monci2
|
jutro!! Lily86..jaa..mene je samo presenetilo, da tako hitro ..glede vnetja- jaz sicer nism nikoli imela z vnetji težav, ampak še preden sem zvedela, da sem noseča, sm dobila takšno vnetje, da se mi je dobesedno mešalo( prav tako ni pomagal jogurt, zunanja krema- same vaginalne tabletke pa pred 13. tednom nisem želela).. Gino mi je rekel, da je to normalno v nosečnosti in da bova zdravila z tabletkami canestena, ker ne želi, da imam vnetja v tem času.. Ko sm prišla pred časom in sm imela ressss malo toka, me je kar okregal, češ, da ne smem imeti toka, da se bom pač morala odreči čokolade oziroam stvarem, ki spodbujajo to nadlogo.. ..nism točno razumela v čem je takšen problem, če imam malo toka, saj kot berem ima skoraj vsaka.no kakorkoli, zdaj je vse ok- brez toka.. no glede sestre pr ginotu nimam kaj za reč, čeprav sm brala par kritik preko nje- ampak do mene je super..res same pohvale.. Nvm kako bi bilo, če bi imela kakšno tečno sestro kot opisujete, kakorkoli, po moje bi ji kr hitro nazaj pokazala zobe.. larisa hvala za odgovor ja in glede kriza- moj me neprestano masira..Ko samo rečem,greva malo počivat, že ve koliko je ura- za mene počivanje, za njega masiranje .. ne boli pa me križ, ampak zgornje vretence... božajte pikice..moja malička je že 2 dni tako mirna...Zjutraj ko se zbudim, dam takoj roko na buščija in me res vednooo pozdravi
|