežem od službe...

lili983, meni se tudi zna zgoditi, da malo težje diham, sploh če je vroče. Se mi zdi, da trebuh malo gor pritiska, pa zaradi tega...

maktub, me veseli, da si ok... Drugače pa sem tudi jaz kar velik panik; ne vem, če sem pisala o tem, verjetno sem, v tednu preden sem mela nuhalno, sva z mojim prišla s sprehoda, jaz na wc in se obrišem in na papirju živo rdeča kri.... Jao mene, kot bi mi nekdo odrezal nogeuser posted image  Seveda sva takoj šibala v bolnico - bila je nedelje; so mi nareidli UZ, dojenček je veselo migal, v maternici nisem krvavela, tako da je dr. prišel do ugotovitve, da mi je v nožnici po vsej verjetnosti počila kakšna žilica in da zato kri. Ker je kao vse dosti bolj občutljivo... Se je potem rjavkast izceden vlekel nekaj časa, ampak HB od takrat dalje je mir.... Mi pa je definitivno vzelo kakšno leto življenja...

daška91, pri tebi pa so bolečine res mogoče posledica slabše prebave??
larisa86, dobrodošlauser posted image  NA med.over je forum nosečnost bolj kot ne žalost.... Tukaj je bolj pestrouser posted image  PDP pa imaš en dan za manouser posted image  PA glavno, da je zdaj vse ok z nosečnostjo.
TLF, sicer malo z zamudo, ampak vseeno iz srca vse najboljšeuser posted image  Želim ti predvsem veliko zdravja in pa avgusta zdravo bebicouser posted image  Sem pa tudi jaz Rh-...

monci2, jaz se mažem preventivno proti strijamuser posted image  Če pomaga, ne vem, zaenkrat jih nimam, se pa mažem zaradi boljšega počutja; tudi če se pojavijo, vem, da sem naredila vse, da se jim izognemuser posted image  Drugače pa sem na začetku uporabljala kremo s karitejevim maslom od l'occitane, mi je super, zdaj pa uporabljam od Aventa olje v spreju in mi je še boljše predvsem zato, ker se vpije v minuti in se lahko takoj oblečeš in se ne svetiš ko pečenka še naslednji dve uriuser posted image  Iz jošk mi zaenkrat nič ne teče (komot si daš not blazinice za dojenje, jaz razmišljam o nakupu pralnih), uporabljam pa že mehek modrček za dojenje, da me nič ne veže, od da-da, ful hvaljen na forumu...

vilincek, jaz bom namesto e-zavitka vzela kar denar, potem pa kupila v trgovini vse, kar bom še potrebovala...

araz, za posteljnino sem večkrat uasledila, da se omenja spletna trgovina galeb; malo poglej...

lili86, jaz bi tudi mela EAuser posted image  Me pa zelo veseli vedno znova prebrati še eno pozitivno izkušnjo z EAuser posted image

Toliko....

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
21.4.2011 14:05:15   
pat13
Pozdravljene,

samo da sporočim svoje stanje.
V torek sem bila na pregledu, z otrokom je vse ok. Zdravnica je naredila ultrazvok, otrok je zelo živahen, saj sama čutim že po brcikah, ki se vrstijo neprestano.
Sama pa sem "fasla" po telesu rdeče lise, ki zelo srbijo, sem zato šla tudi k splošni zdravnici, kjer so mi pregledali kri, ki je ok, nato me je napotila na dermatološko in po ugotovitkah imam PUPPP. Dobila sem tablete in dve maži - stanje se izboljšuje, kotrolo imam drugi teden, in upam, da bo zadeva izginila, saj drugače jo imam lahko vse do poroda in še čes. Je zelo moteča zadeva.

Kotrolo pri ginekologiji imam 18.5.2011.

Pozdravček,
p.

MIHA - slike

(odgovor članu roary)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
21.4.2011 14:30:28   
Rosca79
Evo še malo naju...user posted image
Ste pa prave čvekice, da sproti pozabim kaj preberemuser posted image
No včeraj smo imeli morfologijo. Vse ok, noge prekrižane tako da se nam še vedno ni potrebno odločit za imeuser posted image na nuhalni je bilo rečeno da je najverjetneje fant, pa me vsako lepo ime spomni na kakšnega čudnega tipauser posted image tako je časa vsaj do naslednjega pregleda 18.5.

Sva pa zanjič kupila kar mimo grede enga PP Plikota, mi je bil tolk simpatičen da lahko na brzino transformiram športni del v košaro pa še v prtljažnik mi gresta oba z L. Hauckom. Terenca imamo pa za tahude terene, da ga kar nezloženega v kombi nabašem, mi je tako štorast...user posted image sicer drugače pa fantastičen

Na materinsko ne grem še enkrat, glede paketa ga ne rabim, rabim pa denaruser posted image na predavanju EA obvezno bom, sem se prvič odločila in je bila ene najboljših odločitev vmojem življenju zagotovouser posted image

Mojega malega bejbija sem začela čutit šele kakšen dober teden nazaj, zdaj pa me že pošteno rasturava in to skoraj non stopuser posted image Trebuh pa imam jaz ogromen že pri L. sem imela velikega zdaj pa imam obseg še 4 cm več v istem obdobju kot pri njej. Me G tolaži da je vse pač spredaj...ja menda res nima bit kaj več sploh zadajuser posted image

Glede teže pa tako v prvi nosečnosti sem se do konca zredila čisto tabelarno 12,5kg in kasneje zaradi stroge diete, ki sva jo imele z dojenčico v 2 mesecih shujšala 22kguser posted image tako da zdaj jem čisto vse od pršuta, majoneze, sladkarij, bureka in še hujših zadev in se prav nič ne ukvarjam s tehtnico imam veliko drugega koristnejšega dela...

Drugače pa za malega pikca nisem zapravila niti evra, jih pa toliko več za našo malčico itakuser posted image

Aja me pa zanima kako je s namakanjem v toplicah - konkretno v Čateških - v nosečnosti, pa katere tampone ste uporabljale? Vidim da se pustite kar razvajat - tako je tudi pravuser posted image zdaj si lahko privoščimo ane?

(odgovor članu roary)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
21.4.2011 15:30:06   
daška91
roary - Jz imam probleme z križom in hrbtenico že od prej ko nisem bila noseča.Prebava me je pa zdaj začela hecat med nosečnostjo, upam da se poštima to.

Rosca79- V Čatežkih je tako... voda je na enih mestih zelo mrzla , drugje pa vroča za znort. Jz sem bila 10 min.maksimalno v vodi če ne še man , da sem se malo razmigala, kar mi je zelo prijalo in isto mojem malčku. Uporabljala pa nisem nobenih tamponov , ki jih ne maram kej preveč. Res pa je da po uporabi bazena je sledil konkreten tuš z fajno ''''sterilizacijo'''' celega telesa z razkužilom in z intimnim milom !

< Sporočilo je popravil daška91 -- 21.4.2011 15:31:20 >

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
21.4.2011 16:05:56   
katjakokol
Tako evo mene iz pregledauser posted image sem se načakala kot neki cepec lubi bog 3 ure sami neki posegi grozno nosame neke objokane mamice kar 3user posted image user posted image . Naše dete je vse ok tak kak mora bit ni mi pa nic rekla kolko tehta in kolko je velik saj se je tam se z vsemi nekaj pogovarjala imela je zelo velik naval kar neki obiskiuser posted image user posted image . Vglavnem daje vse ok in zelo dobro ga je pokazaluser posted image user posted image imamo še enga user posted image user posted image . Z mojim sma bila zelo naudusena ampak sem pa rekla da to ne drzi ce baje imams nosecnosti razlicne da je potem drugacen spol ker se je nas pimpek zelo zelo dobro videl se priblizala ga je user posted image user posted image .
Ampak vazno je le to da je vse ok to sem najbolj veselauser posted image user posted image user posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
21.4.2011 16:09:56   
katjakokol
IZVIRNO SPOROČILO: Rosca79

Evo še malo naju...user posted image
Ste pa prave čvekice, da sproti pozabim kaj preberemuser posted image
No včeraj smo imeli morfologijo. Vse ok, noge prekrižane tako da se nam še vedno ni potrebno odločit za imeuser posted image na nuhalni je bilo rečeno da je najverjetneje fant, pa me vsako lepo ime spomni na kakšnega čudnega tipauser posted image tako je časa vsaj do naslednjega pregleda 18.5.

Sva pa zanjič kupila kar mimo grede enga PP Plikota, mi je bil tolk simpatičen da lahko na brzino transformiram športni del v košaro pa še v prtljažnik mi gresta oba z L. Hauckom. Terenca imamo pa za tahude terene, da ga kar nezloženega v kombi nabašem, mi je tako štorast...user posted image sicer drugače pa fantastičen

Na materinsko ne grem še enkrat, glede paketa ga ne rabim, rabim pa denaruser posted image na predavanju EA obvezno bom, sem se prvič odločila in je bila ene najboljših odločitev vmojem življenju zagotovouser posted image

Mojega malega bejbija sem začela čutit šele kakšen dober teden nazaj, zdaj pa me že pošteno rasturava in to skoraj non stopuser posted image Trebuh pa imam jaz ogromen že pri L. sem imela velikega zdaj pa imam obseg še 4 cm več v istem obdobju kot pri njej. Me G tolaži da je vse pač spredaj...ja menda res nima bit kaj več sploh zadajuser posted image

Glede teže pa tako v prvi nosečnosti sem se do konca zredila čisto tabelarno 12,5kg in kasneje zaradi stroge diete, ki sva jo imele z dojenčico v 2 mesecih shujšala 22kguser posted image tako da zdaj jem čisto vse od pršuta, majoneze, sladkarij, bureka in še hujših zadev in se prav nič ne ukvarjam s tehtnico imam veliko drugega koristnejšega dela...

Drugače pa za malega pikca nisem zapravila niti evra, jih pa toliko več za našo malčico itakuser posted image

Aja me pa zanima kako je s namakanjem v toplicah - konkretno v Čateških - v nosečnosti, pa katere tampone ste uporabljale? Vidim da se pustite kar razvajat - tako je tudi pravuser posted image zdaj si lahko privoščimo ane?

mi smo bili v čatežu v zaćetku aprila in sem slisala da je baje tam itak najbolj negovano kopališče in ker smo ze toliko casa od oddiha se pri meni ni nic zgodilo nobeno vnetje al pa nic pa itak priporocajo plavanje v nosecnosti. Tampona nisem uporabljala ker jih ne smem mi jih telo ne sprejme in imam po njem vrtoglavico tako da nesem uporabljala nicesar razen dobre volje v bazenuuser posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
21.4.2011 17:21:39   
Larisa86
TLF no pol pa če sma iz ostoh krajev če boš mela čas en dan se lahk dobima na kavici, da kako rečeva user posted image pa se spoznava če si za. Tuki žal ne poznam nobene user posted image zato bi blo fajn s kako izmenat izkušnje pa mal poklepetat

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
21.4.2011 17:55:06   
monci2
hei punce...

torej moj 4d super.. stvar pa je malo drugačna glede teh izcedkov.. Sm že pisala, da se mi zdi, da mi po spolnih odnosih nekaj ne odgovarja in da se mi dozdeva, da bi lahko ti izcedki bili povezani z njimi...In še kako prav mi je govoril notranji glas... Torej: naredil se mi je nosečniški polip in imam do konca prepoved spolnih odnosov, saj je nevarnost, da ta poči in pride do splava user posted image user posted image .. res ne vem kje je našel mene...user posted image .. a še ima katera podobne izkušnje?? No kar pa je dobra stvar, da se pri porodu sam zlušči in izgine...huh.. me je prej kar malo zadelo, zdaj je že ok..sicer pa še 3 mesece in sploh za pikico vse user posted image user posted image

(odgovor članu Larisa86)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
21.4.2011 18:25:55   
daška91
katjakokol in monci2 :user posted image user posted image za uspešno morfologijo in 4D .Drugače pa monci ne obupaj glede izcedkov , vse se ti bo uredilo. Samo glavo gor !!! user posted image

< Sporočilo je popravil daška91 -- 21.4.2011 18:26:54 >

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
21.4.2011 18:30:20   
Larisa86
monci2 super da je blo vse ok na 4d. Ma jaz sem mela več težav na začetku nosečnosti (krvavitve, predležeča posteljica, posteljica se mi je luščila...)in tako da jaz spolnih odnosov nimam že ubistvu od nekje 12.tedna dalje in celo nosečnost niti ne pomišljam o tem ker je moj mali sonček najbolj pomemben sedaj in bo že čas tudi za to. Tako da raje se vzdrži, še posebno če zdaj maš polip  in obstaja nevarnost da poči in posledično splav. Verjetno nisva edini ki se mormo držat nazaj, sicer pa saj si sama rekla, ti maš še 3 mesce do konca, jaz 4, a če ne bo hujšega user posted image
Pobožaj trebušček in vse ostale user posted image tudi

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
21.4.2011 18:36:07   
daška91
jooj punce meni gre kar na jok ko berem ko imate nekatere take težave user posted image ! Res nebi bila rada nikoli na vašem mestu user posted image . Pa tudi za vas upam da se poštima, in da se vse dobro izteče do poroda !! user posted image
Res pa je da so se tudi meni pojavile rdeče lise po trebuščku, samo potem sem si mazala z bebi kremo in je kar na lepem izginilo user posted image .

(odgovor članu Larisa86)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
21.4.2011 18:37:10   
nikita11
user posted image ojla,
da hitro poročam iz današnjega pregleda: tudi mi bomo imeli user posted image !
Drugače vse ok, naslednji pregled bo 26.5., v torek pa grem na test nosečniške sladkorne.
Lepo se imejte in lepe praznike!

(odgovor članu Larisa86)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
21.4.2011 18:38:40   
daška91
nikita11 : Čestitke za uspešen pregled in za user posted image !! user posted image user posted image

(odgovor članu nikita11)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
21.4.2011 19:07:29   
*dotika*
Pregled za mano, končno domauser posted image . In to je bil res en tak pregled za dušo, za pomiritev živčkov (do nadaljnegauser posted image ). Spet sem vidla najino bejbiko, ja tako se je lepo vidla žemljica, ampak samo za sekundo, tako da ni mogla nardit lepe slikce. Enkrat se je obrnila čist v ekran proti nam, odpirala usteca in nam kazala jezička. Joj punce, trenutno sem res PRESREČNA!
Tudi kar se šiva tiče, me je spet malo pomirila. Ni nič gledala, ker dokler ni nobenega izcedka ali krčev, pač nima smisla. Svetovala mi je, naj se kar enkrat na dan sprehodim vsak okrog hiše. Bomo vidli...

Hja, punce, midva ne slončkava od moje zadnje ovulacije. Tako pač je. Bomo preživeli. Sicer nama G pravi, da saj so še druge alternative, ampak to nama enostavno ne potegne.

Bravo vsem ostalim za uspešne pregledeuser posted image .

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
21.4.2011 19:59:29   
Larisa86
dotika super da je vse uredu, to je res lepo slišati n ti polepša dan user posted image ja saj pol sma na istem skor, jaz tud na bolniški že od 6.tedna in so mi dovoljeni le krajši sprehodi, a nič za to, saj pravim d avažn da pridemo do avgusta pa bo user posted image jaz pa spola še ne vem,tako da upam  da mi na 3d 18.5. povejo, jaz čutim da je punčka, a bomo vidli. Pobožaj treušček v mojem imenu in lep večeruser posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......