|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
20.4.2011 16:34:30   
lara2212
da vam poročam kako je bilo danes na 3D pregledu: mali ni hotel pokazat obrazeka, tako da smo ga gledali bolj od strani in ima napihnjena lička in usteka je imel tak našobljena kot bi že sesal user posted image . Je pa spal večino časa, ko se je zbudil, se je pa malce popraskal ob strani, pokazal par prstekov in nazaj zaspal. Je pa imel ovito popkovnico okoli vratu, ampak je moj ginekolog rekel, da ni skrbi za to, ker se to zgodi ogromno aktivnim bebam in ne predstavlja nobene nevarnosti. Je pa si vseeno zapisal v kartoteko, tako da bo naslednjič pozoren na to. Še enkrat je premeril mojega malega in se je od prejšnjega tedna, ko sem imela morfologijo zredil za več kot 120g, tako da lepo napreduje. Sem pa dobila slikico in dvd, tako da si ga lahko doma še večkra ogledam user posted image  To je zaenkrat to, moj naslednji pregled pa ostaja 12.5.

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
20.4.2011 17:09:41   
daška91
Lara super pregled user posted image . Naš malček se je tudi skrival cel pregled na 3D-ju user posted image .

(odgovor članu lara2212)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
20.4.2011 19:03:18   
taša83
oj!
najnovejša novica - naročila sva voziček Hartan Racer GT, rjavo oranžne barve.user posted image Bova dala 230 € manj, kot pri nas v SLO. Kakšna razlika, ne morš verjet...
Super za 3D UZ Lara in Daska...midva sva imela včeraj več sreče in sva res dobila idealne slike, tako je vsaj rekel G in se kar strinjam. Čez pregled je bil skozi k nam obrnjen, malo je zehal, se vmes prijel za noska...finta! Ful sva happy, da je vse ok.

lepo bodite, jaz grem pa likatuser posted image
Čao

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
20.4.2011 19:06:26   
daška91
Taša- zelo lep voziček user posted image .Tudi jz sm mela dones kr dosti za likat user posted image user posted image .

(odgovor članu taša83)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
20.4.2011 19:15:50   
katjakokol
no če se lahko se jaz pohvalim glede vozicka mi pa imamo slalom-pro Jane sivo zelene barve

< Sporočilo je popravil katjakokol -- 20.4.2011 19:16:14 >

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
20.4.2011 20:35:04   
bibsic
lep pozdrav :)

uf,tole morš pa vsak dan spremlat da si na tekočem :)

Lily86 - hvala za nasvet ;)

Goldy - sem bla pri Kardoš Mohorko odkar sem šla po prvi recept za tabletke, pa sem se ko sem zanosla prestavla v Mb k dr. Mauriču, ker sem na faxu v Mb in sem čez teden tu, sploh pa mi v Velenju ni bila všeč sestra,ker je bla pa nenormalno sitna :)

vse ste tako pridne z vozički in imeni in oblekicami, midva sma nabavla samo stvari za oblečt za iz porodnišnice pa še to ker so ble znižane :) voziček mama oblublen od sestričninih otrok,ki ga ne rabijo več za imena pa se ne morma zmenit. Šla sma po knjigici z imeni za novorojenčke in sma vsak za sebe izpisovala imena, ki so nama všeč potem pa okrožla skupna imena. Za punčko nama je ostala samo Neda, za fantka pa niti eno! Js navijam za Erazma, ati hoče Jakata prva rezerva je Luc ampak nama ni dovolj všeč da bi se odločla :)

sem pa bla vmes tudi na morfologiji, nisem skoraj nič vidla ekrana ker ga je mela gin obrnjenega proti sebi, tk da nisem nič kaj zadovoljna. O velikosti in teži tut ni blo govora, slikic tut ne in sem zdej mal razočarana :/

zredila sem se zaenkrat 6kg a baje težavno odobje rejenja šele prihaja.

zanimivo mi je, da baby brca vedno po obroku. očitno je po atiju (ki tudi rad veliko poje) in če bo tako mi ota kuhno z elementi skup pojedla :) evo,ravno brca, ko da bi vedel o kom je govora :)

vsem želim čimbolj brezskrbne user posted image še naprej :)

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
20.4.2011 20:51:25   
Goldy
bibsic - Kuštrinova nima več ta sitne sestre. Je bila ene 2x lani (pred nosečnostjo), pol pa ne več, je ena ful prijazna iz Radeč zdaj.user posted image Ker je mene tudi motila tista sestra. user posted image In sem jo 1x vprašala, je pa rekla, da res ni bila za nikamor.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu bibsic)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
20.4.2011 21:21:54   
lipi
Pozdravljene!

Opažam, da smo že pri kg. Jaz sem najprej šla 4 kg dol, potem pa 7 gor, tako da je skupno + 3 kg. V prejšnji nosečnosti sem sem zredila za 12 kg in sem jih kmalu po porodu tudi izgubila. Upam, da bo sedaj tudi tako.

Pri Kuštrinovi sem bila jaz v Laškem in ko je odšla sem šla k drugi (s katero pa nisem tako zadovoljna). Zato sem klicala, če bi se lahko prestavila h Kuštrinovi, pa žal ne jemlje med nosečnostjo.user posted image

Za 1. maj sem mislila, da bi šli v Umag, pa sem se spomnila, da imam pregled v petek 29.04., tako da bi lahko šli samo od sobote naprej. Bomo videli.

Imam pa eno vprašanje: Ali katera ve, če moram iti v Šolo za starše, čeprav sem bila že v prvi nosečnosti. Po pravici povedano, mi ne diši tja hodit, ker se nisem nič naučila, dihati sem se pa naučila kar na mizi pri porodu.user posted image user posted image

Lepo se imejte.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
20.4.2011 21:45:07   
Goldy
lipi - škoda, da se nisi prej že prej prestavila. Meni je moja G res fajna.user posted image Mi smo zdaj že taki dobri znanci.user posted image

Nočko, grem kar v horizontalo, ker sem utrujena.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
20.4.2011 22:16:54   
vilincek
Zivjo punce,

Tudi mi bomo verjetno sli na morje, ce bo vse po sreci z mozevo sluzbo.
Sicer sem po 2 mesecih nazaj v sluzbi in vcasih me od sedenja zaboli kriz. Vmes smo se selili na novo lokacijo in v pon je blo tko ko da sem prisla v novo sluzbo. Popoldne potem grem malo pocivat in na kak sprehod. Je tko lep soncek zunaj.

Mene pa zanima, a bo ktera vzela lupinico v okviru e-zavitka? Jaz bom verjetno vzela e zavitek. Kaj pa ve? Ste ze razmisljale?Vceri sem racunala, da bom do 10. junija se v sluzbi, potem pa na dopustu in porodniska. Juhuhu.

Pridno rastite!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
21.4.2011 7:16:41   
zolika
Dobro jutro...upam,da je kavica že spita? user posted image

Morje - mi gremo v sredo za par dni  - je dal G zeleno luč...gremo pa v Vodice.
E-zavitek - jaz bom namesto pripomočkov vzela kar denar
materinska šola - mi je včeraj sestra pri G rekla ali bom šla? Sem rekla ali moram? Je rekla edina novost so izvorne celice - kao predavanje na to temo....da naj pokličem in vprašam glavno za MŠ ali je smisleno da hodim ali ne...ker o negi ravno ne rabim poslušat - glede na to,da imam user posted image 3 letnika. user posted image
Bom poklicala in povprašala.... Ampak mislim,da ne bom šla...
Voziček...berem,da ste se navdušile za voziček Jette...sem gledala na spletu...pa nič našla user posted image kak link?????

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
21.4.2011 9:14:36   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj, user posted image

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image jagoda 1, 30, 1user posted image , 0user posted image , 28.4., Grospulje

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , 19.4. (3D UZ), MB, user posted image
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , ?, MB
user posted image daška91, 19, 1user posted image , 0user posted image , 9.5., Kropa, user posted image

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , 11.5., Logatec, user posted image
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , 26.4., Domžale, user posted image
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , 3.5., MB, user posted image
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, 32, 1user posted image , 0user posted image , 21.4., Ljubljana
 user posted image monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , 18.4. (4D UZ), 4.5., Maribor, user posted image
user posted image mmart, 31, 2user posted image , 1user posted image , 3.5., kraj, user posted image

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , 19.4., kraj, user posted image
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image

7.8
8.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 29.4., Rogaška Slatina 
user posted image lenkadolenka, 27, 1user posted image , 0user posted image , 19.4., Novo mesto, user posted image

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , 4.5., Rogaška Slatina, user posted image

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , 18.4. (4D UZ), 20.4., kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , 21.4., Ljubljana, user posted image

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted image , 2user posted image
, ?, Murska Sobota
user posted image saya, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB, user posted image

12.8.

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , 12.5., LJ, user posted image

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Litija
user posted image athinamalina, ?, ?, ?, ?, kraj

15.8.
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 22.4., Slovenska Bistrica, user posted image
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.5., Ljubljana, user posted image

16.8.

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , 20.4. (3D UZ), 12.5., Ptuj, user posted image
user posted image ULLA K, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, Posavje, user posted image

18.8.

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , ? kraj, user posted image
user posted image PABLO, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, 19.4., Celje

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 6.5. (dr. Pušenjak), 12.5., Mengeš, user posted image user posted image
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , 17.5., kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
21.4., 9.5., Novo mesto, user posted image
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
  user posted image maktub, ?, 2user posted image , 1user posted image , 11.5. (3D UZ), 13.5., Obala, user posted image

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , ?, Maribor
user posted image Ross, 19, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., Logatec, user posted image

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, 20.4., Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Notranjska
user posted image nana7, 34, 1user posted image , 0user posted image
, ?, Ljubljana
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, 22.4., Velenje

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , 25.5., 19.4., kraj, user posted image
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , ? Posavje
user posted image lili983, 27, 2user posted image , 0user posted image , 4.5., Maribor, user posted image
user posted image Leona2009, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj, user posted image

25.8.
user posted image baby28, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

26.8.
 user posted image Katjuska986, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, 18.4., Kranj, user posted image
user posted image katjakokol, 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.5., 21.4., Ptuj
user posted image bibsic, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje, user posted image

27.8.
user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , ?, 3.5., kraj, user posted image
 user posted image Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , 28.4., Ljubljana, user posted image

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , 21.4., 19.4., LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 28.4., Nova Gorica
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image
user posted image balon_ček, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj

29.8.

user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor
user posted image Larisa 86, 25, 1user posted image , 0user posted image , 18.5. (3D UZ), kraj

30.8.
31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , 24.5., 19.4., Laško, user posted image
user posted image sonceek, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

user posted image : 20      user posted image : 14

SKUPAJ NAS JE: 75
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, nana7)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A
HANYBANY
mateja_goljev
timnala
miklarom

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 21.4.2011 9:19:08 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1887
    21.4.2011 9:20:07   
    *dotika*
    PREGLED

21.4.: nikita11, *dotika*, dar10
    22.4.: kasper

MORFOLOGIJA

21.4.: katjakokol
    22.4.: nuska23

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image !

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1888
    21.4.2011 9:25:51   
    *dotika*
    Kako sem jaz presrečna, ko je zunaj tako lepo spomladansko vreme, pa čeprav ne smem nikamor ven. Neverjetno, kaj dela sonček user posted image . Pa še pregled imam danes, prejšnji četrtek mi je morfologijo delal drug G in sem prav vesela, da se danes vidim s svojo G. Je ena taka super prijetna ženska, pozna moje težavein je res dosledna user posted image . PA tudi sestre tam so ena A.

Aha, midva sva se odločila za e-paket, ker rabiva še lupinico. In v paketu je na voljo Maxi cosi.

Joj joj mi delate lušte s tem morjem. Mi bomo pač doma user posted image .

Zdaj pa ven iz pižame in na kavč. Do 16.30, ko imam pregled bo dolga user posted image .

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1889
    21.4.2011 9:46:04   
    Larisa86
    Dobro jutro vse user posted image ,
    no, mi smo zjutraj že pridno pobrcali mamo in mama je takrat najsrečnejša na svetu user posted image

lipi o kako super da greste v Umag, mi smo tud meli že rezervirano čez 1. maj sem se že veselila, ker sem bila že večkrat tam in mi je bilo lušno čez 1.maj ampak žal nemorem it, pač bom morala bit doma, tako da sem mogla odpovedat, letos verjetno niti morja nebom vidla in mi je kar mal hudouser posted image , ker sem tak morski tip in od vedno čakam celo leto sam na poletje in morje, ampak za mojga zakladka to in vseuser posted image
    Am glede šole za starše pa je tako, ni potrebno drugič it če si šla rvič in moja sestra tud je rekla da ni se čist nič naučila ko je bila tam, nič novga povedali, in dihat pa kot si rekla se naučiš na mizi ko rojevaš user posted image

zolika o kako fino da tud ti greš na morje, jaz upam da se postlca mal dvigne in b ok in da boma lahk z mojim šla vsaj konec maja začetek junija za par dni do morja da vsaj noge pomočim user posted image

dotika, pol sma pa na istem, boma a kar doma ble čez 1.maj, ni kaj, ko treba nej treba, jaz sem ubistvu že od 6.tedna nosečnosti dalje na bolniškem in sem več ali manj doma, sicer na začetku sem še lahko šla kam dalj z avtom, zdej pa skor nikamor več, upam d as epopravi to. Nujno poročaj ko prideš iz pregleda kaj in kako, seveda bo vs eok, mi držimo pesti user posted image

No zdej pa magnesol še spijem in pol pa kej pospravit po hiši potrebno in pol pa mal pred hišo se naužit vsaj mal sončnih žarkov - jutranjih sevedauser posted image

Vse pobožajte vaše trebuščke user posted image

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1890
    21.4.2011 10:01:27   
    daška91
    Dobro jutro punce ! user posted image

Evo naš mali me je že navse zgodaj zbudil user posted image . Spet sm dobila nasmešek na obraz , ko začutim njegove brcike.Zdaj me dva dni skoraj nič močno brcal , sem bila že v skrbeh da je kaj narobeuser posted image . Drugače za 1.maja gremo mi mogoče na Štajersko, mogoče bomo pa doma štihali in urejali vrt user posted image .Letos upam da sploh kaj vidim morja , ki sem se spovnila da imava 8.6. šolo za starše takrat smo pa mislili jit na morje user posted image .Bo treba prestavt na kak drug dan, če rata.

Drugače bom pa jaz namesto paketov vzela kar denar, ker imam že vse nabavljeno za user posted image . Tako da se mi paketa ne splača vzet user posted image user posted image

(odgovor članu Larisa86)
    Neposredna povezava do sporočila: 1891
    21.4.2011 10:04:35   
    araz
    Ojla punce,

Najprej srečno na pregledih tiste, ki ga imate danes.

Morje - no mi gremo trud na morje na Krk verjetno v nedeljo in za kakšnih 10 dni. Pol pa vprašanje, če bomo še kaj šli. Se bo tudi meni tožilo po morju celo poletje pa še škoda mi je ker bo moja malčica letos prikrajšanja. BOmo pa naslednje leto tolk bolj užival.

Materinska šola - jest tud tokrat ne bom šla. Sem bila v letu 2009 in mislim, da kaj novega niso izumil.

Paket - jest bom pa kar denar vzela, ker imam še nekajs tvari doma od prve. SIcer bom morala še za enega dokupit ampak bi rada imela podobno kot že imam doma.

Mene pa zanima kje boste kaj posteljnino kupovale. Jest bom morala za dve posteljici kupit (se pravi 4 kompletke) pa zna to kar precej nanesti. Kakšne izkušnje, kje imajo ugodno in lepo. Sem razmišljala tudi, da bi dala delat, samo ne vem če bo to kaj ceneje kot če kupim že narejo.

No, še 1 urco v službi potem pa veselo domov.

Uživajte, pa poročajte iz pregledov.

(odgovor članu Larisa86)
    Neposredna povezava do sporočila: 1892
    21.4.2011 10:13:55   
    Lily86
    Materinska šola drugič: jaz nimam namena iti, ker je minilo malo več kot leto dni odkar sem jo obiskovala... Potdilo za partnerja tako še velja (čeprav ga niso niti pogledali, ko sva šla rodit), šla bom le na razgovor za epiduralno, da me dajo na tisti seznam. Vsaj v MB je tako, da moraš na razgovor do anastezista, ki preveri ali si kandidat za epiduralno, ti to zapiše v materinsko in te uvrsti na nek seznam. Brez tega ti je med porodom ne dajo... Jaz sem prvič epiduralno vzela po 9h urah rojevanja (ne vem zakaj nisem že prej...), odprta komaj 3cm in nato rodila v ekspresni eni urci. Če bo le možno, jo tokrat tudi vzamem. Prvič je bila namreč dostopna 24 ur na dan, zdaj pa moraš imeti malo sreče, da jo dobiš... :/

Morje - mi gremo za 4 dni s kolegi v Tribunj. Komaj že čakam! Kasneje poleti ne vem če nam bo še kaj ratalo, pa vprašanje koliko mi bo še odgovorjala vročina...

paketi - mi bomo vzeli kar denar...

pleskanje - jaz se tudi za prvi maj lotevam barvanja sobice. Tamalo bom dala za dva dni k babici (da ne spi v sveže pleskani sobi), kupila bom barve na vodni osnovi, pa masko si bom dala čez obraz, da direktno ne vdihavam. Sicer pa sem v prvi nosečnosti barvala stene še 14 dni pred porodom :)

Se vam že kaj pojavlja gnezditveni nagon? :) Jaz zadnje čase opazim vsako pikico na tleh... Kar naprej nekaj pospravljam, kar nekaj bi spreminjala in obnavljala. Vsaka smetka me zmoti... Prvič se mi je to začelo dogajati po 30t, zdaj pa je že tu... No, bomo imeli čisto stanovanje naslednjih nekaj tednov user posted image .

Zunaj pa spet tak lep sonček! S tamalo sva bolj ali manj cele dneve zunaj in takooo paše!

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 1893
    21.4.2011 10:21:28   
    daška91
    Lily86- Vidim da imaš izkušnje z pleskanjem med nosečnostjo zato me nekaj zanima. Kot pravijo škoduje plodu a res to drži ali pač ? Drugače sem tudi imela jz pleskat za 1.maj samo me vsi strašijo da škoduje plodu.Čeprov sm gorila da si bom dala zaščitno masko gor , a ostali še kar ustrajajo da ne smem !
    Drugače , pospravim vse kar vidim ne morm bit sekunde pri miru user posted image samo pazit se pa moram da ne obremenjujem preveč mojega križa.

Aja punce a bo katera uporabila porodni gel dianatal ? Jaz ga bom , mi ga je svetovala moja mamica ki je farmacevt ! user posted image user posted image

user posted image user posted image dobila sem oporni pas za nosečnice ! Je enkraten , za enkrat me nič ne boli. Upam da bo tudi tako ostalo user posted image

(odgovor članu Lily86)
    Neposredna povezava do sporočila: 1894
    21.4.2011 10:38:02   
    TLF
    Živjo živjo!

Kako lepo vreme je zunaj, komaj že čakam soboto ko imamo piknik zamoj r.d.user posted image

Srečno tistim ki imate danes preglede pa morfologijo!

Paket: mi bomo vzeli kar denar, opremo imava še vso od prej, tako da nam bo kak dinarček prav prišel!

Materinska šola: tudi sama tokrat ne grem, pa tudi v prvo se nisem kaj dosti naučila...

Morje: mi pa gremo 28.4 takoj po morfologiji za 3 dni v Portorož uživat, pravo morje pa bo na vrsti zadnja 2 tedna v juliju - destinacija pa ista! Rok imam itak konec avgusta, tako da upam da ne bo preveč težav.

Posteljnina: za prve mesece imava zibelko (ta mala jo je rabila nekje pol leta) in zanjo imava 2 kompleta, mislim da kupljena v baby centru, a zelo draga - enega mi je posodila, enega pa smo dobili za darilo ob rojstvu. Sta pa res lepa, v naravnih barvah kar jaz obožujem (bež-rjava-bela) z medvedki, pa prešiti.
    Potem pa bomo bebeta dali v posteljico kjer sedaj spi hčerka (60 za 120) in njej kupili novo ali pa kar pograd nabavili. Bomo vidli sproti. No za to posteljico pa smo oba kompleta kupili v Ikei in tudi z večx pranjem se niso nič uničli, sta pa 100%bombaž, seveda. Cene pa zelo ugodne: spodaj sta povezavi:
    http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/10153243
    http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/90123662

No moja prijateljica je končno rodila (rok 6.4, rodila 17.4.)-dobrodošel Izakuser posted image
    Tako sem dobila napravico Angel sound in takoj preizkusila.- Slišali srčekuser posted image  vsi trije.
    Sicer neko gibanje sedaj čutim, nekih konkretnih brcik pa še vedno ne...
    Bomo vidli kaj bo na Morfologiji naslednji teden G povedala.

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 1895
    21.4.2011 10:42:22   
    TLF
    Daška91:Dianatal gel: tudi jaz premišljujem ali ga bi vzela ali ne, mnenja so pa zelo različna o tem ali pomaga ali ne. Jaz se morem še odločiti-je pa zadeva precej draga ne?

(odgovor članu TLF)
    Neposredna povezava do sporočila: 1896
    21.4.2011 10:44:15   
    daška91
    Pri nas v porodnišnici če ga vzameš tam je 10 -20 € da ti ga dajajo , drugače je pa kar drag ja. Res pa je da neveš al ti bo pomagal a ne..bomo vidli user posted image
    Aja jz sem bol malo z informacijami kje je kšna trgovina kje pa je ta Ikea ? user posted image

< Sporočilo je popravil daška91 -- 21.4.2011 10:55:47 >

(odgovor članu TLF)
    Neposredna povezava do sporočila: 1897
    21.4.2011 10:57:55   
    Larisa86
    O kako lepo, kar nekaj vas gre čez 1. maj na morje, uglavnem vse uživajte in se predajajte brezskrbnosti user posted image

daška91 ja jaz sem tud razmišljala o dianatal gel in mislim da če mi bo omogočen vaginalni porod da bi se kar odločla zanj, sicer ni še dosti izkušenj s tem, a tisti ki so poskusili pravijo da nekaj le pomaga, mislim da škodit ne more! kar se tiče pleskanja sobe pa, ti lahko pleskaš noben ti ne brani in niti ne straši, a jaz ko vem da obstaja že mala verjetnost d aškodi se tega ne lotim, zdržim teh  mesecev, raj kot da se tepem pol celo življenjeuser posted image Če že prav ne moreš d ane bi barvala sobice kupi raje na vodni osnovi, baje tiste so precej manj škodljive in hlapljive, sam dobronameren nasvetuser posted image

Lily hihi, ja pr men tud zmer ta filing da kar mora bit vse pospravljeno no, tako da tud pri nas bo v naslednjih tednih vse še bolj čisto, pa mislim da sej je to normalno, ene majo to kasnej ene nas prime prejuser posted image

TLF jaz tud imam še od sestre angelsound in se sedaj že kar lepo sliši srček in premikanje mojga sončkauser posted image baje naj bi se slišalo že od 14.tedna naprej ampak ker imam predležečo posteljico in je pred otrokom sem jaz slišala šele konec 16.tedna in še to bolj šibko,sedaj pa se že kar lepo slišat user posted image

araz kako lepo da greste zdej za 10 dni na krk, uživajte kar se da, ker verjetn pol bo res težje it na morje, jaz sem tud rej vse planirala kako bom konc junija šla itd a pač pride pol tko da nemoreš it, a tdi sama pravim, nam bo pa drugo leto tolk lepše. Drugače pa tudi jaz mam rok šele konec avgusta.

No punce, lepo se imejte, jaz grem zdaj lupit krompir za kosilo in pol bomo že še kaj zraven skuhali, ne bomo lačni, se ni za bat user posted image

Pobožajte trebuščke v mojem imenuuser posted image

(odgovor članu TLF)
    Neposredna povezava do sporočila: 1898
    21.4.2011 11:02:13   
    daška91
    Larisa - Sej nisem mislila punc tukej gor da mi to govorite user posted image .Taka smotka pa spet nisem user posted image .Doma mi to govorijo, sej jih bom pomoje kar poslušala da nebom , mi bojo kar drugi.Ker mi tudi ni do tega. Imaš prav drugače, rajši jih samo od daleč opazujem kot pa da se potem celo življenje sekiram če bi bilo kaj narobe ! user posted image Aja smo kupili barvo na vodni osnovi.Že sedaj ko smo polagali parket in lakirali , smo imeli lak na vodni osnovi da nebi bilo preveč nevarno zame in malčka user posted image .

(odgovor članu Larisa86)
    Neposredna povezava do sporočila: 1899
    21.4.2011 11:04:45   
    TLF
    Če greš na spletno stran od Ikee dobiš tebi najbližjo trgovino, mislim da je zaenkrat v Slo še ni. Mi hodito v Italijo, imamo15 min do nje, če ne pa je tudi v Avstriji...

(odgovor članu Larisa86)
    Neposredna povezava do sporočila: 1900
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......