roary
|
Ojla! Joj, ste čvekice Me nekaj dni ni bilo, pa imam celo dopoldne kaj za delati Drugače pri nas vse po starem; bebek lepo razgraja po trebuhu, mami se redi ... KOmaj pa čakam praznike, da malo izprežem od službe... lili983, meni se tudi zna zgoditi, da malo težje diham, sploh če je vroče. Se mi zdi, da trebuh malo gor pritiska, pa zaradi tega... maktub, me veseli, da si ok... Drugače pa sem tudi jaz kar velik panik; ne vem, če sem pisala o tem, verjetno sem, v tednu preden sem mela nuhalno, sva z mojim prišla s sprehoda, jaz na wc in se obrišem in na papirju živo rdeča kri.... Jao mene, kot bi mi nekdo odrezal noge Seveda sva takoj šibala v bolnico - bila je nedelje; so mi nareidli UZ, dojenček je veselo migal, v maternici nisem krvavela, tako da je dr. prišel do ugotovitve, da mi je v nožnici po vsej verjetnosti počila kakšna žilica in da zato kri. Ker je kao vse dosti bolj občutljivo... Se je potem rjavkast izceden vlekel nekaj časa, ampak HB od takrat dalje je mir.... Mi pa je definitivno vzelo kakšno leto življenja... daška91, pri tebi pa so bolečine res mogoče posledica slabše prebave?? larisa86, dobrodošla NA med.over je forum nosečnost bolj kot ne žalost.... Tukaj je bolj pestro PDP pa imaš en dan za mano PA glavno, da je zdaj vse ok z nosečnostjo. TLF, sicer malo z zamudo, ampak vseeno iz srca vse najboljše Želim ti predvsem veliko zdravja in pa avgusta zdravo bebico Sem pa tudi jaz Rh-... monci2, jaz se mažem preventivno proti strijam Če pomaga, ne vem, zaenkrat jih nimam, se pa mažem zaradi boljšega počutja; tudi če se pojavijo, vem, da sem naredila vse, da se jim izognem Drugače pa sem na začetku uporabljala kremo s karitejevim maslom od l'occitane, mi je super, zdaj pa uporabljam od Aventa olje v spreju in mi je še boljše predvsem zato, ker se vpije v minuti in se lahko takoj oblečeš in se ne svetiš ko pečenka še naslednji dve uri Iz jošk mi zaenkrat nič ne teče (komot si daš not blazinice za dojenje, jaz razmišljam o nakupu pralnih), uporabljam pa že mehek modrček za dojenje, da me nič ne veže, od da-da, ful hvaljen na forumu... vilincek, jaz bom namesto e-zavitka vzela kar denar, potem pa kupila v trgovini vse, kar bom še potrebovala... araz, za posteljnino sem večkrat uasledila, da se omenja spletna trgovina galeb; malo poglej... lili86, jaz bi tudi mela EA Me pa zelo veseli vedno znova prebrati še eno pozitivno izkušnjo z EA Toliko....
|