|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
16.4.2011 7:35:01   
zolika
Dobro jutro.... en lep vikend vam želim!user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu metulj23)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
16.4.2011 8:15:22   
tejci01
Dobro jutro tudi z moje strani

Včeraj so me poklicali z gin.amb. da imam pregled v torek 19.4. namesto v sredo 20.4. Tako da bomo 1 dan prej vidli našo pikico in upam da bo na morfologiji blo videt spol.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
16.4.2011 8:26:53   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj, user posted image

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image jagoda 1, 30, 1user posted image , 0user posted image , 28.4., Grospulje

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , 19.4. (3D UZ), MB, user posted image
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , ?, MB
user posted image daška91, 19, 1user posted image , 0user posted image , 9.5., Kropa, user posted image

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , 11.5., Logatec, user posted image
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , 26.4., Domžale, user posted image
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , 3.5., MB, user posted image
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, 32, 1user posted image , 0user posted image , 21.4., Ljubljana
 user posted image monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , 18.4. (4D UZ), 4.5., Maribor, user posted image
user posted image mmart, 31, 2user posted image , 1user posted image , 3.5., kraj, user posted image

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , 19.4., kraj, user posted image
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image

7.8
8.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 29.4., Rogaška Slatina 
user posted image lenkadolenka, 27, 1user posted image , 0user posted image , 19.4., Novo mesto, user posted image

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , 4.5., Rogaška Slatina, user posted image

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , 18.4. (4D UZ), 20.4., kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , 21.4., Ljubljana, user posted image

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted image , 2user posted image
, ?, Murska Sobota
user posted image saya, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB, user posted image

12.8.

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , 12.5., LJ, user posted image

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Litija
user posted image athinamalina, ?, ?, ?, ?, kraj

15.8.
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 22.4., Slovenska Bistrica, user posted image
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.5., Ljubljana, user posted image

16.8.

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , 20.4. (3D UZ), 12.5., Ptuj, user posted image
user posted image ULLA K, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, Posavje, user posted image

18.8.

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , ? kraj, user posted image
user posted image PABLO, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, 19.4., Celje

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 6.5. (dr. Pušenjak), 12.5., Mengeš, user posted image user posted image
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , 17.5., kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
21.4., 9.5., Novo mesto, user posted image
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
  user posted image maktub, ?, 2user posted image , 1user posted image , 11.5. (3D UZ), Obala, user posted image

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , ?, Maribor
user posted image Ross, 19, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., Logatec, user posted image

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, 20.4., Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Notranjska
user posted image nana7, 34, 1user posted image , 0user posted image
, ?, Ljubljana
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, 22.4., Velenje

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 19.4., kraj
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , ? Posavje
user posted image lili983, 27, 2user posted image , 0user posted image , 4.5., Maribor, user posted image
user posted image Leona2009, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj, user posted image

25.8.
user posted image baby28, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

26.8.
 user posted image Katjuska986, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, 18.4., Kranj, user posted image
user posted image katjakokol, 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.5., 21.4., Ptuj
user posted image bibsic, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje, user posted image

27.8.
user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , ?, 3.5., kraj, user posted image
 user posted image Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , 28.4., Ljubljana, user posted image

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , 21.4., 19.4., LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 28.4., Nova Gorica
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image
user posted image balon_ček, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj

29.8.

user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor

30.8.
31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , ?, 19.4., Laško, user posted image
user posted image sonceek, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

user posted image : 20      user posted image : 14

SKUPAJ NAS JE: 74
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, nana7)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A
HANYBANY
mateja_goljev
timnala
miklarom

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 16.4.2011 8:36:24 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1778
    16.4.2011 8:50:47   
    *dotika*
    PREGLED

18.4.: monci2 (3D UZ), zolika (3D UZ)
    19.4.: taša83 (3D UZ), mariy, lenkadolenka
    20.4.: zolika, lara2212 (3D UZ)
    21.4.: nikita11, *dotika*, dar10
    22.4.: kasper

MORFOLOGIJA

18.4.: Katjuska986
    19.4.: PABLO, tejci01, dar10, Goldy
    20.4.: Rosca79
    21.4.: katjakokol
    22.4.: nuska23

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image !

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1779
    16.4.2011 9:21:30   
    lili983
    Zdravo punce!

Evo, včeraj smo bili na 3D ( 22 teden ) in se je vse zelooo lepo videlo, nogice, rokice,prstki so se dali preštet, vse vse razen obrazeka ni hoto veliko pokazatuser posted image le za par sekund...pa tako srčkano je bilo ko se je po očki pobožal...sem si prav oddahnila, da je vse vredu, ker čez dan ga redko čutim, brcat šele začne zvečer in po moje ponoči razgraja in potem čez dan spiuser posted image Super zadovoljna z Dr.Rosičem.

A se kateri dogaja, da kdaj težje diha?

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1780
    16.4.2011 11:26:00   
    katjakokol
    IZVIRNO SPOROČILO: lili983

Zdravo punce!

Evo, včeraj smo bili na 3D ( 22 teden ) in se je vse zelooo lepo videlo, nogice, rokice,prstki so se dali preštet, vse vse razen obrazeka ni hoto veliko pokazatuser posted image le za par sekund...pa tako srčkano je bilo ko se je po očki pobožal...sem si prav oddahnila, da je vse vredu, ker čez dan ga redko čutim, brcat šele začne zvečer in po moje ponoči razgraja in potem čez dan spiuser posted image Super zadovoljna z Dr.Rosičem.

A se kateri dogaja, da kdaj težje diha?

lili potem si ti ista revica glede brcik kot jazuser posted image . Jaz se tudi tega ne cutim pogosto tu in tam malo ampak saj nekaj nouser posted image , komaj cakam da se zacnejo prave akrobacije ampak ne morem verjet kak sem se malo potozla pa je kar malo miganjauser posted image user posted image user posted image user posted image . to dete me ze zdaj zajebava. No spim zelo malo ker smo v petek nasega sinka peljali k dezurnemu in je dobil pumpico na 3 ure in ni nic kaj prijetno ko se moras na vsake tri ure zbujat ampak saj bo boljse upam nouser posted image z temi bolezni ze enkrat in komaj cakam polettttttttttttttttttttttjeuser posted image user posted image user posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
    mai pričakuje družbo

(odgovor članu lili983)
    Neposredna povezava do sporočila: 1781
    16.4.2011 11:27:38   
    katjakokol
    IZVIRNO SPOROČILO: zolika

Dobro jutro.... en lep vikend vam želim!user posted image

Hvala enako ampak pri nas nic kaj prijetnouser posted image user posted image user posted image mrzzzzzzzzlo je

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
    mai pričakuje družbo

(odgovor članu zolika)
    Neposredna povezava do sporočila: 1782
    16.4.2011 11:38:25   
    lili983
    katjakokol- jaz tud pravim, da me že zdaj jeziuser posted image no včeraj na 3D,ko sem vidla,da brca in se premika nisem nič čutla in sem vprašala Dr.zakaj ne čutim, ko pa veliko punc govori kako čutijo brcike pa so recimo v istem tednu ali pa šele npr.18 tedn, pa je reko, da je otrok še vseeno majhen,da tega ne čutiš tak močno in da ni razloga za kakršnekoli skrbi, da proti koncu 23 tedna pa se bo že bolj čutlo, tako,da ko ga čutim da brca potem ima po moje prave akrobacijeuser posted image user posted image user posted image

Jaz bi pa rada slikico prilepla od vozička, ki sva ga izbrala pa mi ne greuser posted image

(odgovor članu katjakokol)
    Neposredna povezava do sporočila: 1783
    16.4.2011 11:56:33   
    maktub
    smajas;  kako je kaj pri tebi...

joj jaz sem danes celo paniko naredila in nevem al brezveze al naj se sekiram..namreč ponoči sem dobila tak rjavkast izcedek proti jutru pa se je pokazalo par kapljic krvi pomesane z sluzjo...jojj pa se take sanje sem imela sem blakr trda...morem rečt da me  ni nič  bolelo..nobenih krčev  al bilo kaj..pa sem klicala v bolnico povedala kako in kaj pa mi nni nič rekla da morem pridet....
    no  zdaj sem vsake 5min na wcju in gledam kako je..za enkrat se je ustavilo..sicer ne spodaj boli ker sem sla na nohte in 2 ure sedela na takoooo nekomot stolu  da mi je rit odpadla..:)
    no upam da ni nič to da je blo sam  bo... kaka zilica al bog  ti vedi kaj....

joj jaz nevem ampak sem tak napik jaz.. v tej nosečnosti samooo paničarim... čimpride  kaj takega al kak krček ali bilo kaj jaz sem vsa belaaa.. takoj galama...prav sama sebi grem na zivce res...poleg vsega pa se take grde sanje in valda vedno o neuspeli nosečnostiii.. kok mi gre to na zivceee grrrrrrrrrrrrr....

a se tudi kaki to dogaja=

(odgovor članu lili983)
    Neposredna povezava do sporočila: 1784
    16.4.2011 11:57:34   
    maktub
    *dotika*: sam da javim.. 11.5 imam 3D pregled in 13.5 pa navaden pregled...:)
    kot vidim na najin datum 21. bodo same punčke:)

(odgovor članu maktub)
    Neposredna povezava do sporočila: 1785
    16.4.2011 12:22:51   
    *dotika*
    lili983, sliko najprej shrani recimo na www.shrani.si, potem od tam kopiraj povezavo za forum in le-to enostavno prilepi v sporočilo. Kater voziček pa sta zbrala? No, upam, da di zdaj uspe.

maktub, jaz pa čist zastopim tvojo paniko. Da mam jaz obarvan izcedek, vprašanje, če bi bla še pri prisebnih. Težko ti kakorkoli drugače ponmagam kot da te skušam pomiriti user posted image . Pa še ena "misel": dlje kot se neka težava ponavlja v nosečnosti in se izkaže za nedolžno, potem sigurno ni nič narobe. Razumeš? Drži se!

Hja, zunaj je mrzlo, stisnite se s svojimi dragimi. LEp vikend.

(odgovor članu maktub)
    Neposredna povezava do sporočila: 1786
    16.4.2011 15:31:02   
    smajas
    maktub upam da se ni kaj poslabsalo pri tebi, te cisto razumem da te je strah in da panicaris, ma to vse pocnemo...tudi jaz sem parkrat panicarila, vedno se je kaj dogajalo za vikend ko moja zdravnica ne dela, na urgenco tukaj pa se mi ni ravno slo...sem parkrat tudi pusenjaku pisala na forum in me je v glavnem vedno pomiril!

no, ampak ce ti povem realno, mislim da ce nimas bolecin in vecjih krvavitev, gre verjetno res le za kaksno zilico ali kaj podobnega...ampak moras pa spremljat in opazovat in ti svetujem da gres kar na urgenco ce bos opazila spremembo na slabse...kaj vec kot neprijazni bit in te nadret itak ne morejo...lahko pa pomagajo ce bi bilo kaj narobe. cimvec pocivaj in potem pojdi v ponedeljek na pregled, ce bo vse isto. drzi se, saj bo vse v redu!

jaz sem ok, danes me manj matra mehur, ne vem ali je to morda povezano s sirjenjem maternice, grem pa v pon v laboratorij...imam pa par dni rahle malce rjavkast izcedek, ampak se mi zdi da se je tudi zmanjsalo.

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1787
    16.4.2011 20:00:13   
    maktub
    smajas: živvijo..tudi sama sem pisala dr. pusenjaku in hvala bogu vedno dobila pozitiven spodbuden odgovor...sem bla kr precej lazja..
    glej za enkrat se je recimo danes in vleraj mehur kr normaliziral.. jaz nevem kaj je to tes...je pa res da tamala kr precej brcka dol... mogoče me pa od tega..boooo
    no rjavkast izcedek sem imela sam čez noč in  ene  2 ure sem imela krvavsto pomesano z belo sluzjo... no danes čez dan imam zespet normalen sluz tak  rumeno-zelen ampak ga je na pram par dni nazaj malo več.. tko da jaz smatram da je kako vnetje ali pa ne.. kajti sem bvrala da v tem času po 20t se zale sluz poveča in da je vse to z pritiskom na mehur in bolečine v krizu čisto normalno kajti maternica se zdaj najbokj siri...opazam tudi po trebuhu
    no tudi jaz imam v pon.laboratorij in bomo videli..

ko sem bila 31.3 hospitalizirana za 1 dan  sem tudi v bolnici malenkost opazla krvaveva izcedka ampak mogoče 2 kaplje pomesano z sluzjo tako kot sedaj in sem dr,. na  viziti rekla pa ni ne a ne b reku..tko da po vsem tem sumim da nebi smelo bit nič kaj takega .,.no vsaj upam

je pa res da sem tak napik jaz da je groza... sploh nevem zakaj sem taka.. kaj se dogaja..kajti za 1. sem tudi imela zelo velike probleme ampak nikoli nisem tko razmsljala oz. imela tak strah res.. sedaj pa tako da grozaa

(odgovor članu smajas)
    Neposredna povezava do sporočila: 1788
    17.4.2011 9:08:01   
    *dotika*
    Jutro, punceuser posted image . Danes bo ena taka lepa sončna nedelja. Jaz bom zdaj dop. več ali manj počivala, pop. se bom pa odpeljala v bližnji lokal, moj mož z najino psičko pa peš in se bomo malo usedli na sončka in spili kakšno brezkofeinsko kavico.

Zadnja dva tedna mi kg kar šibajo navzgor. No, vsaj jaz imam tak občutek. V zadnjem tednu sem pridobila 600 g. Meni se sliši ful user posted image . No, saj ni čudno, če se mi je tako apetit povečal. Ma sem kar jezna nase, sem si ravno včeraj nardila takšno orng zalogo sladkarij, da je joj. Ne vem, kaj me je pičlo. In pri meni je še ta problem, da nič ne migam in večino dneva preležim. Ma ni to zdravo predvsem. Bom se poboljšala, obljubim user posted image .

maktub, prežvečene fraze in bla bla bla, ampak res se probaj malo umirit in misli preusmerit nekam drugam. Važno je tudi tvoje psihično zdravje za razvoj vajinega otročka. Vedno znova si v mislih ponavljaj pozirivne misli, čist preproste: "vse je ok, detece je zdravo..."

(odgovor članu maktub)
    Neposredna povezava do sporočila: 1789
    17.4.2011 9:36:36   
    maktub
    *dotika*:  dobro jutro...super dan je danes res...
    aaaa tudi tebi pase sladko....jaz bi  sam neumnosti jedla...morem pa rečt da sploh nimam nekega epetitia recimo kot sem ga imela z sinom...pri sinu je bil tak ampak res tak  apetit da  nemorem sploh z besedami opisat res..nekaj neverjetnegaa.. zato sem pa do 21t pri sinu sla gor celih 8 kg sedaj pa bore 2 kg... čistoo drugače je res..ampak kr naj bo tko...kajti nebi rada sla žespet 26kg gor...res upam da nebom sla... če pa bom..pa bog pomagaj sam da je vse ok...

ja verjemi da se trudim ampak me je strah nevem zakaj ampak me je strah rres..tako zelo... to pa mogoče zato ker se podzavestno bnojim da bom mogla skozi iste probleme kot z sinom in res takega ne privosčim nobenemu...takrat mi je bilo nekakko lazje sem pač prelezala mesec v bolnici ampak doma ni me čakal noben ...

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1790
    17.4.2011 9:45:08   
    *dotika*
    maktub, jaz imam isti strah, da se bo ponovila tista nosečnost z Ajdo, ki se je končala v 23. tednu. Pa še doma sem skoz in imam čas za takšno in drugačno tuhtanje. Ampak vedno, ko me spreletijo kakšne črne misli, si začnem ponavljat in dopovedovat pozitivne misli. Ne vem ,če daš kaj dosti na poz. energijo, ki jo lahko sami ustvarimo in s tem pripomoremu k srečnemu zaključku nečesa. Jaz sem (bila) tudi nekoliko skeptičnega glede tega, ampak se probam iz dneva v dan nekako naštelat na pozitivno stran. Drugače me bo res pobralo do avgusta.
    Zatorej, user posted image samo zate, za naju.

(odgovor članu maktub)
    Neposredna povezava do sporočila: 1791
    17.4.2011 9:55:02   
    maktub
    *dotika* : ja to je res ja da treba mislit pozitivno..sej jaz  vem da bo vse ok... sam ko pridem na wc in kaj čudnega vidim me pol oblije tak strah... probelm pri vsem tem pa je da ...sej moja ginek.je v redu..prijazna..,se posveti ampak nevem.. take rahle krvavitve imam že kr nekaj časa.. recimo včeraj nič ..zdaj žespet tak izcedek in ko jo vpr,.da zakaj je to..da od česa to pride..neve..da ona neve..da je vse ok z plodom in vse..ampak me jezi ker jebela z nekje  ja izvira to... najlazje je res da neves...kako neve??..ker to nigloh normalno..
    pri sinu sem tudi imela ampak pri 18t se jekončano...sedaj sem pa že 21t pa neki in se vedno kdaj pride in gre..in mene tako vstrasi..kajti nevem iz kje je..pa tudi naroča me tko na dolgo..sedaj sem komaj 13.5 a bi mogla bit pomoje bolj pogosto saj sem v 1.noseč.imela probleme...najzanimivejse pa je da.. pridem k enemu mi pove tko..drugič  me drugi..mi pove tako...vsakk čisto vsak drugače... wtf?..pol pa komu verjet..en ti reče ..jaja lezanje nostite nizko...čez 3tedne pridem k drugi.. aa ne ne visoko imate ste ko sus..

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1792
    17.4.2011 17:04:38   
    lili983
    Zdravo punce jaz pa imam eno vprašanje. Na prsih se mi je okrog kolobarjev na eni strani nardilo kot da bi se mi razlili oz razširli,saj sploh ne vem kako naj to opišemuser posted image zdaj pa ne vem ali je to normalno ali kaj je to? To imam zdaj že kak mesec, ne gre pa to dalje oz se ne širi. Ima katera enak problem?

(odgovor članu maktub)
    Neposredna povezava do sporočila: 1793
    17.4.2011 18:08:51   
    *dotika*
    lili983, po moje si lahko popolnoma mirna. To je, kolikor sem te razumela, povečana pigmentacija kot posledica nosečnosti. 

(odgovor članu lili983)
    Neposredna povezava do sporočila: 1794
    17.4.2011 18:52:25   
    daška91
    helov punce !

Vikend je prehitro minil in jz sm spet doma user posted image user posted image . Imeli smo se enkratno
    user posted image user posted image

No da vam še povem kako je bilo na 3D ...naš miško je že težiik 670g ohoohoo :) drugače mi je rekla da se da nardiit da rodim že 31.julija ki tudi piše na listu ta datum. Drugače izmerit ga ni morala ker je prevelik ... user posted image

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1795
    17.4.2011 20:24:43   
    zolika
    ...pa je vikend končan! Deležni lepih novič - tako iz vaše strani in kar dve moji kolegici sta rodili !!!! 2user posted image user posted image  - Rube in Taras. user posted image user posted image user posted image  Super....

...mi smo pa bili bolj kot ne doma čez vikend. Včeri MM ni bilo sva z mali šla k mojim na rodno grudo mal pogledat...se razvajat k mamici na kosilce!user posted image  pa še na kavico z prijateljico - po doooooooooooooooolgem času! Tak,da...

Danes pa bolj doma...smo butarco nesli v cerkev zjutraj... tako,da diši po praznikih!

Jutri pa 3D! Ključek pripravljen - mi2 tudi...da vidimo naše user posted image ! Se že veselim.... imava šele zvečer ob 19h! tako,da zna bit dooooooooooooooolg dan!

Grem še mal cotke sortirat in označevat - včeraj dobila spet orng zalogo od kolegice!user posted image user posted image

LEP TEDEN in VSE LEPO NA PREGLEDIH!!!!!!

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 1796
    17.4.2011 20:26:09   
    zolika
    user posted image  RUBEN in TARAS sta....sem se zatipkala user posted image

(odgovor članu zolika)
    Neposredna povezava do sporočila: 1797
    17.4.2011 21:59:42   
    Lily86
    maktub - tudi jaz sem zdaj v drugi nosečnosti veliko bolj panična kot prvič. Sicer je zaenkrat vse ok, ampak pogosto me preganjajo neke črne misli in grde sanje, da gre kaj narobe...

Lili983 - meni so se v prvi nosečnosti kolobarji precej povečali in postali za par odtenkov temnejši, tako da nekaj je sigurno na tem, da se spremenijo. Če te ne boli in ni rdeče, potem se pri naslednjem zdravniku pogovori z g., ti bo znala najbolje svetovati...

Smo pa ta vikend preživeli v termah Olimje, naša mala žaba je uživala maksimalno, meni pa je tudi takooo pasala voda! Sploh se nisem zavedala, koliko teže že nosim v trebuščku, ko sem stopila v vodo, pa je vso breme kar izpuhtelo... Kot da bi lebdela :) Danes sem šla še na eno sprostitveno masažo za bodoče mamice in sem kot prerojena user posted image . Tako da ful priporočam kakšno plavanje, samo na tampone za kopanje ne pozabit!

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu zolika)
    Neposredna povezava do sporočila: 1798
    17.4.2011 22:13:27   
    daška91
    Punce mene pa nekaj zanima...

A ima katera težave z zvijanjem v trebuhu? Mene je dones tako začelo zvijat da je groza.user posted image user posted image To seveda ni prvič samo ne vem kaj naj vzamem da bo bolše user posted image !
    Če katera ve kaj vzet nj mi prosm pove user posted image

(odgovor članu Lily86)
    Neposredna povezava do sporočila: 1799
    18.4.2011 8:21:59   
    daška91
    Dobro jutro punce ! user posted image

Kako ste kej danes ? user posted image user posted image Jz sm zlo dobr no. Edino včeraj me je boleu trebuh tako da je blo kr grozn user posted image . Samo važno da mi je dones bolše user posted image user posted image

Evo pa je spet nov tedn in upam da bo cev tedn sončeek da bomo lahko šli na dalše sprehodke ! user posted image user posted image

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 1800
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......