|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
20.4.2011 9:04:55   
monci2
user posted image jutro!!

Lily86..jaa..mene je samo presenetilo, da tako hitrouser posted image ..glede vnetja- jaz sicer nism nikoli imela z vnetji težav, ampak še preden sem zvedela, da sem noseča, sm dobila takšno vnetje, da se mi je dobesedno mešalo( prav tako  ni pomagal jogurt, zunanja krema- same vaginalne tabletke pa pred 13. tednom nisem želela).. Gino mi je rekel, da je to normalno v nosečnosti in da bova zdravila z tabletkami canestena, ker ne želi, da imam vnetja v tem času.. Ko sm prišla pred časom in sm imela ressss malo toka, me je kar okregal, češ, da ne smem imeti toka, da se bom pač morala odreči čokolade oziroam stvarem, ki spodbujajo to nadlogo..user posted image user posted image ..nism točno razumela v čem je takšen problem, če imam malo toka, saj kot berem ima skoraj vsaka.no kakorkoli, zdaj je vse ok- brez toka..user posted image user posted image

no glede sestre pr ginotu nimam kaj za reč, čeprav sm brala par kritik preko nje- ampak do mene je super..res same pohvale.. Nvm kako bi bilo, če bi imela kakšno tečno sestro kot opisujete, kakorkoli, po moje bi ji kr hitro nazaj pokazala zobe..

larisa hvala za odgovor user posted image

ja in glede kriza- moj me neprestano masira..Ko samo rečem,greva malo počivat, že ve koliko je ura- za mene počivanje, za njega masiranje user posted image user posted image user posted image .. ne boli pa me križ, ampak zgornje vretence...

božajte pikice..moja malička je že 2 dni tako mirna...Zjutraj ko se zbudim, dam takoj roko na buščija in me res vednooo pozdravi user posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
20.4.2011 9:16:06   
nellika
monci2 - A vidva bosta kupila voziček Jette Joop? Zakaj pa v avstrijo po njega? Jaz sem ga v ponedeljek videla v Rutarju v MB in so mi tudi bili zelo všeč, še posebaj beli user posted image , pride pa 700eur!!! se opravičujem da sem kar tako napisala samo sem videla nekaj strani nazaj da pride v Avstriji 900eur (upam da se nisem zmotla) pa sem se odločla da ti bom napisala!!
sicer tudi sama pričakujem 28.8. in sma na ogledu vozičkov katerega bi izbrala in so se mi ti zelo dopadli!

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
20.4.2011 9:29:37   
maktub
pozdrav nosečke....

evo mene končno se javljam... noo pa sem končno doma.... 2 dni so me zadrzali v bolnici  zaradi  rjavkasto-krvavega  izcedka... no kri in voda je ok... 2 dni so mi zbirali tele vlozke in pregledovali... včeri pop.pa mi je dr. naredu Lovsin naredu UZ in vsee pregledal.. naredu mi je zespet kompet morfol. in juhejjj.. ponovno gledala dobre 15min najino pikico.... pregledal mi je se CT mat. vrat . sedaj je 45mm, zaprt super ..sicer je tak občutljiv aqmpak nič nevarnega... povedal pa mi je da imam kr precej plodovnice in da je treba tole kontolirat.. boo...?? a ve katera kaj naj bi to pomenlo.. zato pa je reku da imam tak velik trebuh...čeprav mi vsi rečejo da imam normalega za  21t..boo:)
v glavenem zaključrkL: neve  od kje bi lahko tale kri pritekla, da z otrokom, mat. vratom ,post. in vsem je vse ok... tko da žespet sem na 0... sem zelooooo user posted image da je vse ok..ampak sevedno me srkbi tale izcedek res....

drugalče.-.-kako ste vi?

(odgovor članu nellika)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
20.4.2011 9:30:08   
monci2
nellika: a ressssuser posted image user posted image user posted image ... jaz sm bila pred mesecem v Mb Rutarju in ga ni bilo... Pred 2 tednoma sva bila na izletu v A in sva ga videla v Rutarju.. In sva kr rekla, da greva tja..Sm pa ravno včeraj oddala povpraševanje v  našega Rutarja za ta voziček in še mi niso odgovorili..Jujjj kako si mi polepšala dan..user posted image user posted image .. Pol pa kr v Mb po njega.. Ma ja..reči če niso lepi?? Jaz sm se zaljubila v njega - ljubezen na prvi pogled user posted image user posted image  Sama sm pregledala vse možne vozičke,ampak odločitev je padla in se ustavila lih pri tem.. Tudi v A stane 700 eur.. Edino kar je, da moraš jajčko kupit od Maxi Cosija ane?

hvala ti še enkrat!!user posted image

(odgovor članu nellika)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
20.4.2011 9:38:23   
monci2
maktub: samo,da je zdaj vse ok..Moja kolegica je 3 dni krvavela, zadržali so jo v bolnici in niso znali povedat od kod kri..user posted image user posted image Ampak glavno, da je vse vredu...

Drugače pa sem zadnjič tudi sama pisala, da sm imela 1x rjav izcedek ( gino mi je pokazal, ker sem ravno imela pregled tisti dan in mi ni znal povedat od kod in zakaj), drugič pa kar konkretno roza - torej pomešan z krvjo predvidevam...Jaz nvm, ampak povezujem to s spolnimi odnosi- mogoče butasta teorija, ampak sem ugotovila, da če res 100% ne paziva, nisem drug dan vredu in imam takšen izcedek ( to se mi je začelo pojavljat od 22. tedna nič prej..)..

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
20.4.2011 9:42:38   
maktub
a jaz imam tak izcedek od 10 tedna dalje..in sedaj za ga imam od sobote ze..kdaj ja kdaj ne..kako uro ja kako ne...recimo po "veliki" potrebi ko se napemnjam zakrvavim...res nevem zakaj ..ni in ni mi jasnoo..sam res sam da je vse ok..upam da je vse ok..

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
20.4.2011 10:14:31   
nellika
monci2 - res je, zelo so lepi, midva sma prvo gledala Jane Rider, ampak ker tiste barve več ne bo, in ker sma se v ponedeljek slučajno ustavla v Rutarju, sem se takoj zaljubila vanj ko sem jih zagledala, sploh v belega pa moj tud, pa še take lepe barve imajo za podloge, tako da glede na to da bo user posted image , bo kar tista lepa modra v najinem ( po vsej verjetnosti). Midva se boma verjetno odločla za model Joel, ki ima košaro posebej, lupinico od Maxi Cosija  pa boma verjetno kupila v Pikapolonici ker je cenejša, pride 140eur če e ne motim!
torej boma imeli podobne vozičke user posted image
a vidva tudi razmišljata o beli barvi? jaz bi sicer raje črnega kupila, moj pa hoče belega user posted image

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
20.4.2011 10:17:58   
mrcinca
prošnja

Če bo slučajno šla katera v lekarno, pa če se bo spomnila vprašat. Potrebujem Folacin- ga moram jemat celo nosečnosti, pa ga ni na zalogi v nobeni lekarni v Lj in okolici. Na Hrvaško pa tudi nimam namena hodit, ker moram počivat. Če bi se katera spomnila, pa vprašala, če imajo kje še kakšno škatlo na zalogi.

lp

(odgovor članu nellika)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
20.4.2011 10:47:07   
smajas
mrcinca-
ce se folacina ne dobi v slo, ti jaz lahko prinesem, sem ga kupovala na zacetku nosecnosti in so ga imeli tukaj v vseh lekarnah (sem sedaj v sarajevu  user posted image  ) in  ce zelis zelis ti lahko prinesem par skatlic (koliko bi pa rabila?), bom cez prvomajske v ljubljani, pa se lahko nekako zmeniva, kje stanujes?

(odgovor članu mrcinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
20.4.2011 10:59:52   
mrcinca
smajas To bi bilo super. Pomoje bi bila ena dovolj, ker so mi zdaj nekje odgovorili, da enkrat maja naj bi pa prišel. Sem pa iz okolice Lj, tako da ne bi bilo težav. Res bi ti bila hvaležna.

lp,b

(odgovor članu smajas)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
20.4.2011 11:03:14   
smajas
Mrcinca-

lej res ni problema, lahko ti prinesem par skatel, ce rabis. se bova ze zmenili kje se dobiva, v najhujsem primeru ti pa posljem po posti ko bom v slo, ce bom slucajno kaj prevec letala okoli po slovenijiuser posted image , se oglasim ko kupim.

kako pa to da ga moras jemati vso nosecnost?

(odgovor članu mrcinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
20.4.2011 12:33:32   
monci2
Nellika : prav tako bel - ker pa bo user posted image , bova vzela kakšno violo in zeleno ( zelo mi je všeč, da lahko podlage kombiniraš in menjavaš..user posted image ). Isti model kot vi2 in prav tako jajčko maxi cosi user posted image user posted image ... torej če se avgusta kje srečamo, bomo vedeli s kje  bi se lahko poznali user posted image ...

Dobavni rok je 3 tedne tudi ane?

(odgovor članu smajas)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
20.4.2011 12:46:21   
daška91
Ojla user posted image moje !! user posted image user posted image Kako ste kaj danes ? Jz sm zelo supeeer !! Počutim se aktivno kot še nikoli med nosečnostjo user posted image user posted image !!
Danes smo kupili barvo za spalnico in otroško sobicoo user posted image , juuuuhu hmalu se bom šla pleskarja user posted image user posted image user posted image .

Izkoristite dones sonček ki je tako lep, pa ne pozabit božat buščkov !! user posted image user posted image

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
20.4.2011 12:54:18   
nellika
monci2 - a veš da za dobavni rok pa sem pozabla vprašat user posted image , sicer pa boma verjetno še ta teden šla kaj mimo pa bom še šla prašat!
Torej če se bi kje srečali bi te verjetno prepoznala po vozičku, bosta prav pasala skupaj, vaš viola, naš moder user posted image  !!!
Čeprav je mene mal strah da bi kakšen flekec gor prišel in nebi šlo potem več dol, ampak moj pravi da ga bo on čistil in se s tem ukvarjal če bo le bel voziček user posted image  ker se mu tako dopade! Svašta!user posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
20.4.2011 12:58:15   
monci2
nellika : user posted image user posted image user posted image -jaz sem isto mojemu obljubila vso čiščenje, samo da ga vzameva..user posted image .. hehe.. ja- res bomo vedeli...Sicer sva mi2 vprašala v Avstriji kako je z pranjem- barvo in je rekla, da ni problem- da ni tista barva, k bi se takoj vse poznalo..user posted image . rekla nama je tudi, da se mora naročit - daš 30 % are in se čaka nekje 3-4 tedne.. Ampak res si mi polepšala dan z to novičko..:) ...ja..tudi mi2 ga bova po moje naročila v drugem tednu...user posted image

(odgovor članu nellika)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
20.4.2011 13:02:21   
zolika
evo mene s pregleda....torej - teža +1,5kg (prvi + kg v nosečnosti)
obremenilni test - 6,5 (vredu)
pritisk ok
srček bije
plod obrnjen z glavo dol - čeprav v pon. na 3d je bil povprek (vododarvno) user posted image
Je reko,da lahko gremo za 1.maj na morje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
20.4.2011 13:04:13   
daška91
zolika : user posted image za uspešen pregled ! user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
20.4.2011 13:19:23   
Larisa86
Pzdravljene user posted image ,
jaz danes malo z bolečinami v trebuhu a upam d abo minilo, lahk sam napenjanje.

zolika vesela sem da je vse ok, to je vedno lepo slišat user posted image Pa fajn d alahk greš za 1. maj na morje, jaz letos žal nebom vidla morja, ker me dol vleče pa mi otrdeva trebuh in še drugi razlogi. No za mojga sončka vse nardimuser posted image

daška91 pa ja ne boš res ti pleskala sobeuser posted image a veš da škodi plodku hlapi od barve, če so na vodni osnovi še še bi šlo, a drugače ti priporočam da sploh nisi v bližini, preberi malo o tem, koliko jih je splavilo zaradi barvanja ravno v 2. polovici nosečnostiuser posted image Tako da nevem, mal premisli, baje da še pol dokler se ne prezrači fajn soba vsaj enih 10 dni naj ne bi bila v tem prostoru. Sej nočm te plašit sam pomoje bi blo fajn da tvoj prepleskauser posted image Jaz mojmu sm že rekla kar nej prepleska zdej enkrat po praznikih user posted image

No kaj pa druge nosečke a za 1. maj greste kam, na morje, al kam pohajat?   mi smo že mel rezervirano za morje 3 dni pa sem mogla odpovedat, no če s ebo kej junija poboljšal bom pa takrat kak dan skočila na morje.

Pozdravček vsem ,pobožajte trebuščke user posted image in uživajte ker je lep sončen danuser posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
20.4.2011 13:20:44   
monci2
zolika: čestitke tudi iz moje strani..user posted image ..moja pikica pa še kar dalje leži z rito spodaj..sicer pa še je tak čas, da nardi obrat user posted image user posted image ..

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
20.4.2011 13:38:10   
daška91
Larisa : Jz bom samo komandirala kako naj barvajo user posted image . Ker sem tudi premajhna za pleskanje visoko ki imamo dosti vidoke stene . Tako da nič bat , ne bom pleskala mi bojo domači prepleskali user posted image . To vem da škoduje plodu zato se bom čim bol izogibala temu ! user posted image

Drugače za 1.maj gremo mogoče na Štajersko ( Maribor ) na bolšji sejem malo pogledat , samo še ni vse 100 % . Konec maja začetej junija gremo pa na morje za par dni na slovensko obalo ( Portorož ) user posted image

< Sporočilo je popravil daška91 -- 20.4.2011 13:40:19 >

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
20.4.2011 13:39:26   
tejci01
Pozdravljene

vam samo poročam od včerajšnjega pregleda, da je vse ok.
Naj bi bila v 21 tednu in včeraj naj bi imela morfologijo, samo mi ni dal nobene slikice in podatkov o velikosti.
Je pa podrobno pogledal organe če je vse v redu kar tudi je in spol smo tudi vidli, samo če ne zamerite naj ostane še malo skrivnost.user posted image

Naslednji pregled imam 25.5.2011

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
20.4.2011 13:42:25   
daška91
tejci01:user posted image user posted image za uspešen pregled.Te zastopimo da ne želiš izdati spola user posted image . Tudi pri nas doma smo zelo pazljivi komu zaupamo kaj bomo imeli. No tukaj sem puncam zaupala da bomo dobili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
20.4.2011 13:49:21   
katjakokol
IZVIRNO SPOROČILO: mrcinca

prošnja

Če bo slučajno šla katera v lekarno, pa če se bo spomnila vprašat. Potrebujem Folacin- ga moram jemat celo nosečnosti, pa ga ni na zalogi v nobeni lekarni v Lj in okolici. Na Hrvaško pa tudi nimam namena hodit, ker moram počivat. Če bi se katera spomnila, pa vprašala, če imajo kje še kakšno škatlo na zalogi.

lp

probaj poklicat v koroške lekarne oni posiljajo po pošti mogoce pa bos imela sreco in ti ga posljejouser posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu mrcinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
20.4.2011 13:54:30   
katjakokol
oj in lep pozdrav
ne morem vam povedat kako se veselim jutrisnjega dne ko bomo vidli nasegauser posted image in samo
si zelim da mi recejo da je vse okuser posted image user posted image
danes sem ze celi dan neka zivcna in res ce bi se dalo bo potisnila uro kar naprej da bi spala in gremo jutri dopoldan jeeeeeeeeeeejuser posted image user posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
20.4.2011 15:42:25   
daška91
STRIJE: Jz si trebušček mažem z kremo proti strijam ''SANOSAN''. Uporabljala sem tudi olje proti strijam , samo mi zelo draži kožo kajti zelo me je srbelo vse tako da sm bla kr rdeča že user posted image . Tako da sem šla nazaj na kremo. Drugače imam strije samo po prsih po trebuhu pa hvala bogu nič user posted image .

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......