|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
24.3.2011 10:12:43   
araz
Timnala user posted image user posted image user posted image user posted image , drži se. Sem vesela, da si taka optimistka in da to jemlješ kot neko življensko izkušnjo. Držim pesti, da vam kmalu rata,seveda ko bosta pripravljena in da se takrat vse dobro izteče do konca.

Mrcinca jest ti pa priporočam Peg Perego GT3. Voziček se zelo dobro obnese na makedamu, v snegu, skratka povsod.

Škoda, ker mi sedaj ne bo prišel v poštev zaradi dvojčkov.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
24.3.2011 10:16:50   
araz
TLF jest tud še nisem nič kupila za svoji dve. Ravno tako pa skoz kupujem za mojo 1,5 letnico. Res se je težko upreti tako cortkanim stvarem. Jest bom počakala še do morfologije potem pa sigurno kaj kupim. Sej veliko stvari mi bo prav prišlo še od prve samo bo tega premalo za dve, pa še prva je bila decemberček.
joj, jest sem tudi v službi in sem si kar zagrnila zaveso, da ne vidim ven. Prav muka mi je sedeti za računalnikom. Komaj čakam da bo ura tri, da grem domov in z tamalo na igrišče.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
24.3.2011 10:39:59   
mrcinca
TLF A ne moreš pa vmes skočit do kolegice, pa poslušaš tam srček. Jaz vem da ne bi mogla zdržat v takih skrbeh, če bi vedela da ga ima ena frendica?

(odgovor članu TLF)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
24.3.2011 10:52:36   
PABLO

timnalauser posted image   user posted image .....res mi je všeč tvoje pozitivno in realno razmišljanje user posted image .....

.....jaz vem, da se nam lani ni izšlo, ker ni bil pravi čas. September je bil prenaporen in preveč natrpan z vsemi dogodki takšnimi in drugačnimi, da ni bilo prostora še za enega avgustovskega novorojenčka. Temu pravimo življenje in je lepo ravno zato, ker je takšno, kot je! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Upam, da vas nisem zamorila in sem vesela, da božate svoje trebuščke in čutite svoje malčke..naj bo tako do avgusta, ko vam pridem čestitat! user posted image

.....to si pa tako lepo napisala user posted image , hvala v imenu vseh user posted image tukaj verjetno.....drži se, kmalu pride tvoj pravi čas - zagotovo user posted image !

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
24.3.2011 13:38:32   
roary
Hi!

timnala, objem zate... user posted image  Res ne vem, kaj naj rečem.... Drži se, bodi močna kolikor si lahko v teh trenutkihuser posted image  Mi pa je res všeč tvoj način razmišljanja....Med vgustovkami pa je zdaj bilo že res toliko slabega, da je groza...

lily86, si ne predstavljam, da bi zdajle imela še enoletnika doma, tako da si dobrauser posted image Taki mali te verjetno še vedno fizično zahteva celo...
taša83, super, da je vse bp, samo to šteje... Pa še en user posted image  med avgustovkamiuser posted image PA tudi vsem ostali user posted image za uspešno opravljene preglede....

KIRA1, zakaj se ti zdi, da ti G nekaj prikriva?? Če ti reče, da je vse ok??

jagoda1, jaz sem se sicer do zdaj zredila nekih 4 kg, kolikor pa vidim in slišim od drugih punc, so res razlike med pridobljenimi kg v nosečnosti - npr. v službi imamo primere "rejenja" od 12 pa vse do 40 kg.... Ok, to zadnje je res ekstrem, ampak ena sodelavka se je dejansko toliko zredila. Večina pa nekje od 16-20 kg... Drugače pa glede železa jaz ne jemljem v bsitvu nobenih dodatkov; no, pijem Elevit, pa normalna prehrana, drugega pa ne. In kri je ok....

TLF, jaz imam rok 28. 8., pa ne čutim otročka dolgo... Pa še to so res mehurčki, nič konkretnega. Ne skrbi po nepotrebnem, če se le da....

Izkoristite sonček, baje bo v nedeljo snežilouser posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
24.3.2011 14:27:13   
zolika
hej hej punce...kak je danes lep sooooooooonček! Človeka kr ven vleče...a je treba delat!

Drugače pa sem mela včeri morfologijo. Vse ok.

Zredila se nisem nič, pritisk je malo visok - ampak me je malo trama dajala, kri na meji slabokrvnosti (suhe slive, ipd. ) pa na obremenilnega moram še 1x, ker so v lab. zgubile mojo kri  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
še rekla sem ji takrat v hecu..da ne bo kaj zamešala pa da bo kak gospod noseč...in eto ga ne....

Spet bom umirala tam ko bom to pila...FUJ!!!!!

Drugače pa je naše dete veliko 14cm, težko 350g in je trenutno v medenični vstavi. Ampak to še nič ne pomeni... vse se še lahko spremeni!

Sem pa danes preko BOLHE kupila enih par cotik...tako malo za pokušimo user posted image

Čestitke VSEM za lepe rezultate in nasmehe na obrazih....

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu roary)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
24.3.2011 14:44:29   
Leona2009
Živjo punce,

tudi jaz imam PDP 24.8 pa še ne čutim otročka oziroma sj niti ne vem kako bi naj to zgledalo,ker sem noseča prvič.Sem pa v torek imela pregled in sva poslušali srček tako,da je vse ok,pa tudi ginekologinja mi je rekla,da ponavadi po 20.tednu lahko pričakujem prve gibe.Upam,da bo čimprej.Morfologijo pa imam 12.4.
Pa še nekaj me zanima,v torek mi je ginekologinja rekla,da me glede na mojo starost(25let),težo in urinske izvide ne bo dala testirat za sladkorno,pa tudi v družini je nimamo,a je to normalno ok ali bi blo dobro ji vseeno malo "zatežit" da me naj da vseeno?

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
24.3.2011 15:14:25   
taša83
oj!

LEONA2009 - test glukoze naredijo samo, če ima kdo v družini ali, da si v rizični skupini za gestac. diabetes (prevelika teža in tlak,...).Drgač ni panike.
O joj, zgleda, da se kar lepo čuvate pri kg...no, jaz sem se zredila za 6kg do zdaj. In to po tem, ko itak normalno jem vsak dan. Zgleda mi gre vse v kile, kar pojem...BAD! Se pa ne sekiram, v glavnem, da se dovolj gibam in je dete zdravo.

Imam eno vprašanje - kaj ve boste šle na morje? Seveda...in kam? Jaz zdaj malo čekiram in dlje, kot od Poreča se bojim it. Mislite, da je kak KRK predaleč? Glede na to, da bi šla nekje v sredini junija za kak teden? PDP imam pa 4.8. Ne vem več...kaj pa če???hmmm...
MONCI2 - Super voziček Hartan, je bel tud noro lep, ampak pol, ko se gledala nečake, kako potem gre to...po moje bo na koncu  rjav, črn, zelen...user posted image

Ok, punce, grem kaj skuhat počasi, dans bodo palačinke z jurkino marmelado in še kaj in juhica, ki si jo še morem zmislituser posted image

ČAO

(odgovor članu Leona2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
24.3.2011 16:48:07   
monci2
Pozdravljene!

Na hitrco eno vprašanje - a je katero bolelo, srbelo na desni strani popka?? Predvsem ko se vstanem, raztegnem in tudi na bolj močen dotik?? To bolečino sem začutila danes ( je res, da sem včeraj bila ressss aktivna in čez cel dan nardila ogromno stvari...)...Vendar ko berem te forume in vidim o slepičih itd, sem kar v skrbeh?! A bi bilo to možno od raztezanja kože?!user posted image user posted image Če mi ne bo jutr boljše, bom šla kr k zdravniku...

pozdravček..

(odgovor članu taša83)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
24.3.2011 17:39:07   
Leona2009
taša83 hvala za odgovor!

js sm se do zdej zredila 4kg,sem pa visoka 175cm,zdej mam 72 kg bomo videli kako še bo.se pa veliko sprehajam vsak dan ne glede na vreme,ker imam kužka,ki potrebuje gibanje.:)
glede morja pa midva še ne veva,mogoče bova šla za kakšen vikend,da bi pa za dlje časa hodila pa si ne upam,pa tut daleč ne bova šla,do umaga in to je to.mam zlo slabe spomine na bolnišnico izola pa če bi karkoli blo si nikakor ne želim,da me peljejo tja,tk da se tut zarad tega mal bolj nagibam,da letos ne bi šla na morje...

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
24.3.2011 19:17:39   
lili983
Zdravo punce!

Timnala zelo mi je žal zate,sama sem to doživela lansko leto,zato vem kako ti je.Drži se.

TLF-tudi sama imam rok 24.8. in še ne čutim gibov oz.mislim,da jih ne prepoznam, ravnokar se držim za spodnji del trebuha kjer se čuti ne vem kako opisat,kot utrip srca vendar ful nežno, tiste, ki že poznate občutek a je možno, da je to to???user posted image  aja sem pa začetek 19 tedna

(odgovor članu Leona2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
24.3.2011 21:04:20   
araz
Taša83 mi bomo šli na Krk, ker imamo dol vikend. Šli bomo pa najprej za prvomajske pa potem mogoče še na začetku junija, pol pa mislim, da se ne bom upala nikamor več tako daleč (zna se zgodit, da rodim veliko pred rokom zaradi dvojčkov). Bo letos kar težko celo poletje brez morja. Bomo pa naslednje leto tolk bolj nadoknadili. Edino hudo mi je zaradi hčerke, ker bo prikrajšan. Pa ravno letos bi ful uživala (stara 1,5 let).

Jest imam pa rezerviran en voziček TFK star samo 5 mesecev in še to je športni del še zapakiran za 650 eur user posted image . Zdej moram ga moram samo še nekje v živo pogledat, da vidim kako se zlaga , razstavi in upravlja z njim, kolk je težek, velik itd. Ampak glede na to, da ga vsi ful hvalijo mislim, da ga bom kar vzela, ker je res ugoden. Za dvojčke je zelo težko dobit voziček, ker je ful mal izbire, pa še kar nekaj omejitev je (teža, velikost oz. širina, ...)

(odgovor članu lili983)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
24.3.2011 21:24:19   
zolika
http://www.babyland.si/iskanje?najdi=VOZI%C4%8CEK+TWINNER+TWIST+DUO
tegale misliš?

user posted image

lep je !

Mi pa se sploh ne mormo odločit...MMje za enega - jaz za drugega.... hmmm - to bo še pogajan! Ampak je še neki časa....

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
25.3.2011 0:15:52   
araz
ja,Zolika prav tega. Je pa v zlato pesčeni barvi. Meni je sicer ful všeče un v ciklamni barvi, glede na to, da naj bi imela punčki, ampak tud v tej barvi ni slab. Je pa iz kolekcije 2010.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
25.3.2011 8:43:37   
tejci01
Dobro jutro

najprej timnali pošiljam en velik objem in zelo mi je žal, da si izgubila pikico. te pa občudujem kako pozitivno to sprejemaš in želim vama, da bosta kmalu zagledala plusek, pošiljam ti še veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nekatere se pogovarjate že o morju: vidva sva razmišljala, da bova šla nekje proti koncu junija (nekje 25.6.) ampak letos samo do Istre. Prav kraja nisva še izbrala, moram še malo počakat, da vidim kako se bom počutila.

Imam pa eno vprašanje glede nedrčka? Zanima me, kdaj je dobro prenehati nositi nedrček brez kosti-opore. Sem že malo pozabila od 1.nos. Se mi zdi da nekje v 6 ali 7 mesecu, zaradi ustvarjanja mleka. Povejte če se motim.

V tem tednu sem občutila prve gibe moje male pikice. vsake toliko me zelo narahlo nekaj požgečka oz. občutek kot da me nekdo zelo narahlo brcne. To so tako lepi trenutku, da se prav raznežim.

< Sporočilo je popravil tejci01 -- 25.3.2011 8:49:28 >

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
25.3.2011 8:59:21   
Anonimen
roary sem že v mojem prejšnjem postu napisala. malo nazaj poglej. sporočilo št. 1277, ter 1297.

to je moja 3. nosečnost in postopek poznam na pamet. že sama pogostost UZjev je sumljiva, ter da se toliko zadržuje na mestu kjer je srček. jaz dvomim da bi mi brez razloga ali vsaj kakega suma naredil UZ VSAKE 3 tedne, namesto samo 3x na nosečnost.

mogoče je pa kaj narobe videl, zdaj se pa proba prepričat da bo res vse vredu. ali pa zato, ker je posteljica na prednji steni (upam, da ne ravno na šivih od 2x CRja, ker so mi le-ti pokali in sem še leta čutila bolečine na tistem mestu).

(odgovor članu roary)
  Neposredna povezava do sporočila: 1316
25.3.2011 10:28:41   
lipi
Pozdravljene!

Ve pridno pišete, jaz pa kar pridno berem.user posted image
Da se še jaz malo javim. Na morfologiji je bilo vse vredu user posted image user posted image user posted image . Spol ni mogla videti, ker je imel mali noge skupaj. Upam, da mi bo še kdaj UZ naredila, da bomo še enkrat pogledali.

Lepo se imejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
25.3.2011 10:33:12   
araz
Punce, da vam še tukaj zaželim en lep materinski dan.

Lipi super za uspešno morfologijo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
25.3.2011 10:44:09   
Lily86
user posted image  Najprej lep materinski dan vsem, ki ste že mamice!

Morje - mi bomo šli zdaj za prvi maj, potem pa čisto odvisno od počutja... Če bo nosečnost še naprej tako lahka in neproblematična, jo bomo še sigurno kam mahnili!

Tejci - jaz ne nosim moderčka s kostmi odkar sem zanosila, pa ne zaradi mleka (za to še nisem slišala), ampak ker so tak občutljive, da me kost preveč tišči...

monci - je danes kaj boljše? Ali si šla do zdravnika?

čestitke vsem za uspešne preglede in morfologije!

Moj dragi pa je včeraj zvečer prvič začutil brcike. Danes sem šla pogledat v svoj prvi nosečniški koledarček in je obakrat brcike začutil na isti dan (20t, 5d) :)

Imam pa zadnje tedne TAKOOO žive sanje, da me še cel dopoldan spremljajo. Večinoma sanjam svoj porod, dojenčka ali nosečnost. Ponavadi se mi sanja, da je punčka. Me prav zanima, kaj bo pokazala morfologija user posted image .

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
25.3.2011 10:46:44   
Lily86
Streptokoki - zadnjič ste se nekaj pogovarjale na to temo, pa sem samo hotela opozoriti, da pregleda ne delajo v sklopu rednih preiskav, ampak je SAMOPLAČNIŠKI! Sem ravno slišala za eno sosedo, ki je imela vnetje, pa ni vedela in ima zdaj hčerkica velike probleme z zdravjem... user posted image  

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
25.3.2011 10:48:21   
Rebeka_
IZVIRNO SPOROČILO: KIRA1

roary sem že v mojem prejšnjem postu napisala. malo nazaj poglej. sporočilo št. 1277, ter 1297.

to je moja 3. nosečnost in postopek poznam na pamet. že sama pogostost UZjev je sumljiva, ter da se toliko zadržuje na mestu kjer je srček. jaz dvomim da bi mi brez razloga ali vsaj kakega suma naredil UZ VSAKE 3 tedne, namesto samo 3x na nosečnost.

mogoče je pa kaj narobe videl, zdaj se pa proba prepričat da bo res vse vredu. ali pa zato, ker je posteljica na prednji steni (upam, da ne ravno na šivih od 2x CRja, ker so mi le-ti pokali in sem še leta čutila bolečine na tistem mestu).

Kira, zakaj pa ne greš nekam drugam na samoplačniški UZ, npr. k dr. Strahovi ali h kakšnem drugem privatnem ginekologu? Pokličeš, poveš da želiš drugo mnenje, da bi kar najhitreje prišla na samoplačniški uz. Jaz bi sigurno postopala tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
25.3.2011 10:49:23   
kasper
vsem, ki ste že mamice in tudi tistim ,ki boste postale pošiljam en velik šopekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
25.3.2011 10:49:41   
taša83
oj!

super za lepe rezultateuser posted image na morfi. Spol pa se itak dokončno potrdi na 3D UZ. Bo šla katera? Jaz sem bom zdaj počasi prijavila, ker sem že v 22. tednu. menda pa je najboljše ok. 24. - 26. tedna, vsaj zdi se mi.
To vprašanje glede nedrčkov s kostjo, tudi mene zanima. Do kdaj jih še lahko nosim? Ker se mi zdi, da bo počasi preveč začelo pritiskat od spodaj.Bom jih dala vstran ali pa kosti ven vzelauser posted image . Tiste, ki ste že mamice, prosim za kak odgovor.

Čao, letim...

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
25.3.2011 10:55:50   
Rebeka_
Vsem mamicam želim lep materinski dan! user posted image

In super za vse uspešne morfologije! user posted image

Jaz se bom še kar načakala, da bomo spet videli našega dojenčita, imam morfologijo šele 11.04.. Se tudi meni vse bolj zdi, da čutim brcike, pa je to moja druga nosečnost, ampak jih zato nisem začutila nič prej kot prvič. So pa še čisto čisto čisto nežne.
Morje - mi gremo v začetku julija, nekam blizu, Novi grad, Dajla, Poreč,... se še odločamo kam.
Kar pa se tiče vozičkov - naš novi član se bo vozil kar v vozičku od sestrice, je Jaguar, pa je bil tako ... za silo. Naša prvorojenka se ni nič kaj rada vozila z vozičkom. Najprej sem kupila GT3, kateri tudi pod razno ni šel v moj avto, v možev karavan je sicer šel, zato pa je ostalo tako malo prostora za ostale stvari, da sem ga prodala, še novega, in kupila Jaguarja ravno zato, ker je šel tudi v manjši avto. Pa lahek je. GT3 je zelo težek voziček. Vsaj zame. Je pa prva liga kar se tiče same vožnje! Če bi kupovala še enkrat, pa bi se odločila za nakup vozička marele ala Peg perego Pliko 3 ali kaj podobnega, sigurno. Voziček je lahek, zloži se ga čisto na malo, v poštev pride kar dolgo časa.

Vsem skupaj lepe nosečniške dneve še naprej!

(odgovor članu Rebeka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
25.3.2011 10:56:50   
daška91
Vsem mamicam in bodočim mamicam želim lep materinski praznik user posted image
NOSEČNIŠKI PAS: mene zanima če ga je ali ga bo katera uporabljala ? In ali če se ga splača sploh kupovati ?
Morje: Vidim da ste odprle temo za morje.Midva bova šla junija na slovensko obalo dal ne bom upala PDP imam 4.8. da me ne bo kje zdrablo slučajno če bova dalj šla user posted image

(odgovor članu taša83)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.